WP Engine vs Bluehost Hosting – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Ha összehasonlítottuk a WP Engine-t és a Bluehost-ot, akkor ez nagyon szép alma és narancs.


A WP Engine egy WordPress-re optimalizált számítógép.

A Bluehost olcsó … és közismert.

Gyors válasz? Ha valódi vállalkozás, amelynek sebességre és megbízhatóságra van szüksége, akkor menjen a WP Engine szolgáltatással (10% kedvezmény a linktel). Ha a lehető legolcsóbbat akar elérni, és nem engedheti meg magának extrákat, lépjen a Bluehost szolgáltatással (óriási kedvezmény linkkel).

Szeretnéd a hosszú választ? Merüljünk el az árképzésben, a tervekben, a szolgáltatásokban és a többiben!

WP Engine vs Bluehost árképzés

WP motor:

A WP motor által kínált összes terv 60 napos kockázatmentes próbaverzióval jár, így kipróbálhatja őket, és megnézheti, hogy mindegyik felajánlja, mielőtt ténylegesen elkötelezi magát a terv használatával. Legalapvetőbb tervük a személyes szint, amely havonta 29 dollárba kerül. Ezután szakmai tervet készítenek közülük, amely közül választhat, amely lehetővé teszi a professzionális weboldalra mutató további funkciók létrehozását, miközben továbbra is alacsony havi 99 dolláros költségeket tart fenn. Végül, az üzleti terv nagyszerű választás bárki számára, aki a legjobbakat akarja, hogy biztosítson egy csomó nagyszerű funkciót a webhely havi 249 dolláros forgalmának kezeléséhez. A WP Enginenek két különféle terve van, mint az üzleti terv, de ezek határozottan inkább a csúcskategóriás vállalkozások felé irányulnak.

Bluehost:

A Bluehost az egyik jobb webtárhely, amelyet ezen a területen talál, mert rengeteg árpontot lehet választani. Számos akció és bevezető ár kínálkozik a cég által, de mivel ezek csak átmeneti árak, az összes, az alábbiakban tárgyalt ár a teljes, rendes ár, amelyet a promóció lejártáért számolunk fel. A kezdéshez alaptervük csupán 7,99 USD havonta, és elegendő funkcióval rendelkezik, hogy kiváló lehetőség legyen magánszemélyek vagy kisvállalkozások tulajdonosai számára..

Következő lépés a Plusz terv, amely havi 10,99 dollárba kerül, és ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint az alaptervben, korlátlan hozzáféréssel, mindazonáltal a spamvédelemmel. Harmadszor, van egy Prime csomag, amelyet a Bluehost kínál, amely egyesíti mindazt, amelyet eddig látott, plusz tartalmazza a domain adatvédelmet és az automatikus biztonsági mentést, ha bármi történik az Ön webhelyével..

Végül, de nem utolsósorban, van egy Go PRO terv, amely havonta 23,99 dollár. Ezzel azt találja, hogy mindent megkap, amiről az előző tervekben beszélt, de dedikált IP-t, nagy teljesítményű szervert és SSL tanúsítványt is kap, ami azt jelenti, hogy ez a legjobb választás bárki számára, nagy forgalmat tapasztalnak webhelyükön.

Győztes:

Az ár és az érték szempontjából a Bluehost nyeri a győztest.

Vevőszolgálat

WP motor:

Csakúgy, mint szinte minden megtekintett internetes házigazda számára, a WP Engine által kínált ügyfélszolgálat nagyszerű, és biztosítja, hogy sok támogatást kapjon, amikor csak szüksége van rá. Rengeteg link található a weboldalon, hogy bármilyen támogatást megadhasson, és a WP Engine díjnyertes támogatása a nap 24 órájában, a hét 7 órájában, az év 365 napján segít..

Bluehost:

A legtöbb webtárhely-platformon rájönve, hogy a kapott ügyfélszolgálat mindenütt hasonló. A Bluehost számára egy hatalmas súgó található, amely biztosítja, hogy mindent megszerezhessen, amire esetleg szüksége lehet. Az útmutatóktól a video oktatóig egészen a sok másig, könnyű az Ön számára megnézni és tanítani magának azokat a dolgokat, amelyeket nem tud. Ezenkívül rendelkezésre állnak képzett házon belüli szakemberek is, akik a 24.7-es verzióval elérhetők, így mindig beszélgethetnek velük bármilyen problémával kapcsolatban.

Győztes: Nyakkendő

Sebesség

WP motor:

Az egyik legnagyobb hely, ahol a WP Engine büszke arra, hogy gyors tapasztalatokat biztosítson minden egyes otthona számára. Hihetetlenül gyorsan dolgoznak az oldalak betöltésében, a legmodernebb dedikált hardvernek köszönhetően, amely több szerverre terjed. Ezen felül rendelkeznek saját speciális rendszerrel, amely másodpercek részében segít az oldalak betöltésében.

Bluehost:

Bármely internetes fogadó sebessége fontos és kritikus tényező, amelyet szem előtt kell tartani, és rájön, hogy a Bluehost szeret beszélni a sebességről, és azt állítja, hogy a piacon a leggyorsabb internetes fogadó szolgáltatások. Ha nem történik meg fizetés a kifejezetten a nagysebességű szolgáltatásnak szentelt prémium szolgáltatásért, a sebesség minden tervben kissé összehasonlítható. A platformjuk segítségével korlátlan sávszélességet biztosítanak a gyors szervereknél, így valóban a lehető legjobb sebességgel bírnak..

Győztes: WP motor

Érték

WP motor:

Az egyik legbosszantóbb probléma, amelyet a WP Engine kapcsán találsz, az a tény, hogy programjaik egy kicsit drágábbak, mint néhány versenytársnál. Sok esetben azonban sokkal több olyan funkciót kap, amelyek segítik, hogy megéri az árát. Csak azért, mert drágábbak, nem azt jelenti, hogy hosszú távon nem lesz megéri a pénzét.

Bluehost:

Majdnem mindent, ami a Bluehost-nál jó lesz. A sebességtől a funkciókig és a rendelkezésre álló időig sok mindent szerethetünk. Rengeteg különféle lehetőség közül választhat, amikor a terveket megválasztja, tehát jó választást kínál, ha új vagy ezen a webhelyen, vagy ha nagy forgalmú webhelye van. A Bluehost által kínált tervek nem csak nagyon sok jó tulajdonságot tartalmaznak, de megfizethető áron is vannak, így nincs probléma a vásárlás értékének megítélésével..

Győztes:

Mivel a Bluehost különféle lehetőségei vannak, és az a képesség, hogy kiválassza a legmegfelelőbb tervet, a Bluehost nyeri a kategóriát.

Jellemzők

WP motor:

Néhány szolgáltatás, amelyet a WP Engine kapcsán talál, sok új és fejlett technológia. Nekik van a legjobb az osztály architektúrájában, és a rendkívül sikeres rendszerek segítik a webhely biztonságát és gyors működését. Minden nap 800 órás támogatást nyújt ügyfeleiknek, így soha nem kell aggódnia, hogy valaki segítségért küzd. Végül pedig egy teljes mérnökcsapatunk van, akik azon dolgoznak, hogy a legújabb és a legmagasabb technológián felül maradjanak.

Bluehost:

Noha a többi szolgáltatásról és a specifikációról már beszéltünk, itt láthatja, hogy a Bluehost rengeteg nagyszerű funkcióval bír, amelyek mindegyike együtt működik, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa. A Bluehost kapcsán néhány kulcsfontosságú dolog, amelyre tetszeni fog, magában foglalja a 24 órás támogatást minden tervükben, egy kattintással történő telepítés, közel egy millió nővér támogatása, erőforrás-kezelés, a siker bizonyított eredményei, gyors kiszolgálás és hozzáférés egy biztonságos SSH-héjhoz, hogy webhelye mindenkor biztonságban legyen.

Győztes: Nyakkendő

Leállást / üzemidő

WP motor:

Havonta számítva, azt fogja találni, hogy a WP motor üzemideje 99,95% körül van, ami pontosan ott van, ahol az üzemidőre számít. Természetesen jobb is lehet, de ez valóban kiváló üzemidő, és imádni fogja, hogy sokkal több rendelkezésre állási idővel rendelkezik, mint a többi internetes házigazda..

Bluehost:

Ha az üzemidőt illeti, akkor meg akarja próbálni találni valamit, amely 99,95% vagy annál magasabb marad, és egy 12 hónapos időszak alatt a Bluehost 99,93% -os üzemidővel büszkélkedhet, ami még mindig nagyon jó, ha figyelembe vesszük mindazt, ami van. fontolgat. Még mindig eléri azt a határértéket, amelynél elérni kívánja az üzemidőt, ezért ne feledje ezt, mert vannak olyan házigazdák a piacon, amelyek üzemideje kb. 99,98%, ami jóval jobb, mint amit a Bluehost kínál.

Győztes: WP motor

Záró ítélet

Ha alaposan megvizsgálja a két webtárhely által nyújtott különféle funkciókat és specifikációkat, akkor észreveszi, hogy mindegyiknek van néhány jelentős előnye, és mindegyiknek vannak negatívjai is. Ami az Ön számára legmegfelelőbb kiválasztását illeti, valójában nincs egyértelmű és egyértelmű válasz, mert mindenkinek különféle igényei és kívánságai vannak, amikor egy internetes fogadóra vonatkozik. Az alábbiakban ajánlásaimat tettem néhány olyan személyre vonatkozóan, akiknek esetleg szükségük van web hosting szolgáltatásra.

Fejlesztő: WP motor

forgalmazója: WP motor

Kisvállalkozás tulajdonos: Bluehost

E-kereskedelmi vállalat: WP motor

Lehet a Bluehost top AWS? Tudja meg és fedezze fel a tárhely lehetőségeit az AWS tárhely vs. Bluehost üzenettel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map