E-Commerce

Statistikat e Eksportit E Premte e Zezë dhe E hënë në internet 2019

E Premte e Zezë, fillimi tradicional i sezonit të blerjeve të pushimeve, bie në 29 nëntor të këtij viti. Ekstravaganza e shitjeve është shpesh dita më e ngarkuar e blerjeve ...

0
Black Friday & Cyber ​​maanantaina verkkokauppatilastot 2019

Musta perjantai, lomaostoskauden perinteinen alku, laskee 29. marraskuuta tänä vuonna. Myynnin ylimääräinen palvelu on usein vilkkain ostospäivä ...

0
Tendencat e Dizajnit të Ecommerce 2018 [Infographic] – sfarë është pritësi?

Me çdo vit që kalon, ecommerce pretendon një përqindje më të madhe të të ardhurave nga pakicat në të gjithë botën. Edhe ndërsa publiku i gjerë po vjen gjithnjë e më shumë duke preferuar ...

0
Verkkokaupan suunnittelutrendit 2018 [Infographic] – Mikä isäntä on?

Verkkokauppa vaatii kuluneen vuoden aikana suuremman prosenttiosuuden vähittäistuotoista maailmanlaajuisesti. Vaikka suuri yleisö on yhä suosimassa ...

0
Itim na Biyernes at Cyber ​​Lunes Ecommerce Statistics 2019

Ang Black Friday, ang tradisyunal na pagsisimula ng panahon ng pamimili sa holiday, ay nahulog sa Nobyembre 29 sa taong ito. Ang benta extravaganza ay madalas na ang pinaka-abalang araw sa pamimili ...

0
Black Friday & Cyber ​​Monday E-Commerce-Statistiken 2019

Der Schwarze Freitag, der traditionelle Beginn der Weihnachtsgeschäftssaison, fällt auf den 29. November dieses Jahres. Die Verkaufsextravaganz ist oft der geschäftigste Einkaufstag ...

0
Ecommerce Design Trends 2018 [Infographic] – Ano ang Host?

Sa bawat lumipas na taon, ang e-commerce na paghahabol ng isang mas malaking porsyento ng kita sa buong mundo. Kahit na bilang pangkalahatang publiko ay lalong nagiging mas gusto ...

0
E-Commerce-Design-Trends 2018 [Infografik] – Was ist der Host?

Mit jedem Jahr macht E-Commerce einen größeren Prozentsatz des weltweiten Einzelhandelsumsatzes aus. Auch wenn die breite Öffentlichkeit zunehmend bevorzugt ...

0
Загрузить ещё
Adblock
detector