9 cele mai bune companii ieftine de gazduire VPS în 2020 – Puterea unui buget

VPS este un pas de la hostingul comun, dar puteți găsi câteva oferte solide pentru a menține actualizarea puternică în bugetul dvs..


Dacă rulați un site cu volum mare sau aveți nevoie doar de performanțe suplimentare, găzduirea VPS este calea de urmat.

cel mai bun hosting pentru afaceri mici

Găsirea unei opțiuni ieftine de găzduire VPS este o sarcină care ia în considerare unele aspecte. Rata continuă în industrie pentru ofertele VPS este de aproximativ 30 USD pe lună, dar poate fi disponibil un server VPS ieftin dacă știi unde să cauți.

De asemenea, este înțelept să te gândești la unele dintre cerințele specifice pe care le ai pentru găzduirea unui site. De exemplu, merită să vă întrebați:

 • Aveți nevoie de găzduire Windows sau este suficient un sistem de operare Linux?
 • Gestionarea este esențială, sau puteți menține serverul pe cont propriu?
 • Câtă lățime de bandă are nevoie de site-urile dvs.?
 • Care este nivelul tău general de abilitate care lucrează cu acces root, un panou de control, un shell SSH și o configurație client / server FTP?

De exemplu, găsirea unui furnizor VPS cu costuri reduse care include și ajutor de găzduire VPS gestionat este posibilă. Dacă nu sunteți foarte priceput ca administrator al serverului, va trebui să îl faceți prioritar atunci când verificați planurile VPS. Cu o atenție atentă către ceea ce aveți absolut nevoie și ceea ce oferă furnizorul de servicii de hosting, ar trebui să puteți găsi planuri de găzduire VPS care nu vă vor rupe bugetul.

1. Gazduire A2

a2 hosting vps hosting

Cel mai mic pret: 5 dolari pe lună pentru un VPS complet neadministrat

Timp de raspuns: 279 ms

Uptime: 99.66%

Vizualizați planurile A2Hosting

Ca multe dintre opțiunile de pe această listă, cea mai ieftină ofertă VPS de la A2 se adresează direct persoanelor care au abilitățile tehnice necesare pentru a face telecomanda într-un sistem și pentru a-l menține fără ajutor. Există opțiuni de servicii gestionate disponibile de la A2 Hosting, dar costă mult mai mult, sunând la 35 USD pe lună.

Oferta low-end este destul de limitată din punct de vedere al performanței. Veți avea acces doar la un nucleu al procesorului, dar puteți plăti un pic mai mult pentru a obține resurse suplimentare, precum mai multe nuclee, spațiu pe disc și memorie RAM. Nu recomandăm să rulați un site de înaltă performanță pe nivelul cel mai scăzut de la A2, dar reprezintă o propunere de valoare solidă pentru oricine trebuie doar să crească pagini statice sau trebuie să utilizeze scripturi dinamice de bază în PHP..

Asta nu înseamnă că performanța este groaznică. Veți obține o unitate SSD gratuită cu planul dvs. A2 oferă, de asemenea, acces la Cloudflare pentru a oferi stabilitate și securitate suplimentară. Configurația serverului este, de asemenea, super rapidă, durează doar câteva minute. Multe caracteristici, cum ar fi cPanel, sunt suplimente.

Pentru preț, este, de asemenea, foarte greu să vă plângeți de viteză. Cu un timp de răspuns sub-300 ms, ar trebui să puneți pe server o versiune destul de îndelungată de WordPress înainte ca timpul dvs. de încărcare să fie chiar mediocru. Înregistrarea la doar 5 dolari, A2 câștigă pe bună dreptate un loc în partea de sus a oricărei liste de oferte VPS accesibile. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor.

Vezi recenzia completă A2Hosting

2. iPage

găzduire ipage vps

Cel mai mic pret: 19,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 708 ms

Uptime: 99,75%

Vizualizați planurile de găzduire iPage

Oamenii de la iPage nu sunt îndepărtați, oferind planuri de găzduire absolut barebone pentru murdărie ieftine. În schimb, compania se concentrează pe furnizarea a ceea ce poate fi descris cel mai bine ca o opțiune suficient de bună, care se ridică la standardul industriei de găzduire web de 30 USD pe lună pentru VPS cu o marjă decentă.

De departe, cel mai mare dezavantaj al utilizării iPage este că oferă asistență tehnică și clienți gestionată cu prețul lor. Dacă sunteți îngrijorat de a fi lăsat în pustiu cu un server pe care nu îl puteți întreține, aceasta este o afacere mare. Din acest motiv, iPage poate fi ideal pentru marketeri, designeri și agenții care au nevoie de puțin ajutor atunci când tehnologia începe să acționeze..

Pentru cei 20 de dolari, primiți un server cu un singur nucleu, 40 GB spațiu de stocare, o TB de lățime de bandă și o instalare gratuită cPanel. Dezavantaj, nu sunt disponibile niciun servere Windows și chiar ofertele Linux sunt limitate la CentOS. De asemenea, veți avea de-a face cu o instalație LAMP cumva datată, care este centrată pe PHP 5.

Ceea ce oferă iPage probabil nu este cea mai bună opțiune pentru persoanele care au nevoie de o propunere preț-la-performanță, care este în afara listelor. Dacă trebuie doar să obțineți abilități de hosting de bază și scripturi dinamice la un preț rezonabil, nu este rău. Aruncați asistența gratuită a serviciilor gestionate, iar iPage este o alegere excelentă pentru clienții conștienți de prețuri care au nevoie de puțin ajutor din când în când.

Vizualizați recenzia completă a iPage

3. Dreamhost

Dreamhost vps hosting

Cel mai mic pret: 10 USD pe lună

Timp de raspuns: 418 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire Dreamhost

Unul dintre punctele forte ale Dreamhost este că sunt destul de aproape de o companie de servicii web de servicii complete. Vind nume de domeniu și oferă un pachet de gazduire VPS de 10 dolari care include lățimea de bandă complet nemodificată. Dacă aveți nevoie să achiziționați o adresă IP în blocul IPv4, vă vor acoperi și dvs..

Cum devine din ce în ce mai des, vă puteți aștepta ca site-ul dvs. să fie difuzat pe unități SSD cu mare reacție. Planul de bază include doar 10 GB spațiu pe disc, astfel încât persoanele cu site-uri mai grele care includ o mulțime de materiale media ar putea dori să se uite în altă parte.

Dreamhost este, de asemenea, un furnizor de servicii complet gestionat, iar 10 dolari pe lună este departe și departe cel mai ieftin preț pe care îl vei găsi pentru asta. Aceștia au personalul de asistență pentru clienți la dispoziție și pentru apeluri de teren în 24 de ore din 24.

Un avantaj major este oferirea gratuită a companiei de copii de rezervă automatizate pentru site-urile WordPress. Cu toate acestea, nu veți primi un server Windows. Pe deasupra, ele fac ușor să adauge RAM pentru instanțele virtualizate, deși asta are, evident, un cost.

Timpul de lucru este solid de rocă. De asemenea, vă puteți aștepta ca sistemul dvs. să fie foarte receptiv. Dacă sunteți în căutarea unui mediu fericit între servicii gestionate, viteză și preț, Dreamhost atinge un echilibru foarte frumos.

Vezi recenzia completă a Dreamhost

4. Hostwinds

hostwinds vps care găzduiește

Cel mai mic pret: 4,49 USD pe lună pentru găzduire ne-gestionată, bazată pe Linux

Timp de raspuns: 1.093 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire a celor de la Hostwinds

O altă intrare la capătul foarte scăzut al scării prețurilor este Hostwinds. Compania oferă un nivel de 4,49 USD pentru servicii neadministrate, dar există și o ofertă de 10,99 USD pentru găzduire web administrată. Nivelul inferior al sistemelor include un procesor cu un singur nucleu cu VPS, 30 GB de stocare pe disc SSD, o singură TB de lățime de bandă și un GB de RAM.

Cel mai mare dezavantaj cu Hostwinds este că oferă și sisteme Windows, pe lângă Linux. Oferă asistență 24/7 clienților, dar compania preferă ca utilizatorii să meargă pe sistemul său de chat live. Puteți face transferuri gratuit și puteți primi ajutor în acest sens.

Performanța este la marginea inacceptabilului, timpul de răspuns inițial depășind puțin peste o secundă completă. Acestea includ un firewall de calitate pentru întreprinderi, iar mediul de script dinamic este un sistem PHP 7 modern. Securitatea vă poate conduce către Hostwinds, deoarece ar putea fi nevoie de servicii de găzduire gestionate, dar, în caz contrar, considerăm că clienții pot găsi oferte mai bune în aceleași niveluri de preț..

Vizualizați recenzia completă de Hostwinds

5. 1 și1 IONOS

1 & 1 ionos vps hosting

Cel mai mic pret: 2 dolari pe lună pentru găzduire ne-gestionată, bazată pe Linux

Timp de raspuns: 918 ms

Uptime: 100%

Vizualizare 1&1 IONOS Planuri de găzduire

Prețul este la fel de ieftin pe cât îl veți găsi în afacere și asta probabil vă va întreba care ar putea fi captura. De departe, cea mai mare captură este că vei avea acces doar la un singur procesor virtual și o jumătate de gig de memorie RAM. De asemenea, spațiul de stocare, în mod surprinzător, este de doar 10 GB, dar este cel puțin SSD.

Primești doar o listă de sisteme de operare Linux obișnuite pentru suma de 2 $. Cu toate acestea, impresionant, puteți alege centre de date din America, Germania sau Spania.

Vizualizare completă 1&1 recenzie IONOS

6. AWS Cloud

amazon lightsail

Pret de inceput: 3,50 USD pe lună

Timp de raspuns: 500 ms

Uptime: 99,99%

Vizualizați planurile de găzduire cloud AWS

În sensul cel mai strict, oferta Amazon nu este o adevărată soluție de găzduire VPS. Cu toate acestea, folosind arhitectura cloud masivă a companiei, AWS Cloud oferă o experiență perfectă care funcționează aproape exact ca un VPS normal.

Este greu să învingi prețul de 3,50 USD pe lună, deși captura este că te duci într-un mediu 100% neadministrat. AWS Cloud este creat pentru tehnologii hardcore la marile companii multinaționale, iar configurarea este absolut neiertătoare pentru persoanele care sunt cel puțin la un nivel avansat-intermediar de cunoștințe care lucrează cu sisteme de operare, acces la distanță și alte componente..

Un plan de plată poate fi foarte drăguț pentru oamenii care au nevoie de scalabilitate ieftin. Aceasta înseamnă să plătiți doar pentru ciclurile procesoarelor și pot fi atrăgătoare pentru întreprinderile care se ocupă de lucruri precum grăbirea vânzărilor de iarnă. Dacă nu doriți să vă extindeți sistemul pentru a răspunde cererii și a plăti pentru a menține această scară în timpul sezonului, atunci AWS merită să vă uitați lung.

Principalul dezavantaj este că puteți instala orice doriți pe instanța dvs. Dacă doriți să rulați Node.JS în loc de PHP, dați-vă afară. Din acest motiv, este o opțiune bună pentru profesioniști de înaltă calificare, care știu să configureze la distanță servere. Pentru toți ceilalți, este înțelept să te uiți în altă parte.

Vezi recenzia completă AWS Cloud

7. Alibaba Cloud ECS

Alibaba cloud vps hosting

Cel mai mic pret: 4,50 USD pe 1 TB de transfer de date

Timp de raspuns: 2.000 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile de gazduire ECS Alibaba Cloud

Alibaba este cel mai bine gândit ca versiunea Amazon a Chinei, și nu este surprinzător, compania este de asemenea să ofere oferte similare cu VPS bazat pe cloud. Prețul este ieftin și este un bun punct de plecare pentru plata lățimii de bandă numai pe baza de utilizare. Utilizatorii obțin un procesor virtualizat, un GB memorie și 40 GB stocare SSD pentru preț. Acesta este mult spațiu pe disc pentru dolar. De asemenea, compania se angajează să folosească seria E5 de procesoare Intel Xeon.

Timpurile de răspuns în afara Asiei sunt probabil proaste. Dacă totuși configurați servere pentru oameni din Asia sau Australia, este posibil să apropiați numerele de ceea ce vedeți cu AWS.

Dacă configurația AWS Cloud pare neprietenoasă pentru utilizator, atunci pregătește-te pentru interfața simplă utilizator-ostil de la Alibaba. Găsirea opțiunii exacte pentru nevoile dvs. de găzduire VPS poate fi o provocare. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la AWS Cloud, Alibaba poate merita să aruncați o privire. Dacă nu aveți chopurile tehnice pentru a sorta singur procesul de instalare, veți dori să continuați vânătoarea.

Ce este VPS și de ce nu este întotdeauna ieftin?

În raport cu ceea ce încearcă să concureze, de fapt, gazduirea VPS este ieftină. În timp ce standardul de 30 de dolari pe lună s-ar putea să nu pară foarte accesibil, în special în comparație cu unele opțiuni de găzduire, cum ar fi serverele cloud și hostingul partajat, este o ofertă bună în comparație cu ceea ce veți vedea de la companii dedicate de găzduire. Un server complet dedicat poate costa oriunde de la câteva sute până la câteva mii de dolari pe lună, în funcție de tipul de mașină care va face munca de găzduire.

Gazduirea VPS este, în multe privințe, un produs care se adresează oamenilor care doresc să împartă diferența. Au nevoie de ceva mai ieftin decât un server dedicat, dar totuși le-ar plăcea să aibă ceva care să le ofere acces complet la root, capacitatea de a instala propriul software și un control extins.

Ce este mai exact un VPS, atunci?

Virtualizarea este un proces în care o companie împarte resursele unei mașini fizice într-o serie de servere private virtuale. Fiecare dintre aceste instanțe virtualizate este capabilă să ofere o versiune independentă și complet funcțională a:

 • Un sistem de operare
 • Un mediu de server web
 • Un sistem complet de fișiere

Cu alte cuvinte, este un computer complet operațional care funcționează în cadrul unei partiții pe o mașină mult mai mare. Nu este neobișnuit ca mașinile gazdă să aibă sute de nuclee de procesor, multe terabyte de stocare și o mulțime de memorie RAM. Ridicarea acestor resurse către o mulțime de servere virtualizate înseamnă că o companie poate oferi servere către câteva sute de clienți, fără a fi nevoie să construiască o mașină dedicată pentru fiecare.

Este posibil să vă întrebați de ce VPS nu este întotdeauna mai ieftin. Marele lucru pentru companiile care sprijină serverele VPS este că trebuie să ofere destul de mult suport tehnic și clienți. Găzduirea VPS ieftină este aproape întotdeauna neadministrată și asta înseamnă că aruncă o mare parte din partea de suport a ecuației. De asemenea, companiile reduc frecvent alte funcții pentru a reduce costurile, inclusiv furnizarea:

 • Mai puține nuclee de procesor
 • Mai puțină memorie
 • Scalabilitate diminuată
 • Licențe de panou de control cu ​​sursă deschisă sau ieftină
 • Software fără licențe, în special stiva LAMP

De asemenea, pot evita să ofere lucruri precum:

 • Windows VPS
 • Protecție DDoS
 • Unități SSD
 • Resurse dedicate

Nimic din toate acestea nu este în mod teribil. Dacă găzduiești un singur site care nu primește o tonă de trafic sau nu ai nevoie de multă putere de procesare, este o modalitate superbă de a economisi bani.

Ce să vă așteptați de la un furnizor VPS ieftin

Găsirea unei companii de hosting VPS accesibile nu este imposibilă, dar va trebui să faceți unele compromisuri. În cele mai multe cazuri, veți rula un VPS Linux și nu servere Windows. Spațiul de stocare poate fi, de asemenea, destul de limitat, de obicei între 10 și 40 GB. Aceasta nu va fi o problemă pentru majoritatea site-urilor web, dar poate prezenta probleme pe măsură ce un site crește. De asemenea, veți fi limitat la o mână de distros Linux, cum ar fi Ubuntu, CentOS sau Debian.

Lipsa asistenței gestionate cu furnizori de hosting VPS ieftine poate fi o problemă pentru utilizatorii mai puțin experimentați sau cu experiență. Găzduirea administrată se adresează persoanelor care necesită o anumită asistență pentru probleme de configurare și depanare. Într-un mediu neadministrat, ești cam pe cont propriu ca și cum ai fi cu o mașină reală așezată într-o cameră. În mod special, mașina virtuală se află pe o mașină reală pe care trebuie să o accesați de la distanță și care poate prezenta propriul set de provocări în cazul în care funcții precum SSH și FTP nu răspund..

În general, nu este recomandat persoanelor care nu au experiență administrativă Linux pentru a cumpăra un server VPS ieftin. Cu excepția cazului în care puteți obține o afacere criminală pe un server gestionat, lucrul ca marketer sau o agenție care încearcă să administreze un server poate fi o încurcătură. Cele mai bune oferte VPS nu justifică închiderea la uscat fără sprijin tehnic. Dacă nu lucrați foarte bine cu un CLI și într-o interfață precum PuTTY, veți dori cu siguranță să obțineți un plan de găzduire complet gestionat.

Pe de altă parte, un VPS low cost este o modalitate superbă de a economisi niște bani dacă aveți abilitățile necesare pentru a-l menține. Serverele VPS ieftine vă pot ajuta să realizați sute de dolari în economii, mai ales dacă trebuie să rulați mai multe dintre ele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map