7 furnizori gratuite de găzduire VPS – cu un avertisment uriaș! (Mai 2020)

Aveți nevoie de găzduire VPS gratuită, deoarece planurile reale sunt în afara bugetului?


Te auzim. 

Cuvânt de precauție, însă, nimic în viață nu este cu adevărat gratuit. Și asta se aplică acestor furnizori VPS.

Cele mai bune gazde pentru proprietarii de site-uri

Utilizarea unui server privat virtual (VPS) este un caz în care de multe ori puteți obține o mulțime de bătaie pentru buck-ul dvs..

Este de înțeles, totuși, de ce oamenii pot căuta găzduire VPS gratuită, chiar dacă majoritatea soluțiilor de găzduire web din acest sector sunt deja destul de rentabile.

Veți vedea frecvent opțiuni de găzduire partajate gratuite și vă puteți pur și simplu să vă întrebați cât de bine sunt companiile mari care doresc să susțină informațiile anterioare.

În realitate, nu există planuri de găzduire care să se califice ca 100% VPS gratuite. Adică nu există o versiune a unui server VPS gratuit în care să nu plătiți niciodată nimic.

Cu toate acestea, puteți găsi cu ușurință un proces VPS gratuit și există, de asemenea, multe servicii de găzduire aproape gratuite care se pot apropia de furnizarea unei experiențe gratuite. Haideți să aruncăm o privire la unele dintre opțiunile care v-ar putea face să simțiți că primiți VPS gratuit. La sfârșit, vom vorbi și despre unele dintre potențialele argumente pro și contra ale parcurgerii acestei rute.

Planuri VPS care sunt aproape de gratuit

1. Gazduire VPS HostWinds

hostwinds vps

Cel mai mic pret: 5,17 USD pe lună

Timp de raspuns: 640 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile de gazduire HostWinds

În sensul cel mai strict, planurile cu cele mai mici costuri de la HostWinds nu reprezintă VPS-uri ieftine ieftine, deoarece oferta low-end a companiei este o instanță bazată pe cloud. Pentru marea majoritate a persoanelor interesate de furnizorii de hosting VPS, această distincție nu va fi nici măcar vizibilă. Acest lucru se datorează faptului că odată ce resursele unui server fizic sunt împărțite pentru a crea un VPS în cloud, nu există nimic despre utilizarea serverului virtualizat rezultat care diferă de un VPS bazat pe o singură mașină. Singurul lucru pe care îl veți observa este că sistemul este în general mai sensibil decât planurile tradiționale de găzduire VPS.

La sfârșitul ecuației, veți avea acces la:

 • Un panou de control
 • Spatiu pe disc
 • Caracteristici la nivel de sistem de operare

Cu alte cuvinte, puteți să vă conectați prin interfața web sau să utilizați un shell de la distanță pentru a-l accesa prin SSH la fel ca orice altă configurație de găzduire a serverului.

HostWinds oferă o experiență suficient de robustă, încât oamenii cu experiență tehnologică vor fi fericiți. După cum vă așteptați într-o gamă de prețuri aproape liberă, nu veți primi niciun nivel real de suport HostWinds. Cu toate acestea, oferă o configurație Linux foarte robustă, care va fi familiară oricui a folosit serverele VPS înainte. Veți găsi, de asemenea, că compania este fericită să învețe produse conexe, cum ar fi găzduirea Windows. Impresionant, configurația include, de asemenea, un GB RAM, un singur nucleu al procesorului și 30 GB spațiu de stocare.

Cu toate acestea, în timp ce planurile de găzduire merg, este greu să vă plângeți despre obținerea unei experiențe VPS adecvate pentru aproape gratuit. Trebuie doar să fiți pregătiți să faceți unele lucrări experimentate din punct de vedere tehnic pentru a-l menține în funcțiune, deoarece este un VPS neadministrat.

Vezi recenzia completă de InMotion Hosting

2. InterServer.net

interserver vps

Cel mai mic pret: 6 dolari pe lună

Timp de raspuns: 684 ms

Uptime: 99,96%

Vizualizați Planurile de gazduire InterServer

O altă companie care se apropie destul de mult de furnizarea de găzduire VPS gratuită este InterServer.net. Planul VPS cel mai ieftin al companiei de găzduire web include:

 • Un nucleu de procesor
 • Două GB memorie
 • Trei GB de stocare SSD
 • Două TB de transfer pe lună

Acesta ar fi un set minunat de funcții dintr-un plan de gazdă VPS tipic, care costă aproximativ 30 USD pe lună. Dacă capacitățile de procesare, stocare și memorie nu sunt suficient de bune pentru nevoile dvs., puteți ajusta cu ușurință planul VPS la cel mult 16 nuclee. De asemenea, veți mai plăti o sumă de 96 USD foarte respectabilă pe lună pentru ceea ce este o ofertă de o calitate destul de înaltă.

O captură standard pe care veți începe să o observați cu aproape toate aceste planuri de găzduire VPS este că se bazează pe instanțe cloud. Din nou, nu este un mare lucru pentru utilizatorul obișnuit, dar poate fi un punct de aderență dacă vă gândiți prea tare la distincția relativ minoră dintre serviciile de găzduire VPS care rulează direct pe o singură mașină și le rulează pe mai multe mașini care oferă instanțe bazate pe cloud..

O altă temă pe care o veți observa este că mulți dintre acești furnizori de hosting sunt fericiți să ofere soluții bazate pe Linux, dar nu sunt întotdeauna primii care au grijă să instaleze un sistem de operare precum Windows. Din fericire, serverele Windows sunt disponibile la un cost suplimentar. Sistemele Linux sunt destul de robuste, cu toate acestea, incluzând:

 • Baze de date MySQL
 • Python, Ruby, Perl și alte medii pentru producerea de conținut dinamic pe site-uri web
 • O instalare completă cPanel pentru o administrare ușoară

Există, de asemenea, opțiuni de asistență gestionate disponibile gratuit. Este posibil să nu fie un adevărat server VPS, dar este totuși o valoare foarte bună pentru câțiva dolari pe lună.

Vizualizați recenzia completă a InterServer

3. Hostinger

hostinger vps hosting

Cel mai mic pret: 3,95 USD pe lună

Timp de raspuns: 309 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile de gazduire Hostinger

Da, acum ne apropiem cu adevărat de a găsi un server VPS cu adevărat gratuit. Lucrul impresionant cu Hostinger este că reușesc să opereze servere foarte responsive, care au un numar extraordinar de uptime. Nu veți primi o tonă de stocare cu oferta lor cea mai ieftină, la doar 10 GB, dar puteți actualiza planul la una dintre multe opțiuni. Totul este bazat pe SSD, astfel încât vă așteptați timpuri de răspuns super rapide.

Modelul de afaceri al Hostingerului este centrat în vânzarea tuturor celorlalte lucruri de care are nevoie un site web, cum ar fi un nume de domeniu și un certificat SSL. Acestea includ adrese IP dedicate IPv4 și IPv6 gratuit cu fiecare plan, o ofertă impresionantă pentru un plan care este mai puțin de cinci puncte.

Planuri VPS care reduc puțin prețul

4. Gazduire InMotion

găzduire dedicată inmotion

Cel mai mic pret: 19,99 USD pe lună, cu 63% reducere în prima lună

Timp de raspuns: 640 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire InMotion

În mod surprinzător, InMotion Hosting este un alt participant cu oferte mai ieftine, construite pe platforme cloud. Deși prețul pe durata de viață a unui plan nu este la fel de mare ca în cazul altor planuri din această listă, există valoare. În special, InMotion oferă asistență de bază gratuită pentru gestionarea serverului. Acest lucru înseamnă că vor gestiona gestionarea de patch-uri și actualizări pentru a vă menține sistemul stabil și sigur.

Tot hardware-ul InMotion operează pe unități SSD configurate în matricile RAID-6. Pentru cei neinițiați, asta înseamnă că șansele unei defecțiuni catastrofale în care nu se pot recupera date sunt ridicol de scăzute. Fiecare instalare include o ediție a companiei CentOS și veți putea, de asemenea, să vă administrați serverul VPS prin cPanel. Infrastructura de suport este, de asemenea, bazată pe cloud, deci puteți fi sigur că timpul de funcționare va fi solid.

De asemenea, oferă o garanție de returnare de 90 de zile, o tranzacție la fel de bună precum veți vedea în afacere. Cu toate că nu te aduce înapoi forța de muncă pe care ai putea-o pune în configurarea unui server, aceasta reduce cel puțin riscul, atâta timp cât nu creezi imediat o prezență web robustă.

Vezi recenzia completă de InMotion Hosting

5. AccuWebHosting

exact web hosting vps hosting

Cel mai mic pret: 14,97 USD pe lună, cu o probă gratuită de o lună

Timp de raspuns: 1.000+ ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile AccuWebHosting

Lipsa decisă de servere Windows din această listă face ca AccuWebHosting să fie o alegere deosebit de atrăgătoare pentru fanii Microsoft și platforma sa .NET. În timp ce 15 dolari pe lună nu este cea mai ieftină alegere în jurul valorii, este la fel de aproape de a ajunge la un server VPS gratuit care folosește Windows, în acest caz Windows 2008 Server.

De asemenea, puteți profita de proba gratuită fără a fi necesar să oferiți un card de credit. Dacă nu sunteți mulțumit de experiență, puteți lăsa pur și simplu contul să expire fără a vă reînnoi.

Fiecare sistem are suport atât pentru RDP, cât și pentru SSH. Mașinile sunt servere virtuale, nu instanțe bazate pe cloud precum VPS. Asta înseamnă că veți folosi resurse dedicate pe mașini cu procesoare Intel Xeon, fie din seria E5 sau E7. Mai important pentru administratorii de hardcore Windows, sistemul de virtualizare HyperV Microsoft este complet acceptat.

Dacă trebuie să aveți un mediu Windows sau o compatibilitate .NET, AccuWebHosting este cea mai bună opțiune. Alte oferă Windows pentru un preț suplimentar, dar AccuWebHosting îl include în prețul inițial, deoarece sunt concentrate pe furnizarea unui VPS Windows de nivel superior la un preț corect.

Opțiuni construite pe modele de afaceri gratuite, dar limitate

6. x10Astingere

x10hosting principal

Cel mai mic pret: Gratuit, dar . . .

Timp de raspuns: 428 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile x10 de afișare

Când utilizați x10Hosting, obțineți gratuit un VPS într-o instanță cloud, dar este o soluție incredibil de restricționată de caracteristici. Asta înseamnă că administratorii lumii se vor pierde fără speranță fără shell-urile SSH, autentificările cPanel și alte funcții. Fiecare cont de pe x10Hosting poate utiliza o singură adresă IP. Nu este surprinzător, veți avea o cantitate decisivă de memorie RAM, doar 512 MB. Sistemul de operare este doar Linux, dar veți obține atât stocare nelimitată cât și lățime de bandă.

Ceea ce sperăm să faci este să cumperi în noul timp. Sunt de fapt o companie cu o presiune foarte scăzută, dar cu siguranță trebuie să se facă un pitch de vânzări atunci când decideți că aveți nevoie de ceva precum accesul root sau asistența pentru clienți. Dacă doriți să faceți o scară rapidă și nu trebuie să vă faceți griji pentru limitele de stocare, x10Hosting este o alegere excelentă.

7. VPSWALA

vpswala

Cel mai mic pret: Gratuit, dar există o creștere

Timp de raspuns: 800 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire VPSWALA

VPSWALA face un pariu destul de simplu. Ei presupun că site-ul dvs. web va crește la un moment dat. La un moment dat, va trebui să găzduiești un al doilea domeniu sau să folosești o a doua adresă IP. Poate veți avea nevoie doar de mai multă memorie RAM, nuclee de procesor, lățime de bandă sau spațiu de stocare.

Da, este gratuit să începeți, dar odată ce trebuie să vă ridicați, prețul se ridică la aproape 60 de dolari pe lună. Reacțiunea este că planul gratuit este destul de robust, ambalând două nuclee de procesor, 30 GB de stocare, două GB RAM și o TB de lățime de bandă. De asemenea, puteți utiliza o singură adresă IP în planul dvs. VPS gratuit.

Oamenii de la VPSWALA sunt destul de prealabili în legătură cu vânzările lor. În special, planurile gratuite includ tehnologie 24/7 și asistență pentru clienți. Este impresionant, chiar dacă modelul de afaceri este un fel de capcană pentru site-urile în creștere. Dacă sunteți sigur 100%, site-ul dvs. nu va depăși niciodată 30 GB de stocare SSD inițială, însă este o afacere bună.

Nimic din viață nu este gratuit, dar acesta este destul de aproape

Fie că este vorba de un proces gratuit VPS, o formă gratuită cu un asterisc sau doar o soluție cu costuri foarte mici, există o mulțime de modalități de a ajunge cu adevărat, foarte aproape de a nu plăti. În unele cazuri, cum ar fi cu VPSWALA, va trebui să vă monitorizați îndeaproape consumul de resurse dedicate. Alte cazuri, cum ar fi cu Hostinger, sunt rentabile până la punctul de a fi abia sesizate.

Un cuvânt de sfat de urmat este să fiți atenți la oamenii care oferă planuri gratuite, fără nicio declarație evidentă a ceea ce este captura. Înșelătorii de phishing folosesc cuvântul cheie „hosting gratuit” tot timpul și este înțelept să te abții de la a oferi informațiilor despre cardul tău de credit oricărei companii despre care nimeni nu a auzit vreodată..

La ce să te aștepți

Chiar și atunci când aveți de-a face cu multe soluții care îmbracă prețul de 30 de dolari, care este comun în industrie, vă puteți aștepta să aveți o experiență complet neadministrată.

În timp ce s-ar putea efectua unele corecții și actualizări, aceasta este doar compania de găzduire care se protejează de încurcările hardware-ului său.

Dacă instalați un script PHP și vă stochează site-ul dvs., nu aveți probabilitatea de a primi asistență gestionată gratuit, rezolvând orice ar fi putut să nu funcționeze.

Din acest motiv, abordarea gratuită nu este recomandată oricui care nu are niște cioburi tehnice.

Dacă doriți un plan super ieftin și nu știți prea multe despre remotarea pe servere, asigurați-vă că găsiți unul care include un anumit grad de asistență gestionată. Este probabil ca acești utilizatori să treacă la următorul nivel, unde planurile costă de obicei aproximativ 30 de dolari pe lună. Chiar și atunci, totuși, veți dori să căutați găzduire gestionată dacă nu sunteți familiarizat cu conceptele de administrare înfricoșătoare, cum ar fi „acces root” și „SSH”.

Pentru persoanele care au cotituri tehnice în mod rezonabil, trebuie spus ceva pentru încercarea unei soluții gratuite sau una care se apropie de faptul că nu costă nimic. Chiar dacă abordați pur și simplu ceva asemănător cu planurile de neconceput de la Hostinger, veți găsi un sistem surprinzător de sensibil, care include un mediu robust pentru implementarea de pagini web și aplicații web. Poate că nu va fi 100% gratuit, dar, de asemenea, nu veți suferi de temeri existențiale în fiecare lună când factura serverului va scadea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map