DreamHost vs GoDaddy 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

DreamHost și GoDaddy: două gazde populare uber cu milioane de clienți. DreamHost are clienți foarte fideli și oferă o valoare excelentă pentru un preț corect. GoDaddy are suport telefonic 24/7 și o promoție de găzduire de $ 1 / lună, care este greu de învins. Cu care ar trebui să mergi?

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


DreamHost este o alta dintre acele companii mari, ieftine de găzduire partajată, care au fost pentru totdeauna. Înființată în 1996, aceștia au unii clienți mulțumiți care au o vechime de peste 20 de ani. Dacă sunteți în căutarea de găzduire ieftină pe piața de masă, DreamHost este unul dintre cei mai buni.

3.9

Referent

3.8

Utilizatori 

VS

GoDaddy nu are nevoie de nicio introducere – este probabil cel mai recunoscut gazdă și furnizor de nume de domeniu din lume. Acestea fiind spuse, seamănă cu McDonald’s de hosting – piață ieftină, de masă, dar nu excepțional de bună. Comparativ cu orice altă gazdă, de obicei câștigă cealaltă gazdă. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un domeniu fidel GoDaddy, poate merita să rămâneți cu ei pentru proiecte mici și asistență telefonică excepțională.

3.4

Referent

4.1

Utilizatori (26 voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

DreamHost obișnuia să fie mai scump decât alte gazde partajate, dar acum sunt chiar acolo cu cele mai ieftine. Cu un plan de găzduire partajat anual, puteți intra în ușă la doar 2,59 USD pe lună. Dacă nu doriți angajamentul, puteți merge lunar la doar 4,95 USD / lună. Cea mai bună parte? DreamHost nu preia prețurile după perioada inițială – sunt ieftine și corecte.

Business SharedDreamPressVPS
Preț anual$ 2,59 / mo$ Putînd 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Preț lunar$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPress intermediareAfaceri mici în creștere

Vizualizați prețul

Scor: 5.0

Prețul GoDaddy este foarte scăzut și excelent pentru începători. Cu promos-uri care oferă gazduire economică la doar 1 USD / lună, gazduirea este practic gratuită. Un lucru de care trebuie să aveți grijă este însă ratele de reînnoire. După ce a început prima perioadă, găzduirea economică sare până la 8,99 USD pe lună, așa că aveți grijă la închidere.

EconomyDeluxeUltimate
Preț de vânzare$ 1.00 / mo$ 7,99 / mo$ 12.99 / mo
Pret normal$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriMici afaceriSite-uri cu trafic mare

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 4.5

Când vine vorba de valoare, DreamHost este unul dintre cei mai buni. Prețurile scăzute, combinate cu caracteristicile utile și o garanție de returnare a sumelor de 97 zile super-generoase sunt un câștig pentru întreprinderile mici.

În plus, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuite, certificate SSL gratuite și vă compensează pentru scurgeri în funcțiune. Acestea oferă cu adevărat unul dintre cele mai mari acorduri de nivel de serviciu disponibile.

În comparație cu Bluehost și HostGator, DreamHost iese puternic. Singura gazdă cu o propunere de valoare mai bună poate fi SiteGround.

Scor: 4.0

Valoarea GoDaddy este destul de bună pentru ceea ce obțineți. Plătiți prețuri reduse pentru o gazdă pe piața de masă. De exemplu, ceea ce obțineți cu planul Economic (de vânzare acum cu 1 dolar / lună) este 1 site web, lățime de bandă neschimbată și 100 GB stocare și un domeniu gratuit. Chiar și atunci când prețul crește la un preț complet de 8,99 USD / lună, este totuși o valoare decentă. Acestea fiind spuse, vă recomandăm să mergeți Deluxe, deoarece veți primi site-uri web și stocare nelimitate (în termeni raționali).

Toate planurile includ suport 24/7, ceea ce este o necesitate, precum și monitorizarea securității și protecția DDoS.

Două mari probleme cu aceste planuri de găzduire partajate GoDaddy: niciun certificat SSL gratuit, care devine standardul industriei, precum și o limită de 1 GB pentru bazele de date. Dacă executați WordPress și aveți câteva fotografii de înaltă calitate, puteți depăși rapid această limită a bazei de date. Din aceste două motive, ne bazăm pe GoDaddy într-un punct complet.

Relații Clienți

Scor: 3,5

O zonă în care DreamHost nu este perfect este asistența pentru clienți. Asistența este oferită prin e-mail și chat live sau puteți solicita un apel invers. Hmm, un fel de zgârietoare de cap. Ei nu au suportul 24/7/365 pe care îl au majoritatea companiilor de găzduire.

În plus, chiar și pe site, ca potențial client, vi se spune să reveniți în timpul programului de lucru. Realitatea este că suportul de găzduire este un loc de muncă 24 de ore din 24, iar DreamHost nu este la dispoziție.

Mai multe detalii

Scor: 4.0

GoDaddy se mândrește cu serviciul său de telefonie 24/7, ceea ce are un sens total pentru clientii lor de piață de masă. Unul dintre punctele slabe a fost faptul că telefonul era singura modalitate de a obține o serie de ele. De atunci au schimbat asta și oferă acum suport pentru chat, pe care îl preferă mulți tocilari de pe internet.

Asistența telefonică este, de obicei, de calitate superioară, deoarece acestea sunt în curs de urmărire și vă pot răspunde mai rapid la întrebări. Am găsit că asistența la chat se conectează rapid, dar trebuie să săriți prin niște cercuri, inclusiv să introduceți numărul dvs. de pin și să așteptați răspunsul acestora. Calitatea suportului este de obicei răspunsuri rapide, spre deosebire de SiteGround, unde oferă soluții complete. În general, suport bun, dar nu perfect. 

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 4.0

Rapoartele de pe internet arată că timpul de funcționare DreamHost este destul de puternic la 99,99% până la 100%.

Cea mai bună parte? Garanția lor de funcționare de 100%. Dacă, din orice motiv, site-ul dvs. web este redus, vă vor credita contul cu o zi de găzduire gratuită pentru fiecare oră în care este oprit.

Lucrul bun este că timpul de funcționare al acestora în ultimul an a fost în medie de aproximativ 99,98% – deci nu vă așteptați să fie nevoie să încasați acest credit.

Scor: 3,5

Timpul de funcționare al GoDaddy este rezonabil de bun, adesea la 99,95% sau mai bine. Recenziile utilizatorilor de pe web sunt mixte, dar de obicei timpul de funcționare / oprire nu este prezentat ca o problemă majoră.

GoDaddy are un garanție uptime server (avertizare – jargon legal!) – dar acoperă doar 99,90% (lipsește un .09 acolo) – ceea ce înseamnă că găzduirea dvs. poate fi redusă pentru 43 de minute pe lună și consideră că este normal. Imaginează-ți site-ul în jos în timpul unei perioade cruciale de cumpărături timp de aproape o oră! Mai mult, GoDaddy vă oferă doar 5% credit înapoi – care pot fi doar bănuți. Credem că ar trebui să aibă standarde mai ridicate și să crediteze o lună întreagă.

Viteză

Scor: 4.0

DreamHost are rapoarte excelente despre viteză și se află în top 25% din gazde în ceea ce privește timpul de încărcare. Ei nu se concentrează asupra acesteia ca o caracteristică principală, dar nu vedeți multe reclamații din partea clienților.

În planul DreamPress și-au optimizat bazele de date doar pentru WordPress, precum și implementat Memcache. Așa că au viteză în minte cu siguranță. Asigurați-vă că discutați cu sprijinul lor dacă este o preocupare uriașă pentru dvs..

Scor: 3,5

GoDaddy se încadrează în mijlocul pachetului în ceea ce privește testarea vitezei. Ei încearcă să vă îmbogățească în planul lor final pentru a obține mai multă putere de procesare și viteză, ceea ce mă freacă în mod greșit. Planurile de economie au nevoie și de viteză!

Pe Stare de nervozitate GoDaddy primește o sumă decentă de reclamații, dar sincer se aștepta mai mult la o gazdă populară.

GoDaddy nu a făcut lista cu cea mai rapidă găzduire web. Verificați acea postare dacă doriți să mergeți cu un câștigător.

Caracteristici

Scor: 4.0

Livrată pentru lire, DreamHost oferă unele dintre cele mai bune caracteristici ale oricărei companii ieftine de găzduire. Cel mai ieftin plan partajat include un domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată, preinstalat WordPress și un certificat SSL gratuit. Gazduirea lor DreamPress WordPress este o propunere puternică de valoare pentru gazduirea WordPress cu caracteristici complete, care pot concura la un anumit nivel cu WP Engine și Kinsta.

Nu primiți migrații gratuite și pierdeți asistența telefonică 24/7 oferită de alte gazde, așa că trebuie să le adăugăm un punct. În general – gazdă grozavă, caracteristici grozave.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 3,5

Nu este un fan mare al caracteristicilor GoDaddy pe planurile de bază. Cei mai mulți oameni își încep site-urile pe WordPress în aceste zile, iar în timp ce GoDaddy are hosting WordPress, din nou, trebuie să faceți upgrade pentru a obține o organizare WordPress de exemplu. În planurile de găzduire a economiei GoDaddy, nu primiți un SSL gratuit, nu primiți copii de rezervă și nu fac migrații.

În timp ce GoDaddy are unele instrumente personalizate pe care le-au construit, pentru o companie atât de mare, m-aș aștepta ca acestea să ofere mai multe funcții decât o gazdă mai mică și scrappieră ca SiteGround – dar trebuie să își câștige profiturile. În general, caracteristicile sunt în regulă, nu sunt grozave.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map