Bluehost vs HostGator 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

Decizia Bluehost vs HostGator este grea. De ce? Ei bine, sunt ambele gazde la prețuri accesibile, cu o mulțime de opțiuni. Sunt nume de marcă despre care ați auzit și poate chiar de la un cunoscut podcaster. Deci, care este cel mai potrivit pentru tine? Sapam mai jos.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


Bluehost este una dintre cele mai populare companii de hosting din întreaga lume, dar este potrivit pentru tine? Cu recunoașterea numelui și asistență îmbunătățită pentru clienți, este o alegere solidă pentru începători.

4.5

Referent

4.6

Utilizatori (12 voturi)

VS

Cu peste un milion de site-uri web găzduite, HostGator este un izvor. HostGator este o gazdă excelentă pentru cei care caută găzduire ieftină, cu câteva funcții avansate.

3.8

Referent

4.2

Utilizatori (11 Voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

Bluehost are unele dintre cele mai accesibile prețuri la nivel de intrare, găzduirea partajată fiind cea mai populară la prețuri de jos. Am dedus jumătate de punct pentru stabilirea prețurilor, din cauza perioadei de 3 ani necesare pentru cea mai bună ofertă, dar, în general, este la fel de ieftin pe cât îl obține:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,95 / lună$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Pret normal$ 7,99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriWordPressîntreprinderile

Vizualizați prețul

Scor: 4.5

HostGator are o selecție largă de planuri, de la hosting la partajare, până la găzduire VPS la prețuri ridicate. HostGator este foarte agresiv în ceea ce privește prețul lor, oferind reduceri uriașe pe măsură ce par să obțină cota de piață. Ambiția lor este beneficiul tău:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Pret normal$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPressSite-uri de creștere

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 4.5

În opinia noastră, Bluehost este o valoare extraordinară. Cu prețuri începând de la doar 2,95 USD / lună (preț promoțional), beneficiați în continuare de sprijinul unei companii foarte mari, cu asistența așteptată a clienților și calitatea serviciilor. Unele dintre caracteristicile de top incluse în prețul de pornire din partea de jos a rocii care adaugă la valoare sunt lățimea de bandă nemodificată, un certificat SSL gratuit și 50 SSD în stocare.

Considerăm că găzduirea partajată Plus este o afacere mai bună nelimitat site-uri web incluse, stocare nelimitată și domenii nelimitate. Trecând la alte planuri, veți vedea o valoare generală deosebită pentru banii cheltuiți. Adevărat nu veți obține funcții super premium, dar valoarea va fi foarte mare. 

Scor: 4.5

HostGator oferă o valoare uimitoare pentru prețurile sale. Adevăr, nu este la fel de puternic ca SiteGround, care este favoritul general, dar HostGator vă va intra în ușă foarte accesibil.

În general, are o valoare foarte puternică, deoarece pentru ceea ce plătiți, primiți o mulțime de caracteristici, cum ar fi migrații gratuite, lățime de bandă neschimbată și suport 24/7/365.

În cazul în care nu vedem o valoare puternică, este locul în care aceștia percep taxele suplimentare pe care altele le includ gratuit, precum backup-urile – care sunt esențiale pentru sănătatea site-ului dvs. De asemenea, doresc să perceapă un cost suplimentar pentru o durată de funcționare și mai bună, ceea ce în opinia noastră ar trebui să fie o caracteristică de bază inclusă în toate planurile, oricât de ieftin.

Relații Clienți

Scor: 3,5

Suportul pentru clienți Bluehost este o geantă mixtă. Unii recenzori recenți nu au avut niciodată o problemă, alții au povești de așteptare de multă vreme și de a primi suport subpar.

Cu asistență 24/7 atât prin telefon, cât și prin chat live – puteți oricând să obțineți o atenție dintre ele. Spre deosebire de alte suport, mai premium, cu toate acestea, este posibil să nu obțineți cea mai înaltă calitate tehnică și nici cel mai rapid serviciu.

Mai multe detalii

Scor: 3

HostGator verifică toate casetele de pe suprafață cu suportul lor: 24/7 și 365 de zile pe an. Prin chat și prin telefon. Dar clienții spun o poveste diferită.

Există o mulțime de reclamații cu privire la răspunsuri lente, personal incompetent și asistență generală sub-par. Există o mulțime de oameni care nu au reclamații, de aceea vă recomandăm să le testați suportul înainte de a cumpăra.

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 4.5

Rapoartele de pe web arată că Bluehost a avut un timp de utilizare destul de puternic la 99.99% până la 100%.

Cu toate acestea, este greu de găsit dacă oferă vreo garanție specifică de funcționare HostGator (compania soră) face. Al lor pagina acord de serviciu uptime promite doar promisiuni vagi de mai puțin de 15 minute de oprire înainte de a fi remediate. 

Pagina lor de găzduire partajată nu face trimiteri la o promisiune specifică. Așadar, chiar și cu rapoarte uptime mari, în general, cu perioade minime de dezactivare, le acumulăm jumătate de punct din cauza lipsei de transparență în această problemă.

Scor: 4.5

Cu peste 99,5% timp de funcționare, în funcție de sursă, nu este prea mult de reclamat cu HostGator.

În plus, HostGator oferă o lună gratuită de găzduire dacă acestea se situează sub 99,9% garanție.

Le-am ancorat jumătate de punct, deoarece au existat unele reclamații ocazionale din partea utilizatorilor, și de asemenea, preferăm să vedem 99,99% uptime pentru cei mai buni furnizori.

Viteză

Scor: 3,5

Bluehost a înregistrat progrese semnificative de viteză în ultimii ani. Au existat zeci de reclamații ale utilizatorilor, dar și-au modernizat hardware-ul pentru a lua acest lucru în serios.

Cu toate acestea, nu trebuie decât să apară Stare de nervozitate pentru a vedea tone de reclamații. Acum, o mulțime de probleme de viteză provin din configurația generală a site-ului dvs. și nu doar de găzduire, așa că asigurați-vă că o luați în considerare. Bluehost are, de asemenea, tone de clienți, așa că va trebui să apară unele reclamații. 

Bluehost a făcut mențiunile de onoare în cel mai rapid post de comparație pentru găzduire web. Verificați acea postare dacă aveți nevoie de viteza maximă a site-ului.

Scor: 3.0 

Gazduirea partajată are de obicei probleme cu probleme de viteză, bazate pur pe costul mai mic al găzduirii. HostGator este la mijlocul pachetului când vine vorba de viteză. Când căutați Stare de nervozitate, nu vedeți la fel de multe reclamații ca alte gazde partajate, cum ar fi Bluehost, care este un semn bun anecdotic.

Dacă sunteți în căutarea unui produs HostGator mai rapid, consultați gazduirea HostGator Cloud. Dacă doriți o găzduire partajată și mai rapidă care nu va rupe banca, totuși, vă recomandăm cu încredere fie A2 Hosting, fie SiteGround. Veți fi mult mai fericiți cu cei.

Caracteristici

Scor: 3,5

Bluehost are toate caracteristicile de bază de care aveți nevoie pentru a începe și un mod foarte accesibil pentru a începe bloggerii. Acestea includ un SSL gratuit de la Let’s Encrypt, care este o necesitate, precum și o lățime de bandă neschimbată.

Cu toate acestea, atunci când te compari cu alte companii, cum ar fi SiteGround și A2 Hosting, Bluehost îi lipsește câteva funcții suplimentare care sunt de mare ajutor. O plângere este faptul că trebuie să plătiți pentru migrații, ceea ce este enervant.

De asemenea, trebuie să faceți upgrade la unele dintre cele mai scumpe planuri partajate, cum ar fi Choice Plus și Pro, pentru a obține backup-uri pe site – care sunt esențiale pentru fiecare site.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 4.0

HostGator este adesea comparat cu Bluehost pentru prețurile și caracteristicile sale, iar HostGator în general câștigă aici.

Între cele două companii, HostGator a fost creat pentru mai mulți utilizatori profesioniști. Iar atunci când compară HostGator cu orice altă companie de hosting partajată, trebuie să ții cont de asta.

Ne place faptul că migrațiile sunt incluse, au instalări cu un singur clic, sunt pe cPanel și oferă o garanție de uptime de 99,9%. Încă ne place alte gazde, cum ar fi SiteGround, mai bune pentru caracteristici în general, dar HostGator are tot ce aveți nevoie pentru a începe.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map