Tendències del disseny de comerç electrònic 2018 [Infographic]: Quin és l’amfitrió?

Amb cada any que passa, ecommerce reclama un percentatge més gran dels ingressos al detall a tot el món.


Tot i que el públic en general s’acosta cada cop més preferiu comprar en línia els llocs encara tenen molts reptes únics al seu èxit. Com es suposa que un lloc de comerç electrònic s’ha de separar de la resta i maximitzar les seves conversions?

La resposta és un excel·lent disseny.

A continuació, es mostren set tendències de disseny de comerç electrònic que estan construint marques i potenciant les conversions el 2018.

Salta al desglossament de tendències

(Feu clic a Infografia per ampliar)

Tendències del disseny de comerç electrònic 2018 Infografia

Compartiu aquesta imatge al vostre lloc

Inclou l’atribució a WhatsTheHost.com amb aquest gràfic.

tendències de disseny de comerç electrònic en infografia

Trencar les tendències del disseny de comerç electrònic del 2018

Les tendències aconsegueixen una mica de rap: tendim a pensar en elles com a dèbils i passant moda. Però, en realitat, les tendències poden donar-nos una visió contundent sobre les condicions del món que ens envolta. De fet, les tendències de l’any passat sovint es converteixen en les normes d’aquest any. Ho vam veure així Tendències del 2017 cap a mòbils i reduir la bretxa entre social i comerç electrònic s’han establert com a bones pràctiques de la indústria.

Les tendències de disseny augmenten la prevalença perquè atenen els gustos i les expectatives dels consumidors en evolució constant. Això és cert a totes les disciplines del disseny, des de disseny gràfic al disseny UX al disseny d’interiors. I pel que fa al comerç electrònic, hi ha alguna millor manera d’efectuar els seus clients que anticipant-ne les necessitats abans que fins i tot se n’adonin.?

Entre els carretons de la compra abandonats, l’optimització de motors de cerca i la competència per atendre els clients en un mar de productes similars, cada dia hi ha molts reptes als comerciants de comerç electrònic. El disseny del vostre lloc de comerç electrònic pot implicar, delectar i informar als vostres clients per crear una experiència de compra diferent i positiva. Abans que els vostres clients comprin mai els vostres productes, el flux global i l’aspecte del vostre lloc fan una impressió crítica.

A continuació, es mostren set tendències de disseny de comerç electrònic que estan creant marques i que impulsen les conversions el 2018:

Navegació ràpida

 1. Desplaçament de les imatges de productes
 2. Elements interseccionant
 3. Fotografia real
 4. Vídeo integrat
 5. Fotos de producte fora de la caixa
 6. Pàgines de destinació del producte
 7. Categories creatives

Fonts infogràfiques

Desplaçament de les imatges de productes al lloc web de Cuyana

Desplaçament de les imatges del producte a Cuyana.com

1. Desplaçament de les imatges de productes

Els humans moderns passen infinitat d’hores cada dia simplement desplaçant-se. A diferència de la brusca i intrusiva naturalesa del clic, l’acció de desplaçar-se és increïblement gratificant per la qual cosa ofereix als nostres ulls i cervells un flux de contingut net i continu. El desplaçament de fotografies de productes no només és molt menys exigent per al consumidor que una presentació de diapositives amb clic, sinó que també pot augmentar la probabilitat que els visitants puguin veure més fotos. Per a una experiència de compra racionalitzada, les fotografies de productes de desplaçament ofereixen molts avantatges clars per al comerç electrònic.

2. Elements intersectables

Entre les fotos de productes, les descripcions d’elements, les instruccions i les ressenyes, les pàgines de productes de comerç electrònic sovint es desenvolupen. Intersectar dissenys pot ajudar a que les pàgines de productes aconsegueixin l’harmonia entre elements contrastats com text, fotografies i vectors. Aquestes composicions són dinàmiques i atractives, deixant al mateix temps molta oportunitat d’espai negatiu.

Ens agrada especialment l’ús d’elements de disseny superposats en instruccions pas a pas, per posar en contacte primer pla i vistes a mida completa, i per posar en relleu les característiques destacables del producte. Fins i tot ho hem vist en llocs que no són de comerç electrònic com el WP Engine, on s’aprofiten d’un disseny similar.

elements que interseccionen tendències de disseny de comerç electrònic

Intersectar elements Koparibeauty.com

Fotografia real per a llocs de comerç electrònic

Fotografia de producte real tal com s’utilitza a forhims.com

3. Fotografia real

L’art de la fotografia de producte és considerablement complicat. Les fotos han de ser atractives i interessants, però prou senzilles perquè el producte segueixi sent l’atenció central. L’estètica hauria de ser coherent entre els productes, però no molesti els clients amb la mateixa aparença i una i altra vegada.

Pot ser difícil que els consumidors tinguin la sensació d’un producte realment quan les úniques fotos que veuen el suspenen en un espai blanc buit. Per sort, sorprenent fotografia en comerç electrònic està sorgint com un alè d’aire fresc. La fotografia que mostra el producte en acció, en ús, en el context previst és una nova rotació molesta i atractiva.

4. Vídeo integrat

Hi ha alguna cosa tan deliciós sobre el vídeo integrat, com les fotografies en moviment del món de Harry Potter. Els suports de vídeo tenen una sèrie d’avantatges que els converteixen en una opció convincent per als dissenys de comerç electrònic. Primerament, poden mostrar certes característiques del producte, com ara la coherència o els mecanismes únics, de manera que les fotografies encara no poden fer-ho. En segon lloc, l’edició hàbil pot fer que un vídeo transmeti molta informació en un format ràpid i digerible. En tercer lloc, el vídeo està bé.

Però els vídeos integrats són una mica diferents dels mitjans de vídeo tradicionals del web. Combinen totes les millors parts d’un gif (mida de fitxer més petita, inici i bucles automàtics, sense so) amb la definició nítida d’un fitxer de vídeo. El resultat és que el vostre producte cobri vida a les pantalles dels vostres clients.

Vídeo integrat en comerç electrònic

Vídeos integrats a de.lush.com

Fotografia real per a llocs de comerç electrònic

Fotos de la pàgina de producte de pantalla completa a glitty.co

5. Fotos de la pàgina de producte

Trencar els límits de les dimensions estàndard de la imatge és una forma potent per al vostre producte d’obtenir una entrada. Tant si es tracta d’una imatge d’heroi com d’una part d’una composició de disseny de pàgines dividides, les fotografies de productes gegants duen un cop de puny immersiu. En lloc de limitar les fotos a un nombre estàndard de píxels, proveu de dissenyar tota la pàgina del producte al voltant de l’espai negatiu de la vostra fotografia.

6. Pàgines de destinació del producte

Les primeres interaccions dels vostres clients amb el vostre lloc de comerç electrònic determinen si exploraran més endavant o tanquen la finestra i s’oblidaran de la vostra marca. Per captar l’atenció dels consumidors en els primers moments de la seva visita, molts llocs de comerç electrònic durant el 2018 utilitzen pàgines de destinació centrades en els productes.

L’objectiu complet de la pàgina de destinació és convertir les oportunitats de connexió. Generalment inclouen un “elevator pitch” digital per al producte, així com una crida a l’acció. Una pàgina de destinació assassina combina una còpia intel·ligent de màrqueting amb belles fotos, icones elegants i números impressionants, de manera que un comprador potencial se senti informat i intrigat només havent vist la pàgina principal del vostre lloc. Penseu en una pàgina de destinació del producte com la destil·lació més concisa i atractiva de tot el que fa que el vostre producte sigui únic.

Fotografia real per a llocs de comerç electrònic

Producte com a pàgina de destinació a demi.com

Fotografia real per a llocs de comerç electrònic

Categories de productes creatius i interactius per seixanta-nou.us

7. Pàgines de categories creatives

Les pàgines de les categories no han de ser considerades com una simple aturada entre la pàgina d’inici i les pàgines de productes. Una pàgina de categoria de productes atractiva pot obligar els vostres clients a explorar productes que, d’altra manera, no estarien al radar. El 2018, comencem a veure que més llocs de comerç electrònic aprofiten el potencial d’aquesta pàgina decisiva amb dissenys dinàmics. A través de vídeo integrat, animacions subtils i fotografia en negreta, les pàgines de categories s’estan convertint en molt més que una pàgina de directori. Una pàgina de categories de productes ben dissenyada millora l’element de descobriment de l’experiència de compres en línia del vostre client.

Fonts infogràfiques

(Gener de 2018)

Podeu trobar les captures de pantalla utilitzades a la infografia en els enllaços següents:

Disseny de comerç electrònic i allotjament web

Què tenen a veure les tendències de disseny del comerç electrònic amb l’allotjament web? En realitat molt.

Fer servir una botiga de comerç electrònic no és fàcil, els directius han de mantenir l’inventari mantingut, competir contra els competidors, construir la marca, i això és només la tàctica desconeguda i sense connexió..

Per a la porció en línia, heu d’ocupar-vos de disseny, desenvolupament, SEO, contingut, xarxes socials, anuncis de pagament i molt més. N’hi ha prou de fer que algú es torni boig!

Un dels primers principis és triar un amfitrió web de comerç electrònic sòlid. Ara, si la vostra plataforma de comerç electrònic està allotjada de manera autònoma, podeu començar amb un amfitrió d’entrada a nivell com Bluehost o Hostgator, o una mica més resistent com WP Engine o SiteGround. L’allotjament independent d’una plataforma de comerç electrònic és una cosa difícil per als principiants, però si heu d’anar al mínim absolut, fareu una cosa com WooCommerce o Drupal.

Però recomano no anar a la ruta que s’allotja per si mateix per a un lloc de comerç electrònic. Voleu anar amb alguna cosa allotjada per a vostès tot en un. M’agrada el Shopify o el Squarespace per a principiants. En cas contrari, hi podeu anar ShopifyPlus, que és més robust o espantós però poderós Magent.

Disseny, contingut, desenvolupament, allotjament, màrqueting: tot el dia de la vida d’un gestor de llocs de comerç electrònic. Però tot plegat també és complet, ja que tots ells estan entrellaçats. Cadascun d’aquests elements interactuen i depenen els uns dels altres. Fes-ho bé i la teva botiga augmentarà.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map