WP Engine vs Hostgator: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

WP Engine vs Hostgator: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

WP Engine vs Hostgator: Melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Folyamatos küldetésünk az, hogy a weboldalon a legjobb tárhely-összehasonlításokat nyújtsa, és a következő részletünk a kedvenc WordPress-gazdagépet az iparág egyik legnépszerűbb webhelyével: a Hostgator-nak adja be. Mielőtt belemerülnénk a beszámolóba, el kell ismernünk néhányat erről a cikkről. A WP Engine egy olyan szolgáltatás, amely kizárólag a WordPress programmal foglalkozik, vagyis ha egy webhelyet szeretne építeni ezen a rendszeren kívül, akkor nem lesz képes velük együtt. Ezzel szemben a Hostgator széles tárhely-választékot kínál, fantasztikus választást kínálva mindenki számára, akik nem szeretik vagy nem érdekli a WordPress-t. Ezért, hogy ezt a felülvizsgálatot lehetőleg objektívnek tartjuk, csak a két gazdagépet hasonlítjuk össze a WordPress terveik alapján. Míg a Hostgator más hostolási megoldásokat is kínál, például dedikált szervereket vagy VPS-terveket, a kettő összehasonlítása ebben a tekintetben félrevezető lenne. Ehelyett csak a WordPress tárhelyét fókuszáljuk a Hostgator számára annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy miként állnak össze egymással..


Árazás Mint minden véleményünket, a költségekkel kezdjük. Számos új weboldal-használót leginkább ez a tényezõ foglalkoztat, mivel ez megronthatja vagy megronthatja az online elindulás képességét. Ennek ellenére mindkét házigazda különféle okokból ismert, ezért sok eltérés lesz az árképzési modellek között. Mivel a Hostgator elsősorban kezdőknek szól, nem rendelkezik annyira funkcionalitással, mint a WP Engine. Később megismerjük a sajátosságokat, de ezeket figyelembe kell venni, amikor ezeket a számokat nézjük meg.

Hostgator

 • Kezdeti terv: Havonta 5,95 USD
 • Normál terv: Havonta 7,95 USD
 • Üzleti terv: Havonta 9,95 USD

WP motor

 • Személyes terv: Havonta 29 USD
 • Szakmai terv: 99 dollár havonta
 • Üzleti terv: Havonta 249 USD

Mint láthatja, hatalmas különbség van a két webhely között. Ennek ismét van oka annak oka, hogy mennyit tehet a WordPress az egyes szolgáltatásokkal, de ha Ön még nem ismeri a rendszert, vagy nem tervezi egy csomó extra programozást, nyilvánvaló, hogy a Hostgator egyértelmű nyertes.

Győztes: Hostgator

Pénzvisszafizetési garancia Noha a webhely üzemeltetésének kezdeti költsége döntő fontosságú eleme a döntéshozatali folyamatnak, ez egyben azt is megtudja, hogy visszaléphet, ha a dolgok nem a tervek szerint működnek megfelelően. Számos tárhelyszolgáltatás valamilyen visszatérítési lehetőséget kínál, hogy Ön ne ragadjon bele egy olyan szolgáltatással kötött szerződésbe, amely nem biztosít mindent, amire szüksége van. Az ipari szabvány itt harminc nap, de e két házigazda sokkal többet nyújt. A Hostgator negyvenöt napot ad, míg a WP Engine hatvan napot. Ez nem csak azt jelenti, hogy több ideje van mindent megnézni, és meggyőződni arról, hogy helyesen döntött, hanem azt is bizonyítja, hogy az egyes szolgáltatások mennyire állnak mögöttük termékeik. Ha egy hónap alatt teljes visszatérítést igényel, akkor azt kell mondania, hogy mindkettő kiemelkedő a területén. Ennek ellenére ebben a tekintetben a WP Engine mérfölddel nyer.

Győztes: WP motor

Vevőszolgálat Mivel a Hostgatorot úgy tervezték, hogy együttműködjen a webes kezdőkkel, és a WP Engine olyan sok különböző funkcióval rendelkezik, elkerülhetetlen, hogy bármelyik rendszernél kapcsolatba kell lépnie a támogatással. Függetlenül attól, hogy probléma van a vezérlőpulttal, vagy kérdése van valami beállításával az oldalon, feltétlenül beszéljen valakivel és azonnal kapjon választ. Végül is, ha a webhelyén válság merül fel, akkor nem akarja, hogy órákban vagy napokban várjon a probléma megoldásához. Tekintettel erre, nézzük meg azokat a különféle módszereket, amelyekkel kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, és megnézheti, hogy az egyes szolgáltatások hogyan teljesítenek.

Telefonos támogatás Az azonnali problémák esetén mindig örömmel telefonon megkeresni valakivel, aki segíthet a probléma gyors megoldásában. Ennek ellenére, ha egy támogatási vonalat csak órákig tartó várakoztatásra hívunk le, akkor ez meghiúsítja a célt, tehát azt szeretnénk, hogy rövid időn belül elérjünk egy embert. Szerencsére mindkét oldal kiváló válaszidővel rendelkezik, és nem fog sokáig várakozni.

Győztes: Döntetlen

Élő chat

Manapság sokkal előnyösebb, ha valakivel csevegőszolgáltatáson keresztül beszélünk valakivel, mint telefonon, így kifejezetten kondenzálhatjuk gondolataikat, miközben továbbra is azonnali visszajelzést és hibaelhárítást kapunk. Itt ismét gyors választ szeretne kapni, hogy ne hagyjon eleget a hüvelykujjával, miközben válaszra vár. Fontos az is, hogy a nap minden órájában kapcsolatba léphessen valakivel abban az esetben, ha késő este dolgozik a webhelyén. Mindkét házigazda itt is csodálatosan teljesít, és 24/7/365 megoldásokat kínál. Soha nem kell néhány percnél tovább várnia mindkét oldalon, és gyorsan és hatékonyan megoldhatja problémáit.

Győztes: Döntetlen

Email

Végül, amikor kapcsolatba lépünk az ügyfélszolgálattal, néha egy gyors e-mailre van szükségünk a probléma megoldásához. Ha a probléma nem azonnal jelentkezik, vagy nem igényel azonnali figyelmet, ez kiváló módszer a továbblépéshez. Mindazonáltal nem kell egy napnál többet várnia a válaszra. Ebben a tekintetben mindkét házigazda gyorsan visszatér az e-mail lekérdezésekhez, a legtöbb várakozási idő kevesebb, mint nyolc óra.

Győztes: Döntetlen

Fórumok Ha Ön az a fajta, aki inkább kutatást folytat, és önmagában megtalálja a kérdéseire adott válaszokat, akkor hasznos hozzáférést biztosítani a részletes útmutatókhoz és GYIK oldalakhoz, amire szüksége van. Mindkét házigazda széles körű információval rendelkezik kéznél, de a WP Engine mindezt sokkal könnyebben olvasható formában nyújtja. Mint ilyenek, valamivel jobban biztosítják a problémamegoldási technikákhoz való könnyű hozzáférést.

Győztes: WP motor, de csak kissé

Sebesség

Amikor egy webhely értékéről beszélünk, ennek hatalmas része abban rejlik, hogy a házigazda milyen jól tud eredményt hozni a közönség számára. A sebesség a webhely hírnevének egyik fő eleme, mivel a lassabb oldalak magasabb visszafordulási arányt mutatnak. Egyszerűen fogalmazva: meg kell győződnie arról, hogy a házigazda tartja a webhely zökkenőmentes működését, függetlenül attól, hogy hol vannak a nézők, így nem várnak percet az oldalak betöltésére. Manapság a türelem nem olyan erény, amely sok embernek megvan, főleg online. Ezek a két szolgáltatás független sebességtesztjeinek eredményei.

Hostgator

 • Értékelés: 75/100
 • Terhelési sebesség: 916 ms
 • Átlagsebesség: 5 mp

WP motor

 • Értékelés: 73/100
 • Terhelési sebesség:86 mp
 • Átlagsebesség: 2 mp

Mint láthatja, nincs különbség a kettő között, de a szél a Hostgator felé megy. Ennek oka részben az, hogy a Hostgatornak több kiszolgálója van, és hatékonyabban tudja továbbítani az adatokat, hanem azért is, mert a WordPress webhelyeinek nem lesz annyira funkcionalitása, mint a WP Engine-nek. Végül mosásnak nevezhetjük, de ezt a győzelmet a Hostgatornak adjuk át, függetlenül attól.

Győztes: Hostgator

Leállást / üzemidő

Az oldal sebességével és a betöltési idővel együtt azt is biztosítani kell, hogy webhelye semmilyen okból ne kerüljön összeomlásba. Sok házigazda kínál „rendelkezésre állási garanciát”, ami azt jelenti, hogy ha az oldala jelentős időtartamra csökken, akkor valamilyen kompenzációra jogosult. A WP Engine ilyen garanciát nyújt, míg a Hostgator nem. Mindazonáltal, amikor összehasonlítják a kettőt, nehéz látni egyértelmű győztest.

Hostgator

 • Legjobb eredmények: 100%
 • Legrosszabb eredmények: 97%
 • Átlagos:99%

WP motor

 • Legjobb eredmények: 100%
 • Legrosszabb eredmények:51%
 • Átlagos:98%

Mint láthatja, kissé nagyobb eltérés mutatkozik a WP Engine-rel, de az átlagok nagyjából megegyeznek. Ugyanakkor, mivel a WP Engine garanciát kínál, ez azt jelenti, hogy még alacsony időszakokban is jutalmat kaphat a technikai nehézségek tapasztalása miatt. Ez ismét mosás lehet, de itt továbbra is a Hostgator-t állítottuk nyertesnek.

Győztes: Hostgator

Jellemzők Jól van, tehát láttuk, hogy mit kínál mindkét házigazda a széles körű vonzások értelmében, de hogyan lehet egymásba rakni? Az egyes szolgáltatások által elért érték jobb megértése érdekében megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségeket és szolgáltatásokat kínálunk az egyes csomagokhoz. Megint csak a WordPress tárhelyét vizsgáljuk, bár a Hostgator rengeteg más lehetőséget kínál.

Hostgator

 • Kezdeti terv: egy webhely, havi 25K látogató, 50 GB tárhely, korlátlan e-mail címek
 • Normál terv: két webhely, 200 ezer látogató havonta, 150 GB tárhely, korlátlan e-mail címek
 • Üzleti terv: három webhely, havonta 500 ezer látogató, korlátlan tárhely és e-mail cím

WP motor

 • Személyes terv: egy webhely, havi 25K látogató, 10 GB tárhely, korlátlan mennyiségű adat, SSL biztonság
 • Szakmai terv: tíz weboldal, 100K látogató havonta, 20 GB tárhely, korlátlan mennyiségű adat, SSL biztonság
 • Üzleti terv: 25 webhely, 400 000 látogató havonta, 30 GB tárhely, korlátlan mennyiségű adat, SSL biztonság

Egy dolog, amelyet itt is figyelembe kell venni, az, hogy a WP Engine rendelkezik olyan prémium és vállalati tervekkel is, amelyek havi látogatók millióit és 150 webhelyet tesznek lehetővé. Mint látható, a két szolgáltatás összehasonlításakor a Hostgator sokkal többet kínál a tárolás és a látogatók szempontjából. Az egyes szolgáltatások alapterveinek megtekintésekor jobb eredményeket érhet el a Hostgator. Ugyanakkor, bár nem nyújt olyan átfogó biztonságot és adatot, mint a WP Engine, a tervvel még mindig további biztonsági funkciókat kap. A legnagyobb különbség a kettő között az, hogy hány webhelyet működtethet, és hány látogató látogathat meg az Ön oldalán. Ahogy felmegy a WP Engine-be, láthatja, hogy a terveket nagy forgalmú helyekre tervezték, ahol ragyognak. Ha azonban nem tervezi, hogy havonta több millió látogató érkezik, akkor lehet, hogy nem kell ilyen sok szolgáltatásra.

Győztes: Hostgator az alaptervekhez, a WP Engine az előrehaladotthoz

Következtetés Végül, amikor a WordPress tárhelyről van szó, a Hostgator jobb választás azok számára, akiknek nem kell sok programozás és funkcionalitás az oldalukra. Hacsak nem vagy súlyos WordPress-felhasználó, a szolgáltatás mindent megad, amire szüksége van a sikerhez. Mint ilyen, úgy véljük, hogy ez általában jobb választás.

Teljes nyertes: Hostgator Nézze meg a WP Engine és a GoDaddy üzenetünket, hogy megtudja, nem tudja-e a WP Engine legyőzni a GoDaddy-t. Lehetséges az A2 tárhely a HostGator legfelső szintjén? Tudja meg, ha elolvassa az A2 tárhely és a HostGator bejegyzésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector