Cele mai bune 12 furnizori WordPress de găzduire în comparație (mai 2020)

Cele mai bune 12 furnizori WordPress de găzduire în comparație (mai 2020)

Cele mai bune 12 furnizori WordPress de găzduire în comparație (mai 2020)

Într-o lume de găzduire WordPress, cum știți ce este cel mai bine pentru dvs.?


Nu se simte copleșitor?

Cum să faci alegerea corectă?

În opinia noastră, cel mai bine este să privim companiile de găzduire prin obiectivul a ceea ce fac bine.

cel mai bun wordpress hosting

Lumea opțiunilor de găzduire WordPress este plină de companii care oferă totul, de la opțiuni de găzduire partajate la nivel de intrare la servere de hosting WordPress dedicate la nivel de întreprindere. Pentru persoana sau organizația care încearcă doar să identifice cele mai bune gazduire WordPress pentru nevoile sale, acest lucru poate face ca procesul de alegere a unuia să se simtă confuz.

În această recenzie de gazduire, vom analiza cine oferă cea mai bună opțiune într-o varietate de nișe diferite de găzduire a site-urilor web care tind să conteze cel mai mult pentru clienți. După ce am terminat, vă vom explica și unele dintre terminologiile care sunt utilizate frecvent în industrie și ce are vreo legătură cu serviciile dvs. de găzduire..

Cel mai bun pentru toată lumea: SiteGround

Siteground

Prețul planului de intrare: 11,95 USD pe lună

Timp de raspuns: 500 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile SiteGround

SiteGround oferă clienților WordPress trei seturi de planuri de găzduire low-cost. Nivelul lor StartUp găzduiește un singur site web, oferă 10 Gb de spațiu de stocare și acceptă 10.000 de vizite. Nivelele GrowBig și GoGeek oferă site-uri web nelimitate și chiar mai mult spațiu și vizitatori pe lună.

Mai important, SiteGround este un furnizor de găzduire web care oferă viteză, uptime și funcții. Gazduirea bazată pe PHP este preinstalată și sistemul include, de asemenea, un plug-in de migrare a site-ului care grăbește procesul de relocare. De asemenea, vând domenii, ceea ce face ca procesul de asociere a adresei URL a unui site web cu configurarea dvs. specifică de găzduire să devină o briză. De asemenea, puteți obține asistență 24/7 pentru clienți prin:

 • E-mail
 • Telefon
 • Bilete cu probleme
 • Suport pentru chat

Dezavantaj, SiteGround nu este dedicat să găzduiască exclusiv un site WordPress. Ei se ocupă de alte tipuri de găzduire de site-uri web și, de asemenea, nu sunt un jucător important în găzduirea de site-uri WordPress gestionate. Totuși, în echilibru, SiteGround oferă cea mai bună combinație de viteză, preț și caracteristici pentru toate, cu excepția setului de utilizator.

Citiți recenzia completă a site-ului

Cel mai bun pentru afaceri digitale: Kinsta

kinsta

Prețul planului de intrare: 30 $ pe lună

Timp de raspuns: 235 ms

Uptime: 99,8%

Vizualizați planurile Kinsta

Kinsta se facturează ca o companie construită de dezvoltatori calificați, în beneficiul agențiilor de marketing digital, graficieni, start-up-uri slabe, antreprenori și echipe de proiectare internă. Compania și-a câștigat un loc în inimile multora din comunitățile de marketing și design, oferind un set de servicii de găzduire pline de putere într-un mod care le face accesibile pentru oameni care nu au doctorate în informatică. Cel mai important, însă, Kinsta face parte dintr-o clasă mică de furnizori care sunt concentrați exclusiv pe companiile de găzduire specifice WordPress.

