Squarespace vs WP Engine: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Squarespace vs WP Engine: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Squarespace vs WP Engine: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Végtelen vágyunk van arra, hogy kiváló minőségű értékeléseket készítsünk a legjobb hosting webhelyekről, és ez a legújabb részletünk. Ma két olyan gazdagépet fogunk megvizsgálni, akiknek rendkívül eltérő megközelítéseik vannak a tartalom szolgáltatása számára a felhasználók számára, tehát mielőtt még megkezdenénk, el kell kezdenünk a felelősségi nyilatkozattal. A WP Engine olyan szolgáltatás, amely kizárólag a WordPress programmal foglalkozik, míg a Squarespace kezdőknek és kreatívoknak készült, akik inkább a tartalomra, mint a webépítésre koncentrálnak. Ez két különféle felhasználói szegmens, tehát attól függően, hogy milyen típusú vagy, hajlamos lesz az egyik vagy a másik felé.


Ennek ellenére nézzük meg, hogyan állnak össze egymással, és hol fedik át egymást, hogy megismerje, mit kínálnak. Egy másik nyilatkozat itt az, hogy nehéz kitalálni, melyik a „legjobb”, mert két különféle igényt kielégít, ezért megpróbáljuk a dolgokat a lehető legcélszerűbbekben tartani..

Árazás

Mint minden véleményünket, először is szeretnénk tudatni velünk, mire számíthat. Általában az emberek ezt az egyik legfontosabb prioritássá teszik, tehát tisztában vagyunk azzal, hogy ez bármilyen szolgáltatás, tárhely vagy egyéb szolgáltatás tiltó tulajdonsága lehet. Ebben az esetben azonban, ha döntését kizárólag az árra alapozza, ez egy kicsit nagy kihívás, mert minden szolgáltatás annyit kínál, amit csinál. Mint látni fogja, a WP Engine sokkal drágább, mint a Squarespace, ám a kapott érték megéri, hogy a többletdíjak megéri. Később belekeveredünk ebbe, de csak azt akarjuk, hogy tudd meg, miért van ilyen eltérés.

Squarespace

 • Személyes csomag: Havonta 16 USD, évente 12 USD
 • Üzleti csomag: Havonta 26 USD, évente 18 dollár esetén
 • Alapvető online áruház: Havonta 30 dollár, évente számlázás esetén 24 dollár
 • Speciális online áruház: Havonta 46 dollár, évente 40 számla

WP motor

 • Személyes terv: $ 29 / hó
 • Szakmai terv: 99 $ / hó
 • Üzleti terv: $ 249 / hónap
 • Prémium csomag: Kérjen árajánlatot

Nyilvánvaló, hogy a Squarespace előnye az árképzési osztály, különösen azért, mert több opció van, amelyek ugyanabban a relatív tartományban vannak. Ez azt jelenti, hogy ha csupasz csonttal szeretne helyet keresni, akkor nem fizet többet, mint amire szüksége van. Összességében el kell nyernünk a Squarespace-t, de ha több funkcionalitást keres, akkor a WP Engine lesz a jobb választás.

Győztes: Squarespace

Pénzvisszafizetési garancia

A tárhelyszolgáltatás költségeinek egy másik aspektusa az, hogy mennyi időt vesz igénybe, hogy meggondolja magát. A weboldal létrehozása nem olyan, amit gyorsan el lehet végezni (viszonylag szólva), ezért lehetősége van arra, hogy felfedezze és megismerje saját tulajdonságait és előnyeit, mielőtt végleges döntést hozna. Ebben az esetben a Squarespace lehetővé teszi, hogy tizennégy napig ingyenesen kipróbálják szolgáltatásaikat, míg a WP Engine hatvannak ad lehetőséget a teljes visszatérítés igénylésére. Mint valószínűleg észrevetted, szignifikáns különbség van a kettő között abban a tekintetben, hogy a Squarespace nem kért pénzt előre, de csak két hét birtoklása nem elég idő ahhoz, hogy mindent megtudjon, amit kínál. Összességében a WP Engine részesíti előnyben.

Győztes: WP motor

Vevőszolgálat

Már beszéltünk az érték fontosságáról a költségek felett, és az egyik legjobb módszer annak meghatározására, hogy egy szolgáltatás mennyit ért el, mennyire kezelik ügyfeleiket. Ebben az esetben mind a Squarespace, mind a WP Engine kiváló válaszidővel rendelkezik, ám kissé eltérően.

Telefonos támogatás

Sokak számára a telefonon beszélgetés a legjobb módszer annak biztosítására, hogy megoldódjon a problémája, miközben továbbra is vonalon marad, amíg meg nem győződött arról, hogy a dolgok megoldódtak. Az egyetlen hátránya a várakozási várakozás, de a WP Engine nagyon jó ahhoz, hogy ügyfeleinek korlátozza a várakozási időket. A Squarespace-nek viszont nincs telefonszáma, tehát ne is próbáld felhívni őket. Ez nem azt jelenti, hogy elérhetetlenné válnak, de nem fogsz tudni senkivel beszélni.

Győztes: WP motor

Élő chat

Ez a következő legjobb dolog a telefonhívás kezdeményezéséhez, mivel ugyanolyan szintű azonnali hozzáférést biztosít Muzak vagy kínos csend nélkül. Mindkét házigazda kiváló csevegőszolgáltatással rendelkezik, amely gyorsan reagál, és rekord idő alatt segít megoldani minden problémát.

Győztes: Döntetlen

Email

Amikor felhelyezi ezt a két gazdagépet, itt a Squarespace világít a WP Engine felett. A napszaktól függően előfordulhat, hogy a WP e-mailen keresztül azonnal nem kap vissza. Nyisson meg egy jegyet, és várjon a válaszra. Noha nem vesznek igénybe túl sokáig (általában körülbelül néhány órát), a Squarespace elkötelezett amellett, hogy egy órán belül válaszoljon e-maileket, a napszak időpontjától függetlenül. Így soha nem kell túl sokáig várnia, hogy bármit megválaszoljon.

Győztes: Squarespace

Fórumok

Ha Ön olyan típusú ember, aki szereti kitalálni a dolgokat saját magának, akkor a fórumok és a GYIK-ok a legjobb módja annak, ha lehetővé teszi, hogy megismerjék a szolgáltatás színvonalait anélkül, hogy bárkivel kapcsolatba kellene lépniük. Mindkét házigazda rendelkezik ilyen erőforrásokkal, de mivel a Squarespace korlátozottabb az elvégzendő dolgok szempontjából, az információ nem olyan mélyreható, mint amit a WP Engine-n talál..

Győztes: WP motor

A végén mindkét házigazda kiváló ügyfélszolgálati nyilvántartással és tapasztalattal rendelkezik, így függetlenül attól, hogy melyiket választja, biztos lehet benne, hogy problémáit azonnal és hatékonyan megoldja, ami jó jele a jó házigazdának..

Sebesség

Most belemegyünk az egyes házigazdák aprólékos, apróságokba, és megnézjük, mit nyújthatnak a teljesítmény szempontjából. Nem akarja, hogy weblapja összeomlik, és azt sem akarja, hogy az örökre betöltődjön. Ebben az esetben azt szeretnénk megtudni, hogy ezek a szolgáltatások miként biztosítják a legjobb eredményeket az Ön webhelyén, hogy a közönség fantasztikus élményt kapjon minden alkalommal, amikor meglátogatja az oldalt. Ehhez megvizsgáltuk mindkét webhely átlagos értékelését, hogy megtudjuk, melyik a jobb. Ezenkívül, mivel a Squarespace automatikusan optimalizálódik a mobil eszközökhöz, ehhez is van pontszámunk. Lássuk, hogyan sikerült.

Squarespace

 • Asztali besorolás: 70
 • Mobil értékelés: 40

WP motor

 • Asztali besorolás: 95
 • Mobil értékelés: N / A

Nem találtunk olyan megbízható adatokat, amelyek azt mutatják, hogy a WP Engine milyen gyorsan működik egy mobil eszközön, de tekintettel arra, hogy mennyire teljesít jól az asztalon, el kell képzelnünk, hogy még mindig jobb, mint a Squarespace. Ennek egyik oka, hogy a WP Engine sokkal jobb, az, hogy a formára és a funkcióra koncentrálnak, míg a Squarespace többnyire esztétikai értékre épül. Mint ilyen, ez nem az egyik legfontosabb szolgáltatás a sebesség szempontjából.

Győztes: WP motor

Leállást / üzemidő

A weboldal funkcióinak másik oldala az, hogy egyáltalán összeomlik-e. Mind a WP Engine, mind a Squarespace felhő-tárhelyet használ ki az állásidő minimalizálása érdekében, ami azt jelenti, hogy mindkettő kivételes eredményei vannak. Valójában a különbség elhanyagolható 0,01%, tehát gyakorlatilag kötve vannak.

Squarespace: 99,99% üzemidő

WP motor: 99,98% üzemidő

Mint láthatja, soha nem kell aggódnia, hogy webhelye összeomlik valamilyen okból, ebből kifolyólag mindkettő kiváló minőségű házigazda lesz..

Győztes: Döntetlen

Jellemzők

Azt mondtuk neked, hogy végül az egyes házigazdák jellemzőire és értékére összpontosítunk, tehát itt az ideje, hogy belemerüljünk az általuk kínált különféle dolgokba. Azt is beszéltük arról a tényről, hogy minden szolgáltatás különféle típusú felhasználók számára van kialakítva, így ezt szem előtt kell tartania, amikor megvizsgálja az egyes gazdagépek szolgáltatásait és előnyeit..

Squarespace

 • Személyes csomag: ingyenes domain, 20 oldal, korlátlan adat és sávszélesség, SSL biztonság, e-kereskedelem képes
 • Üzleti csomag: ingyenes domain, korlátlan oldal, sávszélesség és adatok, SSL biztonság, e-mail fiókok, e-kereskedelem képes
 • Alapvető online áruház: ingyenes domain, korlátlan oldal, sávszélesség és adatok, SSL biztonság, tranzakciós díjak nélkül, készletkövetés
 • Speciális online áruház: ingyenes domain, korlátlan oldal, sávszélesség és adatok, SSL biztonság, tranzakciós díjak nélkül, készletkövetés, könyvelési szolgáltatások, szállítási szolgáltatások

Végül ezeket a csomagokat úgy tervezték, hogy elősegítsék az e-kereskedelmi áruház vagy blog elindítását egyszerűen és korlátozások nélkül. Ha a Személyes vagy üzleti csomagokon végez tranzakciókat, akkor a Squarespace díjat számít fel, ezért ne feledje. Ennek ellenére megkönnyítik az online áruház megnyitását.

WP motor

 • Személyes terv: egy webhely, havi 25K látogató, 10 GB tárhely, korlátlan mennyiségű adat, SSL biztonság
 • Szakmai terv: 10 webhely, 100K látogató havonta, 20 GB tárhely, korlátlan mennyiségű adat, SSL biztonság
 • Üzleti terv: 25 webhely, 400 000 látogató havonta, 30 GB tárhely, korlátlan mennyiségű adat, SSL biztonság
 • Prémium csomag: 150 webhely, 1 millió látogató, 100-300 GB tárhely, korlátlan adat, SSL biztonság
 • Vállalati terv: 150 webhely, 5 millió látogató, 400 GB-1TB tárhely, korlátlan adat, SSL biztonság

Láthatja, hogy ezeknek a terveknek az a célja, hogy még több funkcionalitást és forgalmat biztosítsanak Önnek. A WP Engine segítségével hozzáférést biztosít a WordPress összes programjához és sablonjához is, ami azt jelenti, hogy sokkal többet tehet weboldalaival, mint gondolná. Ezenkívül könnyű e-kereskedelmi lehetőségeket hozzáadni számukra, ezáltal ez a házigazda ideális választás az online áruházak számára.

Nehéz megmondani, melyik webhely jobb, mint a másik, mert annyira különböznek egymástól. Egyrészt a Squarespace megkönnyíti a hirdetők és a kezdők számára a gyönyörű megjelenésű webhely felállítását, másrészt a WP Engine további funkciókat kínál. Azonban egy mutató, amelyre a legnagyobb figyelmet kell fordítanunk, a teljesítmény, és a WP Engine köröket tehet a Squarespace környékén. Végül a webhely mesésnek tűnik, de nem töltődik be olyan gyorsan. Mint ilyen, meg kell adnunk a címet a WP Engine-nek.

Győztes: WP motor

Nézze meg a WP Engine vs. GoDaddy vagy a WP Engine vs HostGator üzenetünket, hogy ellenálljon a WP Engine többi hostolási szolgáltatással szemben..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector