Cele mai bune furnizori de găzduire VPS – Comparați prețurile și caracteristicile pentru 2020

Cele mai bune furnizori de găzduire VPS – Comparați prețurile și caracteristicile pentru 2020

Cele mai bune furnizori de găzduire VPS – Comparați prețurile și caracteristicile pentru 2020

Gazduirea VPS este combo perfect pentru preț și performanță.


Cu atât de multe opțiuni, peisajul este confuz.

Vă descompunem cele mai bune hosting VPS din lume pentru a vă ajuta să vă decideți.

cel mai bun hosting pentru afaceri mici

Obținerea unui echilibru corect între eficiența costurilor și puterea de administrare la plata unei soluții de găzduire poate fi o provocare.

Una dintre opțiunile mai atrăgătoare, însă, se adresează unui furnizor VPS.

Ce este VPS Hosting?

VPS înseamnă „server privat virtual”. Ideea din spatele unui VPS este să ai un mediu care este ca și cum ai avea propriul tău server fizic, fără să plătești costurile hardware care vin cu obținerea unei mașini întregi pentru tine.

În special pentru persoanele și organizațiile care au nevoie de setări de dimensiuni decente, găsirea celei mai bune companii de găzduire VPS poate face o diferență majoră. Vă permite un control mult mai mare decât puteți obține cu multe alte opțiuni de găzduire, iar prețul este suficient de rezonabil pentru ca majoritatea oamenilor să fie confortabili cu acesta.

În această comparație de găzduire VPS, vom arunca o privire asupra primelor zece companii VPS, a opțiunilor oferite și a avantajelor și contra lor. La sfârșit, vom explora, de asemenea, câteva dintre elementele de bază ale ceea ce face un furnizor de găzduire și de ce poate sau nu doriți să mergeți în această direcție. Vom discuta, de asemenea, modul în care un VPS se compară cu alternative, precum hostingul comun, un server dedicat și hostingul cloud.

1. Gazduire InMotion – Gestionat & Cloud VPS

inmotion hosting găzduit vps gestionat

Cel mai mic pret: 27,99 USD pe lună, cu un acord de doi ani

Timp de raspuns: 635 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de gazduire InMotion VPS

Ca multe companii care oferă planuri de găzduire VPS, InMotion oferă o serie de servicii diferite. Este bine să știți, de exemplu, că puteți trece la un server dedicat. Membrii echipei de asistență a companiei trebuie să finalizeze mai mult de 160 de ore de pregătire înainte de a se ocupa cu clienții, astfel încât veți fi în mâinile bune atunci când apelați asistența pentru clienți.

Un mare avantaj pentru persoanele care nu sunt la fel de inteligente din punct de vedere tehnic este că InMotion oferă atât opțiuni gestionate cât și autoservire printre planurile VPS. Dacă sunteți un marketer cu puțină experiență în configurarea serviciilor de găzduire sau care se ocupă de lucruri precum sistemul de operare în sine sau accesul root, un plan gestionat vă va asigura că cineva va fi acolo pentru a vă ghida în întregul proces. Ele oferă chiar și servicii de proiectare a site-urilor web, astfel încât să puteți configura totul fără prea multă supărare.

Vezi recenzia completă de InMotion Hosting

2. A2 Gazduire – Gestionat & VPS neadministrat

a2 hosting vps hosting

Cel mai mic pret: 5 dolari pe lună pentru un VPS complet neadministrat

Timp de raspuns: 279 ms

Uptime: 99.66%

Vizualizați planurile de găzduire A2

Opțiunea cu cel mai mic cost A2 este foarte atrăgătoare pentru un anumit set de clienți. Dacă aveți abilitățile tehnice necesare pentru a gestiona rularea unui server de unul singur, căutarea a doar 5 dolari pe lună este probabil cea mai bună alegere de găzduire VPS pe baza de preț-la-performanță. Oferta ieftină nu este nemaipomenită, așa cum veți obține cu un singur nucleu de procesor, dar poate fi foarte rentabilă, atât timp cât nu intenționați să rulați nimic din punct de vedere computerizat, cum ar fi FFmpeg pentru încărcări video și conversii.

Dacă nu sunteți cu adevărat sigur ce panou de control este cu atât mai puțin cum să-l utilizați, există o opțiune de găzduire de server VPS gestionată care vă va ajuta să abordați aceste nevoi. Este destul de mai scump decât oferta lor de bază, dar la aproximativ 35 de dolari pe lună, soluția administrată este încă competitivă. Veți obține, de asemenea, mai multe nuclee de procesor și spațiu pe disc cu această configurație, astfel încât este posibil să doriți să o verificați, chiar dacă sunteți un dezvoltator hardcore cu abilități de admin server..

Viteza este, de asemenea, un plus major pentru gazduirea A2. Vizionându-vă la mai puțin de 300 ms în timp de răspuns, planul serverului virtual vă oferă cât de bine vă puteți aștepta de la un pachet dedicat de găzduire.

Vezi recenzia completă de găzduire A2

3. Bluehost

bluehost vps hosting

Cel mai mic pret: 18,99 USD pe lună introductivă și 29,99 USD lunar după

Timp de raspuns: 2.200 ms

Uptime: 99,98%

Consultați planurile de găzduire Bluehost

În timp ce eventualul preț full-time de 30 de dolari pe lună este în mare parte standardul industriei, Bluehost oferă câteva opțiuni care ar putea face mai atrăgătoare. În special, compania furnizează un domeniu gratuit cu fiecare dintre planurile sale de găzduire, iar acest nume de domeniu gratuit rămâne de fapt cu contul pentru întreaga viață a planului. Nu este doar o ofertă introductivă. Există, de asemenea, o perioadă de garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

De asemenea, obțineți un spațiu pe disc de 30 GB destul de intermediar, dar compania oferă stocare SSD din cutie. În mod similar, primiți două nuclee de procesor pe serverul dvs. cu un plan cu cel mai mic preț. Folosind hipervizorul KM, compania se asigură, de asemenea, că fiecare unitate de resurse pe care o plătiți este garantată pentru a fi angajată pe serverul dvs. virtual.

Dezavantaj, timpul de răspuns pentru Bluehost este abisal. Dacă doriți să rulați ceva care nu răspunde notoriu singur, cum ar fi WordPress, acest lucru face ca Bluehost să fie un nr. Experiența pentru utilizatorii tăi finali va merge de la lent la pur și simplu dureros.

Asistența pentru clienți este un mare avantaj și pentru Bluehost. Timpul de funcționare este solid și vă puteți aștepta la asistență ori de câte ori ar putea exista probleme.

Vezi recenzia completă a Bluehost

4. HostGator

hostgator vps hosting

Cel mai mic pret: 29,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 1.610 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile de gazduire Hostgator

La început, ofertele HostGator nu par a fi cele mai nebune, cum ar fi comparațiile de gazduire VPS. Au prețuri în pachet, dar cel puțin nu încearcă să te păcălească cu oferte introductive de genunchi. Unde HostGator excelează cu adevărat în spațiul total pe care îl oferă. Aveți stocare de 120 GB pe unități de stare solidă cu planul cu cel mai scăzut nivel, ușor scurând multe dintre concurenți.

Dacă doriți să faceți un site web cu stocare intensă, cum ar fi ceva greu cu fotografiile sau fișierele PDF, este minunat să obțineți acest tip de spațiu pe disc. De asemenea, îl veți aprecia dacă încercați să vă configurați propriul hosting WordPress și dacă doriți să găzduiți o mulțime de conținut.

HostGator este un serviciu VPS care funcționează de aproape două decenii. Oferă asistență 24/7 pentru clienți pe o linie de telefon fără taxă. Cu oficii și centre de date de pe patru continente, aceștia oferă clienților o bună răspândire a locurilor cu mașini pentru ca un VPS să locuiască.

Un dezavantaj al bricolajelor hardcore este însă că HostGator este în mare parte înclinat către vânzarea serviciilor către clienții lor. Ei sunt fericiți să vă vândă un nume de domeniu, o adresă IP și asistență cu SEO. Pe de altă parte, este excelent pentru, să spunem, o agenție de marketing care nu are o tonă de suport tehnic pe propriul personal.

Vizualizați recenzia completă de Hostgator

5. iPage

găzduire ipage vps

Cel mai mic pret: 19,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 708 ms

Uptime: 99,75%

Vizualizați planurile de găzduire iPage

iPage funcționează ca un bun furnizor de server VPS care oferă servicii pentru o anumită parte a pieței. S-au concentrat mai ales pe nume de domeniu și găzduire WordPress gestionate, dar oferă servicii de găzduire VPS dacă știți unde să căutați. Pentru un preț ceva mai mic decât media, obțineți o mulțime de caracteristici standard, inclusiv:

 • Un singur nucleu al procesorului pentru VPS
 • 40 GB spațiu pe disc
 • O TBC de lățime de bandă
 • Un singur VPS
 • Acces cPanel gratuit

Instalarea lor standard este o distribuție Linux, CentOS, care are o reputație solidă. Nu există nicio opțiune Windows, dar veți avea acces la o stivă LAMP bine. Versiunea PHP este de 5, și, din păcate, este un pic datat. Asistența administrată este disponibilă, însă, fără taxă suplimentară.

Dacă doriți să construiți un site modern, extrem de sigur și care depinde de codul fulger rapid pentru a funcționa, iPage nu este grozav. Pentru oamenii care au nevoie doar de abilitatea de a găzdui scripturi dinamice, totuși, este un furnizor de găzduire web care merită aruncat o privire. Nu veți obține un sistem performant, dar veți primi unul decent pentru preț.

Vezi recenzia completă de iPage Hosting

6. Web lichid

găzduire web vps lichid

Cel mai mic pret: 29 dolari pe lună

Timp de raspuns: 603 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planuri de găzduire web lichide

Liquid Web este o altă companie din mijlocul ambalajului care are o mică răsucire. Sistemul lor folosește o arhitectură cloud VPS, mai degrabă decât configurarea mai standardă a managementului serverului pe care o folosesc multe companii.

Această abordare are pro și contra. Un avantaj major este că într-un sistem bazat pe cloud scalabilitatea este mult mai simplă. Dacă trebuie să treceți la mai mult spațiu de stocare, de exemplu, puteți face doar câteva clicuri în panoul de control al contului dvs. și îl veți avea în câteva minute. La o configurație mai tradițională, această sarcină necesită un specialist în asistența serviciilor gestionate să-ți revizuiască serverul virtual și, probabil, vei fi blocat trebuie să reinstalezi totul.

Nu este, totuși, un VPS adevărat. Funcționează doar ca unul. Această distincție probabil nu este o problemă mare pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece atât VPS-ul cloud cât și configurațiile virtualizate obișnuite se bazează pe aceeași idee, furnizarea de resurse dintr-o colecție mai mare de resurse hardware. Pe nor, vei trage doar dintr-un bazin mult mai mare.

Liquid Web este un furnizor de servicii de hosting complet gestionat. În timp ce veți avea acces complet la rădăcină, nu veți fi lăsați singuri în sălbăticie dacă ceva vă încurcă. Acestea oferă sisteme de operare Linux pe cel mai mic nivel, dar serverele Windows sunt disponibile dacă vă măriți chiar și un nivel.

Vizualizați recenzia completă de Web Liquid

7. GoDaddy

godaddy vps hosting

Cel mai mic pret: 19,99 USD pe lună introductivă și 29,99 dolari pe lună ulterior

Timp de raspuns: 697 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire GoDaddy

GoDaddy este un fel de companie enervant de omniprezent. Ei au construit o dată un nume care vinde nume de domeniu murdărie ieftină, dar asta s-a redus în trecut. În zilele noastre, acestea oferă doar un pic de toate, inclusiv atât VPS, cât și servere de hosting dedicate. Din păcate, GD poate fi destul de vândut și vă puteți aștepta la o mulțime de mesaje pe ecranul de checkout oferindu-vă să vă vândă servicii SEO, un certificat SSL și aproape tot ce poate fi un rinichi uman..

Compania are un avantaj important în această direcție. Tot lățimea de bandă este complet nemodificată. Dacă VPS-ul dvs. poate suporta încărcarea, nu le pasă de cât de mult trafic aveți. De asemenea, primiți trei adrese IP dedicate incluse în fiecare cont de server VPs. Mai ales când găzduiești o tonă de domenii pe un singur sistem, asta poate fi frumos.

Fiți avertizat, însă, că un cont neadministrat cu GoDaddy este un caz de a fi lăsat să moară în pustie. Vă vor plăti cu plăcere pentru asistență, dar nu ar trebui să mergeți cu un cont neadministrat prin intermediul lor decât dacă sunteți încrezător suprem în abilitățile dvs. de administrator. Compania include standardul cPanel.

Fiecare server gazdă folosește două procesoare cu 6 nuclee fiecare. Aceasta înseamnă că veți împărtăși puterea de procesare cu alte mașini.

GoDaddy nu este favoritul nimănui, dar poate fi foarte util dacă aveți o mulțime de articole pe care doriți să le păstrați pe un singur cont. De exemplu, dacă găzduiești 100 de nume de domeniu și toate au propriile certificate SSL, este plăcut să le ai pe toate într-un singur loc.

Vezi recenzia completă GoDaddy

8. Dreamhost

Dreamhost vps hosting

Cel mai mic pret: 10 USD pe lună

Timp de raspuns: 418 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire Dreamhost

Dacă sunteți în căutarea unei configurații similare cu cele oferite de GoDaddy, multe sunt multe de spus despre Dreamhost. Prețul este mult mai mic, iar pachetul minim de pe are 10 GB mai puțin spațiu pe disc. Totul rulează pe unități SSD și totuși obțineți o lățime de bandă nelimitată și nedeterminată. Veți obține, de asemenea, un certificat SSL gratuit.

Echipa de asistență a clienților companiei este disponibilă pentru apeluri telefonice 24/7. Un bonus important este că aruncă copii de rezervă automate pentru persoanele care rulează site-uri WordPress. De asemenea, este o soluție complet gestionată, iar 10 dolari pe lună este cu ușurință cel mai ieftin pentru care veți primi ajutor administrat. De asemenea, RAM poate fi redus rapid. Dezavantaj, însă, Dreamhost nu face Windows.

Speed ​​on Dreamhost este foarte rapid, în special pentru acest nivel de prețuri. La fel, este greu să te plângi cu privire la uptime de 100%.

Vezi recenzia completă a Dreamhost

9. Hostwinds

hostwinds vps care găzduiește

Cel mai mic pret: 4,49 USD pe lună pentru găzduire ne-gestionată, bazată pe Linux

Timp de raspuns: 1.093 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de găzduire a celor de la Hostwinds

Hostwinds oferă soluții atât gestionate, cât și neadministrate. Cel mai ieftin sistem gestionat pornește de la 5,17 USD pe lună, dar asta se ridică la 10,99 USD pe lună după încheierea perioadei introductive. Veți primi o ofertă destul de standard de:

 • Un nucleu de procesor
 • 30 GB stocare SSD
 • O TB de transfer de date
 • Un GB de memorie RAM

Există, de asemenea, opțiuni gestionate pentru Windows disponibile.

Asistența pentru clienți este disponibilă 24,7, dar compania încearcă să-i aducă pe utilizatori în coada de chat live. Transferurile de site-uri sunt gratuite, iar Hostwinds întreține mai multe centre de date. Există, de asemenea, instalat un firewall de calitate pentru întreprindere.

În echilibru, propunerea preț-la-performanță nu este excelentă cu Hostwinds. Este, din lipsă de o modalitate mai bună de a o pune, o opțiune care există acolo, dacă doriți să se uite în altă parte.

Vizualizați recenzia completă de Hostwinds

10. 1 și1 IONOS

1 & 1 ionos vps hosting

Cel mai mic pret: 2 dolari pe lună pentru găzduire ne-gestionată, bazată pe Linux

Timp de raspuns: 918 ms

Uptime: 100%

Vizualizare 1&1 IONOS Planuri de găzduire

Dacă doriți opțiunea de găzduire VPS absolută cea mai ieftină și cea mai mare, IONOS este probabil calea de urmat. Începând de la doar 2 dolari pe lună, primiți un singur nucleu virtualizat al procesorului și doar o jumătate de megă memorie RAM. Există, de asemenea, doar 10 GB de spațiu SSD, dar, din nou, aceasta este opțiunea ieftină, care oferă un server de gazduire a site-ului web minim viabil.

Nu este surprinzător, la acest nivel veți avea doar opțiuni de sistem de operare bazate pe Linux. Totuși, obțineți selecția dvs. de centre de date în:

 • SUA
 • Germania
 • Spania

Utilizatorii pot selecta, de asemenea, dintre Ubuntu, Debian sau CentOS.

Un lucru interesant este că, dacă doriți să plătiți standardul de 30 de dolari pe lună, puteți obține o configurație destul de medie. La acest nivel, primiți selecția dvs. de cPanel sau Plesk pentru panourile de control și primiți și adăugarea de Archlinux și OpenSUSE. Pentru încă 20 de dolari pe lună, puteți adăuga Windows. Cel mai interesant, însă, planul de nivel superior include patru nuclee virtuale de procesor, 160 GB stocare SSD și 8 GB RAM. Acesta este un pachet destul de bun pentru gama de prețuri. Gestionarea firewall-ului este, de asemenea, inclusă.

Vizualizare completă 1&1 recenzie IONOS

Înțelegerea găzduirii VPS

Scanând printre cele mai bune zece firme VPS, vă veți simți destul de bine pentru cum arată industria. Cele mai multe companii se grupează în jur de 30 de dolari pe lună cu ofertele lor. În general, acestea taxează mai mult pentru găzduirea administrată, iar Windows este, de obicei, suplimentar.

Marele lucru de înțeles despre gazdele VPS este că sunt aproape să folosească un server dedicat pe care îl poți obține fără să plătești pentru o singură mașină. Virtualizarea este un proces în care resursele unui singur computer sau o colecție de computere care utilizează software cloud sunt divizate între utilizatori. În interfața de virtualizare, un tehnician al companiei furnizează resurse doar pentru serverul dvs..

De exemplu, o companie ar putea utiliza o mașină cu patru procesoare care au fiecare 56 de nuclee. Fiecare miez suportă două fire. Rezervarea câtorva nuclee pentru a face față nevoilor administrative, acest lucru le oferă posibilitatea de a furniza echivalentul a aproximativ 400 de nuclee virtuale utilizatorilor fără ca cineva să se suprapună. De asemenea, pot utiliza ceva de 500 TB de stocare într-un tablou RAID și îl pot furniza într-un mod similar.

Fiecare dintre serverele furnizate se comportă ca și cum ar fi propria sa mașină. Puteți instala un sistem de operare pe fiecare și orice software doriți, iar acesta este marele avantaj al VPS. Primesti:

 • Aproape de o experiență cu o singură mașină
 • Control administrativ total asupra sistemului de operare
 • Acces la o instanță completă a serverului cu mult mai mic decât prețul unei singure mașini

Sistemele de operare contează foarte mult. Dacă nu sunteți familiarizat cu Linux, este bine să studiați acest lucru, mai ales dacă nu doriți să plătiți prima pentru Windows pe un server. Poate doriți să angajați sau să contractați pe cineva care este familiarizat cu Linux pentru a vă asigura că aveți ajutor atunci când aveți nevoie.

Cel mai important, nu vă veți limita la modul în care vă configurați sistemul. De exemplu, un site web care găzduiește imagini ar putea avea nevoie să instaleze GD pentru a permite gestionarea fără efort a tipurilor de fișiere. Pe o soluție partajată, nu veți putea face acest lucru.

Dezavantajele VPS Hosting

Dezavantajul folosirii unui VPS este că există limite în ceea ce privește cantitatea de resurse pe care le poți pierde. Servere dedicate și chiar instanțe imense de cloud pot ajunge la mii de dolari. Acestea permit adesea utilizatorilor să se implementeze oriunde de la două până la 96 de nuclee pentru un server. Majoritatea oamenilor nu au nevoie de atâta putere de foc, și de aceea un VPS este o alegere excelentă pentru clienții conștienți de costuri care au nevoie de un mediu pe care îl controlează pe deplin.

Concluzie

Gazduirea VPS este o opțiune populară, deoarece le permite oamenilor să obțină cel mai bine din ambele lumi. Prețurile sunt sensibile, de obicei sub 50 USD pentru un plan de intrare la nivel. În același timp, obțineți ceea ce este funcțional un singur server pentru voi. Dacă doriți să profitați la maxim de personalizare fără a fi nevoie să spargeți banca, un furnizor VPS merită să vă uitați îndelung.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector