iPage vs Amazon Web Hosting: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

iPage vs Amazon Web Hosting: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

iPage vs Amazon Web Hosting: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

A webtárhelyről két elsődleges módszer létezik, amelyek segítségével webhelyét online elérhetővé teheti. Az első olyan fogyasztói minőségű webhelyek használata, amelyek alacsony oldalt jelentenek meg az oldalakon a szerveren, és korlátozott erőforrásokat kínálnak. Ez a legtöbb ember számára jól működik, mivel sok webhelynek nem kell rendelkeznie csúcskategóriás programozással vagy funkcionalitással a munkájuk elvégzéséhez. Például ha blogot működtet, akkor nem akar külön fizetni olyan dolgokért, mint az adatbázisok és a lemezterület, ha nincs rá szüksége. Másrészt, ha fejlesztő vagy, akkor sok különféle alkatrészre van szüksége ahhoz, hogy webhelye legjobban működjön az Ön számára. Az olyan dolgok, mint a dedikált szerverek, az integrált programozás és a felhőalapú képességek, mind egyenértékűek a weboldal-fejlesztők számára, így ezért átfogóbb tárhely-lehetőségeket kell keresniük. Mindezeket szem előtt tartva, összehasonlító áttekintést nyújtunk Önnek a spektrum mindkét oldalán található két tárhely platformról. A fogyasztók számára az iPage, a fejlesztők számára pedig az AWS, amely az Amazon Web Services kifejezést jelenti. Tehát, egy dolog, amit figyelembe kell venni, hogy amikor átnézzük és összehasonlítjuk ezt a két gazdagépet olyan dolgokról, mint az árak és a szolgáltatások, azokat különféle felhasználók számára tervezték.


Árazás Ha összehasonlítaná a legtöbb fogyasztói webhelyet, látná, hogy sokan versenyképes árakat kínálnak, hogy az ajtóban lehessen. Ebben az esetben az iPage fantasztikus bevezető árral rendelkezik, amely szinte bárki számára megfizethető. Ennek ellenére általában elriasztjuk az embereket abban, hogy azt gondolják, hogy az alacsonyabb költség jobb, mivel sokkal fontosabb látni, hogy milyen értéket kap a pénzéért. Az Amazon szempontjából sokkal több szolgáltatás és előnye van, ami azt jelenti, hogy külön kell fizetnie, hogy megkapja azokat. Mint ilyen, mindkét házigazda alapára teljesen különbözik.

  • iPage: Havonta 1,99 USD (akkor 10,99 USD-ig)
  • Amazon: változik, de akár 19 dollár is lehet havonta, akár több száz dollárig is

A győztes: Ha egyedül az árat vesszük alapul, akkor az iPage rendelkezik a kezével. Ha azonban az AWS-t nézzük, nehéz az árpont lezárása annak az oka, hogy nagyon sokféle lehetőség közül választhat. Még olyan egyszerűen, mint egy alapvető weboldal tárolása, többféle szolgáltatás választható, amelyek hihetetlenül gyorsan felfújhatják az árat. Árképzési struktúra Az egyik fontos különbség e két szolgáltatás között az, hogy különféle módon számláznak. Míg az iPage havi díjat kínál, amely a teljes évre való feliratkozáson alapszik, az AWS egy „pay-as-you-go” struktúrát használ, amely sokkal költséghatékonyabb lehet, ha csak átmeneti tárhelyre van szüksége. Az iPage emellett mindent egy csomagba csomagol, azaz azt jelenti, hogy olyan szolgáltatásokat vásárol, amelyekre Önnek esetleg nincs szüksége, míg az AWS csak az Ön által használt termékek és programokért számol fel díjat. Végül, ha tudja, mit csinál, és stratégiai szempontból kifizetődik, akkor sokkal több pénzt szerezhet az AWS-ből.

A győztes: AWS

Vevőszolgálat Függetlenül attól, hogy kezdő webes tervező vagy veterán, eljön az idő, amikor kapcsolatba kell lépni valakivel a probléma megoldásához. Lehet, hogy kapcsolódik az Ön weboldalához, vagy akár olyan triviális, mint egy számlázási kérdés, de függetlenül attól, hogy feltétlenül haladéktalanul megkereshet valakit, ellenőrizheti, hogy problémája azonnal megoldódik-e. Tehát, amikor összehasonlítjuk a támogatási módszereket, a négy legfontosabbra fókuszálunk: telefon, csevegés, e-mail és fórumok. Mielőtt elkezdenénk, fontos megjegyezni, hogy az AWS külön díjat számít fel az átfogó támogatási rendszerekért, míg az iPage magában foglalja az alapárban. Ennek ellenére az AWS-nek van egy alapcsomagja, amelyet a szokásos tárhelyrendszer tartalmaz. Mint ilyen, ezeket a támogatási rendszereket fogjuk összehasonlítani, nem pedig az AWS-ben található kiegészítő lehetőségekkel.

Telefonos támogatás Mint a világ egyik legnagyobb vállalata, az Amazon mindig nagy szerepet játszik a telefonok megválaszolásában és a várakozási idő csökkentésében. Ha kapcsolatba lép az AWS ügyfélszolgálatával, néhány percnél tovább nem vár. Az iPage hasonló beállítással rendelkezik, de ha csúcsidőben hív, akkor lehet, hogy egy kicsit hosszabb ideig kell tartózkodnia.

A győztes: AWS

LIVE Chat Azok számára, akik azonnali eredményeket akarnak anélkül, hogy kellene beszélniük valakivel, az élő csevegés fantasztikus forrás az Ön rendelkezésére. Mindkét hosting szolgáltatás csevegési funkciót kínál, de az AWS kissé hiányzik az alapcsomagból. Ha frissít, akkor személyre szabott segítséget kaphat a nap minden órájában, de ha a szokásos rendszeren marad, akkor hosszabb várakozási időket találhat. Az iPage általában sokkal érzékenyebben reagál, bár a csúcsidőben még mindig vannak bizonyos problémák.

A győztes: iPage Email Az e-mailes támogatás megnézésénél a legjobb módszer a kettő összehasonlítására, ha megnézed, meddig tart a válasz. Mind az iPage, mind az AWS rendelkezik szabványos jegyrendszerrel, de úgy tűnik, hogy az AWS általában gyorsabban tér vissza. Összességében azonban egyenlőek.

A győztes: Döntetlen Oktató / Fórum Ha Ön olyan típusú személy, aki meg akarja tanulni, hogyan kell egy problémát önmagával megoldani, akkor rengeteg információra van szüksége, amely segítséget nyújthat Önnek a közös kérdések megoldásában anélkül, hogy bárkivel beszélne. Ebben a tekintetben az iPage sokkal jobb rendszerrel rendelkezik az alaptagok számára, előnyt biztosítva az AWS felett. Ha azonban az Amazon használatával frissíti a támogatási tervet, akkor sokkal szélesebb hozzáféréssel rendelkezik az oktatóanyagokhoz és a fórumokhoz, ezért ne feledje ezt.

A győztes: iPage

Sebesség A mai modern világban az emberek azonnali eredményekre számítanak, különösen online. Míg évekkel ezelőtt percekre várhatták az oldal betöltését, manapság, ha 0,001 másodpercnél tovább tart, akkor a közönség visszapattan, mielőtt még látni tudja, mi van az Ön webhelyén. Ennek eredményeként azt szeretné biztosítani, hogy a házigazda a lehető leggyorsabban és megbízhatóbben működjön, így nem kell aggódnia, hogy webhelye mindig elmarad. Ebben az esetben mind az AWS, mind az iPage gyors betöltési sebességgel rendelkezik, de az AWS kissé nagyobb eltérést mutat. Egyes esetekben úgy tűnik, hogy örökkévalóságig tart, míg más esetekben gyorsan ég. Sajnos a konzisztencia kulcsfontosságú, ezért az iPage él.

A győztes: iPage

üzemidő A másik dolog, amit meg kell vizsgálnunk, fennáll-e annak kockázata, hogy webhelye bármilyen okból csökken. Ezt uptime vagy leállási időnek nevezik, és a legtöbb tárhelyszolgáltatás garantálja, hogy az Ön oldala soha nem fog összeomlani. E kettő összehasonlításakor az iPage nem rendelkezik az Amazon által biztosított infrastruktúrával, ami azt jelenti, hogy nem rendelkezik olyan megbízható működési idejű százalékos adatokkal. Mindemellett a különbség egy százalék töredéke, tehát ne gondold, hogy az iPage minden időben összeomlik az AWS-hez képest..

A győztes: AWS, de enyhe margóval Érték Most itt vagyunk az egyes szervek anyáinak és csavarjainak. Mint már említettük, az AWS fejlesztők és komoly web-tervezők számára készült, míg az iPage azt az átlagos fogyasztót jelenti, aki nem sokat tud a webhely felépítéséről. Ennek ellenére az iPage-nak meglehetõsen sok funkciója van, tehát ha valamivel könnyebben navigálhat, miközben megőrzi az összes funkcióját, akkor kiváló választás lehet. Az alábbiakban röviden áttekintjük az egyes szolgáltatások nyújtotta lehetőségeket. iPage Mivel csak egy alapterv közül lehet választani, az összes legjobb szolgáltatást megkapja frissítés nélkül. Az egyetlen dolog, amiért esetleg többet kell fizetniük, a sávszélesség, de ez függ a webhely forgalmától és az Ön igényeitől, mivel az online jelenlét növekszik. Az iPage mindenki számára szuper könnyű weblapot létrehozni, mivel olyan programokat kínálnak, amelyek segítenek az Ön elindításában, valamint az oldalak és a gombok létrehozásában. Ezenkívül az e-kereskedelem funkcióit integrálhatja és az oldalt az iPage rendszerén keresztül értékesítheti. Összességében a nehéz emelők nagy részét kezelik az Ön számára, és egyszerű és könnyen használható platformot kínálnak.

AWS A webhely legnagyobb erőssége a legnagyobb gyengesége. Mivel nagyon sok lehetőség közül lehet választani, ijesztő feladat lehet kitalálni, amire szüksége van, azaz ha még nem ismeri a weboldalépítést, akkor könnyedén eltévedhet a véletlenszerű keverés során. Ezt figyelembe véve, ha tapasztalt és tudja, mit kell keresnie, akkor az AWS megkönnyíti a terv testreszabását és egy olyan rendszer létrehozását, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van. Akár dedikált szervereket, nagyobb sávszélességet vagy több tárhelyet akar, az AWS hatalmas választékválasztékot kínál Önnek. Ez kiterjed a weboldal programozására és felépítésére is. Röviden: míg az iPage a legtöbb munkát az Ön számára végzi, az AWS egyszerűen megadja azokat az eszközöket, amelyekre önmagában is szüksége van. Nézze meg, hogyan viselkedik az AWS más versenytársakkal szemben a DreamHost vs. AWS tárhely összehasonlító üzenetben.

A győztes: Itt nehéz kiválasztani a győztest, mert mindkettő annyira különbözik egymástól. Az egyszerűség kedvéért azonban azt kell mondanunk, hogy az iPage sokkal felhasználóbarátabb, miközben testreszabható megoldásokat kínál még tapasztaltabb felhasználóknak is. Noha az AWS minden bizonnyal sokkal többet kínálhat, nehéz lehet megismerni, amire szüksége van, és hogyan készíthet egy tervet a semmiből..

Következtetés Végül tehát melyik szolgáltatás jobb? Azt kell mondanunk, hogy a teljesítmény szempontjából bölcs, az AWS ideális választás, míg ha a kényelem és az egyszerűség sürgetőbb az ön számára, akkor az iPage sokkal jobb megoldás..

Ha szeretné megnézni, hogy az iPage miként illeszkedik a többi tárhelyszolgáltatáshoz, akkor nézd meg az iPage vs. A2 tárhely összehasonlító üzenetünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector