Cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite (mai 2020)

Cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite (mai 2020)

Cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite (mai 2020)

Tocmai ați început o afacere și doriți un site web, dar nu vă puteți încasa banii?


Din fericire, există câteva opțiuni de găzduire de fapt gratuite – deși trebuie să fiți conștienți de ceea ce intri sau s-ar putea să te simți mai frustrat ca niciodată.

găzduiește-ți propriul site de acasă

Configurarea unui site web poate fi o sarcină dificilă, iar factorizarea costurilor pe termen lung în acest sens are multe persoane care se uită la opțiuni gratuite de găzduire pe server.

Există o mulțime de argumente pro și contra care merg împreună cu site-urile de găzduire gratuite. Dacă sunteți interesat de găzduirea de servere gratuite, este o idee bună să aflați un pic despre cum funcționează și despre ce sunt unele dintre cele mai bune companii de hosting gratuit de site-uri web. Haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai mari din afaceri și apoi vom discuta despre ce ar trebui să țineți cont despre utilizarea unui server web gratuit.

000webhosting

000webhost

Timp de raspuns: 230 ms

Uptime: 99,75%

Vizualizați 000 de planuri în timp real

000webhosting a câștigat o reputație o companie gratuită de găzduire a site-urilor web care oferă un nivel de viteză care este în parte cu câinii mari din afacere. Utilizatorii obțin o serie de beneficii cu conturile lor gratuite, inclusiv:

 • 10 Gb lățime de bandă
 • Un Gb de spațiu pe disc
 • Acces la software-ul forumului și la sistemele de chat Discord

După cum vă așteptați cu un server web gratuit performant, da, există câteva avertismente. Unul mare pentru oricine înființează o afacere mică este faptul că nu găzduiesc conturi de e-mail. De asemenea, puteți uita pur și simplu despre obținerea a ceva ce seamănă cu asistența clienților. Și există o doozie: ei îți vor lua site-ul offline timp de o oră în fiecare zi.

Veți putea configura o bază de date MySQL și puteți plasa două site-uri web în contul dvs. Acces FTP, de asemenea, este disponibil. Poate cel mai impresionant, ei rulează PHP 7.3 sau versiuni ulterioare pe serverele lor. Puteți utiliza propriul nume de domeniu, iar subdomeniile sunt permise gratuit. Aceasta include instalatori auto care pot configura WordPress, Joomla și alte sisteme de blogging și CMS.

Au fost, de asemenea, rapoarte despre „anunțuri de inactivitate” pe 000 de site-uri web. Acestea folosesc un stil pop-up și s-ar putea ca acesta să nu stea bine cu oamenii care caută site-ul gratuit care nu găzduiește reclame. Aparent, puteți dezactiva această funcție în cPanel, dar nu este ceva ce începătorii vor descoperi până când nu vor avea problema.

Vizualizați recenzia completă a 000 000

Infinityfree

infinityfree principal

Timp de raspuns: 1.000+ ms

Uptime: 99,9%

Vizualizați planurile Infinityfree

Marele câmp de vânzări de la Infinityfree este faptul că oferă o lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc. Ar trebui să rețineți, totuși, că accesările pe pagini web pe zi sunt limitate la 50.000. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru oricine postează doar un site pentru poze de familie sau un proiect personal, dar nu este grozav pentru companii. Puteți găzdui până la 400 de baze de date în MySQL.

Una dintre ofertele mai impresionante ale companiei este SSL, DNS și Cloudflare CDN gratuite. Dacă încercați să generați trafic în conformitate cu ghidurile SEO actuale ale Google, este o mulțime de lucruri bune. Dacă doriți să configurați un cont simplu și gratuit de găzduire de domenii, acest lucru poate fi foarte avantajos. De asemenea, puteți găzdui nume de domeniu nelimitate pe contul dvs. De asemenea, utilizatorii pot utiliza până la 10 conturi de e-mail și li se permite fiecărui cont FTP unic. Infinityfree se facturează ca neavând „reclame forțate”. Nu este foarte clar ce înseamnă prin asta, dar compania încurajează utilizatorii de sprijin să oprească blocanții.

