WP Engine vs SiteGround Hosting: Szolgáltatások, sebesség, előnyei és hátrányai 2020

A WP Engine és a SiteGround összehasonlítása nagyon gyakori azok számára, akik töltett WordPress tárhelyet kínálnak nagyszerű szolgáltatásokkal és csodálatos támogatással.


Egyrészt a WP Engine – a TX-ben Austinban székhellyel – elindította a menedzselt WordPress tárhely-forradalmat, és bevált juggernaut lett.

Másrészt, van egy Bulgáriából székhellyel rendelkező SiteGround, amely lenyűgöző funkciókkal rendelkezik gazdasági áron, amely szinte minden más tárhely-szolgáltatót felrobbant..

Ár-összehasonlítás: megfizethető vs prémium

A WP motor ára – prémium

A WP Engine kétféle tervet kínál, és a tervetől függően sokkal többet fizethet, mint amire számíthat. Személyes tervükre havonta 29,99 dollárt kell fizetni, a szakmai tervért pedig számíthat arra, hogy havonta 99,99 dollárt fizet. Nem ideális, ha csak elindul, és megpróbálja megalapozni magát az online jelenlétével.

Ne feledje: a valódi vállalkozások számára a különbség a havonta 10 dollárba kerülő hostolás és a havonta 50 dollárba eső tárhely között különbség. De egy feltöltött blogger számára ez a különbség a webhely indítása és a nem indítása között. Tehát, ha növekvő vállalkozás, ne csipeljen itt pennyeket. Nézze meg az egész képet, nézzen meg minden funkciót.

SiteGround árképzés – megfizethető

Ha pénzt szeretne megtakarítani, a SiteGround különféle terveket kínál elképesztő érték a kapott szolgáltatásokhoz.

Indulási tervük havonta 3,95 dollárra kezdődik, azzal a lehetőséggel, hogy a tervet akár három évre meg is hosszabbíthatja. A Grow Big tervek havonta 7,95 dollárra indulnak, és olyan terveket tartalmaznak, amelyek akár három évig is meghosszabbíthatók árváltozás nélkül.

Nyertes: SiteGround

Az ár megnézése segít eldönteni, melyik webhely jobban megfelel az Ön és igényeinek. A SiteGround rengeteg lehetőséget kínál a tervükhöz, és nem túl drágák. A SiteGround nyeri a fordulót.

Ügyfélszolgálat: Mindkettő kiváló

WP motor: 24/7 USA-alapú támogatás

A WP Engine a kezdetektől fogva kiemelkedett az egyedi támaszával. Ők valóban úgy gondolják, hogy az ügyfélszolgálat fontos a vállalkozásuk számára, és ügyfélszolgálatuk megmutatja működésüket. 

A legjobb az a kis hangjelzés, amikor közvetlenül a host adminisztrációs felületről csevegnek a képviselőikkel.

Biztosítják a lemezírás védelmét, a lemezírás korlátozásait és a biztonsági mentéseket. Hozzáférhet egy tudásbázishoz, e-mail támogatáshoz és telefonos szolgáltatáshoz.

SiteGround: Szupergyors, felül és túl

A SiteGround rendkívül lenyűgöző, amikor az ügyfélszolgálatról van szó.

Ügyfélszolgálati ügynökeik a világ minden táján székhellyel rendelkeznek, elérhetők 24 órán keresztül. Hívhatja őket a nap 24 órájában, amit a WP Engine nem kínál.

Nyertes: Tie

Mindkét vállalat kiváló ügyfélszolgálatot nyújt, de a legfontosabb a WPE, különösen, ha a WordPress-re kell összpontosítania. A WPE tartalmaz egy tudásbázist is, amelyhez hozzáférhet, ha ellenőrzést kell végeznie. Ha nem izgalmas az, hogy tudásbázissal rendelkezik, a SiteGround rengeteg információt kínál, hogy segítsen megjavítani a webhelyével kapcsolatos problémákat..

Sebesség

WPE

Noha a sebesség bármely webhely számára jó, meg kell győződnie arról, hogy rendelkezik-e olyan hosting szolgáltatóval, amely nem megy túl lassan. A WPE nagy sebességgel rendelkezik, és az oldalak megközelítőleg 1,3 másodperc alatt betölthetők, lehetővé téve a látogatók számára, hogy gyorsan felhívják az oldalt. Ez praktikus azok számára, akiknek kiváló válaszidővel rendelkező webhelyre van szükségük.

SiteGround

A SiteGround szintén kitűnő sebességgel rendelkezik, és 1,3 másodperc múlva bekapcsol. Ugyanakkor gyorsabban haladtak, de a feliratkozott ügyfelek beáramlásának köszönhetően a szerverekre csak kis díjat számítottak fel. Tekintettel arra, hogy a SiteGround több mint 250 000 ügyfelet támogat, érthető, hogy a SiteGround miért működött lassabban. Más országokban vannak szervereik, amelyek segítenek nekik a gyorsabb sebesség létrehozásában.

Győztes

Bár mindkét vállalat kiváló sebességet nyújt, ha egy győztes vagy, a WPE nyeri a győztest. Nincs olyan sok ember, aki akadályozza a rendszert, ami még gyorsabbá teheti a sebességet. Mivel nem versenyez több mint 250 000 WPE-vel, csak egy kicsit gyorsabb lesz, mint a SiteGround.

Érték

WPE

Attól függően, hogy mire van szüksége webhelyéhez, más funkciókat értékesnek tekinthet. A WPE 10 vagy 20 GB lemezterülettel rendelkezik a terveiben, magában foglalja a saját panelt, és kiváló ügyfélszolgálatot nyújt. Bár ez jó lehet, a tervekkel együtt mérlegelnie kell a izmos árcédulákat.

SiteGround

Ha a legtöbb ár-érték arányt keresed, a SiteGround minden bizonnyal sok speciális funkciót kínál a tervéhez. Tartalmaznak egy cPanel-t, 10 vagy 20 GB lemezt és egy ingyenes domaint. Tartalmazza ügyfélszolgálatunkat, és a SiteGround kiváló választás. Nemcsak sok tulajdonságot tartalmaznak, de áraik rendkívül versenyképesek is.

Győztes

Bár mindenki másként határozza meg az értéket, a SiteGround segítségével megszerzett cikkek száma alapján, a legjobbakat kínálja. Sokkal többet kap a pénzéért, és nem kell túl sok sheket leraknia az alapfunkciókhoz. Ez önmagában teszi a SiteGround-t az érték oszlop nyertesévé.

Jellemzők

WPE

A WPE szolgáltatáshoz tartozó szakasz ideális, de csak a WordPress felhasználók számára. Sok olyan funkcióval rendelkeznek, amelyeket nem fogsz megtalálni más tárhelyen. Hozzáférhet olyan programokhoz, amelyek kizárólag a WordPress, a gyorsítótárazási technológia, az SSL-re és CDN-re kész, valamint a megfelelőség-gyorsítótárazási technológiára vonatkoznak. Nem rossz egy exkluzív hosting cég számára.

SiteGround

A SiteGround rengeteg funkciót kínál, beleértve a WordPress alkalmazásához megfelelő szolgáltatásokat is. Terveik magukban foglalják az e-maileket, a webhely átadását vagy beállítását, az egy kattintással történő telepítést és a 24 órás ügyfél-támogatást. Domainneveik az élettartamukra is ingyenesek, bárkinek praktikussá teszik.

Győztes

Mindkét webhely jó a WordPress felhasználók számára, és nehéz lehet eldöntenie, melyik webhely lenne jobb. Mindkét választás jó, és ennek a fordulónak nincs egyértelmű győztese. Ez egy nyakkendő, de nem megfelelő, ha itt van döntetlen. Mindkét cég kiváló szolgáltatásokat kínál, amelyek popsá teszik webhelyét.

Leállást / üzemidő

WPE

Ha webhelyet működtet, akkor szüksége van egy olyan hosthelyre, amely kiváló rendelkezésre állást biztosít. A WPE mutatott némi ellentmondást az elmúlt negyedévben, de a WPE 99,9% -os üzemidőt hirdetett meg. Ez év februárjában jelentős leállást tapasztaltak egy héten keresztül, de számos tényező okozhatja állásidőt.

SiteGround

A SiteGround garantálja az üzemidő 99,9% -át is, és az utolsó negyedévben a számok bebizonyították. Több kiesést tapasztaltak, mint a WPE, de ezek az kimaradások rövid életűek voltak. Ez ismét annak oka lehet, hogy a szerverükön ügyfelek száma van.

Győztes

Mindenkinek, akinek van egy weboldala, erős rendelkezésre állásra van szüksége, és mindkét vállalat 99,9% -os rendelkezésre állást biztosít. Míg a karbantartás és az állásidő akadályozhatja a weboldalt, sok tényező lehet. Attól függően, hogy képes-e kezelni több rövidebb, vagy kevesebb, de kiterjedt leállási periódust, az egyik jobb lehet a másiknál. Ez a kör döntetlen.

Kinek lesz?

A marketingesek

A marketing során egy olyan webhelyre van szüksége, amely az idő majdnem 100% -ában jól működik. A jobb megoldás a SiteGround, annak ellenére, hogy gyakori leállási időket tapasztalhatnak meg, de nem tartanak sokáig. Nem csak ezt, de lesz egy örökké tartó domain név is, ami egy jó funkció, amire szüksége van, ha márkanevet tervez. Nem csak ezt, de versenyképes áraik is minden marketingszakembert beleszeretnek a SiteGroundbe.

Fejlesztők

A fejlesztők szeretik a WordPress használatát, mivel szinte bármit felhasználhat, amelyet webhelyének fejlesztéséhez szeretne. A WPE segítségével beépített gyorsítótárazás és átmenetileg elérhető, valamint napi biztonsági másolatot tartalmaz, amely lehetővé teszi az összes munka mentését. Bár drágább is lehet, a WPE-vel mindazonáltal jó minőségű lesz. A WordPress használata egyszerű a WPE-n keresztül, és ha fejlesztő vagy, akkor a WPE használata több, mint a SiteGround. Bár a SiteGround rengeteg kiváló lehetőséget kínál, vannak még olyan dolgok, amelyek jobbak a fejlesztők számára a WPE segítségével. Meg kell határoznia, hogyan kell használni a rendelkezésre álló lehetőségeket annak biztosítása érdekében, hogy a WPE az Ön számára megfelelő legyen.

Kisvállalkozások tulajdonosai

Mivel a kisvállalkozások tulajdonosainak nincs sok idejük webhelyük felállításához és működtetéséhez, a SiteGround kiváló választás számukra. Könnyű beállítani egy weboldalt, kiváló rendelkezésre állással, sok kiváló funkcióval rendelkezik, és nem kell folyamatosan frissíteni. Kisvállalkozásként mindent beállíthat, és elengedheti. Ha lehetővé teszi, hogy a webhely kezelje a technikai jellegű dolgokat, több időt takaríthat meg a kisvállalkozások tulajdonosai.

E-kereskedelmi társaságok

Az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek óriási méretűek, és hatalmas olyan webhely, amely lehetővé teszi számukra, hogy kiszolgálják saját ügyfeleiket. A WPE kiváló választás az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalatok számára, mivel a webhely kiszolgálja az adott piacokat, és több lehetőség is van egy e-kereskedelmi vállalat számára, hogy versenyképes maradjon. Ha azonban úgy találják, hogy a WPE-vel túl sok állásidő van, a SiteGround kiváló alternatíva. Nem csak, de olcsóbbak, mint a WPE, nem igényelnek annyira figyelmet, és különböző gyorsítótárazási szinteket használnak. Ez kiváló, ha az e-kereskedelmi vállalat megpróbálja termékeit több ember számára eljuttatni. Egyik sem szörnyű döntés, és ez befolyásolhatja az egyes hosting társaságok árát.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map