SiteGround vs HostGator 2020: comparați prețurile, funcțiile și multe altele

Luare rapidă: dacă decideți SiteGround și HostGator, vă recomandăm SiteGround ca gazdă cu cea mai bună valoare generală. Veți obține suport de nivel superior, funcții mai bune și găzduire generală de calitate superioară. HostGator vine cu un preț mai mic pentru a începe, dar atunci când se compară pe bază de caracteristici, SiteGround câștigă.

PREȚURILE  |  VALOAREA SUSTINE  |  UPTIME  |  VITEZĂ  |  CARACTERISTICI  |  CONCLUZIE  


SiteGround este una dintre companiile de gazduire cu cea mai rapidă creștere din lume și probabil cea mai bună gazdă pentru majoritatea oamenilor. Cu asistență impecabilă pentru clienți, caracteristici excelente și prețuri reduse, sunt multe lucruri care vă plac despre această companie de găzduire globală.

4.8

Referent

4.9

Utilizatori (79 voturi)

VS

Cu peste un milion de site-uri web găzduite, HostGator este un izvor. HostGator este o gazdă excelentă pentru cei care caută găzduire ieftină, cu câteva funcții avansate.

3.8

Referent

4.2

Utilizatori (11 Voturi)

Prețuri

Scor: 4.5

Prețurile site-ului SiteGround încep să fie ridicol de scăzute pentru funcțiile pe care le primiți. Singura plângere din partea celor mai mulți utilizatori este faptul că prețurile scad până la prețul complet după primul an, la aproape dublu. SiteGround oferă reduceri uimitoare de cele mai multe ori – așa că puteți găsi întotdeauna o ofertă bună. Totul de la SiteGround distribuit la hosting dedicat este un preț foarte accesibil.

StartUpGrowBigGoGeek
Preț de vânzare$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / lună
Pret normal$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriIntermediarPro-uri

Vizualizați prețul

Scor: 4.5

HostGator are o selecție largă de planuri, de la hosting la partajare, până la găzduire VPS la prețuri ridicate. HostGator este foarte agresiv în ceea ce privește prețul lor, oferind reduceri uriașe pe măsură ce par să obțină cota de piață. Ambiția lor este beneficiul tău:

SharedWordPressVPS
Preț de vânzare$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Pret normal$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Cel mai bun pentruincepatoriSite-uri WordPressSite-uri de creștere

Vizualizați prețul

Valoare

Scor: 5.0

Nu veți găsi o valoare de găzduire mai bună pe piață decât SiteGround, nu putem cânta laudele lor suficient. Cu suport 24/7, backupuri zilnice și SSL gratuit, SiteGround acoperă toate elementele de bază pe care trebuie să le începeți.

Vă recomandăm foarte mult să faceți upgrade pentru a merge la planul GrowBig – veți obține nelimitat site-uri web, dublați spațiul de stocare și configurarea WordPress (aveți încredere că doriți asta). În plus, beneficiați de migrație gratuită, ceea ce economisește o mulțime de probleme. Singura noastră reclamație cu valoarea SiteGround este spațiul limitat pe disc, care se poate umple rapid.

Scor: 4.5

HostGator oferă o valoare uimitoare pentru prețurile sale. Adevăr, nu este la fel de puternic ca SiteGround, care este favoritul general, dar HostGator vă va intra în ușă foarte accesibil.

În general, are o valoare foarte puternică, deoarece pentru ceea ce plătiți, primiți o mulțime de caracteristici, cum ar fi migrații gratuite, lățime de bandă neschimbată și suport 24/7/365.

În cazul în care nu vedem o valoare puternică, este locul în care aceștia percep taxele suplimentare pe care altele le includ gratuit, precum backup-urile – care sunt esențiale pentru sănătatea site-ului dvs. De asemenea, doresc să perceapă un cost suplimentar pentru o perioadă de funcționare și mai bună, ceea ce în opinia noastră ar trebui să fie o caracteristică de bază inclusă în toate planurile, oricât de ieftin.

Relații Clienți

Scor: 5.0

Suportul pentru clienți SiteGround este serios epic. Obțineți asistență 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat. Agenții de asistență sunt prietenoși, de ajutor și merg cu adevărat deasupra și dincolo pentru a vă rezolva problemele.

Consultați recenzia noastră completă SiteGround pentru a vedea cântăciunile pe care le cântă clienții lor – totul vine în sprijin. Au crăpat prăjitura aia. Dacă sunteți începători, asistența ar trebui să fie prioritatea dvs. nr. 1, așa că mergeți cu SiteGroun peste orice altă gazdă pentru acel aspect. 

Mai multe detalii

Scor: 3

HostGator verifică toate casetele de pe suprafață cu suportul lor: 24/7 și 365 de zile pe an. Prin chat și prin telefon. Dar clienții spun o poveste diferită.

Există o mulțime de reclamații cu privire la răspunsuri lente, personal incompetent și asistență generală sub-par. Există o mulțime de oameni care nu au reclamații, de aceea vă recomandăm să le testați suportul înainte de a cumpăra.

Mai multe detalii

Gazduire Uptime

Scor: 5.0

SiteGround promite 99,99% uptime, ceea ce este la fel de bun pe cât îl obține. Testele efectuate de terțe părți confirmă intervalul de la 99,95% la 100% lună după lună.

SiteGround oferă monitorizare proactivă cu stiva lor de software personalizat și AI pentru a ajuta la prevenirea atacurilor bot-ului agresive. Nu vă faceți griji pentru uptime cu SiteGround, ci au acoperit-o.

Scor: 4.5

Cu peste 99,5% timp de funcționare, în funcție de sursă, nu este prea mult de reclamat cu HostGator.

În plus, HostGator oferă o lună gratuită de găzduire dacă acestea se situează sub 99,9% garanție.

Le-am ancorat jumătate de punct, deoarece au existat unele reclamații ocazionale din partea utilizatorilor, și de asemenea, preferăm să vedem 99,99% uptime pentru cei mai buni furnizori.

Viteză

Scor: 4.5

SiteGround oferă mai multe niveluri de optimizare a vitezei: optimizare CDN, Cloudflare, memorie cache dinamică și memcare. Toate acestea ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. cu ajutorul tehnologiei SiteGround.

În plus, echipa lor de asistență pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a da o mână și a oferi sfaturi despre cum să îți grăbești site-ul. Este posibil să existe mai multe gazde mai rapide, dar acesta este unul dintre cele mai bune pentru valoare.

Scor: 3.0 

Gazduirea partajată are de obicei probleme cu probleme de viteză, bazate pur pe costul mai mic al găzduirii. HostGator este la mijlocul pachetului când vine vorba de viteză. Când căutați Stare de nervozitate, nu vedeți la fel de multe reclamații ca alte gazde partajate, cum ar fi Bluehost, care este un semn bun anecdotic.

Dacă sunteți în căutarea unui produs HostGator mai rapid, consultați gazduirea HostGator Cloud. Dacă doriți o găzduire partajată și mai rapidă care nu va rupe banca, totuși, vă recomandăm cu încredere fie A2 Hosting, fie SiteGround. Veți fi mult mai fericiți cu cei.

Caracteristici

Scor: 5.0

SiteGround are unele dintre cele mai bune funcții din toate gazdele. Nu numai că oferă instrumente proprii personalizate pentru a vă facilita viața, dar folosesc tehnologia cPanel, Cloudflare și alte tehnologii terțe părți..

Preferința mea dintre funcții include punerea în scenă WordPress, tehnologia de viteză memcached și întreaga gamă de opțiuni de upgrade pe care le oferă SiteGround.

Vedeți toate funcțiile

Scor: 4.0

HostGator este adesea comparat cu Bluehost pentru prețurile și caracteristicile sale, iar HostGator în general câștigă aici.

Între cele două companii, HostGator a fost creat pentru mai mulți utilizatori profesioniști. Iar atunci când compară HostGator cu orice altă companie de hosting partajată, trebuie să ții cont de asta.

Ne place faptul că migrațiile sunt incluse, au instalări cu un singur clic, sunt pe cPanel și oferă o garanție de uptime de 99,9%. Încă ne place alte gazde, cum ar fi SiteGround, mai bune pentru caracteristici în general, dar HostGator are tot ceea ce trebuie pentru a începe.

Vedeți toate funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map