HostGator vs GoDaddy 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

HostGator și GoDaddy sunt două gazde mari, bine cunoscute, care se vând la prețuri de fund și sunt foarte bune pentru începători. Acestea fiind spuse, există o mulțime de noutăți și funcții lipsă pe ambele gazde. Le comparăm cot la cot și facem o recomandare cu argumente pro și contra.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


Cu peste un milion de site-uri web găzduite, HostGator este un izvor. HostGator este o gazdă excelentă pentru cei care caută găzduire ieftină, cu câteva funcții avansate.

3.8

Referent

4.2

Utilizatori (11 Voturi)

VS

GoDaddy nu are nevoie de nicio introducere – este probabil cel mai recunoscut gazdă și furnizor de nume de domeniu din lume. Acestea fiind spuse, seamănă cu McDonald’s de hosting – piață ieftină, de masă, dar nu excepțional de bună. Comparativ cu orice altă gazdă, de obicei câștigă cealaltă gazdă. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un domeniu fidel GoDaddy, poate merita să rămâneți cu ei pentru proiecte mici și asistență telefonică excepțională.

3.4

Referent

4.1

Utilizatori (26 voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

HostGator are o selecție largă de planuri, de la hosting la partajare, până la găzduire VPS la prețuri ridicate. HostGator este foarte agresiv în ceea ce privește prețul lor, oferind reduceri uriașe pe măsură ce par să obțină cota de piață. Ambiția lor este beneficiul tău:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Pret normal$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPressSite-uri de creștere

Vizualizați prețul

Scor: 5.0

Prețul GoDaddy este foarte scăzut și excelent pentru începători. Cu promos-uri care oferă gazduire economică la doar 1 USD / lună, gazduirea este practic gratuită. Un lucru de care trebuie să aveți grijă este însă ratele de reînnoire. După ce a început prima perioadă, găzduirea economică sare până la 8,99 USD pe lună, așa că aveți grijă la închidere.

EconomyDeluxeUltimate
Preț de vânzare$ 1.00 / mo$ 7,99 / mo$ 12.99 / mo
Pret normal$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriMici afaceriSite-uri cu trafic mare

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 4.5

HostGator oferă o valoare uimitoare pentru prețurile sale. Adevăr, nu este la fel de puternic ca SiteGround, care este favoritul general, dar HostGator vă va intra în ușă foarte accesibil.

În general, are o valoare foarte puternică, deoarece, pentru ceea ce plătiți, primiți o mulțime de funcții, cum ar fi migrații gratuite, lățime de bandă neschimbată și suport 24/7/365.

În cazul în care nu vedem o valoare puternică, este locul în care aceștia percep taxele suplimentare pe care altele le includ gratuit, precum backup-urile – care sunt esențiale pentru sănătatea site-ului dvs. De asemenea, doresc să perceapă un cost suplimentar pentru o durată de funcționare și mai bună, ceea ce în opinia noastră ar trebui să fie o caracteristică de bază inclusă în toate planurile, oricât de ieftin.

Scor: 4.0

Valoarea GoDaddy este destul de bună pentru ceea ce obțineți. Plătiți prețuri reduse pentru o gazdă pe piața de masă. De exemplu, ceea ce obțineți cu planul Economic (de vânzare acum cu 1 dolar / lună) este 1 site web, lățime de bandă neschimbată și 100 GB stocare și un domeniu gratuit. Chiar și atunci când prețul crește la un preț complet de 8,99 USD / lună, este totuși o valoare decentă. Acestea fiind spuse, vă recomandăm să mergeți Deluxe, deoarece veți primi site-uri web și stocare nelimitate (în termeni raționali).

Toate planurile includ suport 24/7, ceea ce este o necesitate, precum și monitorizarea securității și protecția DDoS.

Două mari probleme cu aceste planuri de găzduire partajate GoDaddy: niciun certificat SSL gratuit, care devine standardul industriei, precum și o limită de 1 GB pentru bazele de date. Dacă executați WordPress și aveți câteva fotografii de înaltă calitate, puteți depăși rapid această limită a bazei de date. Din aceste două motive, ne bazăm pe GoDaddy într-un punct complet.

Relații Clienți

Scor: 3

HostGator verifică toate casetele de pe suprafață cu suportul lor: 24/7 și 365 de zile pe an. Prin chat și prin telefon. Dar clienții spun o poveste diferită.

Există o mulțime de reclamații cu privire la răspunsuri lente, personal incompetent și asistență generală sub-par. Există o mulțime de oameni care nu au reclamații, de aceea vă recomandăm să le testați suportul înainte de a cumpăra.

Mai multe detalii

Scor: 4.0

GoDaddy se mândrește cu serviciul său de telefonie 24/7, ceea ce are un sens total pentru clientii lor de piață de masă. Unul dintre punctele slabe a fost faptul că telefonul era singura modalitate de a obține o serie de ele. De atunci au schimbat asta și oferă acum suport pentru chat, pe care îl preferă mulți tocilari de pe internet.

Asistența telefonică este, de obicei, de calitate superioară, deoarece acestea sunt în curs de urmărire și vă pot răspunde mai rapid la întrebări. Am găsit că asistența la chat se conectează rapid, dar trebuie să săriți prin niște cercuri, inclusiv să introduceți numărul dvs. de pin și să așteptați răspunsul acestora. Calitatea suportului este de obicei răspunsuri rapide, spre deosebire de SiteGround, unde oferă soluții complete. În general, suport bun, dar nu perfect. 

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 4.5

Cu peste 99,5% timp de funcționare, în funcție de sursă, nu este prea mult de reclamat cu HostGator.

În plus, HostGator oferă o lună gratuită de găzduire dacă acestea se situează sub 99,9% garanție.

Le-am ancorat jumătate de punct, deoarece au existat unele reclamații ocazionale din partea utilizatorilor, și de asemenea, preferăm să vedem 99,99% uptime pentru cei mai buni furnizori.

Scor: 3,5

Timpul de funcționare al GoDaddy este rezonabil de bun, adesea la 99,95% sau mai bine. Recenziile utilizatorilor de pe web sunt mixte, dar de obicei timpul de funcționare / oprire nu este prezentat ca o problemă majoră.

GoDaddy are un garanție uptime server (avertizare – jargon legal!) – dar acoperă doar 99,90% (lipsește un .09 acolo) – ceea ce înseamnă că găzduirea dvs. poate fi redusă pentru 43 de minute pe lună și consideră că este normal. Imaginează-ți site-ul în jos în timpul unei perioade cruciale de cumpărături timp de aproape o oră! Mai mult, GoDaddy vă oferă doar 5% credit înapoi – care pot fi doar bănuți. Credem că ar trebui să aibă standarde mai ridicate și să crediteze o lună întreagă.

Viteză

Scor: 3.0 

Gazduirea partajată are de obicei probleme cu probleme de viteză, bazate pur pe costul mai mic al găzduirii. HostGator este la mijlocul pachetului când vine vorba de viteză. Când căutați Stare de nervozitate, nu vedeți la fel de multe reclamații ca alte gazde partajate, cum ar fi Bluehost, care este un semn bun anecdotic.

Dacă sunteți în căutarea unui produs HostGator mai rapid, consultați gazduirea HostGator Cloud. Dacă doriți o găzduire partajată și mai rapidă care nu va rupe banca, totuși, vă recomandăm cu încredere fie A2 Hosting, fie SiteGround. Veți fi mult mai fericiți cu cei.

Scor: 3,5

GoDaddy se încadrează în mijlocul pachetului în ceea ce privește testarea vitezei. Ei încearcă să vă îmbogățească în planul lor final pentru a obține mai multă putere de procesare și viteză, ceea ce mă freacă în mod greșit. Planurile de economie au nevoie și de viteză!

Pe Stare de nervozitate GoDaddy primește o sumă decentă de reclamații, dar sincer se aștepta mai mult la o gazdă populară.

GoDaddy nu a făcut lista cu cea mai rapidă găzduire web. Verificați acea postare dacă doriți să mergeți cu un câștigător.

Caracteristici

Scor: 4.0

HostGator este adesea comparat cu Bluehost pentru prețurile și caracteristicile sale, iar HostGator în general câștigă aici.

Între cele două companii, HostGator a fost creat pentru mai mulți utilizatori profesioniști. Iar atunci când compară HostGator cu orice altă companie de hosting partajată, trebuie să ții cont de asta.

Ne place faptul că migrațiile sunt incluse, au instalări cu un singur clic, sunt pe cPanel și oferă o garanție de uptime de 99,9%. Încă ne place alte gazde, cum ar fi SiteGround, mai bune pentru caracteristici în general, dar HostGator are tot ce aveți nevoie pentru a începe.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 3,5

Nu este un fan mare al caracteristicilor GoDaddy pe planurile de bază. Cei mai mulți oameni își încep site-urile pe WordPress în aceste zile, iar în timp ce GoDaddy are hosting WordPress, din nou, trebuie să faceți upgrade pentru a obține o organizare WordPress de exemplu. În planurile de găzduire a economiei GoDaddy, nu primiți un SSL gratuit, nu primiți copii de rezervă și nu fac migrații.

În timp ce GoDaddy are unele instrumente personalizate pe care le-au construit, pentru o companie atât de mare, m-aș aștepta ca acestea să ofere mai multe funcții decât o gazdă mai mică și scrappieră ca SiteGround – dar trebuie să își câștige profiturile. În general, caracteristicile sunt în regulă, nu sunt grozave.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map