Bluehost vs GoDaddy 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

Bluehost vs GoDaddy: două gazde cu nume de nume care fac reclamă intensă publicului larg. Oare dintre ei sunt buni? Credem că ambele pot fi un punct de plecare bun pentru începători sau cei care doresc cea mai ieftină găzduire. Dacă aveți o mulțime de domenii pe GoDaddy și lucrați cu un site web pentru începători, poate fi bine să rămâneți cu ele. Dacă sunteți în căutarea unui web hosting pentru începători, Bluehost este mai specializat pe acest front. În orice caz, am recomanda SiteGround peste ambele.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


Bluehost este una dintre cele mai populare companii de hosting din întreaga lume, dar este potrivit pentru tine? Cu recunoașterea numelui și asistență îmbunătățită pentru clienți, este o alegere solidă pentru începători.

4.5

Referent

4.6

Utilizatori (12 voturi)

VS

GoDaddy nu are nevoie de nicio introducere – este probabil cel mai recunoscut gazdă și furnizor de nume de domeniu din lume. Acestea fiind spuse, seamănă cu McDonald’s de hosting – piață ieftină, de masă, dar nu excepțional de bună. Comparativ cu orice altă gazdă, de obicei câștigă cealaltă gazdă. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un domeniu fidel GoDaddy, poate merita să rămâneți cu ei pentru proiecte mici și asistență telefonică excepțională.

3.4

Referent

4.1

Utilizatori (26 voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

Bluehost are unele dintre cele mai accesibile prețuri la nivel de intrare, găzduirea partajată fiind cea mai populară la prețuri de jos. Am dedus jumătate de punct pentru stabilirea prețurilor, din cauza perioadei de 3 ani necesare pentru cea mai bună ofertă, dar, în general, este la fel de ieftin pe cât îl obține:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,95 / lună$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Pret normal$ 7,99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriWordPressîntreprinderile

Vizualizați prețul

Scor: 5.0

Prețul GoDaddy este foarte scăzut și excelent pentru începători. Cu promos-uri care oferă gazduire economică la doar 1 USD / lună, gazduirea este practic gratuită. Un lucru de care trebuie să aveți grijă este însă ratele de reînnoire. După ce a început prima perioadă, găzduirea economică sare până la 8,99 USD pe lună, așa că aveți grijă la închidere.

EconomyDeluxeUltimate
Preț de vânzare$ 1.00 / mo$ 7,99 / mo$ 12.99 / mo
Pret normal$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriMici afaceriSite-uri cu trafic mare

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 4.5

În opinia noastră, Bluehost este o valoare extraordinară. Cu prețuri începând de la doar 2,95 USD / lună (preț promoțional), beneficiați în continuare de sprijinul unei companii foarte mari, cu asistența așteptată a clienților și calitatea serviciilor. Unele dintre caracteristicile de top incluse în prețul de pornire din partea de jos a rocii care adaugă la valoare sunt lățimea de bandă nemodificată, un certificat SSL gratuit și 50 SSD în stocare.

Considerăm că găzduirea partajată Plus este o afacere mai bună nelimitat site-uri web incluse, stocare nelimitată și domenii nelimitate. Trecând la alte planuri, veți vedea o valoare generală deosebită pentru banii cheltuiți. Adevărat nu veți obține funcții super premium, dar valoarea va fi foarte mare. 

Scor: 4.0

Valoarea GoDaddy este destul de bună pentru ceea ce obțineți. Plătiți prețuri reduse pentru o gazdă pe piața de masă. De exemplu, ceea ce obțineți cu planul Economic (de vânzare acum cu 1 dolar / lună) este 1 site web, lățime de bandă neschimbată și 100 GB stocare și un domeniu gratuit. Chiar și atunci când prețul crește la un preț complet de 8,99 USD / lună, este totuși o valoare decentă. Acestea fiind spuse, vă recomandăm să mergeți Deluxe, deoarece veți primi site-uri web și stocare nelimitate (în termeni raționali).

Toate planurile includ suport 24/7, ceea ce este o necesitate, precum și monitorizarea securității și protecția DDoS.

Două mari probleme cu aceste planuri de găzduire partajate GoDaddy: niciun certificat SSL gratuit, care devine standardul industriei, precum și o limită de 1 GB pentru bazele de date. Dacă executați WordPress și aveți câteva fotografii de înaltă calitate, puteți depăși rapid această limită a bazei de date. Din aceste două motive, ne bazăm pe GoDaddy într-un punct complet.

Relații Clienți

Scor: 3,5

Suportul pentru clienți Bluehost este o geantă mixtă. Unii recenzori recenți nu au avut niciodată o problemă, alții au povești de așteptare de multă vreme și de a primi suport subpar.

Cu asistență 24/7 atât prin telefon, cât și prin chat live – puteți oricând să obțineți o atenție dintre ele. Spre deosebire de alte suport, mai premium, cu toate acestea, este posibil să nu obțineți cea mai înaltă calitate tehnică și nici cel mai rapid serviciu.

Mai multe detalii

Scor: 4.0

GoDaddy se mândrește cu serviciul său de telefonie 24/7, ceea ce are un sens total pentru clientii lor de piață de masă. Unul dintre punctele slabe a fost faptul că telefonul era singura modalitate de a obține o serie de ele. De atunci au schimbat asta și oferă acum suport pentru chat, pe care îl preferă mulți tocilari de pe internet.

Asistența telefonică este, de obicei, de calitate superioară, deoarece acestea sunt în curs de urmărire și vă pot răspunde mai rapid la întrebări. Am găsit că asistența la chat se conectează rapid, dar trebuie să săriți prin niște cercuri, inclusiv să introduceți numărul dvs. de pin și să așteptați răspunsul acestora. Calitatea suportului este de obicei răspunsuri rapide, spre deosebire de SiteGround, unde oferă soluții complete. În general, suport bun, dar nu perfect. 

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 4.5

Rapoartele de pe web arată că Bluehost a avut un timp de utilizare destul de puternic la 99.99% până la 100%.

Cu toate acestea, este greu de găsit dacă oferă vreo garanție specifică de funcționare HostGator (compania soră) face. Al lor pagina acord de serviciu uptime promite doar promisiuni vagi de mai puțin de 15 minute de oprire înainte de a fi remediate. 

Pagina lor de găzduire partajată nu face trimiteri la o promisiune specifică. Așadar, chiar și cu rapoarte uptime mari, în general, cu perioade minime de dezactivare, le acumulăm jumătate de punct din cauza lipsei de transparență în această problemă.

Scor: 3,5

Timpul de funcționare al GoDaddy este rezonabil de bun, adesea la 99,95% sau mai bine. Recenziile utilizatorilor de pe web sunt mixte, dar de obicei timpul de funcționare / oprire nu este prezentat ca o problemă majoră.

GoDaddy are un garanție uptime server (avertizare – jargon legal!) – dar acoperă doar 99,90% (lipsește un .09 acolo) – ceea ce înseamnă că găzduirea dvs. poate fi redusă pentru 43 de minute pe lună și consideră că este normal. Imaginează-ți site-ul în jos în timpul unei perioade cruciale de cumpărături timp de aproape o oră! Mai mult, GoDaddy vă oferă doar 5% credit înapoi – care pot fi doar bănuți. Credem că ar trebui să aibă standarde mai ridicate și să crediteze o lună întreagă.

Viteză

Scor: 3,5

Bluehost a înregistrat progrese semnificative de viteză în ultimii ani. Au existat zeci de reclamații ale utilizatorilor, dar și-au modernizat hardware-ul pentru a lua acest lucru în serios.

Cu toate acestea, nu trebuie decât să apară Stare de nervozitate pentru a vedea tone de reclamații. Acum, o mulțime de probleme de viteză provin din configurația generală a site-ului dvs. și nu doar de găzduire, așa că asigurați-vă că o luați în considerare. Bluehost are, de asemenea, tone de clienți, așa că va trebui să apară unele reclamații. 

Bluehost a făcut mențiunile de onoare în cel mai rapid post de comparație pentru găzduire web. Verificați acea postare dacă aveți nevoie de viteza maximă a site-ului.

Scor: 3,5

GoDaddy se încadrează în mijlocul pachetului în ceea ce privește testarea vitezei. Ei încearcă să vă îmbogățească în planul lor final pentru a obține mai multă putere de procesare și viteză, ceea ce mă freacă în mod greșit. Planurile de economie au nevoie și de viteză!

Pe Stare de nervozitate GoDaddy primește o sumă decentă de reclamații, dar sincer se aștepta mai mult la o gazdă populară.

GoDaddy nu a făcut lista cu cea mai rapidă găzduire web. Verificați acea postare dacă doriți să mergeți cu un câștigător.

Caracteristici

Scor: 3,5

Bluehost are toate caracteristicile de bază de care aveți nevoie pentru a începe și un mod foarte accesibil pentru a începe bloggerii. Acestea includ un SSL gratuit de la Let’s Encrypt, care este o necesitate, precum și o lățime de bandă neschimbată.

Cu toate acestea, atunci când te compari cu alte companii, cum ar fi SiteGround și A2 Hosting, Bluehost îi lipsește câteva funcții suplimentare care sunt de mare ajutor. O plângere este faptul că trebuie să plătiți pentru migrații, ceea ce este enervant.

De asemenea, trebuie să faceți upgrade la unele dintre cele mai scumpe planuri partajate, cum ar fi Choice Plus și Pro, pentru a obține backup-uri pe site – care sunt esențiale pentru fiecare site.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 3,5

Nu este un fan mare al caracteristicilor GoDaddy pe planurile de bază. Cei mai mulți oameni își încep site-urile pe WordPress în aceste zile, iar în timp ce GoDaddy are hosting WordPress, din nou, trebuie să faceți upgrade pentru a obține o organizare WordPress de exemplu. În planurile de găzduire a economiei GoDaddy, nu primiți un SSL gratuit, nu primiți copii de rezervă și nu fac migrații.

În timp ce GoDaddy are unele instrumente personalizate pe care le-au construit, pentru o companie atât de mare, m-aș aștepta ca acestea să ofere mai multe funcții decât o gazdă mai mică și scrappieră ca SiteGround – dar trebuie să își câștige profiturile. În general, caracteristicile sunt în regulă, nu sunt grozave.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map