Bluehost vs DreamHost 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

Atât Bluehost, cât și DreamHost sunt vechi în anii de internet. Au crescut pentru a deveni gazde de piață de masă cu sute de mii de clienți, dar care este mai bine? Comparați prețul, viteza, caracteristicile și multe altele pentru a vă ajuta să decideți.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


Bluehost este una dintre cele mai populare companii de hosting din întreaga lume, dar este potrivit pentru tine? Cu recunoașterea numelui și asistență îmbunătățită pentru clienți, este o alegere solidă pentru începători.

4.5

Referent

4.6

Utilizatori (12 voturi)

VS

DreamHost este o alta dintre acele companii mari, ieftine de găzduire partajată, care au fost pentru totdeauna. Înființată în 1996, aceștia au unii clienți mulțumiți care au o vechime de peste 20 de ani. Dacă sunteți în căutarea de găzduire ieftină pe piața de masă, DreamHost este unul dintre cei mai buni.

3.9

Referent

3.8

Utilizatori 

Prețuri

Scor: 4.5

Bluehost are unele dintre cele mai accesibile prețuri la nivel de intrare, găzduirea partajată fiind cea mai populară la prețuri de jos. Am dedus jumătate de punct pentru stabilirea prețurilor, din cauza perioadei de 3 ani necesare pentru cea mai bună ofertă, dar, în general, este la fel de ieftin pe cât îl obține:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,95 / lună$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Pret normal$ 7,99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriWordPressîntreprinderile

Vizualizați prețul

Scor: 4.5

DreamHost obișnuia să fie mai scump decât alte gazde partajate, dar acum sunt chiar acolo cu cele mai ieftine. Cu un plan de găzduire partajat anual, puteți intra în ușă la doar 2,59 USD pe lună. Dacă nu doriți angajamentul, puteți merge lunar la doar 4,95 USD / lună. Cea mai bună parte? DreamHost nu preia prețurile după perioada inițială – sunt ieftine și corecte.

Business SharedDreamPressVPS
Preț anual$ 2,59 / mo$ Putînd 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Preț lunar$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPress intermediareAfaceri mici în creștere

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 4.5

În opinia noastră, Bluehost este o valoare extraordinară. Cu prețuri începând de la doar 2,95 USD / lună (preț promoțional), beneficiați în continuare de sprijinul unei companii foarte mari, cu asistența așteptată a clienților și calitatea serviciilor. Unele dintre caracteristicile de top incluse în prețul de pornire din partea de jos a rocii care adaugă la valoare sunt lățimea de bandă nemodificată, un certificat SSL gratuit și 50 SSD în stocare.

Considerăm că găzduirea partajată Plus este o afacere mai bună nelimitat site-uri web incluse, stocare nelimitată și domenii nelimitate. Trecând la alte planuri, veți vedea o valoare generală deosebită pentru banii cheltuiți. Adevărat nu veți obține funcții super premium, dar valoarea va fi foarte mare. 

Scor: 4.5

Când vine vorba de valoare, DreamHost este unul dintre cei mai buni. Prețurile scăzute, combinate cu caracteristicile utile și o garanție de returnare a sumelor de 97 zile super-generoase sunt un câștig pentru întreprinderile mici.

În plus, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuite, certificate SSL gratuite și vă compensează pentru scurgeri în funcțiune. Acestea oferă cu adevărat unul dintre cele mai mari acorduri de nivel de serviciu disponibile.

În comparație cu Bluehost și HostGator, DreamHost iese puternic. Singura gazdă cu o propunere de valoare mai bună poate fi SiteGround.

Relații Clienți

Scor: 3,5

Suportul pentru clienți Bluehost este o geantă mixtă. Unii recenzori recenți nu au avut niciodată o problemă, alții au povești de așteptare de multă vreme și de a primi suport subpar.

Cu asistență 24/7 atât prin telefon, cât și prin chat live – puteți oricând să obțineți o atenție dintre ele. Spre deosebire de alte suport, mai premium, cu toate acestea, este posibil să nu obțineți cea mai înaltă calitate tehnică și nici cel mai rapid serviciu.

Mai multe detalii

Scor: 3,5

O zonă în care DreamHost nu este perfect este asistența pentru clienți. Asistența este oferită prin e-mail și chat live sau puteți solicita un apel invers. Hmm, un fel de zgârietoare de cap. Ei nu au suportul 24/7/365 pe care îl au majoritatea companiilor de găzduire.

În plus, chiar și pe site, ca potențial client, vi se spune să reveniți în timpul programului de lucru. Realitatea este că suportul de găzduire este un loc de muncă 24 de ore din 24, iar DreamHost nu este la dispoziție.

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 4.5

Rapoartele de pe web arată că Bluehost a avut un timp de utilizare destul de puternic la 99.99% până la 100%.

Cu toate acestea, este greu de găsit dacă oferă vreo garanție specifică de funcționare HostGator (compania soră) face. Al lor pagina acord de serviciu uptime promite doar promisiuni vagi de mai puțin de 15 minute de oprire înainte de a fi remediate. 

Pagina lor de găzduire partajată nu face trimiteri la o promisiune specifică. Așadar, chiar și cu rapoarte uptime mari, în general, cu perioade minime de dezactivare, le acumulăm jumătate de punct din cauza lipsei de transparență în această problemă.

Scor: 4.0

Rapoartele de pe internet arată că timpul de funcționare DreamHost este destul de puternic la 99,99% până la 100%.

Cea mai bună parte? Garanția lor de funcționare de 100%. Dacă, din orice motiv, site-ul dvs. web este redus, vă vor credita contul cu o zi de găzduire gratuită pentru fiecare oră în care este oprit.

Lucrul bun este că timpul de funcționare al acestora în ultimul an a fost în medie de aproximativ 99,98% – deci nu vă așteptați să fie nevoie să încasați acest credit.

Viteză

Scor: 3,5

Bluehost a înregistrat progrese semnificative de viteză în ultimii ani. Au existat zeci de reclamații ale utilizatorilor, dar și-au modernizat hardware-ul pentru a lua acest lucru în serios.

Cu toate acestea, nu trebuie decât să apară Stare de nervozitate pentru a vedea tone de reclamații. Acum, o mulțime de probleme de viteză provin din configurația generală a site-ului dvs. și nu doar de găzduire, așa că asigurați-vă că o luați în considerare. Bluehost are, de asemenea, tone de clienți, așa că va trebui să apară unele reclamații. 

Bluehost a făcut mențiunile de onoare în cel mai rapid post de comparație pentru găzduire web. Verificați acea postare dacă aveți nevoie de viteza maximă a site-ului.

Scor: 4.0

DreamHost are rapoarte excelente despre viteză și se află în top 25% din gazde în ceea ce privește timpul de încărcare. Ei nu se concentrează asupra acesteia ca o caracteristică principală, dar nu vedeți multe reclamații din partea clienților.

În planul DreamPress și-au optimizat bazele de date doar pentru WordPress, precum și implementat Memcache. Așa că au viteză în minte cu siguranță. Asigurați-vă că discutați cu sprijinul lor dacă este o preocupare uriașă pentru dvs..

Caracteristici

Scor: 3,5

Bluehost are toate caracteristicile de bază de care aveți nevoie pentru a începe și un mod foarte accesibil pentru a începe bloggerii. Acestea includ un SSL gratuit de la Let’s Encrypt, care este o necesitate, precum și o lățime de bandă neschimbată.

Cu toate acestea, atunci când te compari cu alte companii, cum ar fi SiteGround și A2 Hosting, Bluehost îi lipsește câteva funcții suplimentare care sunt de mare ajutor. O plângere este faptul că trebuie să plătiți pentru migrații, ceea ce este enervant.

De asemenea, trebuie să faceți upgrade la unele dintre cele mai scumpe planuri partajate, cum ar fi Choice Plus și Pro, pentru a obține backup-uri pe site – care sunt esențiale pentru fiecare site.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 4.0

Livrată pentru lire, DreamHost oferă unele dintre cele mai bune caracteristici ale oricărei companii ieftine de găzduire. Cel mai ieftin plan partajat include un domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată, preinstalat WordPress și un certificat SSL gratuit. Gazduirea lor DreamPress WordPress este o propunere puternică de valoare pentru gazduirea WordPress cu caracteristici complete, care pot concura la un anumit nivel cu WP Engine și Kinsta.

Nu primiți migrații gratuite și pierdeți asistența telefonică 24/7 oferită de alte gazde, așa că trebuie să le adăugăm un punct. În general – gazdă grozavă, caracteristici grozave.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map