Gazduire A2 vs SiteGround Gazduire Comparativ în mai 2020 cu reducere

A2 Gazduire și SiteGround sunt mari gazde de comparat unul altuia.


Amândoi au un suport deosebit, un timp de funcționare ridicat și prețuri bune pentru calitate.

De fapt, ambele sunt considerate una dintre cele mai rapide gazde web conform cercetărilor noastre.

Cel mai bun lucru în legătură cu aceste două mărci de gazdă este faptul că își trasează propriul traseu și nu fac parte dintr-un globo-corp de găzduire web care nu prea le pasă de clienții lor.

Deci faceți o alegere excelentă dimensionarea SiteGround vs A2 Gazduire, hai să săpăm în ceea ce îi face diferiți.

Gazduire A2 vs SiteGround A Suport B Viteza C Caracteristici D Valoare E TransparencySiteGround Revizuire editorială 4.8 Recenzor 4.9 254 voturi54.5554.5ABCDEA2 Gazduire Revizuire editorială 4.6 Recenzor 4.5 2 voturi55544ABCDE

Așadar, trecerea la goană: ambele au o experiență similară în industrie, oferă 99,99% uptime cu o garanție de returnare de bani de 30 la 45 de zile și o mulțime de opțiuni personalizabile pentru a se potrivi cu toate abilitățile și gamele de prețuri..

Deci, amândoi au elementele de bază acoperite acolo. Dar unde există o diferențiere uriașă între ele: rapiditate și servicii pentru clienți.

În general, dacă căutați cea mai rapidă gazdă web, mergeți cu A2 Hosting; dacă sunteți în căutarea celei mai bune gazde generale pentru funcții și servicii pentru clienți, mergeți cu SiteGround.

A2 Gazduire: Repere, pro și contra

De la început în 2003, A2 Hosting și-a accentuat viteza mai presus de toate celelalte, cu până la 20 de ori mai rapid decât rivalii. Compania cu sediul în Michigan oferă spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată.

Preț gazduire A2

A2 Gazduire oferă câteva opțiuni clare de stabilire a prețurilor. Cele mai mici puncte de preț din fiecare opțiune pornesc de la prețuri rezonabile de intrare lunară:

 • Gazduire partajată: 7,99 USD – dar un cod promoțional îl reduce la 3,92 USD
 • Gazduire VPS: 5 dolari
 • Reseller Hosting: 19.99 – utilizați codul cupon pentru a-l aduce la 13,19 USD
 • Gazduire dedicată: 119,99 USD înainte de cupon – ceea ce îl aduce la 99,59 USD

Relații Clienți

Tehnicieni cunoscuți și prietenoși sunt disponibili 24 de ore pe zi, în fiecare zi. Indiferent dacă introduceți un bilet de server, conversați online sau apelați linia de asistență, au primit note mari pentru serviciul lor. Pentru a vă îmbunătăți serviciul, A2 Gazduire vă permite să alegeți serverul cel mai apropiat de dvs..

Au fost câteva reclamații cu răspunsuri lente, în funcție de ora din zi. Personal am avut experiențe grozave cu sprijinul lor.

A fost o problemă uriașă pe care au avut-o în timpul marelui blocaj A2 Hosting recent. Dar s-au recuperat de atunci.

Viteză

A2 Hosting prezintă o platformă performantă SwiftServer care le permite să ofere pachete Turbo. Aceste servere își încarcă paginile de până la 20 de ori mai rapid, cu mai puțini clienți pe fiecare server și mai multe resurse alocate conturilor individuale. Toate conturile lor de găzduire includ unități de stare solidă, care pot efectua mii de funcții de intrare / ieșire în fiecare minut.

Valoare

Pentru cantitatea de servicii și suport, A2 Hosting oferă o valoare extraordinară. SSD inclus, acces cPanel pentru toți clienții de hosting partajat și multe alte opțiuni sunt disponibile pentru a se potrivi oricăror nevoi.

Caracteristici

A2 Gazduire oferă funcții bazate pe CPanel, suport pentru toată lumea, de la începători la dezvoltatori avansați și consultanți. Acestea oferă backup automat bazat pe server, protecție antivirus și o varietate de software și opțiuni de dezvoltare pentru diferite industrii.

Acestea optimizează pentru viteză și securitate, iar o mulțime de funcții vin la cuptor. Acest lucru face ca gazduirea lor să fie prietenoasă pentru începători, care este foarte util.

Unul dintre dezavantaje este că caracteristicile lor pot fi un pic copleșitoare, deoarece UI-ul lor nu este perfect. Dar se termină treaba.

Downtime / Uptime:

Au servere private, cu centre de date în Michigan, Amsterdam și Singapore. A2 Gazduire garantează 99,9% uptime. De asemenea, oferă teste de viteză de încărcare și descărcare de la fiecare centru de date.

Au avut o întrerupere uriașă a centrelor de date recent, dar lucrurile au navigat fără probleme de atunci.

SiteGround Gazduire: Repere, pro și contra

Pornit de foști avocați și profesioniști IT în Bulgaria în 2003, SiteGround oferă tone de opțiuni de găzduire web, lățime de bandă nelimitată și servicii premiate, viteză și asistență..

Ne place personal SiteGround. În general, acestea sunt accesibile, super prietenoase și bogate în caracteristici cu tot ceea ce avem nevoie.

Prețul site-ului

Planurile site-ului SiteGround sunt cele mai avantajoase în ceea ce privește găzduirea bugetului, însă mulți comentatori apreciază toate elementele suplimentare care vin cu un preț puțin mai mare. Au mai multe niveluri pentru fiecare din cele patru opțiuni de găzduire.

 • Gazduire comună: la un preț regulat de 9,95 USD, codurile cupon scad până la 3,95 USD
 • Cloud Hosting: începe la 60 USD lunar
 • Gazduire pentru distribuitori: un plan de credit, care este egal cu un an de găzduire, are un preț de 42 USD fiecare credit atunci când achiziționați 11 sau mai multe credite.
 • Gazduire dedicată: Planurile lor de server dedicate din SUA încep de la 229 USD pe lună

Relații Clienți

Sunt disponibile în fiecare secundă pentru chat instant, răspunsuri instantanee la telefon și bilete despre care spun în medie aproximativ 10 minute pentru primul răspuns.

SiteGround este șocant în cât de repede trebuie să răspundă. Este cu adevărat incredibil.

Obțineți bilete de asistență completate mai repede decât puteți spune „server” și o atenție la detaliile care sunt mai presus de toate.

Ei ajută la problemele de care nu au nevoie și ajung până la rezolvarea problemelor WordPress pentru dvs. Wow.

Viteză

SiteGround oferă unități de stare solidă pe toate planurile de găzduire și oferă performanțe îmbunătățite cu NGINX, HTTP / 2, PHP7 și CDN gratuit.

Au un plugin SiteGround SuperCacher cu mai multe niveluri de memorie în cache și viteză. Puteți alege la ce nivel de implementare doriți să obțineți acest bebeluș cât mai repede posibil.

Valoare

Deși prețurile pot fi puțin mai mari decât alte gazde, multitudinea de opțiuni SiteGround pentru dezvoltatori și utilizatori de toate abilitățile oferă un nivel ridicat de valoare.

În general, valoarea de la SiteGround este de necrezut. Merge din cap cu capul cu Bluehost și îl dă jos cu ușurință!

Caracteristici

Oferta de găzduire pentru o varietate de aplicații și servicii diferite, oferă teme Joomla, WordPress și Magento, precum și tutoriale pentru fiecare. Acestea includ copii de rezervă gratuite zilnice.

Perioada de oprire / Optime: SiteGround oferă un statut în timp real care vă permite să testați starea site-ului web în timp real. Aceștia oferă o rată de funcționare anuală de 99,9965 la sută și o rată de uptime de 99,999 la sută lunară. Centrele de date se găsesc în Chicago, Londra, Amsterdam și Singapore. Programul lor minimizează timpul de oprire, oferind detectare automată în timp real și o reacție instantanee automatizată. Rezolvă mai mult de 90 la sută din problemele de performanță ale serverului instantaneu, fără a fi nevoie de interacțiune umană.

SiteGround vs A2 Gazduire: comparație de viteză

Am comparat SiteGround și A2 Hosting pe două site-uri cu conținut aproape identic, din teme similare, atât de StudioPress, cât și cu cantități similare de conținut și text. Acestea au fost rezultatele:

siteground vs testul de viteză de gazduire a2 final

siteground vs testul de viteză de gazduire a2 final SiteGround vs A2 Gazdă test de viteză

Avem SiteGround pe stânga, cu o notă totală de 94% și A2 Hosting în dreapta, cu un scor total de 97%.

Rețineți că este vorba de plugin-uri de memorie în cache furnizate de fiecare gazdă pornită. Pentru SiteGround am folosit SG SuperCacher cu un nivel de cache aproape activ, iar cu A2 Hosting am mers cu planul lor Turbo, cu 20 de ori mai rapid.

La nivel practic, acestea sunt rezultate foarte bune și arată cu adevărat că ambele sunt stelare. Vitezele sunt atât de apropiate încât nu aș alege neapărat una peste alta pur și simplu pe baza diferenței minuscule de viteză..

SiteGround vs A2 Gazduire: Ce este mai bine pentru tine?

Atât A2 Gazduire, cât și SiteGround oferă funcții unice care pot găzdui afaceri de toate dimensiunile. Ambele sunt orientate mai mult către dezvoltatori sau persoane cu experiență în dezvoltarea site-urilor Web, dar oferă asistență și asistență completă a clienților prin tutoriale și depanare pentru utilizatorii de toate punctele tari și abilități..

Deși prețul nu ar trebui să fie factorul determinant, A2 Gazduire este orientat către întreprinderi mici, companii de comerț electronic și persoane fizice. Multitudinea de funcții oferite la prețul mai mic fac din această opțiune solidă și fiabilă. Acestea oferă 30 de pachete de găzduire personalizate diferite, inclusiv opțiuni pentru CMS, CRM, programare, licitație, educație, comerț electronic și dezvoltare web. Obțineți discount A2 Hosting aici.

SiteGround este o opțiune de calitate pentru dezvoltatorii care doresc mai multă flexibilitate și opțiuni de personalizare, marketeri care au la dispoziție un timp de funcționare consecvent și un timp mic de funcționare și distribuitori care caută produse fiabile care să ofere la un preț rezonabil. Au disponibilități tehnice avansate și asistență rapidă pentru clienți pentru a vă întreține site-urile. Revendicați 60% reducere pe SiteGround aici.

A2 Gazduire Recapitulare recapitulare

Mai jos este rezumatul recenziei noastre complete de gazduire A2.

Revizia editorială A2 Gazduire 4.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Suport incredibil pentru clienți
 2. Cele mai rapide viteze de pe piață
 3. Ușurința în utilizare
 4. Caracteristici excelente pentru preț
 5. Heros local

Contra

 1. Nu cel mai puternic Uptime
 2. Nu pentru vânătorii de chilipiruri
 3. Serviciul Clienți are zilele libere

Rezumatul 2 Gazduirea web este atât de rapidă și atât de fiabilă încât își întrece cu adevărat concurenții în această privință. În plus, acestea au un sentiment modern care face o experiență revigorantă de găzduire. Dacă doriți instrumente de dezvoltare care să înțeleagă efectiv fluxul de lucru și reprezentanți ai serviciului pentru clienți care vă pot întruni cu adevărat acolo unde vă aflați, A2 poate fi doar gazda pentru dvs. Am menționat că sunt cu adevărat, cu adevărat rapide? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

Recapitulare siteGround Recapitulare

Mai jos este rezumatul revizuirii noastre complete SiteGround.

Revizuirea editorială SiteGround 4.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (254 voturi) Vezi preț Pro-uri

 1. Suport uimitor de rapid
 2. Prețuri grozave
 3. Tonuri de caracteristici
 4. Compatibilitate cu SiteGround WordPress

Contra

 1. Limitări ascunse
 2. Doar prețuri anuale
 3. Limitări de hacking / securitate

SummarySiteGround este una dintre cele mai recomandate gazde pentru marketing, dezvoltatori și proprietarii de site-uri care caută un echilibru bun dintre preț și valoare. Prețurile SiteGround includ toate instrumentele gratuite de care ar putea avea nevoie proprietarul mediu. Vei primi o echipă de asistență cu sediul principal în Bulgaria, dar aceasta nu este o problemă pentru majoritatea cetățenilor din lumea engleză. Personalul lor de asistență este unul dintre cei mai rapizi din jur, răspunzând în 5-15 minute la orice oră. SiteGround WordPress găzduiește funcționalități de organizare și git WordPress, pe care multe gazde de chilipir nu le oferă. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map