Amazon Web Services (AWS) vs. SiteGround Hosting Comarison 2020

Compararea SiteGround cu AWS este cam ciudată.


Serios, acestea sunt două tipuri de servicii complet diferite.

AWS este destinat fie dezvoltatorilor experimentați, care știu să configureze și să funcționeze găzduire tehnică, care SiteGround este foarte ușor de utilizat și construit pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Deci, pentru a tăia la goana. Dezvoltator? Alege AWS.

Întreprinzător sau marketer? Alegeți SiteGround.

Comparăm o opțiune mai puțin cunoscută și o centrală de găzduire, ambele care au primit recenzii fantastice și au satisfăcut nevoile multor clienți mulțumiți.

Servicii Web Amazon (AWS)

Administrat de Amazon.com, centrul de vânzări cu amănuntul și divertisment online, Amazon Web Services a început ca departament în 2006, cu servicii de infrastructură de tehnologie informațională. Acum, numim acel cloud computing. Prin faptul că au putut să renunțe la serverele la fața locului, multe companii au descoperit că preferă cloud computing, datorită flexibilității sale și a performanțelor bazate pe rezultate..

 • Prețuri: Crearea unui cont cu Amazon Web Services este gratuită și oferă utilizatorilor un nivel gratuit timp de 12 luni după data înscrierii. De asemenea, oferă și alte servicii gratuite care continuă după anul. După aceea, oferă prețuri de plată pentru mai mult de 50 de servicii cloud. În primele 12 luni, utilizatorii primesc:
  • Amazon EC2: capacitate de calcul redimensionabilă care include 750 de ore pe lună de utilizare a instanțelor Linux, RHEL sau SLES, sau 750 de ore pe lună de utilizare a instanței t2.micro.
  • Amazon S3: infrastructură de stocare a datelor cu latență scăzută, care include 5 GB spațiu de stocare, 20.000 de solicitări primite și 2.000 de solicitări.
  • Amazon RDS: Serviciul de baze de date relaționale oferă cinci baze de date diferite și include 750 de ore de utilizare a instanței Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro, 20 GB pentru copii de rezervă și 10.000.000 I / Os.
  • AWS IoT: Aceasta permite 250.000 de mesaje publicate sau livrate pe lună.
  • Registrul de containere Amazon EC2: 500 MB de stocare în fiecare lună.
 • Asistență pentru clienți: Amazon Web Services oferă patru niveluri de servicii, cu suport de bază 24/7/365 inclus în toate conturile. Aceste servicii de asistență includ suport tehnic, întrebări frecvente ale produsului, centre de auto-ajutor și un formular de asistență. Pentru creșterea taxelor, Amazon Web Services oferă și dezvoltatorului, clase de sprijin pentru întreprinderi și întreprinderi.
 • Viteză: Vitezele nu sunt ușor disponibile și pot varia foarte mult între regiuni.
 • Valoare: Mulți utilizatori Amazon Web Services apreciază că programul le permite să plătească în timp ce merg, pentru serviciile pe care le folosesc efectiv. Taxele sunt per gigabyte și per transfer în și în bucketul de stocare a datelor.
 • Caracteristici: mulți utilizatori sunt mulțumiți de accesoriile pe care Amazon Web Services le oferă, inclusiv solicitările de ștergere, restaurarea datelor Glacier, transferul gratuit de date de intrare, precum și ieșirea către Amazon EC2 din Virginia de Nord. Toți ceilalți primesc gratuit primii 1 GB de transfer de ieșire.
 • Perioada de oprire / Optime: În fiecare zi, Amazon Web Services publică up-to-the-minute disponibilitatea serviciilor pentru regiunile sale. De asemenea, acestea arată întreruperile serviciului care au avut loc în ultimul an.
 • Pentru a explora toate opțiunile de găzduire, consultați postarea noastră AWS vs. GoDaddy.

SiteGround Gazduire

Lansat în Bulgaria, SiteGround oferă găzduire de mai bine de 12 ani, nu numai construind pachete la prețuri accesibile, care satisfac o mare varietate de nevoi, ci construiește un mediu de echipă cu o filozofie artizanală, ceea ce înseamnă că își creează propriile soluții de înaltă calitate. Acestea oferă o valoare adăugată atât pentru angajați cât și pentru clienți, oferind personalului un mediu distractiv, creativ și oferind utilizatorilor 10 GB spațiu pe disc, lățime de bandă nelimitată, viteze mari și servicii premiate

 • Prețuri: Planurile SiteGround pot veni cu un nivel mai ridicat decât alte gazde de site-uri Web, dar majoritatea clienților fac cu părere detaliile pe care SiteGround le-a inclus în fiecare nivel.
  • Gazduire partajată: La un preț regulat de 9,95 USD, codurile cupon scad până la 3,95 USD.
  • Cloud Hosting: începe la 60 USD lunar.
  • Gazduire pentru distribuitori: un plan de credit, care este egal cu un an de găzduire, are un preț de 42 USD fiecare credit atunci când achiziționați 11 sau mai multe credite.
  • Gazduire dedicată: Planurile de server dedicate din SUA încep de la 229 USD pe lună.
 • Asistență pentru clienți: Nu există o singură secundă în care reprezentanții serviciului clienți nu sunt disponibili pentru chat instant, răspunsuri instantanee la telefon și bilete la care se răspunde în aproximativ 10 minute. Reprezentanții serviciului sunt capabili și deseori rezolvă probleme tehnice, completează prompt cererile clienților și depășesc așteptările.
 • Viteză: Toate planurile de găzduire includ unități de stare solidă, precum și performanțe îmbunătățite cu NGINX, HTTP / 2, PHP7 și CDN gratuit. SiteGround a scris cel puțin 800 de reguli WAF pentru remedierea vulnerabilităților pentru o zi zero și îmbunătățește viteza prin memorarea în cache a site-urilor WordPress și Joomla.
 • Valoare: Există atât de multe detalii și funcții, precum și un nivel ridicat de asistență pentru clienți, încât SiteGround depășește un cost ușor mai mare pentru pachetele lunare..
 • Caracteristici: SiteGround oferă teme și tutoriale pentru site-uri WordPress, Magento și Joomla și oferă copii de rezervă gratuite zilnice. Indiferent de tema site-ului pe care îl alegeți, SiteGround oferă un cPanel îmbunătățit, integrat de utilizator, cu funcționalități suplimentare, creare și migrare a site-ului web și configurare fără probleme.
 • Perioada de oprire / Optime: Compania are o rată de funcționare anuală de 99,9965 la sută și o rată uptime lunară de 99,999 la sută. SiteGround are de asemenea un test de viteză care vă permite să verificați viteza de încărcare a site-ului dvs. în timp real. Utilizatorii din întreaga lume pot alege dintre centrele de date din Amsterdam, Chicago, Londra și Singapore. Mai mult de 90 la sută din problemele legate de performanța serverului sunt rezolvate instantaneu, spune SiteGround, datorită dezvoltării software care oferă detectare automată în timp real și o reacție instantanee automatizată care, de obicei, nu necesită nicio interacțiune umană.

Vizualizați toate opțiunile site-ului aici

Ce e mai bine pentru tine?

Compararea serviciilor web Amazon și SiteGround este ca și cum ai compara mere cu portocale. La baza sa, Amazon Web Services este o opțiune de stocare în cloud cu costuri reduse, care ajută utilizatorii să gestioneze datele. Serviciul de găzduire vă ajută să reduceți costurile, deoarece plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie, dar este foarte important să cunoașteți și să înțelegeți toate aspectele dezvoltării Web. Este excelent pentru dezvoltatorii de aplicații web și aplicații care știu ce fac, dar alte câmpuri care ar prefera să lucreze cu șabloane și teme ar putea considera că este o provocare. SiteGround este o companie mai tradițională de găzduire web, ceea ce o face o alegere mai bună pentru companiile de comerț electronic, marketeri și proprietarii de afaceri mici care nu lucrează în mod regulat la dezvoltarea web. De asemenea, compania este o opțiune solidă pentru dezvoltatorii care apreciază flexibilitatea și opțiunile de personalizare. Pentru o comparație de găzduire web între furnizori similari de hosting, consultați site-ul nostru față de postarea GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map