Găzduire AWS vs. HostGator Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Găzduire AWS vs. HostGator Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Găzduire AWS vs. HostGator Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

A fi în fruntea oricărei liste minunate nu se întâmplă doar Pentru a-ți pune numele pe listă, trebuie să fii foarte bun la orice faci. HostGator a făcut lista celor mai mari companii de hosting web din acest an. Serviciul uimitor pe care îl oferă pentru astfel de costuri reduse joacă un rol imens în acest premiu. Deoarece oferă plăți în timp ce mergeți planuri de găzduire, clienții pot încerca serviciul HostGator fără angajamentul unui plan anual. Acestea nu necesită taxe de pornire sau alte taxe inutile, ceea ce face posibilă existența unui site pe web cu un preț mai mic de 10,00 USD.


Toate site-urile web ale HostGator sunt puternic protejate de regulile personalizate pentru firewall. Fiecare site pe care îl găzduiesc este ferit de atacurile hackerilor DDoS. Cadrul HostGator a fost considerat conform cu Departamentul de Comerț al SUA și au fost sigur Harbour certificate de Comisia Europeană.

Există mai multe caracteristici și accesorii oferite prin HostGator care fac ca serviciile lor să fie și mai valoroase. Fiecare site pe care îl găzduiesc vine cu conturi de email nelimitate. Oferă spațiu pe disc cu fiecare plan pe care îl oferă. Fiecare plan este, de asemenea, echipat cu un constructor de site-uri ușor de utilizat, făcând posibil ca oricine să creeze și să dezvolte aspectul unui site. Acestea acordă credite de publicitate pentru clienți care pot fi utilizate prin AdWords, Facebook, Google și Bing / Yahoo. Acestea oferă videoclipuri utile și sfaturi SEO care fac posibilă recunoașterea unui site atât pe Google cât și pe Bing. Un scanner este, de asemenea, furnizat pentru lista neagră Google și malware.

Indiferent dacă faceți cel mai bun lucru pe parcursul nopții sau sunteți sus și dimineața devreme, HostGator va avea întotdeauna pe cineva disponibil pentru a vă ajuta. Sunt cunoscuți pentru asistența prietenoasă a clienților pe care o oferă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Sunt disponibile prin chat live, un sistem de bilete și prin telefon. HostGator a oferit, de asemenea, peste 650 de articole de ajutor și peste 500 de tutoriale video.

Pentru a vedea cum se potrivesc HostGator cu alte servicii de hosting, consultați site-ul nostru SiteGround vs. HostGator.

Amazon Web Services, cunoscut altfel sub denumirea de AWS, este o platformă de servicii web care este bazată pe cloud. Aceștia oferă clienților aplicațiile și alte instrumente necesare pentru a crea și dezvolta aplicații online, urmăriți datele web, gestionați spațiul serverului și toate celelalte sarcini pentru a dezvolta o prezență online. Clienților li se oferă multiple opțiuni pentru a alege în funcție de obiectivele individuale și de ceea ce încearcă să realizeze printr-un site web. Dacă clientul are nevoie de servere suplimentare pentru a asigura o bază de date corporativă mare sau crearea și procesarea multor aplicații, spațiu suplimentar de stocare este disponibil. O companie poate accelera informațiile pe care trebuie să le trimită sau să le primească prin serviciile de livrare de conținut furnizate prin AWS. Acest lucru va crește atât veniturile, cât și eliminarea timpului de scădere. Monitorizarea utilizării datelor și eficiența acestora sunt servicii AWS care oferă feedback în timp real cu privire la performanțele unui anumit site web. Aceasta face, de asemenea, clientul conștient de orice modificări care ar putea îmbunătăți site-ul și eficiența acestuia.

Pachetul de bază oferit prin AWS vine cu găzduire gratuită. Cu toate acestea, acest pachet nu include ajutorul și suport disponibil la clienții plătitori Amazon Web Service. Trebuie menționat că majoritatea clienților care încep cu pachetul de bază ajung să se actualizeze foarte repede. Aceasta pare a fi o tendință continuă cu fiecare pachet oferit de AWS. Aceste planuri pot depăși 45 USD pe lună, în funcție de utilizare. HostGator oferă pachete lunare cu doar 4,00 USD, care vin standard cu echipa de suport 24/7. Acestea oferă, de asemenea, o listă lungă de alte funcții cu acest plan.

Acestea fiind spuse, numerele sunt încă în favoarea AWS. Potrivit datanyze.com, HostGator se află pe locul 36 în ceea ce privește numărul de site-uri găzduite în timp ce Amazon Hosting Services se află pe locul 2. Conform cercetărilor furnizate de Datanyze, HostGator este responsabil pentru 17.570 de site-uri. AWS găzduiește peste 1 milion. De-a lungul lunii aprilie 2016, AWS a adăugat peste 38.000 de site-uri, în timp ce HostGator și-a mărit numărul cu 634.

Eu personal nu am experiență cu niciuna dintre aceste două companii. Am format o părere despre puținele articole pe care le-am citit. AWS are numere mult mai bune decât GatorHost. De asemenea, sunt o companie internațională care a depus mult timp și efort în brandul și reputația lor. Îmi place ideea de ajutor și suport pe care HostGator îl oferă indiferent de pachetul pe care îl alege un client. Cred că cineva din profesia de marketing sau în curs de dezvoltare ar aprecia cantitatea de suport disponibilă cu HostGator. Dacă aș fi proprietarul unei afaceri mici, aș fi mai dispus să-mi investesc timpul și banii cu o companie cu gânduri similare. Experiența mea personală a fost întotdeauna o relație de muncă mai bună cu companiile mai mici. Corporațiile mai mari pot fi uneori intimidante și nu arată întotdeauna același nivel de respect și apreciere pentru noi mai mici

Pentru a vedea cum se oprește AWS față de alte servicii de hosting, consultați postarea noastră AWS vs. BlueHost. Pentru a explora mai multe opțiuni de găzduire, consultați postarea noastră DreamHost vs. IPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector