Shopify vs Squarespace: Comparați planuri, statistici și prețuri (mai 2020)

Shopify vs Squarespace: Comparați planuri, statistici și prețuri (mai 2020)

Shopify vs Squarespace: Comparați planuri, statistici și prețuri (mai 2020)

Ai un vis:

Creați cel mai bun magazin de comerț electronic din lume.


Ideea ta este geniul.

Produsul dvs. este frumos.

Numele mărcii este perfect.

Acum cum vă faceți site-ul?

„Ajutor!”, Urli în prăpastie. shopify vs pătrat spațiu pătrat

Provocările alegerii

Milioane de noi proprietari de comerț e-commerce se confruntă cu această dilemă în fiecare an. E greu.

Poate fi foarte scump să-ți construiești propriul site de la zero și să angajezi un dezvoltator. Din fericire, aveți doi constructori stelari de comerț electronic din care să alegeți.

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă oricine dorește să construiască un site web care să includă capabilitățile coșurilor de cumpărături este selectarea unei platforme.

În mod evident, veți dori să lucrați cu un sistem suficient de robust pentru a furniza ani de serviciu de încredere. Două dintre cele mai recunoscute nume din industrie sunt Shopify și Squarespace.

Efectuarea unei alegeri despre Shopify vs Squarespace nu este un proces simplu și este important să ne uităm la mai mulți factori critici înainte de a vă angaja la o singură platformă. Să săpăm pentru a afla ce platformă este cea mai bună pentru a construi în mai 2020.

Comparație de caracteristici Shopify vs Squarespace Commerce

Haideți să analizăm rapid caracteristicile pe care le obțineți de la fiecare companie pe planul lor de bază. Am ales Squarespace Commerce Basic pentru a compara merele cu mere, deoarece cel mai probabil căutați un magazin de comerț electronic dacă comparați Shopify și Squarespace:

Comparație Shopify vs Squarespace

wdt_IDFeatureShopifySquarespace Commerce
1Încercare gratuită14 zile14 zile
2Cel mai mic nume al planuluiShopify de bazăDe bază
3Preț lunar$ 29.00$ 30.00
4Pret anual$ 26.10$ 26.00
5Taxe de credit2,9% + 0,303%
6Taxe de tranzactieNici unulNici unul
7Număr de produseNelimitatNelimitat
8A sustine24/724/7
9SSLLiberLiber
10Coșul abandonatdaNu

Cumpărați prețurile, planurile, avantajele și contra

Uită-te rapid la pagina principală a magazinului Shopify, în mod clar, acestea sunt destinate creatorilor de magazine de comerț electronic – ceea ce sperăm ca tine.

Recomandarea mea rapidă este că dacă veți crea cu siguranță un magazin de comerț electronic, iar comerțul electronic este partea principală a afacerii dvs. mergeți cu Shopify.

Dacă aveți doar 30 de minute pentru a decide – accesați Shopify.

Dar … Ești mai deștept de atât! Doriți să comparați toate caracteristicile dintre Shopify și Squarespace. Așa că continuați să citiți.

Știți doar că Shopify este liderul de piață al magazinelor de comerț mic de afaceri și nu puteți greși.

SHOPIFY HOMEPAGE SHOT

Tarifarea planului Shopify poate fi orice de la „vrei să plătesc 29 de dolari pe lună?” „wow 299 dolari este ieftin pentru afacerea mea de milioane de dolari” (notă laterală dacă ești un milion de dolari, consultați Shopify Plus).

În timp ce 29 de dolari pot fi mult de înghițit pentru cineva care își vinde cardurile de felicitare 5 dolari online pentru prima dată (ca exemplu rapid), într-adevăr atunci când îl compari cu construirea propriului site pe WordPress și angajarea unui dezvoltator, este o importanță.

Permiteți-mi să vă spun, doar câteva ore de activitate de dezvoltare pe un site WordPress pot fi de sute de dolari – întreaga factură anuală pentru Shopify – dar eu mă descurc.

 Grila de comparare a planului Shopify

 

Cele mai importante puncte de interes ale magazinului Shopify:

 • Îmi place că poți avea produse nelimitate – cine vrea să se îngrijoreze de asta?
 • Spațiu de stocare – nelimitat – excelent
 • Suport 24/7 – ai încredere în mine că ai nevoie de asta
 • Analiza fraudelor – nu este 100% sigur dacă veți folosi, dar este extraordinar
 • Recuperarea coșului abandonat – poate impulsiona instantaneu profituri de până la 30%
 • Certificat SSL gratuit

Contra Shopify:

 • Poate fi oarecum un angajament de a plăti 29 de dolari pe lună dacă abia începeți
 • Fără nume de domeniu gratuit
 • Doar 2 conturi de personal (la cel mai mic plan)

Prețuri spațiale, planuri, avantaje și contra

Uitați-vă la cât de frumoasă este pagina de start a Squarespace:

PAGINA DE ACASĂ

Ei primesc clar branding. Ei se concentrează cu adevărat pe designeri, creatori, producători și întreprinderi mici.

Când oamenii nu știu unde să apeleze pentru a face ei înșiși un site web, ei merg deseori la Squarespace. Reclamele sunt inevitabile, iar brandul este ars în creierul nostru acum.

Crezi că GoDaddy pentru domenii, Squarespace pentru site-uri web ușoare.

Ne concentrăm astăzi pe Squarespace Commerce, dar doar pentru a vă arăta rapid prețul lor standard al site-ului (fără comerț electronic), este cât de ieftin sunt lunar:

PREȚIUNI DE BAZĂ A PIESEI

Cu siguranță îi aplaud pentru că au adus site-uri web ieftine.

Acum … există unii care spun că acest lucru este încă prea scump.

Oy vey.

Adică o primesc, dar dacă persoana respectivă ar putea vedea cât de departe am ajuns în 20 de ani, chestiile astea pur și simplu nu au fost posibile.

Concurența este bună, ne-a adus construitori de site-uri ieftine și frumoase tuturor.

Ok, uită-te acum Planuri de comerț cu spațiul spațial:

SQUARESPACE Planuri comerciale

Desigur, prețul a crescut un pic – dar comerțul e mai greu, asta este sigur. Este nevoie de mai mult sprijin, mai multă tehnologie și, sincer, există mai multe riscuri.

Cele mai importante puncte de interes ale Squarespace:

 • Ca și Shopify, obțineți produse nelimitate – grozav
 • Nume de domeniu gratuit (cu plan anual) – bonus (dar vezi con mai jos)
 • SSL inclus – o necesitate pentru comerț electronic
 • Suport 24/7 – ai încredere în mine că ai nevoie de asta
 • Mobil optimizat (dar asta este un lucru dat) – ar fi un întreruptor, dacă nu

Contra Shopify:

 • Obțineți acest preț afișat doar pe planul anual, lunar fiind mai scump
 • Nu menționează restricțiile de stocare a fișierelor – de obicei, asta înseamnă că există unele
 • Reînnoirea numelui de domeniu este de 20 $ + mai mult decât media industriei (vezi detalii aici)
 • Coșul abandonat nu este inclus în planul de bază (Shopify face același preț)

Caracteristică prin caracteristică Comparație de Shopify și Spațiu

Și acum, comparăm, caracteristică după caracteristică.

Cine iese deasupra?

1) Ușor de utilizat

Cel mai evident contrast între construirea unui magazin Squarespace și unul Shopify este în ceea ce privește ușurința de utilizare. În general, Shopify ar trebui să fie gândit ca platforma mai robustă și Squarespace ar trebui considerată cea mai simplă. Pentru cei care vin la alegere ca non-dezvoltatori, Squarespace câștigă puncte importante, mai ales pentru capacitatea sa de a se integra cu alte tipuri de funcționalități, cum ar fi paginile de servicii și blogurile. Pe partea de flip, Shopify este foarte specializat pentru sectorul magazinelor online.

Câştigător: Tie – Squarespace câștigă pentru simplitate, Shopify fiind specializat

2) Cost

Modelul de afaceri al Shopify este format în jurul numărului de articole pe care clienții doresc să le posteze în magazinele lor. Un plan de bază începe de la 26,10 USD anual, iar un plan avansat se ridică la 299 USD pe lună. Fiecare tranzacție include o taxă de 30 de cenți și poate fi adăugată o taxă suplimentară de 2,25 la 2,9%, în funcție de planul selectat.

Squarespace se mândrește cu o structură de prețuri mult mai simplificată. Există două planuri, planurile de bază și cele avansate.

Nu există niciodată comisioane de tranzacție și clienților li se permite să posteze un număr nelimitat de produse. Planul de bază costă între 26 și 30 dolari pe lună, în funcție de structura de facturare. Planul avansat costă între 40 și 46 dolari pe lună.

Câştigător: Tie – costul este cam același.

3) Suport

Când un magazin online coboară, este sigur să spuneți că veți fi un pic îngrozitor și doriți un răspuns clar cât mai repede. Ambele platforme oferă clienților servicii de chat și de e-mail live, dar Shopify este singurul care oferă asistență telefonică și o face în mod continuu 24/7. Cu alte cuvinte, în timp ce Shopify este de obicei mai scump, este cazul să obțineți ceea ce plătiți. Dacă nu puteți lucra cu o echipă de profesioniști Squarespace, care pot oferi asistența telefonului live lipsă pe care compania nu o are, poate doriți să profitați de asta pentru a bloca unele economii de costuri.

De asemenea, Shopify tinde să ofere o comunitate mai mare și mai puternică. Veți avea posibilitatea de a urmări cu ușurință informațiile de la alți utilizatori, un avantaj pe care oamenii cu anumite capacități de dezvoltare îl vor găsi interesant. Sfaturi calificate de experți sunt, de asemenea, la îndemână.

Câştigător: Shopify

4) Extensibilitate, caracteristici și personalizare

Cu cât vă așteptați ca site-ul dvs. să devină, cu atât mai probabil veți dori să utilizați Shopify. Instrumentele pe care le pune la dispoziție permit, de asemenea, dezvoltatorilor calificați să facă mult mai mult.

Squarespace oferă un mod dezvoltator, dar necesită un efort mic pentru a-l activa. În schimb, Shopify oferă acces la un magazin de aplicații masiv, care permite proprietarilor de site-uri să folosească peste 1.400 de aplicații diferite pe site-urile lor.

Sistemul HTML și CSS este unul dintre aspectele care atrage o mulțime de profesioniști Shopify către platformă. Shopify permite un grad mai mare de personalizare. Totuși, pentru cei care doresc să intre mai puțin în vizorul site-urilor lor, Squarespace poate părea o alegere mai atrăgătoare. Acest lucru face ca platforma să fie deosebit de populară pentru oamenii care nu au nevoie de capabilități de comerț electronic.

Un mic avantaj oferit de Squarespace este integrarea cu Getty Images. Dacă doriți să grăbiți procesul de a obține imagini pe paginile de produse, acest lucru poate oferi un mic impuls.

Shopify obține un câștig de câștig datorită integrării sale cu AMP, un sistem conceput pentru a accelera livrarea paginilor mobile. Complexitățile de design mobil și receptiv sunt din ce în ce mai critice pentru succesul în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare, așa că este ceva ce trebuie să țineți cont.

Veți dori în special să luați în considerare Shopify pentru un site web mai orientat către mobil, care să fie vizat unui public mai tânăr.

Câştigător: Shopify

5) Going International

Datorită concentrării puternice a Shopify asupra comerțului electronic, platforma tinde să aibă un suport mult mai bun pentru vânzătorii internaționali. Dacă doriți să vindeți produse clienților din Europa, de exemplu, capacitatea site-ului de a calcula și trata rapid cerințele TVA ale UE este un mare avantaj.

Câştigător: Shopify

Recomandare generală: Shopify

Când vine vorba de alegerea unui constructor de site-uri de comerț electronic, nu doar una generală, Shopify câștigă.

Cred că vedem câștigarea specializării aici. Squarespace este excelent pentru site-ul general, dar Shopify investește în platforma sa de comerț electronic lună după lună.

Shopify a crescut exponențial de-a lungul anilor, urmând a fi câștiguri uriașe pe piața de valori. Credem că Shopify va câștiga o perioadă destul de mare.

Idee alternativă (nebună): de ce nu ambele?

Nu vă recomand acest lucru dacă începeți – începeți unul singur.

Dar dacă ești o persoană nebună, cu un aspect sălbatic în ochi, s-ar putea să poți scoate asta.

Squarespace oferă suport pentru integrarea butoanelor de coș Shopify. Dacă sunteți mulțumit de un site existent Squarespace, acest lucru poate fi deosebit de benefic. În loc să încercați să tranziți un site întreg către Shopify, este posibil să doriți pur și simplu să construiți un subdomeniu de magazin sau de coș care utilizează platforma păstrând orice altceva pe Squarespace.

Din nou – aș prefera să alegi doar unul. Dar este posibil să combinați un sistem ca un pirat vechi și să funcționați amândoi.

Concluzie

Marile probleme pe care potențialii clienți trebuie să le analizeze atunci când aleg între Shopify și Squarespace sunt costul și funcționalitatea.

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la cât costă Squarespace, veți vedea că este câștigătorul clar, în special pentru cei care doresc să poată crește masiv.

Pe de altă parte, profesioniștii Shopify tind să iubească nivelul ridicat de extensibilitate și suport al platformei. Fiecare sistem oferă câștigătorul clar în anumite aspecte, dar diferențele dintre avantajele specifice te vor obliga să te gândești la ce este acum magazinul tău online și la ce intenționezi să fie în viitor..

Compararea Squarespace cu alte platforme? Verifica asta Defalcare Squarespace vs WordPress pentru o altă comparație.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector