Gazduire A2 vs GoDaddy.com – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Atunci când compari două companii gazdă cu nume mari, de lungă durată, poate fi greu să găsești trăsăturile și caracteristicile individuale ale fiecărei companii. Atunci când ambele companii oferă o mare varietate de pachete, garanții uptime similare și opțiuni personalizabile fac decizia și mai dificilă.


După ce înțelegeți ce are nevoie de afacerea dvs. pentru site-ul dvs. web, vă va fi mult mai ușor să luați o decizie cu privire la gazda ideală a site-ului Web. Compararea caracteristicilor companiei, viteza, funcționarea și timpul de oprire și încadrarea opțiunii în bugetul dvs. vă va ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

A2 Gazduire

A2 Gazduire a fost în mod constant o alegere de top pentru calitatea de găzduire începând cu 2003. Mai multe surse își consideră spațiul pe disc nelimitat și lățimea de bandă nelimitată ca caracteristici foarte apreciate.

 • Prețuri: A2 Gazduire oferă mai multe opțiuni de găzduire.
  • Gazduire comună: pachetele încep de obicei 7,99 USD, dar A2 Hosting oferă un cod promoțional care scade prețul la 3,92 USD pe lună..
  • Gazduire VPS: pachetul entry-level începe de la 5 USD pe lună.
  • Gazduire pentru distribuitori: începând cu 19,99 USD înainte de orice cupoane, dar codurile disponibile de obicei scad prețul la 13,19 USD pe lună..
  • Gazduire dedicată: Prețul actualizat de 119.99 USD scade la 99.59 USD pe lună după aplicarea cuponului.
 • Asistență pentru clienți: A2 oferă servicii clienți 24/7 prin apeluri telefonice, bilete server sau chat-uri live, clienții laudă serviciul lor.
 • Viteză: platforma SwiftServer de înaltă performanță permite A2 Gazduirea acestora să ofere pachete Turbo, care îți încarcă paginile de până la 20 de ori mai rapid. A2 Gazduire oferă, de asemenea, unități de stare solidă pe toate conturile clienților.
 • Valoare: Compania include SSD, acces cPanel pentru toți clienții de hosting partajat și o mare varietate de opțiuni personalizabile pentru clienții lor de găzduire și revânzare.
 • Caracteristici: Au un nivel ridicat de securitate cu protecție anti-virus, backup automat bazat pe server, cPanel inclus și multiple opțiuni pentru software, integrări de platformă și multe altele pentru a se potrivi cu fiecare afacere.
 • Perioada de oprire / Optime: A2 Gazduirea promite clienților 99,9 la sută uptime și permite clienților să își aleagă centrul de date din site-urile private din Michigan, Amsterdam și Singapore.

Hai tăticu

Cu peste 14 milioane de clienți din întreaga lume, GoDaddy oferă servicii clienți de înaltă calitate de aproape 20 de ani. Cu prețuri extrem de rezonabile în mai multe țări și un timp de funcționare de 99,9%, GoDaddy este o alegere foarte populară pentru mulți clienți diferiți.

 • Prețuri: GoDaddy are prețuri foarte mici și rulează frecvent vânzări și oferte speciale. Există mai multe niveluri pentru opțiunile lor de găzduire.
  • Gazduire partajată: oferă planuri de găzduire Linux și Windows care încep de la vânzare de 3,99 USD; de obicei, planurile încep de la 7,99 USD pe lună.
  • Cloud Hosting: prima ta lună este gratuită, iar apoi un plan de 20 GB plafonează la 5 USD pe lună; cu cel mai înalt plan, primiți 80 GB pentru cel mult 80 USD pe lună.
  • Gazduire pentru distribuitori: oferă două programe de revânzare: un plan de bază pentru până la 25 de clienți, care începe de la 8,99 USD pe lună și un program de distribuitor profesional care acceptă clienți nelimitați începând cu 14,99 USD pe lună..
  • Gazduire dedicată: planurile IP dedicate încep de la 5,99 USD pe lună.
  • Servere private virtuale: planurile Linux încep de la 24,99 USD pe lună, fiind vândute de la 29,99 USD pe lună; Planurile Windows încep de la 34,99 USD pe lună, în scădere de la 39,99 USD în mod normal.
 • Asistență pentru clienți: GoDaddy oferă asistență telefonică 24/7 pentru o mare varietate de locații și limbi. De asemenea, au chat instant și o bază de date detaliată unde puteți căuta informații. Există forumuri și bloguri active pentru clienți pentru ajutor suplimentar.
 • Viteză: GoDaddy nu este cea mai rapidă gazdă de pe piață, dar oferă o performanță solidă a vitezei.
 • Valoare: GoDaddy are mulți ani de experiență. Prețurile lor sunt extrem de mici și oferă servicii pentru clienți de calitate și caracteristici puternice pentru clienții din întreaga lume. Unele pachete pot, de asemenea, să ofere publicitate sau fotografii de stoc.
 • Caracteristici: Pe lângă suportul lor pentru construirea site-urilor Web și expertiza lor în licitații de domenii, furnizează email-uri găzduite, site-ul Web, logo-ul și design-ul site-ului de comerț electronic, alături de tutoriale făcute de tine, securitate și alte opțiuni de găzduire și server în programul lor Pro.
 • Perioada de oprire / Optime: GoDaddy nu publică prea mult în ceea ce privește timpul de oprire și rata de funcționare, dar acestea garantează o rată de funcționare de 99,99 la sută, respectând standardele din industrie. Au centre de date și locații din întreaga lume și au un istoric solid de servicii constant bune.

Ce e mai bine pentru tine?

Deși ambele companii de găzduire sunt orientate către întreprinderile mici, există unele diferențe mari între A2 și GoDaddy. Ambele au caracteristici și specialități unice care le permit să ofere servicii pentru întreprinderile mari și mici și au programe care pot găzdui utilizatorii de toate punctele forte și abilități..

GoDaddy este o opțiune bună la nivel de intrare pentru cei cu bugete limitate sau puțină experiență. Au programe pentru revânzători, afiliați și non-profit. Gazduiesc mai mult de 65 de milioane de domenii, oferind transferuri, noi extensii, domenii personale și servicii de căutare în vrac. Creatorul de site-uri do-it-yourself este conceput pentru a ajuta un utilizator nou să se pună în funcțiune într-un timp scurt.

A2 este mai bine orientat pentru companiile mijlocii care au personal cu experiență și cunoștințe de proiectare web și nevoile de găzduire. Peste 30 de pachete de găzduire personalizate și o mare varietate de funcții pentru punctul de preț fac din A2 o opțiune solidă și fiabilă.

Pentru a explora mai multe opțiuni de găzduire, consultați postarea noastră A2 Hosting vs. Siteground.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map