SiteGround vs Bluehost 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

SiteGround vs Bluehost 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

SiteGround vs Bluehost 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

TLDR; Dacă decideți între SiteGround și Bluehost, vă recomandăm SiteGround ca gazdă cu cea mai bună valoare generală. Veți obține suport de nivel superior, funcții mai bune și găzduire generală de calitate superioară. Bluehost are unele avantaje în ceea ce privește prețul. Citiți mai departe pentru defalcarea completă.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


SiteGround este una dintre companiile de gazduire cu cea mai rapidă creștere din lume și probabil cea mai bună gazdă pentru majoritatea oamenilor. Cu asistență impecabilă pentru clienți, caracteristici excelente și prețuri reduse, sunt multe lucruri care vă plac despre această companie de găzduire globală.

4.8

Referent

4.9

Utilizatori (79 voturi)

VS

Bluehost este una dintre cele mai populare companii de hosting din întreaga lume, dar este potrivit pentru tine? Cu recunoașterea numelui și asistență îmbunătățită pentru clienți, este o alegere solidă pentru începători.

4.5

Referent

4.6

Utilizatori (12 voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

Prețurile site-ului SiteGround încep să fie ridicol de scăzute pentru funcțiile pe care le primiți. Singura plângere din partea celor mai mulți utilizatori este faptul că prețurile scad până la prețul complet după primul an, la aproape dublu. SiteGround oferă reduceri uimitoare de cele mai multe ori – așa că puteți găsi întotdeauna o ofertă bună. Totul de la SiteGround distribuit la hosting dedicat este un preț foarte accesibil.

StartUpGrowBigGoGeek
Preț de vânzare$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / lună
Pret normal$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriIntermediarPro-uri

Vizualizați prețul

Scor: 4.5

Bluehost are unele dintre cele mai accesibile prețuri la nivel de intrare, găzduirea partajată fiind cea mai populară la prețuri de jos. Am dedus jumătate de punct pentru stabilirea prețurilor, din cauza perioadei de 3 ani necesare pentru cea mai bună ofertă, dar, în general, este la fel de ieftin pe cât îl obține:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,95 / lună$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Pret normal$ 7,99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriWordPressîntreprinderile

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 5.0

Nu veți găsi o valoare de găzduire mai bună pe piață decât SiteGround, nu putem cânta laudele lor suficient. Cu suport 24/7, backupuri zilnice și SSL gratuit, SiteGround acoperă toate elementele de bază pe care trebuie să le începeți.

Vă recomandăm foarte mult să faceți upgrade pentru a merge la planul GrowBig – veți obține nelimitat site-uri web, dublați spațiul de stocare și configurarea WordPress (aveți încredere că doriți asta). În plus, beneficiați de migrație gratuită, ceea ce economisește o mulțime de probleme. Singura noastră reclamație cu valoarea SiteGround este spațiul limitat pe disc, care se poate umple rapid.

Scor: 4.5

În opinia noastră, Bluehost este o valoare extraordinară. Cu prețuri începând de la doar 2,95 USD / lună (preț promoțional), beneficiați în continuare de sprijinul unei companii foarte mari, cu asistența așteptată a clienților și calitatea serviciilor. Unele dintre caracteristicile de top incluse în prețul de pornire din partea de jos a rocii care adaugă la valoare sunt lățimea de bandă nemodificată, un certificat SSL gratuit și 50 SSD în stocare.

Considerăm că găzduirea partajată Plus este o afacere mai bună nelimitat site-uri web incluse, stocare nelimitată și domenii nelimitate. Trecând la alte planuri, veți vedea o valoare generală deosebită pentru banii cheltuiți. Adevărat nu veți obține funcții super premium, dar valoarea va fi foarte mare. 

Relații Clienți

Scor: 5.0

Suportul pentru clienți SiteGround este serios epic. Obțineți asistență 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat. Agenții de asistență sunt prietenoși, de ajutor și merg cu adevărat deasupra și dincolo pentru a vă rezolva problemele.

Consultați recenzia noastră completă SiteGround pentru a vedea cântăciunile pe care le cântă clienții lor – totul vine în sprijin. Au crăpat prăjitura aia. Dacă sunteți începători, asistența ar trebui să fie prioritatea dvs. nr. 1, așa că mergeți cu SiteGroun peste orice altă gazdă pentru acel aspect. 

Mai multe detalii

Scor: 3,5

Suportul pentru clienți Bluehost este o geantă mixtă. Unii recenzori recenți nu au avut niciodată o problemă, alții au povești de așteptare de multă vreme și de a primi suport subpar.

Cu asistență 24/7 atât prin telefon, cât și prin chat live – puteți oricând să obțineți o atenție dintre ele. Spre deosebire de alte suport, mai premium, cu toate acestea, este posibil să nu obțineți cea mai înaltă calitate tehnică și nici cel mai rapid serviciu.

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 5.0

SiteGround promite 99,99% uptime, ceea ce este la fel de bun pe cât îl obține. Testele efectuate de terțe părți confirmă intervalul de la 99,95% la 100% lună după lună.

SiteGround oferă monitorizare proactivă cu stiva lor de software personalizat și AI pentru a ajuta la prevenirea atacurilor bot-ului agresive. Nu vă faceți griji pentru uptime cu SiteGround, ci au acoperit-o.

Scor: 4.5

Rapoartele de pe web arată că Bluehost a avut un timp de utilizare destul de puternic la 99.99% până la 100%.

Cu toate acestea, este greu de găsit dacă oferă vreo garanție specifică de funcționare HostGator (compania soră) face. Al lor pagina acord de serviciu uptime promite doar promisiuni vagi de mai puțin de 15 minute de oprire înainte de a fi remediate. 

Pagina lor de găzduire partajată nu face trimiteri la o promisiune specifică. Așadar, chiar și cu rapoarte uptime mari, în general, cu perioade minime de dezactivare, le acumulăm jumătate de punct din cauza lipsei de transparență în această problemă.

Viteză

Scor: 4.5

SiteGround oferă mai multe niveluri de optimizare a vitezei: optimizare CDN, Cloudflare, memorie cache dinamică și memcare. Toate acestea ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. cu ajutorul tehnologiei SiteGround.

În plus, echipa lor de asistență pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a da o mână și a oferi sfaturi despre cum să îți grăbești site-ul. Este posibil să existe mai multe gazde mai rapide, dar acesta este unul dintre cele mai bune pentru valoare.

Scor: 3,5

Bluehost a înregistrat progrese semnificative de viteză în ultimii ani. Au existat zeci de reclamații ale utilizatorilor, dar și-au modernizat hardware-ul pentru a lua acest lucru în serios.

Cu toate acestea, nu trebuie decât să apară Stare de nervozitate pentru a vedea tone de reclamații. Acum, o mulțime de probleme de viteză provin din configurația generală a site-ului dvs. și nu doar de găzduire, așa că asigurați-vă că o luați în considerare. Bluehost are, de asemenea, tone de clienți, așa că va trebui să apară unele reclamații. 

Bluehost a făcut mențiunile de onoare în cel mai rapid post de comparație pentru găzduire web. Verificați postarea dacă aveți nevoie de viteza maximă a site-ului.

Caracteristici

Scor: 5.0

SiteGround are unele dintre cele mai bune funcții din toate gazdele. Nu numai că oferă instrumente proprii personalizate pentru a vă facilita viața, dar folosesc tehnologia cPanel, Cloudflare și alte tehnologii terțe părți..

Preferința mea dintre funcții include punerea în scenă WordPress, tehnologia de viteză memcached și întreaga gamă de opțiuni de upgrade pe care le oferă SiteGround.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 3,5

Bluehost are toate caracteristicile de bază de care aveți nevoie pentru a începe și un mod foarte accesibil pentru a începe bloggerii. Acestea includ un SSL gratuit de la Let’s Encrypt, care este o necesitate, precum și o lățime de bandă neschimbată.

Cu toate acestea, atunci când te compari cu alte companii, cum ar fi SiteGround și A2 Hosting, Bluehost îi lipsește câteva funcții suplimentare care sunt de mare ajutor. O plângere este faptul că trebuie să plătiți pentru migrații, ceea ce este enervant.

De asemenea, trebuie să faceți upgrade la unele dintre cele mai scumpe planuri partajate, cum ar fi Choice Plus și Pro, pentru a obține backup-uri pe site – care sunt esențiale pentru fiecare site.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector