SiteGround vs DreamHost 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

SiteGround și DreamHost sunt două dintre gazdele noastre recomandate: prețuri echitabile, valoare și caracteristici generale deosebite. La sfârșitul zilei, recomandăm SiteGround ca câștigător general. Citiți mai departe pentru a vedea de ce.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


SiteGround este una dintre companiile de gazduire cu cea mai rapidă creștere din lume și probabil cea mai bună gazdă pentru majoritatea oamenilor. Cu asistență impecabilă pentru clienți, caracteristici excelente și prețuri reduse, sunt multe lucruri care vă plac despre această companie de găzduire globală.

4.8

Referent

4.9

Utilizatori (79 voturi)

VS

DreamHost este o alta dintre acele companii mari, ieftine de găzduire partajată, care au fost pentru totdeauna. Înființată în 1996, aceștia au unii clienți mulțumiți care au o vechime de peste 20 de ani. Dacă sunteți în căutarea de găzduire ieftină pe piața de masă, DreamHost este unul dintre cei mai buni.

3.9

Referent

3.8

Utilizatori 

Prețuri

Scor: 4.5

Prețurile site-ului SiteGround încep să fie ridicol de scăzute pentru funcțiile pe care le primiți. Singura plângere din partea celor mai mulți utilizatori este faptul că prețurile scad până la prețul complet după primul an, la aproape dublu. SiteGround oferă reduceri uimitoare de cele mai multe ori – așa că puteți găsi întotdeauna o ofertă bună. Totul de la SiteGround distribuit la hosting dedicat este un preț foarte accesibil.

StartUpGrowBigGoGeek
Preț de vânzare$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / lună
Pret normal$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriIntermediarPro-uri

Vizualizați prețul

Scor: 4.5

DreamHost obișnuia să fie mai scump decât alte gazde partajate, dar acum sunt chiar acolo cu cele mai ieftine. Cu un plan de găzduire partajat anual, puteți intra în ușă la doar 2,59 USD pe lună. Dacă nu doriți angajamentul, puteți merge lunar la doar 4,95 USD / lună. Cea mai bună parte? DreamHost nu preia prețurile după perioada inițială – sunt ieftine și corecte.

Business SharedDreamPressVPS
Preț anual$ 2,59 / mo$ Putînd 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Preț lunar$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPress intermediareAfaceri mici în creștere

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 5.0

Nu veți găsi o valoare de găzduire mai bună pe piață decât SiteGround, nu putem cânta laudele lor suficient. Cu suport 24/7, backupuri zilnice și SSL gratuit, SiteGround acoperă toate elementele de bază pe care trebuie să le începeți.

Vă recomandăm foarte mult să faceți upgrade pentru a merge la planul GrowBig – veți obține nelimitat site-uri web, dublați spațiul de stocare și configurarea WordPress (aveți încredere că doriți asta). În plus, beneficiați de migrație gratuită, ceea ce economisește o mulțime de probleme. Singura noastră reclamație cu valoarea SiteGround este spațiul limitat pe disc, care se poate umple rapid.

Scor: 4.5

Când vine vorba de valoare, DreamHost este unul dintre cei mai buni. Prețurile scăzute, combinate cu caracteristicile utile și o garanție de returnare a sumelor de 97 zile super-generoase sunt un câștig pentru întreprinderile mici.

În plus, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuite, certificate SSL gratuite și vă compensează pentru scurgeri în funcțiune. Acestea oferă cu adevărat unul dintre cele mai mari acorduri de nivel de serviciu disponibile.

În comparație cu Bluehost și HostGator, DreamHost iese puternic. Singura gazdă cu o propunere de valoare mai bună poate fi SiteGround.

Relații Clienți

Scor: 5.0

Suportul pentru clienți SiteGround este serios epic. Obțineți asistență 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat. Agenții de asistență sunt prietenoși, de ajutor și merg cu adevărat deasupra și dincolo pentru a vă rezolva problemele.

Consultați recenzia noastră completă SiteGround pentru a vedea cântăciunile pe care le cântă clienții lor – totul vine în sprijin. Au crăpat prăjitura aia. Dacă sunteți începători, asistența ar trebui să fie prioritatea dvs. nr. 1, așa că mergeți cu SiteGroun peste orice altă gazdă pentru acel aspect. 

Mai multe detalii

Scor: 3,5

O zonă în care DreamHost nu este perfect este asistența pentru clienți. Asistența este oferită prin e-mail și chat live sau puteți solicita un apel invers. Hmm, un fel de zgârietoare de cap. Ei nu au suportul 24/7/365 pe care îl au majoritatea companiilor de găzduire.

În plus, chiar și pe site, ca potențial client, vi se spune să reveniți în timpul programului de lucru. Realitatea este că suportul de găzduire este un loc de muncă 24 de ore din 24, iar DreamHost nu este la dispoziție.

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 5.0

SiteGround promite 99,99% uptime, ceea ce este la fel de bun pe cât îl obține. Testele efectuate de terțe părți confirmă intervalul de la 99,95% la 100% lună după lună.

SiteGround oferă monitorizare proactivă cu stiva lor de software personalizat și AI pentru a ajuta la prevenirea atacurilor bot-ului agresive. Nu vă faceți griji pentru uptime cu SiteGround, ci au acoperit-o.

Scor: 4.0

Rapoartele de pe internet arată că timpul de funcționare DreamHost este destul de puternic la 99,99% până la 100%.

Cea mai bună parte? Garanția lor de funcționare de 100%. Dacă, din orice motiv, site-ul dvs. web este redus, vă vor credita contul cu o zi de găzduire gratuită pentru fiecare oră în care este oprit.

Lucrul bun este că timpul de funcționare al acestora în ultimul an a fost în medie de aproximativ 99,98% – deci nu vă așteptați să fie nevoie să încasați acest credit.

Viteză

Scor: 4.5

SiteGround oferă mai multe niveluri de optimizare a vitezei: optimizare CDN, Cloudflare, memorie cache dinamică și memcare. Toate acestea ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. cu ajutorul tehnologiei SiteGround.

În plus, echipa lor de asistență pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a da o mână și a oferi sfaturi despre cum să îți grăbești site-ul. Este posibil să existe mai multe gazde mai rapide, dar acesta este unul dintre cele mai bune pentru valoare.

Scor: 4.0

DreamHost are rapoarte excelente despre viteză și se află în top 25% din gazde în ceea ce privește timpul de încărcare. Ei nu se concentrează asupra acesteia ca o caracteristică principală, dar nu vedeți multe reclamații din partea clienților.

În planul DreamPress și-au optimizat bazele de date doar pentru WordPress, precum și implementat Memcache. Așa că au viteză în minte cu siguranță. Asigurați-vă că discutați cu sprijinul lor dacă este o preocupare uriașă pentru dvs..

Caracteristici

Scor: 5.0

SiteGround are unele dintre cele mai bune funcții din toate gazdele. Nu numai că oferă instrumente proprii personalizate pentru a vă facilita viața, dar folosesc tehnologia cPanel, Cloudflare și alte tehnologii terțe părți..

Preferința mea dintre funcții include punerea în scenă WordPress, tehnologia de viteză memcached și întreaga gamă de opțiuni de upgrade pe care le oferă SiteGround.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 4.0

Livrată pentru lire, DreamHost oferă unele dintre cele mai bune caracteristici ale oricărei companii ieftine de găzduire. Cel mai ieftin plan partajat include un domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată, preinstalat WordPress și un certificat SSL gratuit. Gazduirea lor DreamPress WordPress este o propunere puternică de valoare pentru gazduirea WordPress cu caracteristici complete, care pot concura la un anumit nivel cu WP Engine și Kinsta.

Nu primiți migrații gratuite și pierdeți asistența telefonică 24/7 oferită de alte gazde, așa că trebuie să le adăugăm un punct. În general – gazdă grozavă, caracteristici excelente.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map