La Kinsta, veți găsi:

 • Gazduire partajata
 • Gazduire cloud
 • Opțiuni gestionate cont

Suportul de nivel 1 este disponibil cu ușurință, iar experții WordPress experimentați în tehnologie așteaptă să vă ajute. Cu toate acestea, acestea nu vând nume de domeniu, așa că va trebui să vă ocupați de sarcina oarecum dezordonată de a conecta un domeniu la un site. Pe partea strălucitoare, totuși, Kinsta îl face super ușor să:

 • Configurare site-uri de înscenare
 • Transferați un singur site în contul unui client
 • Faceți automat backupuri zilnice

De asemenea, au la dispoziție personal tehnic pentru a vă ajuta să efectuați o migrare a site-ului, iar acest serviciu este oferit fără costuri. Dacă sunteți în căutarea unei companii concentrate pe a vă ajuta, ca designer, să creați rapid un site WordPress și să îl transmiteți altcuiva, este greu să îl învingi pe Kinsta.

Citiți recenzia completă a lui Kinsta

Cel mai bun pentru întreprinderile cu creștere mare: motor WP

wpengine

Prețul planului de intrare: 35 USD pe lună

Timp de raspuns: 650 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile motorului WP

WP Engine a început ca fiind cea mai timpurie dintre companiile majore de găzduire WordPress și, nu este surprinzător, păstrează o reputație bună în ochii inginerilor timpurii care au adoptat-o. Compania s-a îndepărtat de utilizatorul la nivel de intrare ca țintă, ceea ce este o dovadă în ofertele sale de preț relativ la nivelul de intrare. Ele cresc destul de rapid, cu următorul nivel la 115 dolari pe lună, iar nivelul superior costă 290 dolari pe lună și este construit pentru cei cu cerințe mari de trafic..

Acestea reprezintă oferte cu adevărat bune dacă doriți să extindeți rapid până la sute de mii de vizitatori pe lună. Toate pachetele cu WP Engine includ găzduire cu mai multe site-uri, iar compania are centre de date globale disponibile. Totuși, pentru cei care încep, prețul poate fi un pic mai abrupt.

Asistența clienților la WP Engine nu este excelentă, în special la nivelul cel mai mic. Compania oferă asistență telefonică 24/7 pentru cele două niveluri superioare. Sunt o companie americană care se află pe piața de găzduire WordPress mult timp, totuși, și asta poate însemna foarte mult pentru clienții care apreciază experiența. Garanția de 60 de zile de returnare a banilor de la WP Engine este de asemenea o aruncare plăcută pentru cei care doresc să înceapă proiecte fără să-și asume multe riscuri.

Citiți recenzia completă a motorului WP

Cel mai bun pentru designeri: volantă

volant

Prețul planului de intrare: 23 dolari pe lună

Timp de raspuns: 700 ms

Uptime: 99%

Vizualizați planurile volantelor

Flywheel se numără printre cele mai noi clase de companii de găzduire WordPress care pun un accent pe a fi accesibil și prietenos. În acest caz, sunt concentrați pe furnizarea unei platforme pentru designeri și agenții de marketing. Partea administrată de găzduire a afacerii este în întregime problema lor și doresc să vă puteți angaja toate energiile în proiectarea de site-uri excelente.

Prețurile sunt puțin mai bune decât participanții similari din aceeași clasă. Structura nivelului de prețuri urmează un model similar cu marile companii de găzduire web, precum WP Engine, iar Flywheel oferă și:

 • Un certificat SSL gratuit
 • Migrare site gratuit
 • Site-uri de înscenare
 • Acces la o serie de teme
 • Suportul tehnologiilor cunoscute în PHP 7 și WordPress
 • Numeroase resurse de învățare pentru clienții lor

Timpul de răspuns are tendința de a viziona un pic mai lent decât unii dintre jucătorii mari, dar 700 ms este încă mai bun decât minimul recomandat de 1.000 ms. Un plus uriaș este totuși faptul că compania se angajează exclusiv să ofere planuri de găzduire WordPress gestionate. Asta e. Nu oferă nimic altceva.

Ca și alți concurenți care vizează agențiile și utilizează site-uri de operare, transferul unui cont de găzduire către un client este o briză. Dacă vă considerați cel mai mult un designer, un marketer sau o parte a unei agenții, aceasta este platforma de găzduire pe care doriți să o priviți mai întâi în căutarea dvs. Este la fel de aproape de o soluție de găzduire WordPress cu un singur clic pe care o veți găsi.

Citiți recenzia completă a volantelor

Cel mai bun pentru WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Prețul planului de intrare: 29 de dolari pe lună pentru WordPress și 39 de dolari pe lună pentru WooCommerce

Timp de raspuns: 152 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile WordPress LiquidWeb

WooCommerce este un plug-in pentru WordPress care permite utilizatorilor să creeze site-uri web complete de comerț electronic. Având în vedere provocările potențiale de a pune în funcțiune un astfel de site, este bine să aveți o echipă de asistență gestionată acolo care să vă ajute în călcarea lucrurilor. Liquid Web are, de asemenea, o reputație de a fi o soluție de găzduire prietenoasă pentru dezvoltatori. Dacă vă îngrijorează accesul la piulițele și șuruburile unui site Web WordPress, Liquid Web este o opțiune de găzduire foarte atrăgătoare.

Dacă abordați un proiect de genul acesta, faceți acest lucru probabil cu sprijinul cuiva care știe să codeze. Se vor bucura să afle că LiquidWeb oferă acces și la:

 • Servere VPS
 • Gazduire cloud
 • Servere dedicate
 • Grupuri de servere

Liquid Web este, în unele moduri, antiteza a ceea ce încearcă să fie companii precum Flywheel și Kinsta. În loc să facă totul ușor pentru designeri, acestea oferă viteză, putere și acces la nivel scăzut. Puteți murdări mâinile cu lucruri precum:

 • O coajă SSH
 • Un certificat SSL gratuit fără pachete
 • Control versiune Git
 • Acces direct la baza de date MySQL care conduce WordPress

În același timp, există o încărcătură de automatizare și suport. De exemplu, pluginurile și nucleul WordPress sunt ambele actualizate în mod regulat. Întreținerea site-ului este inclusă și ea. Există un tablou de bord pentru a simplifica gestionarea site-urilor și pentru a oferi utilizatorilor acces la analizele pentru site-urile lor.

Dacă doriți să vă serioziți cu motorul WP și comerțul electronic, Liquid Web are multe de oferit. Oricine conduce o afacere mică cu un magazin online ar trebui să înceapă căutarea pe site-ul Liquid Web.

Citiți recenzia completă de Web Liquid

Cel mai bun pentru ieftin și rapid: Gazduire A2

a2hosting

Prețul planului de intrare: 3,92 USD pe lună

Timp de raspuns: 1730 ms

Uptime: 99%

Vizualizați planurile de găzduire A2

A2 Hosting oferă un pachet ieftin de murdărie, care nu are limite în ceea ce privește transferul de date sau vizitatori. Memoria fizică chiar și pentru planurile mai puțin ieftine este dureros de scăzută, însă, între 512 MB și 2 GB, numere în care alți furnizori de găzduire WordPress au scăzut de aproape un deceniu. În afară de asistența DNS gestionată și migrarea site-ului, nu există prea mult suport gratuit pentru lucrul direct cu site-ul dvs..

Compania vinde domenii și oferă, de asemenea, găzduire VPS și servere dedicate. Totuși, calea dvs. de actualizare este completă pentru a face față, ceva de așteptat la preț.

Serverele lor nu vor fi niciodată acuzate că sunt fulgere rapide, dar nu sunt oribile pentru preț. Gazduirea prin e-mail este inclusă, iar persoanele care doresc să intre în serverele lor ca admins pot utiliza cPanel. De asemenea, puteți utiliza un CMS diferit în afară de WordPress pe site-ul dvs. De asemenea, oferă opțiunea de a alege dintre centrele de date din SUA, Europa și Asia. Chiar ținând cont de acest fapt, nu vă așteptați timpii mari de încărcare a paginii.

Dacă aveți de-a face cu cod WordPress vechi, A2 Gazduire include cel puțin o opțiune interesantă. Acestea vă permit să alegeți versiuni de PHP care vor reveni la 5.5. Veți avea, de asemenea, suport pentru MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python și Ruby. Dacă sunteți oarecum competent în calitate de dezvoltator, este foarte mult de oferit pentru un pachet de găzduire de site-uri WordPress, care este atât de ieftin.

Nu am recomanda acest pachet nimănui care nu are o experiență tehnologică. Proiectanții, marketerii și agențiile ar trebui să fie precauți, cu excepția cazului în care au un coder cu care lucrează confortabil.

Citiți recenzia completă de găzduire A2

Cel mai bun pentru opțiunile de găzduire cloud de nivel superior: Cloudways

cloudways

Prețul planului de intrare: Oarecum neclar

Timp de raspuns: 580 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile Cloudways

Punerea în funcțiune a tehnologiei de găzduire web de nivel superior poate fi o provocare pentru oamenii care nu au fonduri de dezvoltare sau de programare. Cloudways este un serviciu de găzduire web care își propune să ofere clienților săi un acces ușor la tehnologii precum:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Oceanul digital

Toate acestea sunt susținute de nivelul de asistență tehnică, administrativă și de client necesară pentru a ajuta proiectanții, agențiile și alți non-dezvoltatori să pună atâta putere de calcul să funcționeze. Obțineți o stivă software modernă care utilizează:

 • Mediul ușor Nginx
 • MariaDB

Utilizatorii care doresc să rămână cu vechiul ecosistem WordPress de Apache și MySQL vor fi, de asemenea, bucuroși că Cloudways oferă planuri de găzduire care să răspundă nevoilor lor.

Un mare dezavantaj al companiei Cloudways este că compania nu face o treabă grozavă de a trage o linie direct de la structura de prețuri la un plan specific de găzduire a site-ului WordPress. Acest lucru devine și mai complicat atunci când vă dați seama că unele opțiuni, cum ar fi utilizarea AWS, urmează structura de contorizare a furnizorului de cloud. Amazon, de exemplu, folosește o metodă de facturare a orei procesorului CPU care poate face ca prețurile să fie variabile și imprevizibile.

Cu moduri Cloud, obțineți o configurare de găzduire web WordPress care folosește tehnologiile moderne de cloud computing pentru a oferi viteză și stabilitate. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun hosting disponibil pentru motorul WP pe cloud, este greu să învingi Cloudways. Totuși, structura de prețuri imprevizibilă poate înlătura o mulțime de oameni.

Citiți recenzia completă a Cloudways

Cel mai bun pentru intrare-nivel: Bluehost

Bluehost

Prețul planului de intrare: 7,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 410 ms

Uptime: 99,99%

Vizualizați planurile Bluehost

Bluehost este un vechi standby din industrie pentru mulți care au rulat cel puțin un cont WordPress de găzduire de bloguri. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit pentru primul an și, desigur, asta înseamnă și că vând domenii. De asemenea, puteți obține un certificat SSL gratuit prin intermediul lor. Acesta este un avantaj pentru oamenii care doresc să își păstreze toate lucrurile pe un singur cont de gazduire.

La capătul mic, ai 50 GB de stocare SSD. Cu toate acestea, pentru aproximativ aproximativ de două ori, puteți accesa unul dintre planurile lor de găzduire de ultimă generație și puteți obține spațiu de stocare și site-uri web nelimitate pe un singur cont. De asemenea, veți avea acces la o rețea de livrare de conținut pentru a vă ajuta să serviți fișiere statice, cum ar fi imagini, pagini PDF și HTML. Bluehost este, de asemenea, una dintre doar trei companii de găzduire care au fost recomandate ca partener de către WordPress.org.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni entry-level care să ofere o mulțime de bang pentru buck-ul dvs., Bluehost este o alegere excelentă. Veți obține viteză și disponibilitate solide, iar site-ul dvs. va fi sigur și actualizat regulat. Este o alegere deosebit de bună dacă căutați să faceți lucruri precum numele de domenii ale parcului sau să produceți mai multe site-uri de marketing.

Citiți recenzia completă a Bluehost

Cel mai bun pentru Cloud Cloud ieftin: HostGator Cloud Cloud

Hostgator

Prețul planului de intrare: 5,95 USD pe lună

Timp de raspuns: 1400 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile HostGator

HostGator este un standby de găzduire web care există începând din 2002 și este încredut de mulți utilizatori. Cloud-ul oferind furnizorilor prețuri directe și planurile pot fi ușor amplificate pe măsură ce o întreprindere mică crește. Timpii de răspuns sunt subpar, dar timpul de funcționare este excelent.

Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire plictisitor și simplu la un preț corect, HostGator va face mai mult decât să își îndeplinească treaba. Hostgator folosește cPanel-ul încercat și adevărat ca tablou de bord. Nu este un mediu minunat pentru oameni fără medii de dezvoltare, dar este o configurație în regulă dacă aveți pe cineva versat în vechile panouri de control folosite de majoritatea furnizorilor de hosting de site-uri mai vechi. Nu veți primi un pachet fulger de găzduire WordPress, dar va face treaba.

Citiți recenzia completă de HostGator

Cel mai bun pentru Enterprise Managed: Pagely

pagely

Prețul planului de intrare: 199 USD pe lună

Timp de raspuns: 1400 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile Pagely

Dacă acel preț de 199 USD pe lună pentru cea mai ieftină configurare de la Pagely vă oferă o pauză, probabil nu sunteți clientul lor țintă. Pagely se ocupă de furnizarea celor mai bune VPS pentru WordPress clienților la scară întreprindere. Ofertele lor intră în miile pe lună și oferă contorizarea lățimii de bandă începând de la sute de GB.

Configurația este destinată să fie extrem de sigură și bine gestionată. Echipa de asistență este pregătită să ajute clienții 24/7.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții high-end care vă oferă acces la arhitectura cloud AWS, Pagely este o alegere superbă. Nu sunt cel mai bun prieten al start-up-urilor și al întreprinderilor mici, dar sunt cu siguranță o companie pe care veți dori să o țineți minte pe măsură ce cererile dvs. cresc. În cele din urmă, puteți atinge o cantitate de trafic în care este mai rentabil să cumpărați pachetul „ieftin” al lui Pagely decât să continuați să escaladați cu pachetele de ultimă generație ale altor furnizori..

Citiți recenzia pagină completă

Cel mai bun pentru murdărie ieftin: EasyWP după NameCheap

namecheap 2019-iunie

Prețul planului de intrare: 3,88 USD pe lună

Timp de raspuns: 350 ms

Uptime: 99,9%

Vizualizați planurile Namecheap

Când ieftin pur și simplu nu este suficient de bun pentru tine, există NameCheap. Obțineți un nume de domeniu gratuit și asistență gratuită cu migrarea site-ului, iar asta nu este nimic. Acestea oferă pachete de găzduire partajate care oferă performanța scontată.

Uptime este de fapt destul de decent pentru o companie care nu este întotdeauna bună în recenziile WordPress hosting, precum este receptivitatea. Nu veți primi multă asistență pentru practic patru dolari, dar puteți face mai rău în acest segment de preț. Dacă nu sunteți mulțumit, vă puteți relaxa, de asemenea, știind că oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți review-ul complet NameCheap

Cel mai bun pentru proprietarii de domenii: GoDaddy WordPress

Hai tăticu

Prețul planului de intrare: 9,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 800 ms

Uptime: 99,8%

Vizualizați planurile GoDaddy

GoDaddy a sculptat un segment uriaș pe piața numelor de domeniu cu ani în urmă. Nu este surprinzător, ofertele sale includ găzduirea de bloguri WordPress. Au multe soluții de drag-and-drop și acest lucru poate fi convingător pentru oamenii care au deja domenii cu ei.

Compania nu este chiar cea mai ieftină sau cea mai rapidă. Nu sunt cu adevărat de top în nimic. Dacă aveți o serie de domenii cu ele, totuși, păstrarea activității dvs. pe un singur cont de găzduire are virtuțile sale.

Citiți recenzia completă GoDaddy

Funcții de găzduire WordPress care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra

Veți observa câteva teme care se dezvoltă cu diferiți furnizori de hosting. Unele companii se adresează oamenilor care au nevoie de energie și viteză brută, în timp ce altele încearcă să vândă servicii de murdărie ieftin. alții se referă la anumite segmente, cum ar fi cele care vizează agențiile și designerii prin oferirea:

 • Montarea site-urilor web
 • Publicație cu un singur clic
 • Asistență gratuită pentru migrare
 • Domenii gratuite și certificate SSL

Dacă vă îngrijorează faptul că aveți un nivel de control al dezvoltatorului asupra unui site web, veți dori, de asemenea, să vă faceți griji pentru lucruri precum accesul SSH și FTP, disponibilitatea panourilor de control tradiționale precum Plesk și cPanel, controalele versiunii Git și accesul la baza Bază de date.

Pluginurile pre-instalate sunt de asemenea o sumă importantă. Complementele WordPress nu sunt niciodată un lucru ușor de gestionat de unul singur. Este posibil să aveți ceva care a funcționat fabulos în PHP 5.1, dar acum folosește cod care a fost depășit în versiunea 7.3. Cea mai simplă modalitate de a evita aceste tipuri de conflicte este pre-instalarea și actualizarea periodică automatizată a plug-in-urilor.

Prețul nu este totul, dar contează. Mai important este să fii capabil să bagi un vârf în apă și să vezi cum este experiența este o idee bună. Fii atent la garanțiile înapoi.

De asemenea, este util să înțelegem câteva concepte de bază. Să aruncăm o privire la câteva dintre acestea.

Ce este WordPress Shared Gazduire?

Gazduirea partajată este considerată pe scară largă absolută a planurilor de găzduire. Un sistem de găzduire partajat este o singură instanță pe un server care oferă găzduire fiecărui site web printr-un singur sistem de operare. Aceasta înseamnă că partajați spațiul de memorie și ciclurile procesorului cu site-urile web ale altor persoane.

Mai mult, vă împărtășiți și alte spații pentru sistemul de fișiere. Aceasta face ca întreaga configurație să fie mai vulnerabilă. Absolut nu puneți un site de comerț electronic sau nimic care colectează date sensibile ale utilizatorilor pe o configurare de hosting comună. Această abordare ar trebui utilizată doar pentru site-urile web cu un nivel minim care trebuie introdus pentru cel mai ieftin preț posibil. Dacă doriți să postați un blog WordPress despre trenuri, înnebuniți-vă cu găzduirea partajată.

Opțiunile partajate sunt, de asemenea, frecvent limitate. Este posibil să nu puteți instala propriile pluginuri sau chiar teme. Majoritatea nu vă vor oferi acces la nivel SSH, astfel încât probabil dezvoltatorii pot uita de ele. Personalizarea este limitată și, de asemenea, este de obicei greu să creezi un pachet de găzduire într-un mediu comun.

Probabil că vă veți bloca migrați când veți atinge limitele gazdei. Mai rău, este posibil să descoperi limitele gazdei tale chiar și într-o zi lentă pentru site-ul tău. Nu uitați, resursele dvs. sunt resursele tuturor. Este nevoie doar de un alt utilizator să se trântească pentru a face ca toate celelalte site-uri de pe o gazdă comună să încetinească sau chiar să se prăbușească.

Ce este WordPress Cloud Gazduire?

Clădire de afaceri, zgârie-nori în căutarea în sus

Gazduirea cloud este proiectată să utilizeze fermele masive de server pentru a direcționa tone de resurse către sarcini. Acest lucru îl face să fie o dragă a mulțimii de învățare a mașinilor și este, de asemenea, foarte popular printre companiile care furnizează Software-as-a-Service (SaaS). În esență, WordPress este doar o altă opțiune pentru SaaS.

Ceea ce este grozav în ceea ce privește găzduirea în cloud este că puteți scala rapid în sus sau în jos în resurse. Acesta poate fi un adevărat factor de diferență pentru companiile care au cerințe sezoniere. Dacă vă așteptați la trafic masiv în timpul sezonului de cumpărături pentru vacanțe, o soluție de găzduire în cloud vă va asigura că veți avea resursele necesare pentru a face față sarcinii. De asemenea, puteți obține o creștere a vitezei aproape instantaneu doar prin modernizarea contului.

Dezavantajul principal al găzduirii în cloud este prețul calculat. AWS, în special, este notoriu pentru facturile imprevizibile. Este o idee bună să întrebați despre prețuri previzibile înainte de a vă înscrie. Un singur atac de refuz de serviciu nedetectat, de exemplu, v-ar putea lăsa atârnat cu o factură masivă.

Ce este WordPress VPS Gazduire?

VPS reprezintă un server privat virtual. Un VPS acționează în esență ca și cum ar fi o mașină independentă, dar este de fapt partiționat pe o mașină mai mare.

La început blush, acest lucru poate părea ca un hosting distribuit, dar nu este. Distincția este că pe un VPS o secțiune de stocare, memorie și putere a procesorului este sculptată pentru mașina dvs. virtuală. Are propriul sistem de operare și sistem de fișiere, iar acestea nu interacționează cu conturile altcuiva. Aceasta înseamnă că contul dvs. de găzduire este mult mai sigur și mai stabil pe VPS cel mai prost decât este pe cel mai bun cont partajat.

VPS este o alegere bună dacă nu aveți bani pentru o factură mai mare. Nu este la fel de bun ca să ai o mașină de găzduire dedicată, dar rareori vei observa diferența dacă nu vei fi bombardat cu sute de solicitări pe secundă.

Ce este hostingul gestionat prin WordPress?

Gestionat găzduind o afacere mare pentru oricine nu are o tonă de experiență de dezvoltare. Chiar și dezvoltatorilor le place să administreze conturi, deoarece înseamnă că au pe cineva la compania care este gata să-i salveze atunci când există probleme. Dacă operezi pe un cont neadministrat, nu ești mai bine decât dacă ai folosi un server web în biroul tău.

Un lucru mare care trebuie să ții cont de conturile de găzduire gestionate este că calitatea echipei de asistență contează foarte mult. Numeroase companii vor spune că oferă asistență gestionată, dar asta nu vă va ajuta dacă vă ia 40 de minute pentru a primi un răspuns de la o ființă umană în timp ce un virus este semnalizat pe serverul dvs. de Google.

În general, companiile care se factură ca fiind pentru non-techies din lume fac o treabă mai bună cu găzduirea WordPress gestionat. Designerii și agențiile nu vor face față cu o lipsă de sprijin de mult timp. Ei vor face doar mize și vor merge la o altă companie.

Este reală gazduire WordPress gratuită?

Sunt disponibile opțiuni gratuite? Da. Nu sunt copiii ilegitimi ai lui Bigfoot și ai monștrului Loch Ness.

Sunt totuși buni? Nu.

Mergeți înapoi și citiți secțiunea despre găzduire partajată. Acum țineți în cap toate ideile din acea secțiune și imaginați-vă orice lucru posibil funcționând într-o manieră mai proastă.

Nu va exista o echipă de asistență gestionată care așteaptă să vă ajute. De fapt, vei avea norocul să obții ajutor de la un chatbot bazat pe AI. Da, aveți o zi proastă cu găzduire gratuită și veți dori zilele în care ați putea vorbi cu un vorbitor de limba engleză nativ la un centru de apel din cealaltă parte a planetei.

Găzduirea gratuită WordPress este doar un nr. Nici macar o data. Codul tău nu ți-a făcut nimic rău pentru a-l merita.

O notă despre viteză

viteza, munich, lumini

Viteza contează foarte mult. Pentru a fi abundent de clar, timpii de încărcare pentru site-uri web din întreaga lume sunt groaznice. Marii retaileri și mărci de automobile au site-uri care durează 9 – 11 secunde pentru a se încărca. Majoritatea recomandărilor privind performanța sugerează că utilizatorii încep să abandoneze site-urile web după doar trei secunde. Doar conținutul ucigas menține oamenii în jur de 10 secunde.

Analizând vitezele pe care le-am enumerat, 1.000 de milisecunde (ms) se convertesc la o secundă completă. La prima recenzie, s-ar putea să vă gândiți: „Misto, toate aceste viteze sunt sub trei secunde. Sunt set! Dă-mi cel mai ieftin! ”

Iată problema: timpii de răspuns vă spun doar cât durează un browser și un server pentru a procesa ceea ce se numește cererea HELO. Acest lucru permite doar Chrome, Firefox, Edge, Opera sau Safari să știe că o resursă solicitată specific este prezentă și va fi difuzată. Cu alte cuvinte, cam atât durează serverul să ridice telefonul și să spună: „Bună ziua, ai ajuns pe un site WordPress care rulează pe o stivă LAMP.”

Când adăugați WordPress la grămadă, adăugați timp de calcul. Codul PHP pentru motorul WP necesită câteva milisecunde pentru a procesa fiecare sarcină. Aruncați câteva plug-in-uri și o temă pentru a face și mai lent. Dacă Javascript rulează pe pagină, cum ar fi de la un pachet de analiză în afara site-ului, acum adăugați secunde complete.

Dintr-o dată, diferența dintre un timp de încărcare de 200 ms și un timp de încărcare de 1.400 ms pare relevantă. Mai ales dacă executați o configurație grea, acea secundă suplimentară poate fi diferența dintre vizitatorii care văd conținutul sau pleacă.

concluzii

Găsirea unei gazde WordPress este un act de echilibrare. În mod evident, doriți să obțineți la fel de mult sprijin, viteză și funcționalitate cât puteți pentru dolarul dvs. Desigur, aceasta va fi limitată la exact câți dolari vă puteți permite să violați într-o anumită lună.

În general, ar trebui să analizați opțiuni precum:

 • VPS
 • Servere dedicate
 • Gazduire WordPress dedicata
 • Gazdele bazate pe cloud

Niciuna dintre acestea nu este o soluție perfectă, dar în general depășesc orice vedeți în sectoarele libere sau partajate.

De asemenea, ar trebui să faceți un inventar al cerințelor dvs. Un dezvoltator intern care păstrează și funcționează un singur site web va avea nevoi foarte diferite decât un designer la o agenție. Dezvoltatorul dorește să aibă o configurație unică, asupra căreia va controla mult, obținând lucruri precum SSH, FTP, MySQL și Git. Pe de altă parte, designerul poate beneficia enorm de o configurație care le permite să predea un cont din blocare, stoc și butoi unui client în câteva luni.

Cu o scurtă autoevaluare, cu toate acestea, vă puteți stabili rapid cerințele. Construiți o listă de verificare scrisă și examinați conținutul acestui articol. Asigurați-vă că includeți și linia de buget bugetară. Comparând lista de verificare cu punctele tari și slăbiciunea fiecărei companii de găzduire, veți descoperi destul de rapid care unul sau două sunt cele mai potrivite nevoilor dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector