Compararea serviciilor web Amazon (AWS) cu GoDaddy: cost sau comoditate? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

A compara Amazon Web Services (AWS) cu GoDaddy este ca și cum ai compara mere cu portocale.


Sau cum ar fi să comparăm naveta spațială (AWS) cu un avion comercial (GoDaddy). Vă vor aduce amândoi în jurul lumii, dar unul este mult mai complex, cu mult mai mult potențial, în timp ce celălalt este foarte abordabil.

GoDaddy este simplificat pentru începători, Amazon Web Services (AWS) este destinat dezvoltatorilor și utilizatorilor avansați. Ca o parte, puteți obține toate avantajele pe scară AWS și prețuri, dar cu sprijin gestionat mergând cu Cloudways.

Notă: Începând cu 2020, puteți obține GoDaddy Managed WordPress Hosting pentru doar 1 USD / lună cu acest link (un cupon special GoDaddy Managed WordPress Hosting). Acesta este un SCREAMING DEAL și nu se așteaptă să dureze foarte mult.

AWS vs GoDaddy: prețuri

Când comparați prețurile AWS și GoDaddy, lucrul de știut este că prețurile sunt diferite.

GoDaddy percepe un cost fix lunar, cu 1 USD pe lună, cu prețuri promoționale.

AWS oferă mai multe opțiuni – atât prin minut, cât și prin preț fix Amazon LIghtsail.

Un avantaj URIZ, este faptul că Amazon oferă de fapt găzduire gratuită pentru primul an. Acum, este o soluție de gazduire gratuită foarte limitată, dar este o modalitate excelentă de a începe.

AWS vs Godaddy: Caracteristici

Ca începător, încercați să priviți aceste opțiuni AWS și să nu vă copleșiți:

opțiuni de găzduire aws

Întrucât găzduirea GoDaddy este ceva mai simplă:

opțiuni de găzduire web godaddy

Acum GoDaddy intră un pic mai în detaliu decât doar aceste trei opțiuni, dar se arată că sunt concentrați pe constructorul dvs. de site-uri de tip pop mom..

Relații Clienți

GoDaddy și AWS vizează două piețe diferite și, prin urmare, suportul lor este diferit.

GoDaddy își oferă suportul prin telefon în primul rând și se concentrează cu adevărat pe ajutorul micilor companii și proprietarilor de site-uri personale.

AWS este conceput pentru companii, deci, în acest sens, trebuie să adăugați suport AWS, cu sprijinul pentru afaceri va veni la 100 USD / lună.

AWS oferă foarte mult sprijin cu produsele lor. Blog-urile, un link de contact pentru noi, forumuri de discuții, ajutor, chaturi live și asistență permit oricui să se conecteze cu un reprezentant.

GoDaddy are stocare online, asistență pentru produse, trimite bilete de asistență și transferă un domeniu. Asistența clienților din ambele părți este aproximativ egală, cu opțiuni diferite pentru dvs. Este dificil să spun care este mai bine, deoarece oferă tipuri de asistență foarte diferite. Dacă aveți nevoie să vă conectați imediat cu cineva, AWS ar fi opțiunea mai bună. Dacă aveți nevoie de sprijin pentru produse, GoDaddy ar fi alegerea mai bună.

Viteză

Ambele oferă viteze rapide pentru rularea site-ului. Viteza AWS pare a fi mai rapidă decât GoDaddy, deoarece vă puteți conecta mai rapid cu un reprezentant. Dacă vă uitați la ritmul cu care aveți nevoie pentru a rula site-ul dvs. web, GoDaddy are câteva viteze rapide pentru a vă pune în funcțiune. Vitezele variază în funcție de nevoile dvs., dar vor lucra pentru a vă conduce pe drum. Niciuna nu este o opțiune groaznică, așa că veți fi buni cu nici unul. Dacă sunteți în căutarea abonamentului gratuit pentru anul cu AWS, viteza va fi mult mai mică decât va trebui.

Valoare

Dacă vă puteți permite prețul AWS, valoarea ar fi mai bună. Întrucât obțineți mult mai mult spațiu pe disc cu AWS, poate merită o marcă de preț mai mare. Pentru un preț mai mic, GoDaddy are un preț mai bun.

Este posibil să nu obțineți cele mai bune funcții cu GoDaddy, dar cu siguranță este mai ușor în portofel. Totul depinde de nevoile dvs. pentru a vă îndeplini obiectivele. GoDaddy are mai multe domenii transferate sau șterse, ceea ce înseamnă că puteți pierde mai ușor domeniul dvs. de site. Nu trebuie să vă faceți griji cu AWS.

Caracteristici

1TB de lățime de bandă pe care îl obțineți cu AWS vă oferă o viteză destul de mare. 1 TB de spațiu pe disc pe care îl obțineți cu AWS este o caracteristică excelentă cu AWS. GoDaddy are lățimea de bandă nelimitată, deci nu depășiți cantitatea de lățime de bandă. 100 GB de spațiu pe disc

nu este ideal pentru stocarea multă dacă există informații. Numărul de transferuri în și din GoDaddy înseamnă că puteți găsi un nume de domeniu mai rapid decât AWS. Acest lucru înseamnă că vă puteți pierde și mai rapid domeniul GoDaddy. Mai multe persoane par să se bucure de AWS în comparație cu GoDaddy, dar ambele oferă produse excelente.

Uptime

AWS are o perioadă de funcționare excepțională, oferind până la 100%.

GoDaddy are aproape același lucru, dar vin pe locul doi la 99,94%.

Site-urile găzduite de AWS funcționează mai mult timp decât GoDaddy, dar diferența este aproape nesemnificativă. Motivul poate fi parțial, deoarece GoDaddy găzduiește aproape un milion de site-uri diferite în același timp. AWS găzduiește mai puțin de 3000 pe zi. Această discrepanță nu va face ca site-ul dvs. să se prăbușească pe niciun site gazdă. Veți obține aproape aceleași rezultate cu ambele, dar AWS este opțiunea mai bună dacă căutați un timp mai bun.

Concluzie

Toată lumea cunoaște GoDaddy, este Wal-Mart-ul de găzduire. Este pe capătul mai ieftin (deși nu este cel mai ieftin pe termen lung), face treaba doar bine și are un suport bun. Ei fac lucrurile la fel, dar GoDaddy este obișnuit cu asta.

AWS este perfect pentru dezvoltatorii web experimentați și administratorii de sisteme, dar nu pentru proprietarul afacerii dvs. de zi cu zi. A hibrid perfect asta vă oferă cele mai bune viteze și prețuri AWS, combinate cu asistența clienților Cloudways, o nouă platformă de găzduire web care beneficiază de tehnologia AWS cu propria echipă internă de administrare IT pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun impact pentru buck-ul dvs., plus clienți.

Dacă sunteți interesat să comparați AWS cu o altă gazdă accesibilă, consultați postarea noastră Amazon AWS și Bluehost. Sau, consultați postarea noastră Bluehost vs GoDaddy pentru a vedea cum aceste gazde bugetare se ridică din cap!

Memento: începând cu 2020, puteți obține GoDaddy Managed WordPress Hosting pentru doar 1 USD / lună cu acest link (un cupon special GoDaddy Managed WordPress Hosting). Acesta este un SCREAMING DEAL și nu se așteaptă să dureze foarte mult.

Actualizare jurnal

11 martie 2020: Revizuire și modificări mici
2 sept. 2019:
Data cuponului actualizată, informațiile adăugate Cloudways.
30 aprilie 2018: Actualizări mici pe tot parcursul, inclusiv prețurile de asistență AWS. Anteturi mai lizibile.
25 februarie 2018: 
Inclus cupon special de gazduire WordPress Gestionat de GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map