Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

A mai modern világban még soha nem volt ilyen egyszerű webhelyet felépíteni és beállítani. Függetlenül attól, hogy kisvállalkozásként szeretne ügyfeleit elérni, vagy el szeretne indítani egy speciális blogot, hogy pénzt keresjen, a weboldal létrehozása szinte bárki megteheti, feltéve, hogy tudja, hol kell keresni..


Sajnos, mivel a különféle hosting webhelyek ilyen enyhén vannak, nehéz lehet meghatározni, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeinek. Bár nem tudjuk összehasonlítani őket egyszerre, a mai két legjobban értékelt házigazdával megtesszük; Namecheap és Godaddy.

E két házigazda összehasonlításakor ugyanazokkal a tulajdonságokkal és előnyökkel fogjuk mérni őket, és megmutatjuk, melyik az Ön igényei szerint jobb az Ön számára..

Árazás

A költségek szempontjából a legfontosabb dolog, amit meg kell vizsgálnunk, mennyi az új domain regisztrálása. Noha a webhely létrehozásában más frissítések is szerepelhetnek, a dolgok egyszerűségének megőrzése érdekében csak a domain árát és a megújítást vizsgáljuk meg. Feltételezve, hogy hosszú ideig aktívvá szeretné tenni a webhelyét, évente meg kell újítania azt, hogy élő és elérhető maradjon..

Namecheap

 • Értékcsomag: 9,88 USD-t kell felállítani, az első év után 38,88 USD-os megújulással
 • Professzionális csomag: Az első évre 19,88 USD, a megújításokra pedig 78,88 USD
 • Végső csomag: A telepítéshez 29,88 dollár, a megújítások évi 129,88 dollárba kerülnek
 • Business Pro: Havonta 19,88 USD

Hajrá apu

 • Gazdaság: Havonta 1 USD, majd 7,99 USD
 • Luxus: Havonta 5,99 USD / akkor 10,99 USD
 • Végső: Havonta 9,99 USD / akkor 16,99 USD

A győztes: Lehet, hogy a Namecheap drágább, de ha évek óta tervezi webhelyének felállítását, akkor ezzel pénzt takaríthat meg, ha ezzel a házigazdával lép fel..

Vevőszolgálat

Még ha műszaki guru vagy is, elkerülhetetlenül előfordulhat, hogy a probléma megoldásához kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal. Ezt szem előtt tartva elengedhetetlen, hogy a házigazda biztosítson elegendő csatornát ahhoz, hogy bármilyen problémával kapcsolatba léphessen velük, és a lehető leghamarabb kapcsolatba léphessen Önnel. Az ügyfélszolgálat három fő típusa létezik, tehát nézzük meg, mit kínálnak ezek a házigazdák.

24/7 hozzáférés

Ebben az esetben a Namecheap lehetővé teszi, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatba lépjen velük éjjel-nappal, ideértve a hétvégéket. A Godaddy vonatkozásában csak hétfőtől péntekig válaszolnak a kérdésekre, vagyis ha hétvégén találkozik valami problémával, akkor meg kell várnia, hogy megoldódjon..

Győztes: Névbiztos, nyilvánvaló okok miatt.

Élő chat

A probléma valós időben történő megoldásának elősegítése érdekében sok házigazda ingyenes csevegőszobát kínál, ahol segítséget kérhet és azonnal kaphat választ. Mind a Namecheap, mind a Godaddy rendelkezik élő chat funkciókkal, de a Namecheap elérhető a nap 24 órájában, és a csatlakozás nem vesz igénybe sokáig. A Godaddy használatával bizonyos órákban részt vehetnek egy csevegésen, azaz nem fogja tudni bármikor megoldani a problémákat..

Győztes: Név olcsó újra

Telefonos támogatás

Míg a legtöbb ember manapság inkább e-mailen vagy szövegesen kommunikál, néha élő személlyel való beszélgetés a legjobb módja a probléma időben történő kezelésére. Mindkét házigazda rendelkezik telefonszámmal, amelyre fel lehet hívni, de Godaddynak korlátozott ideje van arra, hogy kapcsolatba léphessen velük, és valószínű, hogy hosszabb ideig kell várnia, hogy elérje a másik végén lévő személyt..

Győztes: Namecheap

Sebesség

Feltételezve, hogy azt akarja, hogy webhelyét bárki bármikor elérhesse, döntő fontosságú, hogy kapjon egy olyan hostot, amely megfelelő sebességet biztosít, hogy rendszeresen ne találkozzon késéssel. Míg szinte minden állomás azt állítja, hogy 99,99% -os rendelkezésre állást kínál, sok esetben ez egyszerűen nem így van, ami azt jelenti, hogy saját magának kell kipróbálnia őket, hogy megtalálja a jobb teljesítményt..

A hostbenchmarker.com független sebességmérő szerint itt találhatók mindkét oldal eredményei.

Namecheap: az átlagos terhelési sebesség 3,4 másodperc, a leggyorsabb idő 2,85 másodperc, a leglassabb pedig 72,7 másodperc.

Hajrá apu: Az átlagos sebesség 3,14 másodperc, a leggyorsabb 2,38 és a leglassabb pedig 37,97 másodperc.

Győztes: Mint láthatja, Godaddy összességében megdönti a Namecheap-et, mind az átlagos, mind a lassú sebesség mellett. Ennek egyik oka az, hogy a Godaddy-nak sokkal több felhasználója van, és ennek eredményeként gyorsabb kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek képesek befogadni őket.

üzemidő

Mint már említettük, a legtöbb fogadó webhely gyakorlatilag 100% -os üzemidőt garantál, azaz az Ön webhelyének semmilyen okból nem szabad lemenni. Megint megnéztük a hostbenchmarker.com webhelyet, hogy megnézhessük, hogy ezek a házigazdák hogyan álltak össze egymással.

Namecheap: Az átlagos rendelkezésre állás ideje 99,93%, a legalacsonyabb pedig 92,92%.

Hajrá apu: Az átlagos üzemidő 99,95%, a legalacsonyabb pedig 94,72%

Győztes: Ismét, ha több felhasználónk van, az azt jelenti, hogy a Godaddy sokkal jobb infrastruktúrával rendelkezik, mint a Namecheap, ami megbízhatóbb működési időt eredményez. Azt is érdemes megjegyezni, hogy mindkét házigazda időnként 100% -kal biztosítja az üzemidőt, ezért ezt is vegye figyelembe.

Érték

Két gazdagép összehasonlításakor összehasonlítania kell, hogy milyen értéket kap az előfizetésével. Ezt az értéket nagyrészt az határozza meg, hogy hány domain lehet, mekkora merevlemez-helyet kap, és hány adatbázist kap.

Namecheap

 • Értékterv: 3 domain, 20 GB lemezterület, 50 adatbázis és 50 e-mail fiók.
 • Szakmai: 10 domain, 50 GB lemezterület, 100 adatbázis és 100 e-mail fiók
 • Végső: Legfeljebb 50 domain, korlátlan lemezterület és korlátlan sávszélesség
 • Business Pro: Korlátlan domain, 20 GB lemezterület és 5000 GB sávszélesség

Hajrá apu

 • Gazdaság: 1 domain, korlátlan sávszélesség, 100 GB lemezterület
 • Luxus: Korlátlan domain, tárhely és sávszélesség
 • Végső: Mindent a Deluxe-tól, beleértve a DNS-kezelő eszközt és az egyéves SSL-tanúsítványt

Mint láthatja, csak a Namecheap tartalmaz olyan dolgokat, mint például extra domainek és e-mail fiókok, ami azt jelenti, hogy ha ezek értékesek az Ön számára, akkor a Namecheap jobb választás. Ha azonban a teljesítmény nagyobb értékesítési pont, akkor a Godaddy lehet a legjobb választás. Noha az e-mailek nem tartoznak a Godaddy terveihez, havonta kevesebb, mint 5,99 USD-ig tud kezelni őket, ami az általános árát még magasabbá teszi.

Győztes: Névkímélő e-mailekhez és domainhez, Godaddy a sebességhez és teljesítményhez

Jellemzők

Amellett, hogy megtudja, milyen értéket kap a web hoststól, meg kell értenie, hogy milyen hozzáadott funkciókat kínál Önnek, hogy még könnyebbé tegye webhelyének beállítását. Itt található néhány általános funkció, amelyet ezek a gazdagépek megosztanak.

WordPress tárhely

Szolgáltatásként a WordPress gyorsan felkerül a webhely felépítésére. A Godaddy és a Namecheap egyaránt kínálják ezt a tárhelystílust, ami azt jelenti, hogy elég egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy a weboldalához funkcionalitást adjon anélkül, hogy sokféle programozást kellene tanulnia..

cPanel

Ez minden weboldal számára messze a legelőnyösebb központ, mivel a legtöbb lehetőséget nyújt a tartalom és a biztonsági másolatok kezelésére. Mind a Godaddy, mind a Namecheap a cPanel-t kínál minden csomaghoz.

Hozzáadott biztonság

Ha minden virtuális sarok körül hackerek vannak, feltétlenül szükséges a webhely védelme. A Godaddy biztonságos Socket Layer (SSL) védelmet kínál, akárcsak a Namecheap. Mindkét oldal különféle biztonsági tervekkel rendelkezik, amelyek közül választhat, igényeinek függvényében.

értékesítés

Az egyik legnagyobb akadály, amely a webhely létrehozása után lesz, az az, hogy elő kell mozdítania, hogy növelje a forgalmat és növelje számát. A Godaddy különféle marketing terveket kínál, ideértve a SEO optimalizálást, az e-mail marketing és a hirdetések helyi célzását. Úgy tűnik, hogy a Namecheapnek még nincs hivatalos marketing terve.

Online fizetések

Ha olyan webhelyet épít, amely elsődleges funkcióként az e-kereskedelmet fogja használni, akkor elengedhetetlen, hogy vegyen egy gazdagépet, amely az összes szükséges eszközt biztosítja az Ön számára, hogy ez megtörténjen. A Namecheap lehetővé teszi olyan szoftverek használatát, amelyek fizetési módokat biztosítanak, vagyis a digitális üzlethelyiséget gyorsan létrehozhatják.

A győztes: Összességében a Namecheap rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal, bár a Godaddy különös előnyt élvez a marketing és a webdizájn területén. Valójában fizethet a Godaddy-nak azért, hogy elkészítse weboldalát és márkáját az Ön számára, azaz alig kell ujját emelnie, hogy beállíthassa.

Ki részesül a legjobban

Tehát már láttuk, hogy mit kínál mindkét házigazda, de mit jelent ez számodra? Akár marketingszakértő, akár kisvállalkozás tulajdonosa, hogyan hasonlítják össze ezeket a házigazdák, amikor a szükséges szolgáltatásokat és szolgáltatásokat nyújtják Önnek? Lebontjuk.

Fejlesztő

Összességében a Godaddy teljesítményszintje magasabb, mint a Namecheap, ami azt jelenti, hogy ha szoftverfejlesztő vagy, érdemes használni a Godaddy alkalmazást. Ennek ellenére ezen webhelyek egyikét sem optimalizálják a webfejlesztéshez, ezért inkább másutt kell keresnie, hogy megnézze, mit talál.

forgalmazója

Ha megpróbál webhelyeket fejleszteni az események és a vállalkozások népszerűsítésének egyik módjaként, akkor előnyösebb lehet a Godaddy használata, mivel ezeknek már van hálózata a különböző webhelyek marketingjére. Ha azonban jobban szeretné ellenőrizni, mit tehet, akkor a Namecheap-ot javasoljuk jobb megoldásként. Ezeknek a házigazdáknak egyikét sem optimalizálták, ne feledje, hogy ezt szem előtt tartja.

Kisvállalkozás tulajdonos

Feltételezve, hogy egy kis vállalkozás tulajdonosa, és azt akarja reklámozni a webhelyén keresztül, jobb lesz, ha a Godaddy marketing anyagait és hálózatát saját előnyére használja. Ha azonban megpróbálja minimalizálni a lényegét, akkor a Namecheap hosszú távon kevesebbet fog fizetni.

E-kereskedelemmel foglalkozó cég

Mivel a Namecheap lehetővé teszi online fizetések beállítását, ez az opció ideális minden online vállalkozás számára. Ami a legjobb, hogy a Namecheap által nyújtott biztonsági és támogatási szint azt jelenti, hogy azonnal kezelheti a fizetési problémákat.

Hogyan hasonlít a GoDaddy más hosting oldalakhoz? Nézze meg a GoDaddy és a HostGator összehasonlító üzenetét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector