SiteGround vs GoDaddy 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

Haideți să ne descurcăm corect: dacă decideți SiteGround și GoDaddy, vă recomandăm SiteGround ca gazdă cu cea mai bună valoare generală. Veți obține suport de nivel superior, funcții mai bune și găzduire generală de calitate superioară. GoDaddy te poate ispiti cu tranzacția lor de găzduire dulce, cu 1 USD / lună, care să te pună pe ușă, dar când te compari în funcție de caracteristică, SiteGround câștigă mâinile jos.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


SiteGround este una dintre companiile de gazduire cu cea mai rapidă creștere din lume și probabil cea mai bună gazdă pentru majoritatea oamenilor. Cu asistență impecabilă pentru clienți, caracteristici excelente și prețuri reduse, sunt multe lucruri care vă plac despre această companie de găzduire globală.

4.8

Referent

4.9

Utilizatori (79 voturi)

VS

GoDaddy nu are nevoie de nicio introducere – este probabil cel mai recunoscut gazdă și furnizor de nume de domeniu din lume. Acestea fiind spuse, seamănă cu McDonald’s de hosting – piață ieftină, de masă, dar nu excepțional de bună. Comparativ cu orice altă gazdă, de obicei câștigă cealaltă gazdă. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un domeniu fidel GoDaddy, poate merita să rămâneți cu ei pentru proiecte mici și asistență telefonică excepțională.

3.4

Referent

4.1

Utilizatori (26 voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

Prețurile site-ului SiteGround încep să fie ridicol de scăzute pentru funcțiile pe care le primiți. Singura plângere din partea celor mai mulți utilizatori este faptul că prețurile scad până la prețul complet după primul an, la aproape dublu. SiteGround oferă reduceri uimitoare de cele mai multe ori – așa că puteți găsi întotdeauna o ofertă bună. Totul de la SiteGround distribuit la hosting dedicat este un preț foarte accesibil.

StartUpGrowBigGoGeek
Preț de vânzare$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / lună
Pret normal$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriIntermediarPro-uri

Vizualizați prețul

Scor: 5.0

Prețul GoDaddy este foarte scăzut și excelent pentru începători. Cu promos-uri care oferă gazduire economică la doar 1 USD / lună, gazduirea este practic gratuită. Un lucru de care trebuie să aveți grijă este însă ratele de reînnoire. După ce a început prima perioadă, găzduirea economică sare până la 8,99 USD pe lună, așa că aveți grijă la închidere.

EconomyDeluxeUltimate
Preț de vânzare$ 1.00 / mo$ 7,99 / mo$ 12.99 / mo
Pret normal$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriMici afaceriSite-uri cu trafic mare

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 5.0

Nu veți găsi o valoare de găzduire mai bună pe piață decât SiteGround, nu putem cânta laudele lor suficient. Cu suport 24/7, backupuri zilnice și SSL gratuit, SiteGround acoperă toate elementele de bază pe care trebuie să le începeți.

Vă recomandăm foarte mult să faceți upgrade pentru a merge la planul GrowBig – veți obține nelimitat site-uri web, dublați spațiul de stocare și configurarea WordPress (aveți încredere că doriți asta). În plus, beneficiați de migrație gratuită, ceea ce economisește o mulțime de probleme. Singura noastră reclamație cu valoarea SiteGround este spațiul limitat pe disc, care se poate umple rapid.

Scor: 4.0

Valoarea GoDaddy este destul de bună pentru ceea ce obțineți. Plătiți prețuri reduse pentru o gazdă pe piața de masă. De exemplu, ceea ce obțineți cu planul Economic (de vânzare acum cu 1 dolar / lună) este 1 site web, lățime de bandă neschimbată și 100 GB stocare și un domeniu gratuit. Chiar și atunci când prețul crește la un preț complet de 8,99 USD / lună, este totuși o valoare decentă. Acestea fiind spuse, vă recomandăm să mergeți Deluxe, deoarece veți primi site-uri web și stocare nelimitate (în termeni raționali).

Toate planurile includ suport 24/7, ceea ce este o necesitate, precum și monitorizarea securității și protecția DDoS.

Două mari probleme cu aceste planuri de găzduire partajate GoDaddy: niciun certificat SSL gratuit, care devine standardul industriei, precum și o limită de 1 GB pentru bazele de date. Dacă executați WordPress și aveți câteva fotografii de înaltă calitate, puteți depăși rapid această limită a bazei de date. Din aceste două motive, ne bazăm pe GoDaddy într-un punct complet.

Relații Clienți

Scor: 5.0

Suportul pentru clienți SiteGround este serios epic. Obțineți asistență 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat. Agenții de asistență sunt prietenoși, de ajutor și merg cu adevărat deasupra și dincolo pentru a vă rezolva problemele.

Consultați recenzia noastră completă SiteGround pentru a vedea cântăciunile pe care le cântă clienții lor – totul vine în sprijin. Au crăpat prăjitura aia. Dacă sunteți începători, asistența ar trebui să fie prioritatea dvs. nr. 1, așa că mergeți cu SiteGroun peste orice altă gazdă pentru acel aspect. 

Mai multe detalii

Scor: 4.0

GoDaddy se mândrește cu serviciul său de telefonie 24/7, ceea ce are un sens total pentru clientii lor de piață de masă. Unul dintre punctele slabe a fost faptul că telefonul era singura modalitate de a obține o serie de ele. De atunci au schimbat asta și oferă acum suport pentru chat, pe care îl preferă mulți tocilari de pe internet.

Asistența telefonică este, de obicei, de calitate superioară, deoarece acestea sunt în curs de urmărire și vă pot răspunde mai rapid la întrebări. Am găsit că asistența la chat se conectează rapid, dar trebuie să săriți prin niște cercuri, inclusiv să introduceți numărul dvs. de pin și să așteptați răspunsul acestora. Calitatea suportului este de obicei răspunsuri rapide, spre deosebire de SiteGround, unde oferă soluții complete. În general, suport bun, dar nu perfect. 

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 5.0

SiteGround promite 99,99% uptime, ceea ce este la fel de bun pe cât îl obține. Testele efectuate de terțe părți confirmă intervalul de la 99,95% la 100% lună după lună.

SiteGround oferă monitorizare proactivă cu stiva lor de software personalizat și AI pentru a ajuta la prevenirea atacurilor bot-ului agresive. Nu vă faceți griji pentru uptime cu SiteGround, ci au acoperit-o.

Scor: 3,5

Timpul de funcționare al GoDaddy este rezonabil de bun, adesea la 99,95% sau mai bine. Recenziile utilizatorilor de pe web sunt mixte, dar de obicei timpul de funcționare / oprire nu este prezentat ca o problemă majoră.

GoDaddy are un garanție uptime server (avertizare – jargon legal!) – dar acoperă doar 99,90% (lipsește un .09 acolo) – ceea ce înseamnă că găzduirea dvs. poate fi redusă pentru 43 de minute pe lună și consideră că este normal. Imaginează-ți site-ul în jos în timpul unei perioade cruciale de cumpărături timp de aproape o oră! Mai mult, GoDaddy vă oferă doar 5% credit înapoi – care pot fi doar bănuți. Credem că ar trebui să aibă standarde mai ridicate și să crediteze o lună întreagă.

Viteză

Scor: 4.5

SiteGround oferă mai multe niveluri de optimizare a vitezei: optimizare CDN, Cloudflare, memorie cache dinamică și memcare. Toate acestea ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. cu ajutorul tehnologiei SiteGround.

În plus, echipa lor de asistență pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a da o mână și a oferi sfaturi despre cum să îți grăbești site-ul. Este posibil să existe mai multe gazde mai rapide, dar acesta este unul dintre cele mai bune pentru valoare.

Scor: 3,5

GoDaddy se încadrează în mijlocul pachetului în ceea ce privește testarea vitezei. Ei încearcă să vă îmbogățească în planul lor final pentru a obține mai multă putere de procesare și viteză, ceea ce mă freacă în mod greșit. Planurile economice au nevoie și de viteză!

Pe Stare de nervozitate GoDaddy primește o sumă decentă de reclamații, dar sincer se aștepta mai mult la o gazdă populară.

GoDaddy nu a făcut lista cu cea mai rapidă găzduire web. Verificați acea postare dacă doriți să mergeți cu un câștigător.

Caracteristici

Scor: 5.0

SiteGround are unele dintre cele mai bune funcții din toate gazdele. Nu numai că oferă instrumente proprii personalizate pentru a vă facilita viața, dar folosesc tehnologia cPanel, Cloudflare și alte tehnologii terțe părți..

Preferința mea dintre funcții include punerea în scenă WordPress, tehnologia de viteză memcached și întreaga gamă de opțiuni de upgrade pe care le oferă SiteGround.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 3,5

Nu este un fan mare al caracteristicilor GoDaddy pe planurile de bază. Cei mai mulți oameni își încep site-urile pe WordPress în aceste zile, iar în timp ce GoDaddy are hosting WordPress, din nou, trebuie să faceți upgrade pentru a obține o organizare WordPress de exemplu. În planurile de găzduire a economiei GoDaddy, nu primiți un SSL gratuit, nu primiți copii de rezervă și nu fac migrații.

În timp ce GoDaddy are unele instrumente personalizate pe care le-au construit, pentru o companie atât de mare, m-aș aștepta ca acestea să ofere mai multe funcții decât o gazdă mai mică și scrappieră ca SiteGround – dar trebuie să își câștige profiturile. În general, caracteristicile sunt în regulă, nu sunt grozave.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map