Comparatie Amazon Web Services (AWS) vs BlueHost Comparatie mai 2020

Comparatie Amazon Web Services (AWS) vs BlueHost Comparatie mai 2020

Comparatie Amazon Web Services (AWS) vs BlueHost Comparatie mai 2020

Decizia dintre Bluehost și Servicii Web Amazon (AWS) hosting?


Dacă da, ești o rasă rară.

Motivul se datorează faptului că acestea sunt două abordări complet diferite ale găzduirii web. Bluehost este o gazdă mai tradițională cu costuri reduse, cu caracteristicile de bază și interfața standard ControlPanel la care v-ar putea folosi. AWS este creat pentru dezvoltatori, cu interfețe proprii și cu un model de prețuri diferit.

Acestea fiind spuse, există câteva puncte cheie care trebuie luate în considerare atunci când alegeți între aceste două gazde. Hai să ne cufundăm.

Dacă sunteți nou la serviciul de găzduire web sau dacă schimbați furnizorul de gazdă pentru prima dată în timp, sarcina poate fi descurajantă. Selectarea unui serviciu de găzduire web este o decizie dificilă. Mai mulți factori joacă un rol în procesul dvs. de luare a deciziilor. Trebuie să vă gândiți la lucruri precum structura prețurilor, timpul de oprire a serviciului și funcțiile disponibile pe care vi le oferă un serviciu de găzduire.

Asistența clienților este, de asemenea, un factor semnificativ. Doriți asistență tehnică disponibilă imediat când ceva nu merge bine, indiferent dacă se întâmplă în cea mai aglomerată perioadă a zilei sau în miezul nopții. Vom descompune atât companiile Amazon Web Services (AWS), cât și companiile BlueHost pentru a determina care oferă o opțiune mai bună pentru nevoile dvs. de găzduire web.

Deoparte rapid: doriți un hibrid perfect de prețuri AWS cu suport Bluehost? Consultați Cloudways – o soluție de găzduire hibridă, având în vedere scară, prețuri și asistență pentru clienți.

Grila de comparare AWS vs BlueHost

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Downtime / Uptime99,95%99,9%
2Relații CliențiMare serviciuChat live 24/7
3Începerea stocăriiVariază50 GB
4Pret de inceput$ 0.08 / orăÎncepe de la 3,95 USD / lună

Verificați prețurile Bluehost

AWS vs Bluehost A Suport B Viteza C Caracteristici D Valoare E Transparență Recenzie AWS 4 Recenzor 3.1 8 voturi34.54.54.53.5ABCDEBluehost Recenzie 3.6 Recenzor 3.5 18 voturi3.52.544.53.5ABCDE

Compararea caracteristicilor de top ale AWS și Bluehost

Există atât de multe caracteristici de comparat atunci când te uiți la gazde, nu este chiar amuzant. Există atâta jargon încât v-ar putea face capul să se învârtă! Întrucât site-ul nostru își propune să descompună companiile de găzduire pentru comerciantul sau antreprenorul dvs. mediu – mai degrabă decât pentru un dezvoltator experimentat – dorim să ne concentrăm asupra aspectelor care contează cel mai mult pentru dvs..

AWS are atât de multe opțiuni de găzduire, încât este imposibil să compari toate produsele lor în această recenzie. Ne vom concentra pe AWS în general, cu ofertele lor de găzduire EC2 și S3, precum și pe produsul lor Amazon Lightsail, axat pe piața de afaceri mici / non-tehnice.

Ar trebui să comparați chiar și AWS și Bluehost?

Iată chestia – dacă comparați aceste două companii, poate doriți să vă regândiți care sunt obiectivele dvs. Acestea sunt într-adevăr două fiare diferite.

Trebuie să acceptați AWS dacă aveți o echipă de dezvoltare sau o agenție care vă ajută în configurarea de găzduire. AWS oferă scalabilitate, prețuri și opțiuni deosebite, dar produsul lor nu este construit pentru utilizatorul dvs. obișnuit. Din acest motiv, vreau să vă avertizez acum pentru a lua în considerare dacă aveți resurse de dezvoltare pentru a gestiona AWS sau propria dvs. abilitate tehnică. Acestea fiind spuse, au un produs destul de nou Amazon Lightsail, care este mult mai prietenos cu începătorul, totuși, acesta este încă oarecum adaptat pentru cineva cu anumite dezvoltări de bază sau abilități tehnice..

Dacă nu sunteți extrem de orientat din punct de vedere tehnic și doriți doar o gazdă bună, cu sprijin deosebit, aș recomanda să comparați mai întâi alte câteva gazde. În primul rând, dacă căutați un ajutor uimitor și puteți cheltui aproximativ 15 USD / lună, v-aș recomanda să comparați Bluehost cu SiteGround. Dacă sunteți în căutarea unei gazde solide, cu recenzii grozave, consultați Bluehost vs A2 Hosting. Dacă puteți cheltui între 30-100 USD pe lună pentru ceea ce unii consideră cel mai bun hosting WordPress, consultați recenzia Bluehost vs WP Engine.

Bine – a trebuit să oferim acel context, deoarece există o diferență mare între AWS și SiteGround, deci trebuie să obțineți context.

Comparație între opriri și perioade de funcționare

Atunci când comparăm rapoartele de oprire / de funcționare, una dintre aceste gazde le oferă, iar cealaltă nu, ceea ce ar trebui să ofere o anumită indicație de calitate.

AWS furnizează tabloul de bord pentru servicii de sănătate pentru public pentru a vedea în orice moment. Bluehost nu oferă nimic similar cu acesta.

Bluehost nu face nicio pretenție cu privire la procentele lor uptime pe paginile lor de marketing, deși promite o calitate excelentă în general. Se opresc doar pentru a oferi un procent real de timp pentru care serviciul lor este disponibil. Clienții actuali afirmă că serviciul lor este în funcțiune și rulează 99,9 la sută din timp. De asemenea, aveți capacitatea de a adăuga criptare SSL și SSH pe site-ul dvs. web, ceea ce va spori securitatea și va ajuta la stabilirea unei conexiuni mai puternice. Compania folosește un sistem de rezervă de putere UPS și o combinație puternică de servere pentru a vă ajuta să vă mențineți serviciul și să funcționeze cât mai eficient.

Gazduirea Amazon Web Services (AWS) este probabil adevăratul lider al industriei în ceea ce privește procentul de funcționare pe care îl furnizează serverele lor. Compania utilizează aceeași rețea de servere ca și magazinul lor online de vânzare cu amănuntul, astfel încât, de fiecare dată, compania investește în tehnologie pentru a îmbunătăți Amazon.com, în teorie, aceeași tehnologie se reduce către serverele AWS pe care le puteți achiziționa afacerea. De asemenea, compania oferă redundanță completă a site-urilor și sisteme de rezervă automate, care lucrează pentru a asigura funcționarea serverelor lor în permanență. Pentru a ajuta la disponibilitatea serviciilor, acestea oferă centre de date din întreaga lume, inclusiv Sao Paulo, Singapore, Tokyo și California. Amazon Lightsail promite 99,95% uptime în acordul lor de nivel de serviciu (SLA).

Comparație de caracteristici

Bluehost oferă clienților săi o mulțime de caracteristici. Vă veți bucura de aproape fiecare instrument pe care vă puteți imagina pentru a vă îmbunătăți serviciul de găzduire web. Compania acceptă pe deplin o varietate de tipuri de codificare, inclusiv PHP, Perl 5, Javascript și Flash. Vă veți bucura de o cantitate nelimitată de spațiu pe disc și de conturi de e-mail disponibile pentru utilizare după cum considerați de cuviință. De asemenea, puteți gestiona un număr nelimitat de nume de domeniu diferite, care este perfect dacă afacerea dvs. se extinde rapid.

Gazduirea Amazon Web Services (AWS) vă oferă copii de rezervă programate și spațiu de stocare virtuală, care sunt benefice atunci când ceva nu merge bine și trebuie să extrageți informații de când site-ul dvs. a funcționat corect. Serviciul lor de găzduire acceptă pe deplin diverse platforme, inclusiv Joomla, Ruby, WordPress și Magento. Puteți utiliza, de asemenea, opțiunile de găzduire Windows și Linx dacă doriți.

Comparație de asistență pentru clienți

Bluehost are loc pentru îmbunătățiri în departamentul de servicii pentru clienți. Site-ul lor afirmă că serviciul de asistență pentru clienți este ușor disponibil prin intermediul chat-urilor în direct 24/7, bilete de e-mail și apeluri telefonice. Există, de asemenea, o bibliotecă video pentru a oferi asistență pentru probleme comune de asistență tehnică. Totuși, lipsa disponibilității asistenței pentru clienți este o plângere comună atât pentru foștii clienți, cât și pentru cei actuali. Există rapoarte de timp de așteptare îndelungat și o calitate inconsistentă a asistenței. Cel mai bun lucru de făcut este inițial o discuție cu unul dintre vânzătorii lor pentru a ajuta la determinarea calității.

Asistența pentru clienți este un pic confuză cu Amazon Web Services (AWS). În exterior, acestea nu fac multe reclamații privind calitatea asistenței clienților, dar vă solicită să vă conectați la consolă pentru a începe. De asemenea, discută despre alegerea unui plan de asistență pentru clienți, ceea ce nu este liniștitor. Având în vedere că AWS vizează piața dezvoltatorilor, ei trebuie să adapteze asistența clienților pentru a se potrivi cu unul dintre numeroasele lor produse. Pe scurt, calitatea lor de asistență pentru clienți este incertă.

Compararea pretului

Bluehost are niște planuri de pornire destul de ieftine pentru a vă pune pe ușă, dar prețul crește după ceva timp, în timp ce AWS are prețuri mai consistente, care sunt și ieftine.

Structura prețurilor pentru Bluehost este construită cu planurile dvs. standard cu mai multe niveluri care vă încurajează să alegeți opțiunea de mijloc. Planurile de găzduire partajate încep de la 3,95 USD pe lună (cu o reducere) și vă oferă un site web care are 50 GB de spațiu disponibil. De asemenea, primiți cinci conturi de e-mail care au 100 MB de stocare fiecare și o garanție standard de performanță. Următoarea structură a prețurilor este pentru un plan VPS care începe de la 29,99 USD pe lună. Pentru acest preț, primiți 2 Cores de procesor, 30 GB SAN și 2 GB de stocare.

Bluehost are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile:

„Dacă anulați în termen de 30 de zile primiți o rambursare completă numai pentru serviciul dvs. de găzduire. Garanția de returnare a banilor nu se aplică majorității produselor suplimentare, cum ar fi domeniile, având în vedere natura unică a costurilor lor. “

Acest lucru este util pentru cei care doresc să testeze calitatea fără a pierde bani până la urmă.

Gazduirea Amazon Web Services (AWS) are câteva produse de găzduire diferite, astfel încât prețurile variază mult în funcție de necesități. Cel mai simplu plan pentru proprietarii de afaceri ar fi opțiunea lor Lightsail care începe de la 5 USD / lună. Acest lucru simplifică prețul în comparație cu unele dintre celelalte produse care se încarcă cu minutul sau ora. Dacă trebuie să comutați sau să actualizați funcțiile, acestea oferă aproape toate funcțiile imaginabile sub soare. Lightsail oferă un o lună de încercare gratuită de asemenea.

Recomandarea finală AWS vs Bluehost

Atunci când compară Hosting Servicii Web Amazon (AWS) și Bluehost, este ca în mare parte să compari mere cu portocale.

Bluehost se adresează bloggerilor și antreprenorilor care doresc să înființeze un site web într-un mod simplu. AWS are o sumă complexă și confuză de opțiuni pentru începători, deși oferta lor Lightsail este o modalitate simplă de pornire.

Dacă a trebuit să alegeți între cei doi și doriți o găzduire ieftină și simplă, Bluehost este calea de urmat. Deși asta vine cu recomandarea puternică de a privi alte alte gazde cu un nivel mai mare de intrare, cum ar fi Siteground sau A2 Hosting.

AWS este ieftin, rapid și extrem de flexibil și ar fi recomandat unui începător pentru prima dată dacă ar fi oarecum priceput din punct de vedere tehnic. Dacă nu te-ai intimidat învățând un nou sistem și, în general, îți poți pune problema problemelor, atunci poți găsi inovațiile tehnice ale AWS atrăgătoare și o soluție puternică pe termen lung. Dacă tocmai începeți, ar trebui să începeți Amazon Lightsail.

Altă opțiune? Vezi Cloudways. Oferă găzduire web administrată pe baza platformelor AWS sau Google Cloud. Hibridul perfect de preț și suport. Revizuirea noastră completă Cloudways se aruncă în toate detaliile.

Bluehost Review Recap

Mai jos este rezumatul recenziei noastre complete despre Bluehost.

Revizuirea Bluehost 3.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (18 voturi) Pro

 • Unele dintre cele mai ieftine prețuri
 • Tonuri de caracteristici
 • Bun pentru începători
 • Caracteristici excelente de securitate pentru găzduirea bugetului

Contra

 • Viteza poate fi o problemă
 • Timpul liber nu este garantat
 • Unele probleme susțin

Rezumat Deoarece Bluehost este atât de mare și împărtășește resurse cu companiile surori, acestea pot oferi unele dintre cele mai ieftine prețuri pentru gazduire. Și pentru prețuri incredibil de mici, planurile Bluehost acoperă majoritatea elementelor de bază, cum ar fi găzduirea WordPress, VPS, caracteristici solide de securitate și tone de instrumente gratuite pentru bootare. Dar la sfârșitul zilei, primești ceea ce plătești. Serviciul clienților Bluehost lipsește, timpul de funcționare este scăzut, iar viteza lor lasă mult de dorit. Webmasterii cu un buget care nu anticipează prea multe traficuri sau bilete de asistență vor găsi tot ceea ce caută cu prețuri Bluehost. Dar dacă o fiabilitate mai mare este importantă pentru dvs., merită să eliminați banii în plus pentru o gazdă mai orientată către clienți, cum ar fi SiteGround sau WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

AWS Review Recap

Mai jos este rezumatul revizuirii noastre complete AWS.

Recenzii Amazon Web Services 4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (8 voturi) Pro

 1. Depozitare scalabilă automat
 2. Oferiți un model de plată pe utilizare în costuri reduse
 3. Opțiuni de asistență excelente
 4. Un plan gratuit pentru utilizatori noi
 5. Fișiere mari Terabyte

Contra

 1. Pachetele standard nu sunt disponibile
 2. Prețurile variază în funcție de locație
 3. Trebuie să estimați și să vă calculați utilizarea
 4. Suport mai greu de contactat

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector