Fotósok weboldal-készítői: 4 legjobb lehetőség a webhely felépítéséhez (2020)

Ön fotós, de nincs weboldala.


Instagramod gyönyörű, de összezavarod.

Hol kezdje el egy fotós webhely felállítását és tárolását?

Nézzük meg a fotósok négy legjobb módszerét az induláshoz.

fotós egy weboldal készítése

A fényképészeti vállalkozás számára egy weboldal létrehozása nagyon különbözik az átlagos webhelyétől.

A gyönyörű fényképezésre kell koncentrálnia, és minden más másodlagos.

Ezen felül a képek sok helyet foglalhatnak el – tehát nem tud kezelni a gyenge tárolási korlátozásokat.

fotós weboldal készítő

Éppen ezért, fotósként, amikor különféle weboldal-készítőkön megy keresztül, fontos megtalálni a megfelelő illesztést munkájának bemutatására és a szolgáltatás lehetőségeinek részletezésére..

Fotósként már elég munkája van a lemezén a felállítás és a fotózás szempontjából; fotók szerkesztése és megérintése; valamint rendezheti őket egy reprezentálható albumba.

Leggyakrabban a fotósok olyan webhelyet akarnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyen megtervezhessék és felépítsék webhelyüket. Ezen speciális lehetőségekhez nagyon gyors és egyszerű webhely-készítőt szeretne találni.

Mégis szeretne olyan weboldalt, amely lehetővé teszi a rugalmasságot a testreszabással, így testreszabhatja webhelyét az egyedi stílusához.

fotós úton egy weboldalhoz

Azt is szeretné, ha a házigazda különféle CMS-beállításokat és képgaléria-lehetőségeket biztosítana, így biztos lehet benne, hogy megkapja a kívánt megjelenést.

Egy másik fontos minőség, amelyet egy weboldal-készítőnél kell keresni megbízható biztonsági mentés és sebesség. A fotós webhelyek, ahol bemutatják a munkádat, nagy mennyiségű tárolást igényelnek, mivel a nagy, kiváló minőségű és szerkesztett fényképek tárolási követelményei nagyok.

Menjen el egy gazdagéppel, amely fenntartja a sebességét és képességeit, még akkor is, ha nagy mennyiségű tárolást igényel.

Mindenekelőtt azt szeretné kiválasztani, hogy melyik weboldal készítője rendelkezik kiváló ügyfélszolgálat és felhasználói támogatás. Függetlenül attól, hogy egy adott személyt mennyire minősítik, problémák merülhetnek fel a szolgáltatással, vagy szüksége lehet néhány útmutatóra bizonyos webhely-funkciókkal kapcsolatban. Egy jó ügyfélszolgálati csapat képes különbséget tenni az online jelenlét szempontjából.

Tegyünk bele a fotósok számára a legjobb webhely-lehetőségekbe.

1) Formátum: A portfólió-készítők legjobban besorolt

Formátum kifejezetten a művészeti szakemberek számára kifejlesztett webes platform, akik meg akarják mutatni szakmai portfóliójukat. A smartbuy.com által végzett 2016-os felmérés szerint a Format volt a legmagasabb vevői elégedettség az online portfólióépítők körében (95%).

A formátum lehetővé teszi a művészeknek és a fotósoknak, hogy testreszabhassák és testreszabhassák webhelyüket olyan stílusra, amely szerintük a legjobbak illenek munkájuk témájához. A formátum sok kiemelkedő és részmunkaidős fotós számára egyaránt választott webplatform.

A formátum egy könnyen használható web-készítőt kínál, amely nagyon rugalmas és testreszabható a a vevő tervezési igényei. Az online értékesítés és az e-kereskedelem egyik alkotóeleme a Format web hosting tervének minden árszintjén található. Mivel a fotósok folyamatosan szerkesztik saját webhelyük tartalmát és kialakítását, a formátum nagyon fájdalommentessé tette a változtatások és a beállítások elvégzését akár táblagépen, akár mobil eszközön keresztül.

A formátum alaposan megfelel azoknak a fotósoknak a szükségleteihez, akik webhelyük egységes és tartalomban gazdag blogkomponensét akarják fenntartani. Erőteljes képalapú blogjaik révén a fényképezési blogokat gyorsan és fájdalommentesen lehet létrehozni, áttekintni és szerkeszteni.

Sok más internetes házigazda építője nem tudja megfelelően kezelni ezt az összetevőt. A formátum az egyik legjobban értékelt gazdagép azon szolgáltatások szempontjából, amelyeket a fotósok valószínűleg használnak.

A formátum szintén figyelemre méltó ügyfélbiztosítási szolgáltatás amely lehetővé teszi, hogy szakszerűen csomagolja munkáját az ügyfelek számára.

A formátum ügyfélszolgálata hasznos és hatékony. A legtöbb ügyfél 23 órán belül megoldja problémáit.

Itt vannak a formátum általános jellemzői, amelyeket minden terv tartalmaz:

 • Gyors és barátságos, 24 órás támogatás
 • Galéria formázása kb
 • Tegye közzé és frissítse az Adobe Lightroom űrlapot
 • Ügyfélbiztosítás
 • Intelligens tipográfia
 • Dinamikus témák
 • Rugalmas oldalak és elrendezés

Itt vannak a formátum tárolási lehetőségei:

Lelkes 6 dollár / hó

 • 100 kép
 • 3 Tárolja a termékeket
 • 15 oldal

Pro $ 12 / hó

 • 1000 kép
 • 20 Tárolja a termékeket
 • Korlátlan oldal és blogbejegyzés
 • 5000 ellenőrző kép
 • Ingyenes domain
 • Egyéni CSS és HTML szerkesztés

Korlátlan $ 25 / hó

 • Korlátlan kép
 • Korlátlan áruházi termékek
 • Korlátlan oldal és blogbejegyzés
 • Korlátlan minőségű képek
 • Ingyenes prémium témák
 • Ingyenes domain
 • Egyéni CSS és HTML szerkesztés

Mindezek a web hosting kiváló web hosting platformot nyújtanak a fotósok számára, akik saját weboldalt készítenek.

Mielőtt eldöntené, melyik internetes házigazda veled jár, vegye át mindazt, amit szeretne és vár a webhelyén. Próbáljon leltárt készíteni jelenlegi munkájáról, megértse, milyen típusú művészeti kategóriába tartozik a munkája. Ez segít eldönteni, hogyan kívánja bemutatni a munkáját, és milyen közönséget próbál elérni.

2) Négyzet: Könnyen indítható és gyönyörű sablonok

Squarespace a fotósok körében népszerű választás professzionális, elegáns, magas színvonalú, mégis egyszerűsített webhelytervezésükhöz. A négyzetterületet széles körben használják azok a szabadúszók, akik nagy hangsúlyt fektetnek webhelyük esztétikájára.

Az előre telepített tervezősablonok, amelyeket a Squarespace kínál a felhasználóknak, erősen strukturált alapot biztosít, amely elegánsan bemutatja munkáját az optimális esztétika érdekében. A lenyűgöző sablonok mellett a Squarespace webes készítő nagyon könnyen használható és népszerű a fotósok körében.

A Squarespace számos olyan funkciót kínál, amelyek a művészi munkád kiemelésére szolgálnak. Ezek a művészi tulajdonságok magukban foglalják modern sablonok, stílusszerkesztő, beépített mobil weboldalakon, egyedi CSS, testreszabható tartalomelrendezés, ingyenes google betűtípusok, diagramblokkok és video háttér.

Noha a Squarespace-t sok kreatív szakember kedveli művészi képességei miatt, sok képzeletbeli szabadúszó korlátozottnak találhatja azt. A négyzet a tartalom elrendezése, betűtípusai és stílusa szempontjából testreszabható, de sokan panaszkodnak, hogy az általános sablonok nem felelnek meg speciális tervezési témájuknak. A szakemberek e csoportjának kedvező lehet a webes készítővel rendelkező házigazda, amely nagymértékben testreszabható sablonokat kínál.

A Squarespace egy a 14 napos ingyenes próbaverzió, bár ez nem ad sok időt a webtárhely kísérletezéséhez a SEO képességei szempontjából, ez lehetővé teszi, hogy körülvéve játsszon a Squarespace tervezési szempontjaival, hogy megnézze, tetszik-e a formátum..

A Squarespace árazása web hosting szolgáltatásait közepes és közepes közötti magas árkategóriában kínálja. Ha csak munkáját egy fotógalériában szeretné megjeleníteni, amely magáról és munkáról tartalmaz információkat, akkor érdemes választania a személyes tervet. De ha az eredeti nyomatait el akarja adni a webhelyéről, akkor az üzleti vagy az alapvető online áruház lehet a legjobb ajánlat.

Személyes terv: 12 USD / hó

 • Korlátlan számú oldal, galéria és blog korlátlan sávszélesség-tárolással és 2 közreműködővel
 • Mobilra optimalizált webhely
 • Webhely metrikák
 • Ingyenes testreszabott domain SSL biztonságot tartalmaz
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Üzleti terv: 18 USD / hó

 • A személyes terv minden tulajdonsága
 • Professzionális e-mail a Google-tól
 • 100 USD Google AdWords-jóváírás
 • Korlátlan mennyiségű terméket adhat el, és adományokat fogadhat el
 • 3% tranzakciós díj
 • Promóciós előugró ablakok
 • Teljesen integrált e-kereskedelem

A Squarespace 50% -kal kevesebbet kínál az első évről azoknak a hallgatóknak, akik feliratkoznak tudományos e-mail címükre.

3) WP Engine + szorzó: Legjobb választás haladó fotósok számára

Szeretne még valamit, nem csupán a malom weboldalának készítőjét?

Lehet, hogy több ellenőrzést és testreszabást szeretne, de nem akarja a kódot a semmiből.

Új megoldásunk van Önnek: párosítsa a Spotify tervezője, Tobias Van Schneider Semplice témáját a WP Engine-vel a maximális teljesítményért.

Amit mindkét világból a legjobb kapsz.

Nagy teljesítményű, szupergyors tárhelyen dolgozik, és gyönyörű témája van, amelyet csak a fotósok készítettek.

semplice téma előnézete

Ez a legjobb a haladó fotósok számára, akiknek több tárolásra, testreszabásra és általános vezérlésre van szükségük.

Nem javasoljuk ezt a beállítást kezdőknek – mivel ez bonyolíthatja a dolgokat és lelassíthatja az előrehaladást.

Sok fotós és szabadúszó egyaránt támogatja a WordPress platform használatát a könnyű használat, ismerős és egyéb előnyök érdekében. Ha belefér ebbe a csoportba, akkor egy teljesen új világot talál a webhely-üzemeltetési vállalkozások számára, amelyekre szakosodtak WordPress tárhely.

A fotósok számára a WordPress tárhelyének kiemelkedő webhelyének a WP Engine-nek kell lennie. A fotósok számára nagy probléma az, hogy tartalmuk általában magas tárolási igényeket támaszt, például nagyobb nagy felbontású fotók ezek erősen szerkeszthetők vagy megérinthetők.

Ez megterhelheti a weboldal sebességét, ami súlyosan negatívan befolyásolja a weboldal SEO képességeit. Ennélfogva sokkal értékesebb lehet egy kiváló minőségű, gyorsabb gazdagépet választani, ha több a tárhely, ha a költségvetés megengedi.

Bár a WP Engineről nem ismert, hogy nagyon egyszerű és könnyen használható web-készítővel rendelkezik, érdemes ide helyezni, hogy kiemelje magas színvonalát és szakmai képességek.

Ez az oka annak, hogy a WP Engine nagyra becsüli és professzionális fotósok használják. A WP motor kiváló minőségű tárhelyet kínál sok tárolóval és nagy sebességgel. A WP Engineről ismert, hogy rendkívül rugalmas és testreszabható, hogy illeszkedjen az Ön egyedi tervezési témájához.

A WP Engine az egyik legnagyobb segítséget nyújtó és leghatékonyabb ügyfél-támogatási csoporttal rendelkezik a webtárhely-iparban. Ingyenes átállást kínálnak, ha átvált egy másik web hosting szolgáltatásra.

Bár a WP motor drága, ha a beindítási terv havi 35 USD-t jelent, ez mindenképpen megtérül, ha magas havi forgalom érkezik. Ha nem biztos benne a meredek árat illetően, a WP Engine 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát ha kipróbálja, és nem gondolja, hogy a szolgáltatás megéri a pénzét, akkor mindent megkap..

WP motorversenyzés

A WP Engine indítási terve ezt tartalmazza (35 dollár / hó):

 • 10 GB helyi tároló
 • 50 GB sávszélesség
 • Dev, Stage, Prod környezetek
 • Átruházható helyek
 • A PHP 7 készen áll
 • Nagy FS
 • Globális CDN
 • Oldal teljesítmény
 • Automatizált SSL tanúsítványok
 • 24/7 csevegési támogatás

Plusz – a linkünkkel 3 hónap ingyenes

4) Wix: Könnyen használható, de van hátrányai

wix fotós webhelyekhez

A Wix fotósok körében széles körben használják nagymértékben testreszabható és könnyen használható web-készítő. A Wix ingyenesen elérhető, ameddig csak akarja, de ha olyan professzionális szolgáltatásokra van szüksége, mint például a saját domain név vagy prioritási támogatás, akkor az öt prémium terv közül egyet kell választania. Az ingyenes Wix csomag számos hasznos funkciót kínál, mint például:

 • Hozzáférés kiterjedt képek, klippek és ikonok gyűjteményéhez. Minden teljesen testreszabható és 100% INGYENES a Wix webhelyen történő felhasználáshoz.
 • 500 MB tárhely és legfeljebb 500 MB sávszélesség
 • Korlátlan hozzáférés az összes Wix támogatási lépésről lépésre, cikkekhez, video oktatóanyagokhoz és még sok mindenhez

Az ingyenes lehetőség nagyszerű a kezdéshez de ha nagyobb forgalmat ér el, és nagyobb tárhelyre és sávszélességre van szüksége, és nem akarja, hogy a Wix hirdetések megjelenjenek az Ön webhelyén, akkor prémium csomagra kell frissítenie.

Ha nagy forgalmú és nagy tárhelyigényű fotós webhelyet működtet, akkor a legnagyobb értékű prémium terv lenne a Korlátlan terv $ 14 / hónap. Ez a terv nemcsak korlátlan sávszélességet és 10 GB tárhelyet kínál Wix hirdetések nélkül, hanem értékes SEO szolgáltatásokat is kínál.

Ha az eredeti nyomatot szeretné eladni a webhelyén, a Wix lehetővé teszi e-kereskedelmi tranzakciók elvégzését ezekkel e-kereskedelmi tervek. Ez a terv 20 GB tárhelyet biztosít az online áruház előnyeivel együtt.

Összegzés: Próbáljon ki néhányat, majd vegye le

fotós egy weboldal készítése

Miután kitalálta, hogy milyen típusú közönséget szeretne elérni, megérti viselkedésüket és milyen tartalmat akar fogyasztani. Miután ezeket a tényezőket figyelembe vette, kétségtelenül kiválasztja a megfelelő gazdagépet.

Meghatározó választ adni, Formátum a mi választásunk a fotósok minden szintű legjobb fogadója számára, minden szinten. A formátum kifejezetten a művész munkájának kiemelésére szolgál. Közösségi és támogatási tapasztalataik nagy tapasztalattal bírnak a művészek vágyában és kérdéseiben.

Ennek ellenére, ha Ön speciálisabb igényű fotós, hasznos lehet más házigazdák használata. Ha jobban szeretne nagy mennyiségű terméket közvetlenül a webhelyéről eladni, ahelyett, hogy munkáját bemutatná és ügyfeleit vonzza, akkor a Squarespace lehet jó lehetőség. Ha Ön egy nagyon tapasztalt és profi profi fotós, aki nagy forgalmat vár és sok nagy felbontású fotóval rendelkezik WP motor szintén remek lehetőség.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map