WP motor vs iPage: melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

WP motor vs iPage: melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

WP motor vs iPage: melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

A megfelelő internetes házigazda felkutatásakor minden idejét az egyes szolgáltatások keresésével töltheti fel, felírhatja az általuk kínált funkciókat és előnyöket, majd saját maga összehasonlíthatja a részleteket. Vagy támaszkodhat ránk, hogy összehasonlítást végezzen az Ön számára, és időt spóroljon meg. Végtelen véleménysorozatunk van, amely egymás ellen ragaszkodik a legjobb házigazdákhoz, hogy láthassa, hogyan állnak össze egymás mellett. Ebben a részletben a WP Engine és az iPage Hosting szolgáltatásokat vizsgáljuk.


Fontos megjegyezni, hogy a WP Engine nem egy standard webtárhely. Míg a legtöbb szolgáltatás különféle weboldalakat kínál Önnek, a WP Engine kizárólag a WordPress-hez tartozik. Mint ilyen, ha nem érdekli a WordPress webhely felépítése, vagy további lehetőségeket szeretne, akkor másutt kell keresnie.

Mivel a WP Engine csak a WordPress webhelyeken érhető el, összehasonlítjuk a kettőt hasonló funkciók alapján. Nem lenne tisztességes az iPage árait és specifikációit listázni, amelyek a szokásos weboldalakhoz kapcsolódnak, mivel a WP Engine-ben nincs semmi összehasonlítható. Így a felülvizsgálati folyamat kicsit más lesz, mint általában, de az eredmények egyenletesebbek lesznek.

Árazás

Mint mindig, először a költségeket akarjuk megszerezni az útból. Sok ember számára az árazás tiltó lehet, ezért szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy minden egyes webhelyre mélyebbre merülve tudjuk, mit tudunk. Ennek ellenére, amint megtudja az árat, azt szeretné látni, hogy az egyes gazdagépeket milyen értéket nyújtja, hogy kiderítse, ha a legtöbb ár-érték arányt kapja-e. Itt találhatók mindkét oldal szokásos árai.

WP motor

 • Normál tárhely: $ 29 / hó
 • Professzionális tárhely: 99 $ / hó
 • Üzleti tárhely: $ 249 / hónap
 • Prémium tárhely: Vegye fel az árakat

iPage

 • WP Starter tárhely: Havonta 3,75 dollár / hónap, majd havi 10,49 dollárra növekszik
 • WP Essential tárhely: Havonta 6,95 USD / hónap, majd 12,49 USD / hónap

Mint láthatja, a WP Engine lényegesen magasabb, mint az iPage, ami azt jelenti, hogy hajlamosabbak lennének az olcsóbb opcióval szemben. Amint később megismerjük, kritikus ok van az árak közötti eltérésekre, amelyek ismét az értékhez kapcsolódnak. Összességében, ha komolyan veszi a jó minőségű WordPress webhely felépítését, akkor a WP Enginenek még sok más lehetősége van. Azonban, ha csak az ön költsége, az iPage egyértelmű előnnyel jár.

Győztes: iPage

Pénzvisszafizetési garancia

Az árképzés szempontjából egy másik szempont, hogy a gazdagép teljes visszatérítést kínál-e, ha úgy dönt, hogy nem tetszik a szolgáltatás. Mivel egy weboldal felépítése időt vesz igénybe, és olyan sok bonyolult elem van, amelyeknek együtt kell működniük, a szolgáltatás problémái nem válnak egyértelműen nyilvánvalóvá, ami azt jelenti, hogy csak akkor tudhatja meg, hogy hiányzik egy fontos részlet, miután a webhely felállt és futás. Mint ilyen, sok házigazda pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely lehetővé teszi, hogy először kipróbálhassa a szolgáltatásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelel-e az Ön szabványainak. Mindkét házigazda ilyen garanciát kínál: az iPage harminc napot biztosít a véleménye megváltoztatásához, a WP Engine pedig hatvan napot biztosít.

Nem csak jobb, ha több időnk van a szolgáltatás jellemzőivel való játékra, hanem egy ilyen hosszú ablak is azt mutatja, hogy a WP Engine biztos abban, hogy tetszeni fog az, amit kap. Ez egy nagy bónusz a két házigazda összehasonlításakor.

Győztes: WP motor

Vevőszolgálat

Az értéket illetően, miközben fontos az egyes hostok megítélése az általuk nyújtott szolgáltatások alapján, azt találtuk, hogy valójában jobb látni, hogyan reagálnak, ha valami rosszul fordul elő. Nem számít, mennyire fejleszti webhelyét, elkerülhetetlenül történik valami, ami arra készteti Önt, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ezért feltétlenül szükséges, hogy minden alkalommal reagálóak és segítőkészek legyenek. Mindemellett négy különálló terület van, amelyben a házigazda támogatást nyújthat, tehát hasonlítsuk össze őket egymással kapcsolatban.

Telefonos támogatás

Ha azonnal problémájára van szüksége, általában a legjobb módszer, ha felhív egy személyt, aki segít. A weboldal készítéséről beszélve mindig jobb, ha a nap bármely órájában kapcsolatba lép valakivel, csak arra az esetre, ha késő este dolgozik, és problémába ütközne. Ezt szem előtt tartva, mindkét házigazda 24 órás telefonos támogatást nyújt, és egyikük sem fog túl sokáig várakozni.

Győztes: Döntetlen

Élő chat

Ez egy másik népszerű lehetőség, mivel lehetővé teszi azonnali eredmények elérését anélkül, hogy meg kellett volna hallgatnia az unalmas Muzakot, amíg várakozik. Itt is a fontos dolog, hogy egy reprezentatív naptár vagy éjszaka elérhetjük, hogy a probléma azonnal megoldódjon. A telefonos támogatáshoz hasonlóan mindkét házigazda 24 órás hozzáférést és gyors válaszidőt biztosít.

Győztes: Döntetlen

Email

Ha olyan problémája van, amelyre nem kell azonnali figyelmet igénybe venni, de továbbra is szeretne kapcsolatba lépni valakivel, akkor a jegy megnyitása és e-mail küldése nagyszerű módja annak, hogy megoldódjon. Biztos azonban abban, hogy nem válasszon napot a válaszra; ellenkező esetben az egész folyamat zavaros lesz. Az iPage és a WP Engine is rendelkezik jegyrendszerrel, és válaszra számíthat általában ugyanazon a napon, vagy legalább 24 órán belül, attól függően, hogy mikor nyitották meg a jegyet.

Győztes: Döntetlen

Fórum / Tutorials

Végül, azok számára, akik szeretnének többet megtudni a problémák kijavításáról anélkül, hogy egy technikai támogatást nyújtó szakemberekre támaszkodnának, sok házigazda hozzáférést biztosít a fórumokhoz, ahol választ találhat a gyakori kérdésekre, és megtudhatja, hogyan lehet azokat kijavítani. Ebben a tekintetben mindkét házigazda kiterjedt cikkekkel és oktatóanyagokkal rendelkezik, amelyek szinte minden olyan témát lefednek, amelyet el lehet képzelni, és mindkettő jól szervezett, így ideje felét nem tölti a megfelelő információk keresésével.

Győztes: Döntetlen

Mint láthatja, amikor a támogatásról van szó, nagy értéket kap az iPage és a WP Engine egyaránt, ami azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyiket választja, nem marad lefagyva.

Sebesség

Itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a házigazdák technikai aspektusait. Az első dolog, amit megvizsgálunk, az az, hogy milyen gyorsan lesz webhelye, miután élővé vált, mivel ez valószínűleg az egyik legfontosabb dolog a közönség számára. Függetlenül attól, hogy az Ön oldalát milyen jól tervezték, vagy milyen interaktív, ha nem tölti be gyorsan, akkor nem fog tudni beszerezni annyi embert, hogy időt töltsön rajta. Mint ilyen, feltétlenül szükséges a gyors töltési idő, azaz csak néhány másodpercbe telik, amíg minden felbukkan. Ha a közönségnek tíz vagy húsz másodpercet kell várnia az oldaláig, akkor nem fognak ragaszkodni ahhoz, hogy megnézzék, mi van rajta.

WP motor

 • Legjobb betöltési idő:69 másodperc
 • Legrosszabb terhelési idő:94 másodperc
 • Átlagos: 48 másodperc

iPage

 • Legjobb betöltési idő: 965 milliszekundum
 • Legrosszabb terhelési idő: 30 másodperc
 • Átlagos: 90 másodperc

Mint láthatja, az iPage a jobb átlaggal és sebességgel rendelkezik. Ez azonban a szabványos weboldalakon alapul, és nem veszi figyelembe a WordPress webhelyeket. Így a WP Engine teljesítményének jobb megértése érdekében meg kell vizsgálnunk a többi WordPress kizárólagos gazdagépet. Ennek során a WP Engine jobb, mint a legtöbb, néhány házigazdának akár 30 másodpercig is el kell töltenie a terhelést. Összességében elmondható, hogy a WordPress tárhelyén a WP Engine a csúcs felé tart.

Győztes: Technikailag iPage, de a WP Engine jobb, ha összehasonlítják társaikkal

Leállást / üzemidő

A következő dolog, amelyet a sebesség után érdemes megnézni, az üzemidő. Ez a százalékos arány jelenik meg webhelyén, és nem tapasztal semmilyen összeomlást vagy leállást. Általában a házigazdák garanciát nyújtanak erre a minősítésre, vagyis ha az idejének bizonyos százaléka alá esik, akkor valamilyen típusú kompenzációra jogosult. A WP Engine 99,95% -os jótállást kínál, de az iPage-nak nincs. Itt található az átlagos százalékos arány.

 • WP motor: 95%
 • iPage: 84%

Noha láthatjuk, hogy a WP motor valamivel jobb, mivel a különbséget százalékos részekben mérjük, azt állíthatjuk, hogy gyakorlatilag azonosak. Figyelembe véve azonban azt a tényt, hogy a WP Engine garanciát kínál, az azt jelenti, hogy jobb összességükben vannak.

Győztes: WP motor

Érték

Tehát most, amikor megláttuk, mennyire megbízhatóak mindkét házigazda, hogyan rakhatják össze őket a szolgáltatások és az előnyök szempontjából? Milyen szolgáltatásokat kap a havi áráért? Itt található egy rövid áttekintés arról, mire számíthat mindkét társaság.

WP motor

 • Standard csomag: 1 webhely, 25K látogatás havonta, 10 GB tárhely, Korlátlan mennyiségű adat, Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Professzionális csomag: 10 webhely, 100K látogatás havonta, 20 GB tárhely, Korlátlan mennyiségű adat, Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Üzleti csomag: 25 webhely, 400K látogatás havonta, 30 GB tárhely, Korlátlan mennyiségű adat, Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Prémium csomag: 150 webhely, 1 millió látogatás havonta, 100-300 GB tárhely, Korlátlan mennyiségű adat, Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Vállalati csomag: 150 webhely, 5 millió látogatás havonta, 400 GB-1 TB tárhely, Korlátlan mennyiségű adat, Ingyenes SSL tanúsítványok

iPage

 • WP kezdő csomag: 1 ingyenes domain, korlátlan lemezterület, korlátlan levelezőfiókok, testreszabott vezérlőpult, előre telepített témák és plug-inek
 • WP Essential csomag: 1 ingyenes domain, korlátlan lemezterület, korlátlan levelezőfiók, millió látogatás havonta, szakértői támogatás, fokozott biztonság

Sajnos az iPage kissé homályos az összes olyan részlet tekintetében, amelyet előfizetéssel kap, így nem tudunk további részleteket megadni, mint amit elküldtünk. Mint láthatjuk, ezek összehasonlíthatók, mivel az iPage korlátlan tárhellyel és havonta magasabb látogatási számmal jelenik meg. A WP Engine viszont lehetővé teszi további webhelyek létrehozását, és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, amelyek egyaránt nélkülözhetetlenek.

Végül úgy tűnik, hogy az iPage WordPress tárhely ideális azok számára, akik újak a rendszerben és nem akarnak egynél több oldalt létrehozni. Az iPage segít Önnek abban, hogy eszközöket ad alaplapok készítéséhez plug-inekkel és sablonokkal, így az indulás sokkal könnyebb..

Ha azonban jól ismeri a WordPress-t, és sokkal többet szeretne megtenni, mint egy webhelyen, akkor a WP Engine a jobb út. Nem csak nagyobb kapacitást kap, hanem extra funkciókat is kap, amelyek segítenek a legkorszerűbb webhelyek felépítésében. Tekintettel arra, hogy minden más egyenlő a sebesség, az üzemidő és az ügyfélszolgálat szempontjából, úgy tűnik, hogy mindkét oldal nagyon sokat kínál.

Győztes: iPage kezdőknek, WP Engine a szakértőknek

További tárhely-lehetőségek felfedezéséhez olvassa el, hogy a WP Engine miként tartja szemben a Squarespace-t a Squarespace és a WP Engine bejegyzésben. Lehetséges a WP Engine a Bluehost tetejére? Tudja meg a WP Engine vs. Bluehost bejegyzésünkben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector