14 cei mai buni furnizori și servicii de cloud hosting (mai 2020)

14 cei mai buni furnizori și servicii de cloud hosting (mai 2020)

14 cei mai buni furnizori și servicii de cloud hosting (mai 2020)

Căutați cel mai bun hosting de cloud, dar nu aveți idee de unde să începeți?


Norul înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. 

În esență, căutăm o găzduire rapidă, distribuită, scalabilă – cu sprijin bun și la un preț care să se potrivească afacerii.

cel mai bun hosting pentru afaceri mici

Cloud computing a condus la un boom al opțiunilor de găzduire. Multe servicii de găzduire au intrat pe piață cu servere cloud, dar acest lucru poate lăsa clienții să se simtă confuzi cu privire la faptul că vor primi cu adevărat cel mai bun hosting cloud. Vom arunca o privire la 14 dintre opțiunile mai impresionante de pe piață, apoi vom explica ce este un server bazat pe cloud și cum puteți beneficia de înregistrarea la un furnizor de servicii de hosting cloud.

Cu această cercetare, puteți alege cea mai bună gazduire cloud în mai 2020.

1. Cloudways Cloud Gazduire

cloudways

Pret de inceput: 10 USD pe lună

Timp de raspuns: 710 ms

Uptime: 99,99%

Consultați prețurile Cloudways

Cloudways este o companie de găzduire concentrată pe furnizarea unei cantități mari de putere la un preț rezonabil. Nu sunt absolut cele mai ieftine din sectorul de găzduire a serverului cloud, dar prețurile lor pe serverul cloud reprezintă o valoare excelentă pentru cantitatea de putere pe care o furnizează sistemele lor. Compania oferă opțiunea de a vă găzdui site-ul dvs. pe mai multe platforme de hosting de server cloud, inclusiv:

 • Oceanul digital
 • Linode
 • Vultr
 • Servicii Web Amazon
 • Platforma Google Cloud

De asemenea, puteți găsi prețuri la serverul cloud care se potrivesc cu o gamă largă de scale. Planul lor de 10 dolari pe lună oferă o instanță cu un singur nucleu, dar puteți consulta opțiunile care oferă oriunde de la soluții dual-core la 32-core. După ce ați intrat în lumea cu 32 de nuclee, desigur, aveți de-a face cu soluții de găzduire în cloud de calitate întreprinderii, așa că așteptați-vă să plătiți la nord de 1.000 $.

Cloudways nu obține note excelente pentru asistență pentru clienți sau tehnici. În multe cazuri, sunteți pe cont propriu dacă doriți să utilizați coduri personalizate sau soluții mai puțin mainstream. Probabil că nu este o opțiune excelentă pentru persoanele care nu au cunoștințe tehnice puține sau deloc, dar oferă prețuri excelente pentru serverul cloud pentru persoanele care ar putea să capete capacități AWS, dar nu doresc să intre în buruieni, așa cum necesită adesea ofertele Amazon..

Vizualizați recenzia noastră completă Cloudways

2. Cloud Web Managed Liquid

liquidweb

Pret de inceput: 51 dolari pe lună

Timp de raspuns: 150 ms

Uptime: 100%

Vizualizați prețurile web lichide

Liquid Web oferă ceea ce poate fi ușor caracterizat ca printre cele mai bune servicii cloud de pe piață. Cu toate acestea, pe măsură ce prețul serverului cloud merge, este foarte dificil pentru clienții la nivel de intrare să obțină un depozit. Chiar dacă sunteți dispus să plătiți cel mai bun hosting de cloud din jur, tendința lor de a-și revoca serviciile în diferite „produse” poate face ca lucrurile să devină confuze.

Produsele lor de găzduire web cloud sunt împărțite în aproximativ patru tipuri de pachete de găzduire. În ordinea scării de la cel mai puternic la cel mai puternic, acestea sunt:

 • Site-uri cloud
 • Gazduire cloud VPS
 • Gazduire dedicata serverului bazat pe cloud
 • Găzduire personală de cloud

Opțiunea site-uri cloud este funcțional nelimitat de găzduire a numelor de domeniu. Oricât de mulți puteți introduce într-un cont pe care îl puteți obține pentru 51 de dolari pe lună. Cloud VPS este practic același cu utilizarea unui server privat virtual sau a unui server dedicat, cu excepția faptului că este găzduit într-un cloud și, în consecință, este mult mai scalabil. Aceeași idee se aplică soluțiilor dedicate de găzduire în cloud, cu excepția faptului că aveți o întreagă instanță pentru voi în loc să împărtășiți resurse partiționate cu alții.

Poate că cea mai interesantă opțiune este hostingul cloud personal. Acesta este în esență un întreg sistem cloud, pentru tine. Imaginabil, plătiți la nord de 1.500 USD pe lună doar pentru a începe. Cu toate acestea, pentru companiile care necesită putere de foc semnificativă, acest lucru este un lucru pe care puțini furnizori de găzduire web îl furnizează. Puteți chiar partiția instanței dvs., cu planuri low-end care să permită până la 5 servere virtuale care rulează simultan pe același cloud.

Un alt avantaj al companiei Liquid Web este faptul că oferă asistență pentru o gamă largă de probleme de găzduire web la scară de întreprindere. De exemplu, puteți obține asistență cu:

 • Conformitate PCI pentru site-urile de comerț electronic
 • Respectarea HIPAA pentru furnizorii de servicii medicale
 • Găzduire de aplicații

Instanțele dvs. cloud vor fi rulate pe unități SSD moderne la centrele de date care au multiple disponibilizări atât pentru stocare, cât și pentru alimentare. Dacă doriți cea mai bună companie de servicii de cloud optimă și sunteți dispus să extrageți numerar pentru a face acest lucru, este greu să se potrivească cu Web Liquid. Totuși, pentru toți ceilalți, probabil că va fi un preț scump.

Vizualizați recenzia noastră completă LiquidWeb

3. A2 Hosting Cloud VPS

a2hosting

Pret de inceput: 5,00 USD pe lună

Timp de raspuns: mai mare de 1.000 ms

Uptime: 99%

Consultați A2 Hosting Cloud VPS

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre opțiunile mai ieftine printre furnizorii de nor de top, A2 Hosting face o treabă foarte bună de a atrage clienții din această nișă. În timp ce nu veți obține viteză rapidă de trăsnet, puteți obține un pachet cu patru nuclee cu acces root pentru doar 15 USD pe lună. În mod special, ofertele de gazduire A2 sunt considerate paralele cu gazduirea VPS, dar există o limită la ceea ce vă puteți aștepta în acest interval de preț.

Cu toate acestea, toate lucrurile fiind egale, compania face o ofertă bună de muncă oferind stimulente. Există o garanție de returnare a banilor. Fiecare cont include o unitate SSD gratuită și cel puțin 2 TB pe lună de lățime de bandă. De asemenea, oferă asistență tehnică și clienți 24/7 pe tot parcursul anului, iar asta include ajutor la telefon.

Dacă sunteți în căutarea cât mai aproape de o opțiune fără riscuri pentru a începe cu hostingul cloud, A2Hosting vă acoperă. Oamenii care caută adevărate centre de date de nivel înalt pentru întreprinderi, care răspund foarte mult, pot dori însă să se uite în altă parte, în special în condițiile în care ofertele lor de vârf nu au o valoare superioară pentru prețurile relativ ridicate. Cu toate acestea, în partea de jos a pieței, există alegeri bune.

Vizualizați recenzia noastră completă de găzduire A2

4. SiteGround

Siteground

Pret de inceput: 80 USD pe lună

Timp de raspuns: 710 ms

Uptime: 99,99%

Vizualizați prețurile site-ului

SiteGround încearcă să combine performanțele bune-nu-grozave cu o gamă de freebies care să le adreseze oamenilor care nu sunt de topul copiilor cool-savvy. Ele oferă uptime excelente, iar timpii de răspuns sunt suficient de buni încât toate, dar cele mai lente site-uri și aplicații web ar trebui să atingă timpi rezonabili de încărcare.

Puteți obține, de asemenea:

 • Acces la un CDN gratuit
 • Un certificat SSL gratuit
 • Ajutor gratuit pentru migrare cu un site WordPress
 • O adresă IP dedicată
 • Acces SSH și SFTP

De asemenea, aceștia garantează că toate resursele de calcul cloud pentru sistemul dvs. bazat pe cloud vor fi dedicate exclusiv serverului dvs. Dacă aveți nevoie de asistență IT, aceștia au asistență la personal pentru a da mâna cu servicii complet gestionate.

SiteGround simplifică alocarea resurselor sub-conturilor. Dacă conduceți o agenție de marketing sau design, acest lucru poate face foarte ușor să personalizați ce primește fiecare sub-cont. Mai ales atunci când aveți de-a face cu clienții, puteți utiliza această caracteristică, pe lângă scalabilitatea preconizată de la cloud hosting pentru a oferi o gamă de pachete. Sub-conturi individuale pot fi, de asemenea, atribuite servicii DNS gratuite.

De asemenea, compania oferă backup-uri zilnice. Aceste copii de rezervă instantanee sunt păstrate în afara locului și pot fi restabilite folosind o soluție cu un singur clic.

SiteGround face o treabă bună de a găsi un echilibru între puterea tehnologică pe care o meritați să o obțineți atunci când mergeți cu o gazdă cloud și să oferiți o experiență ușor de utilizat. Utilizatorii avansați vor fi încântați de nivelul de acces pe care îl au, iar restul lumii vor primi în continuare suficient suport pentru clienți și tehnologie pentru a se ocupa de tot.

Vizualizați recenzia noastră completă SiteGround

5. InMotion

găzduire de imobile

Pret de inceput: 34,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 400 ms

Uptime: 99,95%

Consultați InMotion Gazduire

O mică supărare care vine cu scufundarea în ofertele lui InMotion este că nu fac o treabă bună de a pune lucrurile la punct. Planurile sunt prezentate ca fiind destinate agențiilor, întreprinderilor mici, întreprinderilor și aplicațiilor. Cel mai ieftin plan se află sub „aplicații” și poate fi folosit pentru a gestiona găzduirea ca și celelalte.

Unul dintre dezavantajele majore este că ofertele lor sunt bazate doar pe Linux. Este, de asemenea, destul de mare un ecosistem cu stivă LAMP. Dacă doriți un server cloud Windows, cu siguranță veți căuta în altă parte. De asemenea, au doar centre de date situate în S.U.A..

Oamenii care sunt mulțumiți de implementarea îngustă a stivei LAMP, cum ar fi cei care rulează WordPress, WooCommerce sau Magento, vor considera că InMotion este o versiune mai eficientă a SiteGround, dar cu mai puține freebies. Dacă sunteți confortabil cu mai puțin sprijin și doriți să acordați prioritate preț-la-performanță, în special la capătul scăzut al pieței, InMotion este greu de învins. Cu toate acestea, pentru utilizatorii mai puțin tehnologici și pentru mulțimea Microsoft, va fi o curbă de învățare, în cel mai bun caz.

Compania oferă o lungă perioadă de returnare a banilor de 90 de zile. Dacă sunteți în măsură să încercați, este o ocazie fără riscuri de a cunoaște o nouă gazdă web.

Vizualizați recenzia noastră completă InMotion

6. HostGator

Hostgator

Pret de inceput: 4,95 USD pe lună.

Timp de raspuns: 430 ms

Uptime: 99,98%

Vizualizați prețurile HostGator

Pentru o companie neapologică ieftină, HostGator este o surpriză. La 4,95 USD pe lună, primiți:

 • Două nuclee de procesor
 • Două GB RAM
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Un certificat SSL gratuit

De asemenea, compania are o afacere de înregistrare a numelor de domeniu, astfel încât să puteți păstra toate lucrurile site-ului dvs. la un singur cont. În timp ce contul cu cele mai mici costuri permite un singur domeniu, trecând la nivelul următor, 6,57 USD pe lună, vă oferă găzduire nelimitată de domeniu și de două ori mai multe nuclee și de două ori mai multă memorie RAM.

Așa cum este obișnuit în nivelurile inferioare ale companiilor de găzduire, vă puteți aștepta la o stivă de software limitată. Veți avea acces la un mediu Linux care acceptă aplicații precum:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Nu este surprinzător că veți fi pe cont propriu, fără servicii gestionate. Cu toate acestea, pentru o opțiune ieftină, puteți face mult mai rău decât HostGator.

Vizualizați recenzia noastră completă HostGator

7. DreamHost

Dreamhost

Pret de inceput: 4,50 USD pe lună

Timp de raspuns: 720 ms

Uptime: 99,96%

Vezi DreamHost

Un alt furnizor în sectorul de cloud hosting cu costuri reduse, DreamHost este, de asemenea, un alt furnizor de servicii de găzduire web care ar putea beneficia de o clarificare a ofertelor sale. Prima mare supărare care te va lovi în calitate de client este că singurele produse pe care le listează pe pagina sa de găzduire sunt „DreamCompute” și „DreamObjects”. În loc să clarifice diferența dintre instanțele de cloud computing și serviciile de găzduire în cloud, le compun la rubrica „calcul”, un termen care este mai relevant în lumea învățării mașinilor decât în ​​industria de gazduire web.

Odată ce ai trecut peste asta, totuși, vei găsi o ofertă dezamăgitoare pentru această parte a pieței. Ai un singur nucleu al procesorului pe cel mai ieftin plan și totul se bazează pe o stivă open-source fără alte opțiuni. Lucrurile par să fie direcționate către utilizatorii Python, Node.JS și Ruby care, sincer, vor căuta la oferte de calcul mai mari de la companii precum Amazon.

Structura de facturare este, de asemenea, ciudată. Într-o anumită lună aveți 600 de ore de ciclu de calcul. Lunile sunt mai lungi decât asta, iar un singur atac DDoS nedetectat te-ar putea introduce cu ușurință într-o cantitate de cont care duce la facturare. Sincer, dacă doriți o structură de facturare în timp calculat, AWS există și oferă o infrastructură mai mare și semnificativă.

Pe de altă parte, ofertele lor pentru oameni care doresc găzduire Python sau Node.JS sunt foarte ușor de configurat. Dacă aceasta este calea ta, DreamHost poate fi interesant. Toți ceilalți, însă, pot găsi oferte mai bune și mai puțină confuzie în acest punct de preț.

Vizualizați recenzia noastră completă de Dreamhost

8. Bluehost

Bluehost

Pret de inceput: 9,99 USD pe lună timp de 36 de luni

Timp de raspuns: 590 ms

Uptime: 100%

Vizualizați prețurile Bluehost

BlueHost oferă conturi care sunt facturate în termeni de 12, 24 sau 36 de luni. Pentru oamenii care doresc să intre în cele mai mici niveluri de găzduire web la un preț corect, acest lucru poate fi puțin impunător. Puteți beneficia de o garanție de returnare a banilor atâta timp cât

Compania oferă o viteză excelentă și un timp de funcționare imbatabil. Dacă sunteți interesat de performanța rock-solid, BlueHost oferă un pachet de performanță înaltă și stabilă la un preț la fel de ieftin pe cât îl veți găsi.

În cazul în care unii clienți vor fi renunțați de BlueHost este structura de adăugare a nichelului și a dimei a companiei. Doriți un IP dedicat? Adică 5,99 USD pe lună. Doriți un certificat SSL premium? Asta va fi de 49,99 USD pe an. Se adaugă repede.

De asemenea, va trebui să vă ridicați un nivel pentru a obține nume de domeniu nelimitate pe un cont. Totuși, pachetul de bază cu două CPU este foarte bun. De asemenea, lățimea de bandă nu este modificată, iar cPanel cu SSH este inclus gratuit.

BlueHost este o opțiune excelentă, dar există câteva avertismente. Asigurați-vă că pachetul pe care îl primiți acoperă tot ce aveți nevoie, deoarece suplimentele vă pot zdrobi destul de rapid.

Vizualizați recenzia noastră Bluehost completă

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Pret de inceput: 15 USD pe lună

Timp de raspuns: 330 ms

Uptime: 99,8%

Vezi 1&1 IONOS Gazduire

Propunerea preț-la-performanță cu 1&1 IONOS nu este grozav. În cazul în care compania se bazează, totuși este în furnizarea de servicii gestionate. Oamenii cu experiență tehnică, sincer, vor fi neimpresionați cu o configurație care începe de la un singur nucleu al procesorului și doar un GB de RAM alocat. Cu toate acestea, clienții cu mai puține tehnologii vor fi bucuroși să aibă asistență tehnologică și clienți acolo pentru a-i ghida printr-o serie de procese.

Așa cum se obișnuiește odată ce ai scăzut sub 50 USD pe lună în sectorul de găzduire web cloud, ești blocat în Linux și software open-source. 1&1 vă oferă ceva mai mult în cadrul acela limitat, oferind servere Apache, Nginx și Tomcat care se vor juca frumos cu Python și PHP. Timpurile de răspuns sunt, de asemenea, apropiate de cele mai bune clase.

Dacă aveți nevoie de cel mai bun timp de încărcare disponibil, 1&1 ar putea să merite o privire. Oricine este interesat de un server cloud Windows va trebui să continue, iar ofertele lor nu sunt minunate din punct de vedere hardware.

Vizualizați întregul nostru 1&1 recenzie Ionos

10. Motor WP

wpengine

Pret de inceput: 35 USD pe lună

Timp de raspuns: 650 ms

Uptime: 100%

Vezi prețul motorului WP

WP Engine este, după cum sugerează și numele său, o ofertă destinată clienților WordPress. Mărirea este concepută pentru clienții întreprinderii și veți găsi că nivelurile cresc rapid în costuri în sute de dolari. Nivelurile scăzute nu au asistență excelentă pentru clienți și doar cele două cele mai înalte niveluri beneficiază de asistență telefonică. O garanție de restituire a banilor de 60 de zile poate lua o parte din înțelegerea explorării opțiunilor tale.

Fiecare pachet include suport multi-site gratuit, așa că nu va trebui să plătiți în plus doar pentru a adăuga un domeniu. Dacă aveți nevoie de centre de date globale pentru a servi vizitatorii de pe întreaga planetă, WP Engine te-a acoperit. Sunt o companie care se consideră ca inițiali adoptatori ai ingineriei WordPress, iar echipa se mândrește cu furnizarea clienților de acest nivel de suport tehnologic.

Este, cu siguranță, o ofertă îngustă. Cei care doresc doar o găzduire WordPress solid, care nu coboară niciodată și pot să se extindă rapid, totuși, vor aprecia WP Engine.

Vizualizați recenzia noastră completă WP Engine

11. Kinsta

kinsta

Pret de inceput: 30 $ pe lună

Timp de raspuns: 230 ms

Uptime: 99,8%

Vezi Kinsta Hosting

Prin utilizarea platformei Google Cloud, Kinsta înseamnă să ofere găzduire cloud de prim nivel exclusiv pentru proprietarii de site-uri WordPress. Este tot WP și nimic altceva. Compania oferă o gamă de freebies, cum ar fi:

 • Site-uri de înscenare
 • Opțiuni de gestionare a contului simplificate
 • Sprijin pentru agenții
 • Direct Tier 1 sprijină tehnicieni cunoscuți

Caracteristicile de gestionare a conturilor reprezintă un punct important de vânzare. Ideea este, în esență, că agențiile creative pot dezvolta site-uri pentru clienți, să le implementeze și apoi să-i predea cheile către client. Totul rulează foarte repede, iar timpul de funcționare este excelent. Dacă conduceți o agenție axată pe platforma WordPress, Kinsta este dificil de asociat.

Vizualizați recenzia noastră completă de Kinsta

12. DigitalOcean

digitalocean

Pret de inceput: 5 dolari pe lună

Timp de raspuns: 360 ms

Uptime: 99,99%

Vizualizați prețurile la Oceanul Digital

DigitalOcean oferă un plan de intrare la nivel ieftin, dar va trebui să mergeți la anumite lungimi pentru a-l găsi pe site-ul lor web și a-l configura pentru a face gazduire pe server web. Ofertele firmei sunt aparent concepute în opoziție directă cu ușurința în utilizare.

Da, este posibil să găsiți o soluție cu un singur clic care vă va permite să implementați un server LAMP sau oricare dintre oferte similare în câteva secunde. Noroc găsind-o. Bine în regulă, aici este pentru că nu aveai de gând să o găsești niciodată pe cont propriu.

Obsesia companiei de „picături” și instanțe de calcul nu oferă prea multă asigurare că le pasă de găzduirea clienților. Vei fi pe cont propriu. Mai rău, opțiunile low-end încep de la performanța scăzută pentru acest sector. Veți obține un procesor și un GB de memorie.

Un aspect major este o abordare cu un singur clic a lansării serverelor. Veți obține un software open-source destul de modern, cum ar fi MySQL 5.7 și PHP 5.2. Dacă nu sunteți un tehnologie hardcore, totuși, ar putea fi mai înțelept să mergeți la unul dintre partenerii DigitalOcean, cum ar fi Cloudways menționat anterior.

13. AWS Cloud

aws amazon

Pret de inceput: 3,50 USD pe lună

Timp de raspuns: 500 ms

Uptime: 99,99%

Vezi AWS Lightsail

Serverele virtuale Lightsail constituie baza tuturor ofertelor AWS Cloud, în ceea ce privește găzduirea web. Amazon oferă un nivel impresionant de acces și puteți crea soluții cu un singur clic atât pentru serverele cloud Linux, cât și pentru Windows. Echilibrarea încărcării este integrată, iar scalabilitatea este automată.

Există două mari dezavantaje. În primul rând, găzduirea în cloud AWS este o configurație pay-as-you-go. Este posibil să obțineți prețuri forfetare, dar trebuie să fiți foarte atenți la modul în care vă configurați contul. De asemenea, toate cele mai talentate tehnologii se vor pierde fără speranță navigând multitudinea de opțiuni de pe Amazon Cloud.

Totuși, obțineți certificare SSL gratuită și prima lună este disponibilă gratuit ca proces. Din păcate, va trebui să includeți informațiile de facturare. De asemenea, este necesară anularea sau facturarea va începe luna următoare.

Companiile mari de internet precum Netflix operează pe AWS Cloud. Dacă doriți același fel de putere și sunteți confortabil să intrați în gândul unei soluții de găzduire, este o alegere excelentă. Pentru cei care au nevoie de îndrumări, nu este o propunere bună, oricât de bun ar fi prețul.

Totuși, dintre cei mai mari jucători, Amazon tinde să fie cel care te va face să simți cel mai mult de parcă vor o afacere mică care rulează pe hardware-ul lor cloud. Cu toate acestea, este un bar foarte scăzut.

14. Google Cloud

google cloud

Pret de inceput: 45 USD pe lună

Timp de raspuns: 300 ms

Uptime: 99,99%

Vizualizați Google Cloud

Google este un alt nume mare din industrie care pare profund dezinteresat în a ajuta jucătorii mici să configura web hosting pe instanțe de server cloud. Asistența clienților de la Google este notoriu teribilă, iar clienții experimentali disprețuiesc în special tendința companiei de a începe toate anchetele la nivelul cel mai mic. La Google, chiar și cea mai inteligentă persoană din lume trebuie să fie întrebată: „Ați încercat să o opriți și apoi să o porniți din nou?”

Cu alte cuvinte, Google Cloud este mai rău decât multe dintre platformele care pleacă doar pe cont propriu. Există o mulțime de alți furnizori de servicii care s-au construit pe partea de sus a platformei Google Cloud și sunteți mai bine să-i utilizați. Chiar dacă sunteți în căutarea unei puteri de calcul de înaltă performanță, AWS va oferi aceeași performanță fără o experiență de asistență foarte proastă.

Există doar două grupuri de clienți care ar trebui să sufere îngrozitorul Google. În primul rând, există cei ale căror site-uri găzduite depind de datele G sau de platformele de învățare automată. În al doilea rând, există cei care au nevoie de centre de date performante pe fiecare continent populat. În caz contrar, uitați-vă la un partener din aval ca Kinsta sau Cloudways pentru a avea acces la hardware fără probleme de asistență zdrobitoare..

Ce este un server Cloud?

Un server cloud este un sistem care este conceput pentru a furniza cantități masive de resurse ca parte a unui pachet Software ca serviciu (SaaS). În mod special, întrebarea ce este un server cloud lipsește o mare parte din punct. Un server cloud nu este o singură mașină de vreo întindere. În schimb, este o colecție de multe mașini care sunt proiectate să funcționeze ca o singură instanță.

Instanțele pot fi împărțite între clienți sau sarcini într-o varietate de moduri. Mai important, resursele pot fi adăugate rapid la instanțe pentru a asigura stabilitatea și scalabilitatea.

Acesta este un lucru care face din cloud computing o opțiune atât de atrăgătoare atât pentru companii cât și pentru clienți. Un furnizor de cloud de top poate continua să creeze cererea înaintea expansiunii clienților, ceea ce îi permite scalabilitatea practic infinită. Încă de la sfârșitul dvs., în calitate de client care plătește pentru web hosting cloud, puteți cumpăra cu încredere servicii la capătul scăzut al scării și adăugați putere în câteva secunde, făcând doar clic pe o opțiune din tabloul de bord de găzduire.

Ce este Cloud Hosting?

Soluțiile de găzduire cloud sunt doar o bucată din plăcile din sectorul cloud, pe lângă aspecte precum învățarea automată, găzduirea de fișiere, extragerea datelor, IT-ul la distanță, găzduirea VPS și chiar serviciile de urgență. Cu multe alte lucruri care se întâmplă în lumea computerelor cloud, poate vă întrebați: „Ce este hostingul cloud?”

Cei mai buni furnizori de cloud hosting dispun de resursele necesare pentru a oferi o experiență care nu se distinge de la utilizarea unui server dedicat sau a unui VDS, cu excepția cazului în care serviciile de hosting de cloud tind să fie mai stabile și disponibile. Unii furnizori vor chiar să ofere clienților lor instanțe individuale, permițându-le, în esență, să fie propriii lor furnizori de servicii de hosting.

Scalabilitatea este un plus major în ceea ce privește găzduirea în cloud față de opțiuni similare. În timp ce serverele dedicate și virtuale dedicate sunt cu siguranță un pas de opțiuni mai mici precum găzduirea partajată, toate au limitele lor. În special, după ce ați extins resursele, singura soluție de a muta totul pe un server nou și mai puternic.

Totuși, în domeniul cloud computing, mai multe resurse pot fi direcționate pur și simplu către instanța dvs. În câteva secunde, puteți avea mai multe nuclee de procesor, RAM și chiar stocare disponibile. Aceasta este o întreprindere mult mai complicată, în cel mai bun caz, atunci când lucrați cu un server fizic sau o mașină virtuală.

Diferite tipuri de servicii de gazduire cloud

Când utilizați un server bazat pe cloud de la o companie care își desfășoară activitatea împreună, cumpărați doar o versiune mai bună de găzduire web. Atâta timp cât alegeți planuri adecvate de găzduire în cloud, veți putea rula tot ce doriți pe sistemele dvs., cum ar fi WordPress sau Magento.

La nivel de sistem de operare, veți găsi companii care oferă multe distribuții Linux. Un număr oferă și sisteme Windows, iar numerele lor vor crește pe măsură ce Microsoft continuă să se deplaseze agresiv în spațiul platformei cloud.

Veți găsi, de asemenea, multe stive de software disponibile, inclusiv oferte standard precum Linux, Apache, MySQL și PHP. O mulțime de companii au intrat pe piață cu servere web ușoare Nginx, interpreți Python și chiar opțiuni de găzduire Node.JS. Cu o instanță complet dedicată sau un server privat virtual în cloud, veți avea acces root care vă va permite să instalați orice proiect vă poate solicita.

Mulți dintre cei mai buni furnizori de cloud hosting oferă și soluții înguste. De exemplu, o mulțime de companii de găzduire oferă acum un serviciu de găzduire WordPress, care include suport gestionat din cutie. Pur și simplu configurați un cont în panoul de control de găzduire, îl furnizează cu tot software-ul necesar și apoi puteți lucra la el la fel cum ați face orice alt site WordPress pe orice alt server web. Dacă există nelămuriri, contactați asistența pentru clienți și vor avea un expert tehnic care vă va ajuta să rezolvați lucrurile.

Concluzie

Există o prăpastie absolută în lumea de găzduire a norului între companiile care le pasă de întreprinderile mici (consultați gazdele noastre preferate pentru afaceri mici) și cele care nu. Veți observa diferența de fiecare dată când încărcați una dintre paginile lor. Dacă folosesc termeni precum „găzduire” și au prețurile în față, sunteți într-un loc bun. Dacă folosesc cuvântul „calcul” și insistă să vorbească despre tot, de la streaming la AI, vei rămâne blocat făcând multă muncă pe cont propriu.

În echilibru, majoritatea clienților nu vor găsi puterea oferită de marii jucători, precum Google, DigitalOcean și AWS, ca să merite durerea. Din fericire, există o mulțime de jucători mici care își doresc dolarul câștigat cu greu. Stabiliți care sunt prioritățile dvs. în avans, în special cât de mult aveți nevoie de scalabilitate masivă față de prețul scăzut și veți identifica rapid trei companii care se potrivesc foarte bine facturii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector