Namecheap vs Godaddy: Care este cel mai bun registrator de domenii? (Mai 2020)

Namecheap vs Godaddy: Care este cel mai bun registrator de domenii? (Mai 2020)

Namecheap vs Godaddy: Care este cel mai bun registrator de domenii? (Mai 2020)

Dacă alegeți GoDaddy sau Namecheap pentru următoarea achiziție de nume de domeniu?


Simțindu-se confuz? Nu știu la ce să optezi?

Nu dispera.

Avem un răspuns pentru tine.

Poate fi dificil să obții o opinie obiectivă cu privire la care dintre aceste două alegeri populare este cel mai bun registrator de domenii. După ce ai achiziționat multe domenii de la ambele companii, avem un răspuns pentru tine.

Există mulți factori care trebuie luați în considerare în fața Namecheap și GoDaddy. În ceea ce privește cheltuielile, prețurile GoDaddy și prețurile Namecheap sunt ambele foarte rezonabile, în special cu promoții regulate, vânzări sezoniere și reduceri semnificative pentru achizițiile în vrac. Ambele companii oferă o gamă largă de servicii, ca noutăți precum e-mailul și găzduirea de site-uri web, dar pentru acest articol, ne concentrăm mai ales pe care companie este cel mai bun registrator de nume de domeniu specific.

GoDaddy, fondat pentru prima dată în 1997 este probabil cel mai cunoscut registrator de domenii din industrie. Campaniile lor de marketing extinse au contribuit la răspândirea gradului de conștientizare a mărcii lor consumatorilor și profesioniștilor, în special anunțurile publicate în timpul sezonului Superbowl anunț blitz în SUA, dar sunt cel mai bun loc pentru a cumpăra nume de domeniu.?

Namecheap, fondată în 2000 este un concurent notoriu al GoDaddy. Aceștia au obținut sprijin din partea mai multor voci din lobby-ul pro-private prin faptul că au ieșit în opoziție cu Stop Online Piracy Act (SOPA). Ca unul dintre cei mai mari registratori de domeniu din industrie, ei oferă clienților lor o varietate de TLD-uri (domenii de nivel superior)..

Prețuri

Poate cel mai important factor pentru clienți este câți bani vor trebui să plătească pentru a-și cumpăra numele de domeniu. Atât GoDaddy cât și Namecheap au un preț competitiv cu o mulțime de reduceri disponibile pe tot parcursul anului, dar să aruncăm o privire la prețurile curente pentru a vă face o idee despre cât de mult v-ar costa să achiziționați un domeniu pentru site-ul dvs. hobby sau de afaceri..

Preț GoDaddy

Prețurile GoDaddy variază în funcție de tipul de TLD pe care îl cumpărați (.com, .net .org, domenii de țară etc.) și dacă cumpărați un an, doi ani sau mai mult. De asemenea, vânzările sezoniere și cupoanele promoționale tind să reducă și mai mult prețul.

Dacă doriți să cumpărați un nume de domeniu ieftin, veți dori să utilizați un cupon sau să așteptați o promoție sau vânzare pe site. Adesea, dacă cumpărați primul dvs. nou domeniu cu compania, veți primi cele mai bune oferte. Totuși, GoDaddy te va lovi cu greu la reînnoire, deci fii atent.

 • .com Domenii: 2,99 USD (dar 0,99 USD cu acest link) pentru primul an cu o achiziție de 2 ani, cu cel de-al doilea an facturat la 17,99 USD
 • .Domenii nete: 13,99 dolari pentru primul an, cu cel de-al doilea an facturat la 19,99 dolari
 • .org Domenii: 11,99 USD pentru primul an, cu cel de-al doilea an facturat la 20,99 USD
 • .io Domenii: 49,99 USD pentru primul an, cu cel de-al doilea an facturat la 59,99 dolari
 • .Domenii xyz: 0,99 USD pentru primul an, cu cel de-al doilea an facturat la 14,99 USD

Acestea sunt doar un eșantion de cele mai populare TLD-uri oferite de GoDaddy.

Obțineți primul domeniu nou pentru 0,99 USD la GoDaddy

Preturi Namecheap

Fidel cu numele lor, Namecheap tinde să ruleze puțin mai ieftin decât GoDaddy. Ca și concurentul lor, Namecheap are multe reduceri de vânzări și sezoniere pe tot parcursul anului, precum și cupoane care pot contribui la reducerea costurilor achiziției dvs..
Pentru înregistrarea ieftină a numelor de domeniu, acestea sunt cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri.

 • .com Domenii: 8,88 USD pe an
 • .Domenii nete: 12,98 USD pe an
 • .org Domenii: 12,98 USD pe an
 • .io Domenii: 32,88 USD pe an
 • .xyz Domenii: 1,38 USD pe an

Namecheap oferă multe TLD-uri dincolo de aceste alegeri, așa că merită să aruncăm o privire.

Vezi cele mai recente reduceri Namecheap (până la 46% reducere)

Prețuri de înregistrare a numelui de domeniu privat

Toți cei care dețin un nume de domeniu ar trebui să fie preocupați de confidențialitatea lor. Înregistrarea numelor de domenii private este un serviciu oferit de ambele companii. Fără această protecție, oricine poate merge într-un director public și să interogheze domeniul dvs. pentru informații care ar putea include numărul de telefon, prenumele și numele și orice alte informații de identificare personală pe care le oferiți registratorului..

Actorii de sex masculin, precum hackerii, pot utiliza aceste informații pentru a-ți ataca afacerea, pentru a-ți căuta profilurile private de rețea socială online sau chiar pentru a integra aceste informații în strategiile utilizate pentru a-ți ataca site-ul. Hoții de identitate pot, de asemenea, să vă intereseze domeniul pentru aceleași informații în încercarea de a vă fura identitatea. Oamenii care achiziționează și flotează profesionist nume de domeniu valoroase, de asemenea, nu sunt dincolo de a vă contacta la dvs. acasă sau de afaceri pentru a vă intimida, astfel încât să vă cumpere domeniul pentru mai puțin decât ceea ce merită!

Namecheap oferă o înregistrare gratuită a numelui de domeniu privat pentru a ascunde datele de acreditare de la întrebările Whois în timp ce GoDaddy acordă o primă la prețul domeniului pentru același serviciu. Namecheap este câștigătorul clar aici.

Clubul de domenii cu discount GoDaddy

Dacă intenționați să cumpărați domenii în vrac, merită să luați în considerare GoDaddy pentru înregistrarea ieftină a numelor de domeniu. Pentru 120 $ / an, primiți reînnoiri .com pentru doar 8,29 USD / an.
În calitate de Internet Marketer care caută domenii de achiziție în vrac pentru PBN-uri sau chiar ca o marcă globală care încearcă să blocheze orice permutare a numelui dvs. de domeniu posibil, ar putea merita timpul dvs. să vă alăturați clubului.

Nu există un echivalent direct cu Namecheap, deși zvonul este că Namecheap lucrează în prezent la versiunea lor din aceeași idee.

Experiența utilizatorului & Relații Clienți

Prețul nu este singurul lucru de luat în calcul atunci când decideți Namecheap și GoDaddy. Experiența utilizatorului și asistența clienților sunt un factor esențial în alegerea ta.
Dacă oricare dintre companii are o interfață care nu îți place sau nu are o API compatibilă cu limbajul de programare ales de dezvoltatorul tău, alegerea cu o companie peste cealaltă îți poate întrerupe complet fluxul de lucru..

Iată câteva motive pentru care unii utilizatori preferă o companie decât cealaltă. La fel ca în cazul tuturor opiniilor online, kilometrajul dvs. poate varia.

Experiență utilizator GoDaddy

Hai tăticu

Căutând pe Internet, puteți găsi o mulțime de opinii despre experiența clienților GoDaddy.

Contra GoDaddy:

 • Strategia de afaceri actuală a GoDaddy pare să se concentreze asupra creșterii, oferind clientului o mare varietate de opțiuni suplimentare pentru domeniu, ceea ce încetinește procesul de achiziție..
 • Unii utilizatori consideră că interfața GoDaddy este confuză sau frustrantă pentru utilizare în general. O plângere obișnuită este că interfața este aglomerată și concentrată pe suprasolicitarea altor servicii către client, mai degrabă decât pe furnizarea accesului ușor la informații critice.
 • Asistența prin e-mail și chat răspunde în mod rezonabil, dar unii utilizatori se plâng că tehnicienii și agenții de asistență folosesc răspunsuri în conserve și răspund la întrebări doar cu soluții generice.
 • GoDaddy a fost criticat că a luat poziții anti-confidențialitate și anti-libertate, prin faptul că a venit în sprijinul Stop Stop Piracy Act (SOPA) și interzicerea domeniilor clienților pentru găzduirea de conținut ofensator.
 • Clienții care au folosit sistemul de licitații de domeniu al GoDaddy s-au plâns din punct de vedere vocal în legătură cu practicile de afaceri umbroase, glitches cu licitații și alte probleme.
 • Unii recenzori suspectează că mai multe procese critice din backend-ul GoDaddy sunt complet automatizate fără supraveghere sau contribuții umane, ceea ce a dus la probleme cu licitațiile și alte funcții pe site..

Pro GoDaddy:

 • GoDaddy are o echipă extinsă și bine pregătită de securitate a rețelei și informațiilor. De când sunt în afaceri din 1997, au avut relativ puține încălcări și probleme de securitate.
 • Site-ul este documentat pe larg și are un depozit vast de articole de ajutor și instrucțiuni clare pentru clienți.
 • GoDaddy are asistență telefonică excelentă, cu timpi de răspuns rapide și personal atent. Majoritatea clienților par să o prefere față de suportul de e-mail și chat-ul live live.
 • Când vine vorba de TLD-uri, GoDaddy are o varietate mai extinsă de domenii de nivel superior decât orice altă companie. Majoritatea TLD-urilor sunt lansate mai întâi pe GoDaddy înainte de a fi introduse altor registratori.
 • Pachetele de găzduire ale GoDaddy sunt uneori mai accesibile decât Namecheap, mai ales având în vedere că un pachet de gazduire limitat este inclus la fiecare achiziție a unui domeniu.
 • Obțineți acces la asistența pentru clienți 24/7 prin intermediul telefonului, precum și la opțiunile de chat
 • O bază decentă de cunoștințe pentru întrebări frecvente, precum și forumuri vibrante și neplăcute

Experiența utilizatorului Namecheap

NameCheap

În general, foarte bine evaluat de către clienți, Namecheap este cu siguranță nu lipsit de câteva dezavantaje. Pe Reddit și Stackoverflow, este adesea considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra nume de domeniu ieftine.

Contra Namecheap:

 • Unii utilizatori s-au plâns de probleme cu sistemul de reînnoire automată, deși aceste probleme au fost remediate începând cu acest an.
 • Designul minimalist al site-ului web înseamnă că unii utilizatori care preferă un tablou de bord mai robust vor fi lăsați să dorească cu aspectul barebones al Namecheap..
 • Namecheap raportează un timp de funcționare ușor mai scăzut (99,8% ~) decât o parte din concurența lor.

Proiecte Namecheap:

 • Namecheap a adoptat poziții de protejare a vieții private și de libertate, în contrast cu GoDaddy, care se opune împotriva Stop Online Piracy Act (SOPA).
 • Designul minimalist al tabloului de bord al Namecheap este ușor de utilizat, simplu de citit și foarte receptiv.
 • Un motor robust de sugestii care oferă idei excelente pentru nume de domeniu alternative.
 • Proces de checkout simplu, fără caracteristici umflate sau urări invazive.
 • Impresionant, DNS-ul Namecheap nu a fost niciodată compromis de niciun hacker, din câte știm.
 • Asistență destul de bună pentru clienți în general
 • O bază decentă de cunoștințe pentru întrebări frecvente

Caracteristici suplimentare și Upsells

Ambele companii câștigă un profit suplimentar din suprimarea altor servicii, cum ar fi pachetele de găzduire web și găzduirea prin e-mail către clienții lor. Există unele diferențe între cele două.

Complementele GoDaddy

 • Servicii de expertiză pentru management CMS, audituri de securitate, migrație, management VPS, optimizare Apache și o serie de alte cazuri de utilizare cu 72 de ore de schimbare.
 • Office 365 începând cu 8,49 USD pe lună.
 • Certificate SSL începând de la 63,99 USD pe an.
 • Gazduire web incepand de la 2,99 USD pe luna.
 • Gazduire WordPress începând de la 4,99 USD pe lună.
 • Serviciul de înregistrare a domeniului privat al serviciului WHOIS Guard pentru o taxă suplimentară bazată pe TLD-ul ales.
 • Multe altele, cu servicii în continuă schimbare și mai mult disponibile.

Adaosuri Namecheap

 • Echivalentul vieții gratuite pentru paza WHOIS a GoDaddy <- este uriaș! Aceasta înseamnă că obțineți protecția confidențialității WHOIS, astfel încât nimeni nu vă cunoaște numele și adresa
 • Expediere gratuită prin e-mail.
 • Numere de căutare personalizate gratuite.
 • Pachetele de hosting dedicate, distribuite, VPS și dedicate.
 • WordPress găzduiește 1 USD pentru prima lună începând cu 3,88 USD pe lună după aceea.
 • Certificate SSL începând de la 7,88 USD pe an.
 • DNS premium pentru 4,88 USD pe an.
 • Mai multe servicii.

Web hosting

Un alt lucru de luat în considerare după cumpărarea unui domeniu de la una dintre aceste două companii este oferirea lor de găzduire web. Adevărul este că puteți conecta unul dintre aceste domenii cu orice gazdă web, nu contează de unde îl cumpărați. Însă, există un ușor avantaj în ceea ce privește comoditatea și serviciul pentru clienți atunci când păstrați numele de domeniu și găzduirea web în cadrul aceleiași companii.

Gazduire GoDaddy

 • O gamă largă de găzduire, de la o economie foarte ieftină până la servere dedicate
 • Găzduire prin e-mail inclusă
 • Găzduirea WordPress administrată începând de la doar $ 1, dar nu poate fi comparată cu ceva de genul WP Engine
 • SSL este plătit, ceea ce este un dezavantaj. Puteți încărca propriul SSL gratuit, dar acestea sunt dificile
 • Serviciile de găzduire sunt în general ușor de utilizat, dar nu folosesc cPanel în unele oferte de găzduire
 • Vizualizați toate recenziile de găzduire GoDaddy aici – precum și recenziile WordPress Goedaddy Managed

Namecheap Gazduire

 • Namecheap are câteva prețuri de găzduire ridicol de ieftine (acum 50% reducere)
 • Găzduire prin e-mail inclusă
 • Sunt mai noi în joc, deci nu la fel de experimentate în găzduire
 • Aveți o ofertă dedicată de găzduire WordPress, EasyWP – care are recenzii mixte
 • Panouri de administrare prietenoase în general
 • Dacă aveți un site simplu, este bine să mergeți
 • Obține 50% reducere aici

Concluzie

În funcție de dimensiunea proiectului și de bugetul dvs., cel mai bun loc pentru a cumpăra nume de domeniu variază. Namecheap este câștigătorul clar pentru majoritatea clienților, deși GoDaddy poate fi o alegere atrăgătoare pentru clienții care doresc să cumpere domenii în vrac. Ambele companii sunt mult mai bune decât concurența, conduc industria în materie de inovație, stabilitate, securitate și prețuri.

Obține oferte Namecheap aici ->

Obțineți oferte GoDaddy aici, 0,99 USD pentru primul domeniu ->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector