DreamHost vs HostGator 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

Doi veterani înrădăcinați în lumea gazdelor: DreamHost și HostGator. DreamHost rămâne independent și oferă o valoare excelentă pentru un preț corect. HostGator are migrații gratuite și mai multe ore de asistență, de asemenea, cu prețuri foarte ieftine. În general, va fi aproape – hai să comparăm.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


DreamHost este o alta dintre acele companii mari, ieftine de găzduire partajată, care au fost pentru totdeauna. Înființată în 1996, aceștia au unii clienți mulțumiți care au o vechime de peste 20 de ani. Dacă sunteți în căutarea de găzduire ieftină pe piața de masă, DreamHost este unul dintre cei mai buni.

3.9

Referent

3.8

Utilizatori 

VS

Cu peste un milion de site-uri web găzduite, HostGator este un izvor. HostGator este o gazdă excelentă pentru cei care caută găzduire ieftină, cu câteva funcții avansate.

3.8

Referent

4.2

Utilizatori (11 Voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

DreamHost obișnuia să fie mai scump decât alte gazde partajate, dar acum sunt chiar acolo cu cele mai ieftine. Cu un plan de găzduire partajat anual, puteți intra în ușă la doar 2,59 USD pe lună. Dacă nu doriți angajamentul, puteți merge lunar la doar 4,95 USD / lună. Cea mai bună parte? DreamHost nu preia prețurile după perioada inițială – sunt ieftine și corecte.

Business SharedDreamPressVPS
Preț anual$ 2,59 / mo$ Putînd 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Preț lunar$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPress intermediareAfaceri mici în creștere

Vizualizați prețul

Scor: 4.5

HostGator are o selecție largă de planuri, de la hosting la partajare, până la găzduire VPS la prețuri ridicate. HostGator este foarte agresiv în ceea ce privește prețul lor, oferind reduceri uriașe pe măsură ce par să obțină cota de piață. Ambiția lor este beneficiul tău:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Pret normal$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPressSite-uri de creștere

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 4.5

Când vine vorba de valoare, DreamHost este unul dintre cei mai buni. Prețurile scăzute, combinate cu caracteristicile utile și o garanție de returnare a sumelor de 97 zile super-generoase sunt un câștig pentru întreprinderile mici.

În plus, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuite, certificate SSL gratuite și vă compensează pentru scurgeri în funcțiune. Acestea oferă cu adevărat unul dintre cele mai mari acorduri de nivel de serviciu disponibile.

În comparație cu Bluehost și HostGator, DreamHost iese puternic. Singura gazdă cu o propunere de valoare mai bună poate fi SiteGround.

Scor: 4.5

HostGator oferă o valoare uimitoare pentru prețurile sale. Adevăr, nu este la fel de puternic ca SiteGround, care este favoritul general, dar HostGator vă va intra în ușă foarte accesibil.

În general, are o valoare foarte puternică, deoarece pentru ceea ce plătiți, primiți o mulțime de caracteristici, cum ar fi migrații gratuite, lățime de bandă neschimbată și suport 24/7/365.

În cazul în care nu vedem o valoare puternică, este locul în care aceștia percep taxele suplimentare pe care altele le includ gratuit, precum backup-urile – care sunt esențiale pentru sănătatea site-ului dvs. De asemenea, doresc să perceapă un cost suplimentar pentru o durată de funcționare și mai bună, ceea ce în opinia noastră ar trebui să fie o caracteristică de bază inclusă în toate planurile, oricât de ieftin.

Relații Clienți

Scor: 3,5

O zonă în care DreamHost nu este perfect este asistența pentru clienți. Asistența este oferită prin e-mail și chat live sau puteți solicita un apel invers. Hmm, un fel de zgârietoare de cap. Ei nu au suportul 24/7/365 pe care îl au majoritatea companiilor de găzduire.

În plus, chiar și pe site, ca potențial client, vi se spune să reveniți în timpul programului de lucru. Realitatea este că suportul de găzduire este un loc de muncă 24 de ore din 24, iar DreamHost nu este la dispoziție.

Mai multe detalii

Scor: 3

HostGator verifică toate casetele de pe suprafață cu suportul lor: 24/7 și 365 de zile pe an. Prin chat și prin telefon. Dar clienții spun o poveste diferită.

Există o mulțime de reclamații cu privire la răspunsuri lente, personal incompetent și asistență generală sub-par. Există o mulțime de oameni care nu au reclamații, de aceea vă recomandăm să le testați suportul înainte de a cumpăra.

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 4.0

Rapoartele de pe internet arată că timpul de funcționare DreamHost este destul de puternic la 99,99% până la 100%.

Cea mai bună parte? Garanția lor de funcționare de 100%. Dacă, din orice motiv, site-ul dvs. web este redus, vă vor credita contul cu o zi de găzduire gratuită pentru fiecare oră în care este oprit.

Lucrul bun este că timpul de funcționare al acestora în ultimul an a fost în medie de aproximativ 99,98% – deci nu vă așteptați să fie nevoie să încasați acest credit.

Scor: 4.5

Cu peste 99,5% timp de funcționare, în funcție de sursă, nu este prea mult de reclamat cu HostGator.

În plus, HostGator oferă o lună gratuită de găzduire dacă acestea se situează sub 99,9% garanție.

Le-am ancorat jumătate de punct, deoarece au existat unele reclamații ocazionale din partea utilizatorilor, și de asemenea, preferăm să vedem 99,99% uptime pentru cei mai buni furnizori.

Viteză

Scor: 4.0

DreamHost are rapoarte excelente despre viteză și se află în top 25% din gazde în ceea ce privește timpul de încărcare. Ei nu se concentrează asupra acesteia ca o caracteristică principală, dar nu vedeți multe reclamații din partea clienților.

În planul DreamPress și-au optimizat bazele de date doar pentru WordPress, precum și implementat Memcache. Așa că au viteză în minte cu siguranță. Asigurați-vă că discutați cu sprijinul lor dacă este o preocupare uriașă pentru dvs..

Scor: 3.0 

Gazduirea partajată are de obicei probleme cu probleme de viteză, bazate pur pe costul mai mic al găzduirii. HostGator este la mijlocul pachetului când vine vorba de viteză. Când căutați Stare de nervozitate, nu vedeți la fel de multe reclamații ca alte gazde partajate, cum ar fi Bluehost, care este un semn bun anecdotic.

Dacă sunteți în căutarea unui produs HostGator mai rapid, consultați gazduirea HostGator Cloud. Dacă doriți o găzduire partajată și mai rapidă care nu va rupe banca, totuși, vă recomandăm cu încredere fie A2 Hosting, fie SiteGround. Veți fi mult mai fericiți cu cei.

Caracteristici

Scor: 4.0

Livrată pentru lire, DreamHost oferă unele dintre cele mai bune caracteristici ale oricărei companii ieftine de găzduire. Cel mai ieftin plan partajat include un domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată, preinstalat WordPress și un certificat SSL gratuit. Gazduirea lor DreamPress WordPress este o propunere puternică de valoare pentru gazduirea WordPress cu caracteristici complete, care pot concura la un anumit nivel cu WP Engine și Kinsta.

Nu primiți migrații gratuite și pierdeți asistența telefonică 24/7 oferită de alte gazde, așa că trebuie să le adăugăm un punct. În general – gazdă grozavă, caracteristici grozave.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 4.0

HostGator este adesea comparat cu Bluehost pentru prețurile și caracteristicile sale, iar HostGator în general câștigă aici.

Între cele două companii, HostGator a fost creat pentru mai mulți utilizatori profesioniști. Iar atunci când compară HostGator cu orice altă companie de hosting partajată, trebuie să ții cont de asta.

Ne place faptul că migrațiile sunt incluse, au instalări cu un singur clic, sunt pe cPanel și oferă o garanție de uptime de 99,9%. Încă ne place alte gazde, cum ar fi SiteGround, mai bune pentru caracteristici în general, dar HostGator are tot ce aveți nevoie pentru a începe.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map