Viteza este o problemă. Timpurile de încărcare a site-ului se înregistrează adesea în zeci de secunde, în special pentru instalările WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire cu timp de încărcare a fulgerului, probabil că veți dori să vânați printre alte servicii gratuite de găzduire web. De asemenea, limita de accesări neagă o mare parte din valoarea spațiului de disc și a lățimii de bandă neschimbate.

Wix

Wix

Timp de raspuns: 400 ms

Uptime: 99,9%

Vizualizați planurile de găzduire Wix

Este posibil să observați o creare de model. Toată lumea din sectorul web server gratuit are o nișă pe care își construiește pasul de vânzări. Pentru Wix, nu este vorba despre a fi cel mai rapid sau absolut cel mai de încredere. În schimb, se concentrează pe a fi compania care oferă cel mai bun constructor de site-uri web cu o interfață drag-and-drop. În special pentru persoanele care sunt noi în designul web, furnizorii de găzduire cu aplicații bune de construire integrate în ofertele lor pot fi foarte atrăgători.

Wix este printre cele mai bune companii, atât din punct de vedere al funcționării, cât și al receptivității. Acest lucru necesită o mulțime de intepături pentru a obține un plan gratuit. Acestea oferă o înălțime de bandă de 500 Mb pe lună și un spațiu de disc de 500 Mb nu prea mare. Nici conturile de e-mail nu sunt disponibile.

Așa cum vă puteți imagina, constructorul de site-uri gratuit vă poate obișnui. Din fericire, Wix oferă asistență clienților prin chat, e-mail și telefon. Constructorul este capabil să înființeze și magazine online. Dacă nu știți prea multe coduri și încercați să faceți un site în câteva minute, există un argument foarte bun pentru a merge cu Wix.

x10hosting

x10hosting principal

Timp de raspuns: 340 ms

Uptime: 100%

Vizualizați planurile de afișare x10

Un alt participant în segmentul nelimitat de spațiu pe disc și lățimea de bandă a pieței este x10hosting. Ei folosesc un sistem bazat pe cloud care folosește unitățile SSD pentru a oferi o reacție bună. Veți avea acces și la cPanel, PHP și MySQL, ceea ce face ca ofertele companiei să fie o alegere excelentă pentru oricine are cel puțin un background intermediar în programarea web. Toate pachetele software din stivă sunt setate la cele mai noi versiuni. De asemenea, au lucrat de mai bine de un deceniu, iar pachetul lor include un constructor de site-uri.

Încercând să se distingă un pic, x10hosting își propune să fie compania de instalare cu un singur clic. Puteți încărca o varietate de aplicații, inclusiv:

 • WordPress
 • Joomla
 • PHPBB
 • Magento

Oferta Magento este un add-in frumos, deoarece permite începătorilor să înceapă rapid cu comerțul electronic.

Așa cum se întâmplă în majoritatea companiilor din domeniul furnizării de găzduire web gratuită fără reclame, vă puteți aștepta să nu aveți e-mail pe serverul dvs. De asemenea, este permis un singur domeniu și site web.

Marea enervare cu x10hosting ca una dintre companiile de găzduire web „gratuite și nelimitate cu un asterisk” este că folosesc o politică de suspendare a conturilor care folosesc o mulțime de resurse. Aceasta se face la discreția lor și necesită intervenția utilizatorului pentru a elimina blocul. Unii utilizatori au raportat chiar ștergeri ale site-urilor web.

Viteza excelentă și timpul de funcționare sunt tentante. Totuși, a face față politicii de utilizare a resurselor înseamnă a face față unei situații aproape la fel de grave ca fiind depatformate. Merge să investești multă muncă în construirea unui site pe o platformă de găzduire doar ca să-l vadă cum merge.

AwardSpace

awardspace

Timp de raspuns: 800 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile de gazduire AwardSpace

AwardSpace intră pe piață ca fiind compania fără publicitate de 100 la sută care oferă asistență pentru clienți 27/7. Există opțiuni cu un singur clic pentru instalarea atât a Joomla cât și a WordPress și acestea oferă o garanție de uptime de 99%, chiar dacă majoritatea evaluărilor ofertelor lor le fixează la 100% uptime..

Care sunt capturile? Veți obține doar un Gb de spațiu pe disc și 5 Gb de lățime de bandă. Nu este oribil, dar lucrurile devin un pic mai neplăcute atunci când săriți în condițiile de serviciu ale companiei. Îngropat în ToS este permisiunea de a vinde datele dvs. către terți.

Viteza este, de asemenea, o problemă cu AwardSpace. În timp ce testarea pare să arate un timp de răspuns de 800 ms, au existat rapoarte despre cazuri care sunt mai apropiate de 1.500 ms.

Compania încearcă să te îmbogățească și la nivelurile lor plătite. În timp ce unele dintre prețurile lor arată ieftine, de la un dolar, puteți găsi, în secțiunea noastră ulterioară, un pachet de găzduire cu privire la furnizorii de găzduire web aproape gratuit, care vor face mult mai bine..

FreeHosting.com

principalul de depozitare liberă

Timp de raspuns: 948 ms

Uptime: 98,79%

Vizualizați planurile FreeHosting

În ceea ce privește caracteristicile, FreeHosting.com este una dintre cele mai bune companii de găzduire web gratuite de acolo. Obțineți 10 Gb de spațiu pe disc și lățime de bandă neschimbată în cadrul unei politici de utilizare stricte și acceptabile. De asemenea, utilizatorii pot găzdui câte un cont de e-mail pe site! Panoul de control este disponibil și în mai multe limbi.

Cu centrele de date situate în Europa, performanța este o problemă masivă cu FreeHosting.com. Timpul de funcționare este inacceptabil de scăzut, apropiindu-se de echivalentul de a fi offline pentru cel puțin o jumătate de zi în fiecare lună. Reactivitatea este destul de proastă. Timpurile de încărcare a paginilor sunt mai grave și vă așteptați ca site-urile care folosesc sistemele de gestionare a conținutului bazate pe PHP să dureze câteva secunde pentru a se încărca.

FreeHosting.com este greu pentru oricine conduce o mică afacere. Adevăr, chiar dacă doriți doar să aruncați câteva fotografii de familie pe o pagină, probabil că ați putea face mai bine. Cu excepția cazului în care aveți nevoie de o capacitate de lățime de bandă cu adevărat nemodificată, căutați servicii gratuite în altă parte.

Pro și contra site-urilor de găzduire web gratuite

Pro-uri

Este destul de sigur să spunem că cei mai mari avantaje ale utilizării furnizorilor gratuite este că aceștia își oferă lucrurile gratuit. Asta este o mare surpriză. În general, însă, gratuit este o direcție pe care ar trebui să o parcurgeți doar dacă căutați ceva precum găzduirea de domenii gratuite unde sunteți doar nume de parcare pentru utilizare sau vânzare ulterioară. Poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a obține unele practici folosind pachete software cum ar fi PHP și MySQL, dar fiți conștienți că limitările la managerul de fișiere și accesul la baze de date vă pot împiedica totuși să crești ca designer web sau programator. Oamenii care încearcă să obțină un mâner pe HTML și CSS, totuși, ar trebui să fie bine.

Contra

Unul dintre contra este destul de evident. Liber rar înseamnă cu adevărat gratuit. Contorizarea nelimitată a lățimii de bandă, de exemplu, este aproape întotdeauna supusă restricțiilor de utilizare, limitării resurselor și chiar a limitelor arbitrare pentru câte accesări pe zi pe site-ul dvs. pot accepta.

Există un aspect major care nu se vede dacă nu sunteți familiarizat cu modul în care este configurat serviciul mediu gratuit de găzduire. Găzduirea gratuită înseamnă aproape universal înseamnă găzduire partajată. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web nu folosește doar aceleași resurse ca alte site-uri pe server, dar există șanse mari ca site-ul dvs. să fie găzduit și în același sistem de fișiere.

Multe site-uri de găzduire web low-end, chiar și cele plătite, folosesc acest model pentru a-și reduce costurile, dar este problematic din motive de securitate. Nu putem sublinia suficient de mult că nu ar trebui să stocați date sensibile pe niciun fel de sistem de gazduire partajat. Dacă nu sunteți 100% sigur că planul dvs. implică cel puțin un server dedicat virtual, care are propria memorie partiționată și spațiu de stocare, nu ar trebui să stocați absolut nimic care să necesite securitate în sistemul de fișiere sau în baza de date..

Disponibilitatea la vedere a funcțiilor este o problemă. În special, lipsa de e-mail gratuit tinde să fie enervantă. Veți vedea, de asemenea, o mulțime de oferte „gratuite” care nu oferă cu adevărat întregul lucru gratuit. De exemplu, „SSL gratuit” este de obicei doar un certificat generat de utilizator care nu este complet validat.

Un certificat SSL de fapt gratuit nu va fi pus pe un plan de găzduire fără costuri. Probabil că va trebui să plătiți cel puțin 10 USD pe lună pentru a obține un certificat SSL gratuit corespunzător care trece printr-o companie recunoscută de securitate. Același lucru este valabil și pentru obținerea unui nume de domeniu cu adevărat gratuit.

Pentru oamenii cu experiență destul de mare, în special codificatori, gratuit este adesea foarte problematic. Gazdele gratuite, în general, se lipesc cu stiva LAMP din vechea școală. Puteți uita despre configurarea unui site care utilizează Node.JS sau Ruby, de exemplu. Baze de date mai moderne, cum ar fi NoSQL, puteți uita doar de nivel gratuit.

Care este alternativa, s-ar putea să întrebi? Să presupunem că nu te uiți la gazdele gratuite, deoarece vrei să scapi de mulți bani. În acest sens, iată câteva alternative aproape gratuite care merită luate în considerare.

Mai bine decât gratuit: Planuri de gazduire web foarte ieftine

Ieftin este mai bun decât gratuit, deoarece veți primi de fapt găzduire fără anunțuri și suport real. Găzduirea gratuită nu este într-adevăr un lucru, ei te vor primi cumva. De asemenea, ar putea să taie la goana și să câștige câțiva dolari pe lună.

iPage

Ipage

Pret de inceput: 1,99 USD pe lună

Timp de raspuns: 780 ms

Uptime: 99,95%

Vizualizați planurile de găzduire iPage

A merge cu iPage înseamnă mai ales să obțineți spațiu pe disc și lățime de bandă la un preț foarte mic. Acestea nu sunt cel mai rapid fulger dintre furnizorii aproape liberi și au doar două centre de date în SUA Compania este, de asemenea, atent concentrată pe stiva LAMP, astfel încât să nu te îndepărtezi de cele mai grave defecte ale gratuității site-uri de găzduire De asemenea, oferă asistență solidă pentru clienți prin intermediul unui sistem de chat, dar asistența de telefon și e-mail nu este disponibilă.

Puteți obține un nume de domeniu gratuit pentru primul an și există chiar și un certificat SSL gratuit. Prețul este excelent, dar probabil veți găsi opțiuni mai rapide și mai puternice în altă parte. Oferind un pic de asigurare cu privire la preț este de asemenea plăcut, iar iPage oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vezi recenzia completă de iPage Hosting

NameCheap

namecheap principal 19 iulie

Pret de inceput: 1,37 USD pe lună

Timp de raspuns: 535 ms

Uptime: 100%

Vizualizați Planurile de gazduire NameCheap

NameCheap este o companie care activează de mai bine de un deceniu și s-a concentrat mult timp pe vânzarea domeniilor și planuri de găzduire cu costuri reduse. Un punct important de vânzare este faptul că oferă asistență gratuită la migrațiile site-urilor web. Dacă ați stabilit deja o prezență pe serverele altei companii, este plăcut să știți că vor exista suport tehnic acolo pentru a vă ghida în acest proces.

Compania are o reputație pozitivă în rândul comercianților de nume de domeniu. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni bune de parcare, unde puteți renunța la un domeniu, este greu să bateți NameCheap.

Totuși, asistența pentru clienți este puțin identificată cu NameCheap. Chiar și oamenii care s-au ocupat de reprezentanții de nivel secund au obținut răspunsuri de copiere și lipire din baza de cunoștințe.

Dacă ești un începător care se teme că ar putea avea nevoie de ajutor, NameCheap nu este pentru tine. Cu toate acestea, pentru oameni mai pricepuți și cu experiență, NameCheap oferă cel mai avantajos preț pe care îl veți găsi pentru o gazdă web utilizabilă fără anunțuri pe site-ul dvs..

Vizualizați recenzia completă de hosting pentru nume

SiteGround

site-ul principal 19 iulie

Pret de inceput: 3,95 USD pe lună

Timp de raspuns: 570 ms

Uptime: 99,97%

Vizualizați Planurile de gazduire SiteGround

Siteground este o companie concentrată pe furnizarea performanțelor la nivelul întreprinderii, iar majoritatea planurilor sale au un preț corespunzător. Cu toate acestea, ei nu doresc să lase utilizatorii și începătorii în pustie și de aici intră în joc nivelul lor de gazduire ieftin. Sunt oferite transferuri gratuite de site-uri web și puteți obține suport 24/7 clienți și tehnici prin telefon, e-mail sau chat.

Stabilitatea solidă este un factor important, mai ales după ce începeți să plătiți o companie pentru a vă menține site-ul în funcțiune. Din fericire, Siteground oferă o gamă largă de suplimente care asigură stabilitatea. Acestea includ:

 • Un CDN gratuit
 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • Centre de date în mai multe locații din întreaga lume

Nu este clar menționat pe pagina de găzduire, dar lățimea de bandă nu este modificată. Veți obține, de asemenea, 10 Gb de spațiu pe disc. Spațiul de stocare MySQL este nelimitat și veți avea acces atât cPanel cât și SSH. SSL și HTTPS sunt incluse, de asemenea, gratuit.

Cei care doresc ceva apropiat de performanța de calitate a întreprinderii, fără a aduce mulți bani, vor considera că SiteGround este o opțiune atractivă. De asemenea, puteți face upgrade cu ușurință la mai multe spații de stocare și resurse pentru câțiva dolari în plus. Asistența va fi acolo pentru fiecare pas, iar acest lucru face ca SiteGround să fie una dintre cele mai interesante opțiuni aproape gratuite pentru începători.

Vezi recenzia completă de SiteGround Hosting

AWS Cloud

amazon lightsail

Pret de inceput: 3,50 USD pe lună

Timp de raspuns: 500 ms

Uptime: 99,99%

Consultați Planurile Amazon

Două lucruri trebuie precizate în prealabil cu privire la utilizarea serviciilor web Amazon pentru a găzdui un site. În primul rând, nu este pur și simplu pentru începători. AWS este creat pentru organizații precum Netflix și Major League Baseball, care trebuie să transmită cantități masive de videoclipuri și date în fiecare zi. Nu este un loc prietenos pentru băiatul mic să înoate.

În al doilea rând, structura prețurilor poate fi total confuză. Toată utilizarea pe serverele Amazon este contorizată și facturată pe baza ciclurilor CPU utilizate. Ei încearcă să pună la dispoziție unele structuri de preț mai simple într-un nivel ieftin, pentru 3,50 USD pe lună, dar este destul de greu de configurat.

Contorizarea și facturarea în această formă poate fi un lucru bun. Mai ales dacă încercați să mențineți un site în funcțiune în timpul fluctuațiilor dintre anotimpurile de vârf și cele joase. De exemplu, o afacere mică care are un site de vânzare cu amănuntul care atrage doar traficul greu în timpul sezonului de cumpărături de vacanțe, probabil, nu dorește să plătească la fel pentru găzduire în iunie, așa cum fac în decembrie.

AWS face posibilă scalarea automată, dar veți dori, de asemenea, să urmăriți pagina de facturare pentru a vă asigura că costurile nu scapă de sub control. Chiar dacă rulați un site web minuscul și îl găzduiți pe AWS, nu dormiți pe această problemă. O singură infirmare nedetectată a unui atac de serviciu poate mânca resurse și vă poate costa bani.

Un avantaj major al AWS este că puteți găzdui orice dorință doriți pe serverele Amazon. Nu există nimic care să te împiedice să partiționezi o instanță cloud și să instalezi un sistem de operare la alegere. Acesta este un nivel de control nebun pentru acest nivel.

Concluzie

Gazduirea gratuită tinde să vină cu multe șiruri atașate. Este înțelept să vă gândiți care sunt prioritățile dvs. înainte de a alege o gazdă. Anunțurile pe pagina sunt o preocupare? Aveți nevoie pentru a securiza informații? Ești un începător sau un profesionist experimentat?

Vă recomandăm cu tărie oamenii să se gândească la trecerea la o opțiune aproape liberă, dacă este posibil. Planurile de găzduire gratuite sunt minunate pentru a crea doar proiecte sau pentru a posta un pic de informații despre o pasiune personală. Dacă încercați să mențineți o companie mică sau o organizație pe web, poate doriți să vă plasați puțin bani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector