WP Engine vs GoDaddy: comparați prețurile, caracteristicile și viteza – 2020

Dacă compari GoDaddy cu WP Engine, compari mere cu portocale.


GoDaddy se referă la prețuri cu reduceri, la scară.

WP Engine este un serviciu specific WordPress, de o calitate mult mai înaltă.

Da, GoDaddy oferă acum Gazduirea WordPress Gestionată, dar este mai mult un nume de marketing decât orice este în competiție cu ceea ce oferă WP Engine.

WP Engine vs GoDaddy

De obicei, majoritatea oamenilor vor lua o decizie bazată pe costul inițial, mai degrabă decât pe valoarea generală.

Înțelegem că punctele de preț pot reprezenta o situație de marcare sau rupere pentru mulți utilizatori, motiv pentru care ne asigurăm să prezentăm aceste informații înainte de orice altceva. Acestea fiind spuse, trebuie să menționăm că prețul este doar o componentă a serviciului pe care îl obțineți, așa că dacă puteți cheltui puțin mai mult și obțineți o valoare mai bună, vă recomandăm cu tărie să mergeți pe această rută.

În cele din urmă, mantra „obținuți ceea ce plătiți” este la fel de adevărată cu serviciile de găzduire, precum este cu orice altceva.

De asemenea, pentru a ne asigura că această comparație este cât se poate de egală, ne uităm la pachetele de găzduire WordPress GoDaddy, mai degrabă decât la planurile lor standard de găzduire. Astfel poți vedea cum se stivuiesc pe baza unor factori similari.

GoDaddy Prezentarea gazdelor pe scurt

 • Planul de bază: 3,99 USD pe lună pentru a începe, 7,99 USD pe lună pentru reînnoire
 • Plan Deluxe: 4,49 USD pe lună pentru a începe, 9,99 USD pentru reînnoire
 • Planul final: 7,99 USD pe lună pentru a începe, 14,99 USD pentru reînnoire
 • Planul de dezvoltatori: 13,99 USD pentru început, 24,99 USD pentru reînnoire

Prețul motorului WP

 • Personal: 34 USD pe lună (reducere cu linkul nostru)
 • Profesionist: 99 $ pe lună
 • Afaceri: 249 USD pe lună
 • Premium: cereți-le prețurile

După cum vedeți WP Engine este mult mai mult decât GoDaddy, ceea ce poate fi suficient pentru unii oameni pentru a-l evita cu totul. Cu toate acestea, așa cum am menționat mai sus, valoarea poate fi un indicator mult mai bun din ce opțiune ar trebui să alegeți, deci nu presupuneți că GoDaddy este alegerea mai inteligentă, deoarece costă mai puțin. Acestea fiind spuse, în comparație cu prețul singur, Go Daddy este mult mai rentabil.

Câștigătorul: Hai tăticu

Banii inapoi garantat

Când vine vorba de construirea unui site web, trebuie să vă alocați timp pentru a afla cum să programați totul și să vă asigurați că totul va reuni. Ca atare, puteți alege un plan doar pentru a afla că aveți nevoie de ceva diferit după câteva zile de la încercarea acestuia. Din fericire, multe servicii de găzduire oferă o garanție care înseamnă că, dacă trebuie să anulați serviciul într-un anumit interval de timp, acestea vă vor rambursa fără probleme. În acest caz, WP Engine vă oferă până la șaizeci de zile pentru a vă răzgândi, în timp ce GoDaddy oferă patruzeci și cinci.

Câștigătorul: Motor WP

Relații Clienți

Înainte de a descompune diferitele caracteristici și beneficii pe care le obțineți cu fiecare gazdă, dorim mai întâi să analizăm cât de bine sunt sistemele lor de asistență. Oricât de bun sunteți la construirea site-urilor web, va trebui în cele din urmă să vorbiți cu cineva care are asistență tehnică, așa că este imperativ să aveți acces la ele în orice moment și să puteți primi răspunsuri rapide. Având în vedere acest lucru, există patru metode primare pe care gazdele le folosesc pentru a oferi asistență, deci să vedem cum fiecare gazdă se încadrează.

Asistență telefonică

Când vine vorba de apelarea unei linii telefonice de asistență, nu doriți să așteptați în așteptare pentru totdeauna înainte de a ajunge la o persoană în direct. De asemenea, cel mai bine este să apelați la orice oră zi sau noapte, astfel încât, dacă lucrați pe site-ul dvs. la miezul serii, puteți primi în continuare ajutor dacă ceva nu merge bine. Ambele servicii oferă asistență telefonică 24/7 și ambele nu vă pun în reținere prea mult timp.

Câștigătorul: o cravată

Chat live

Pentru majoritatea oamenilor, așteptarea în așteptare este unul dintre cele mai rele lucruri de făcut, motiv pentru care a avea o funcție de chat live este de obicei o modalitate mult mai bună de urmat. În acest fel, puteți să vă rezolvați problema în timp real, dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăcerile incomode sau la muzica proastă a ascensorului. Ambele site-uri au funcții de chat live fiabile, deși GoDaddy nu este întotdeauna online, așa că trebuie să vă asigurați că încercați să le atingeți în timpul programului de lucru obișnuit. Având în vedere că o mulțime de oameni lucrează pe site-urile lor web la toate orele nopții, acesta este un dezavantaj semnificativ.

Câștigătorul: Motor WP

E-mail

În ceea ce privește sistemele de asistență, nu puteți fi mai de bază decât să aveți un e-mail. Aceasta se întâmplă atunci când aveți o problemă care nu trebuie să fie rezolvată imediat. Cu toate acestea, nu doriți să așteptați zile la sfârșit pentru un răspuns, așa că este imperativ ca serviciul să vă revină prompt. Din nou, WP Engine are un serviciu de e-mail decent, dar din orice motiv, GoDaddy nu are o funcție de e-mail. Deși puteți suna la toate orele zilei și să discutați în timpul orelor obișnuite, pare ciudat că nu puteți trimite un e-mail pentru a vă rezolva problema..

Câștigătorul: WP Engine, evident

Forum

Metoda finală pentru ca gazdele să ofere sprijin clientelei lor este să aibă o multitudine de tutoriale și alte informații cu privire la problemele comune, astfel încât oamenii să poată căuta soluția problemei lor fără să fie nevoiți să vorbească cu nimeni sau să aștepte un răspuns. Atât WP Engine, cât și GoDaddy au astfel de sisteme în funcție, însă GoDaddy are un set mult mai cuprinzător de întrebări frecvente și informații instructive la dispoziția dvs..

Câștigătorul: Hai tăticu

Viteză

Atunci când determinați valoarea unui serviciu de găzduire, una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru este să vedeți cât de bine poate suporta viteza de încărcare. În societatea cu ritm rapid de azi, orice lucru care durează mai mult de câteva secunde pentru a se încărca se poate simți pentru totdeauna, motiv pentru care este atât de imperativ că gazda dvs. nu vă oferă niciun decalaj. Dacă există probleme de încărcare, atunci publicul tău va sări de pe pagina ta și vei primi o reputație proastă.

Pentru a compara viteza ambelor site-uri, am analizat testele independente făcute de alții pentru a vedea cât de bine se stivuiesc. Iată rezultatele.

Hai tăticu

 • Cea mai bună viteză:31 de secunde
 • Viteza mai rea:97 de secunde
 • In medie: 10 secunde

Motor WP

 • Cea mai bună viteză: 503 milisecunde
 • Viteza mai rea:58 secunde
 • In medie: 872 milisecunde

După cum puteți vedea, WP Engine este mult mai fiabil și mai consistent, în timp ce GoDaddy are o marjă de eroare substanțial largă. Deoarece nu doriți să vă faceți griji dacă oamenii vor avea sau nu sarcini de încărcare a site-ului dvs., se pare că WP Engine este opțiunea mai bună. Motivul pentru rezultate mai bune pare a fi faptul că WP Engine este dedicat unui singur serviciu, în timp ce GoDaddy face mai mult decât doar hostingul WordPress, astfel încât serverele sale trebuie să răspundă la diferite tipuri de date.

Câștigătorul: Motor WP

Uptime

Pe lângă timpii de încărcare, doriți, de asemenea, să vă asigurați că site-ul dvs. nu se prăbușește, motiv pentru care majoritatea gazdelor oferă ceea ce se numește garanție de funcționare. Acest lucru vă va oferi liniștea că pagina dvs. va fi întotdeauna disponibilă și nu va fi supusă unor probleme de conexiune la rețea, indiferent de locul în care oamenii accesează site-ul dvs. Având în vedere acest lucru, WP Engine oferă o garanție în timp ce GoDaddy nu. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți vreodată timp de dezactivare pe serverele GoDaddy, acestea nu vă vor compensa, astfel încât poate fi un întreruptor pentru unii.

Atunci când compară cele două servicii, ambele sunt excelente în ceea ce privește oferirea de procente ridicate de utilizare, dar marginea merge la WP Engine. Nu numai că site-ul are evaluări 100% uptime mai consistente, dar faptul că obțineți o garanție este o notă plăcută.

Câștigătorul: Motor WP

Valoare

Acum că am văzut ce vă puteți aștepta în ceea ce privește performanța și fiabilitatea, să trecem peste pachetele de bază pe care le primiți cu fiecare serviciu de găzduire. Din nou, pentru a menține lucrurile corecte și echilibrate, vom compara cele două site-uri doar pe hostingul WordPress. Deci, înseamnă că dacă optați pentru găzduire partajată standard pe GoDaddy, puteți primi pachete ușor diferite în funcție de nevoile dvs..

Hai tăticu

 • De bază: Un site web, 25K vizitatori pe lună, 10 GB stocare, domeniu gratuit, pachet SFTP
 • Deluxe: Un site web, 100K vizitatori pe lună, stocare de 15 GB, domeniu gratuit, plugin SEO
 • Final: Două site-uri web, 400K vizitatori pe lună, 30 GB stocare, domeniu gratuit, un certificat SSL
 • Dezvoltator: Cinci site-uri web, 800K vizitatori pe lună, 50 GB stocare, domeniu gratuit, un certificat SSL

Motor WP

 • Personal: Un site web, 25K vizitatori pe lună, 10 GB stocare, transfer de date gratuit, certificate SSL gratuite
 • Profesionist: Zece site-uri web, 100K vizitatori pe lună, stocare de 20 GB, transfer de date gratuit, certificate SSL gratuite
 • Afaceri: Douăzeci și cinci de site-uri web, 400K vizitatori pe lună, 30 GB stocare, transfer de date gratuit, certificate SSL gratuite
 • Premium: 150 de site-uri web, un milion de vizitatori pe lună, stocare de 100-300 GB, transfer gratuit de date și certificate SSL
 • Afacere: 150 de site-uri web, cinci milioane de vizitatori pe lună, 400 GB-1 TB de stocare, transfer gratuit de date și certificate SSL

După cum puteți vedea, WP Engine oferă o valoare mult mai mare decât GoDaddy.

Cu toate acestea, așa cum am văzut mai sus, punctele de preț sunt mult mai mari, deci are sens că poți face mai mult. Cu toate acestea, odată ce depășiți pachetele de bază cu fiecare program, este ușor de observat că WP Engine are mult mai multe de oferit. De asemenea, faptul că obțineți un transfer nelimitat de date și certificate SSL gratuite pentru site-urile dvs. indiferent de configurarea planului dvs. înseamnă că WP Engine este deja o alegere mai bună. Singurul avantaj major pe care GoDaddy îl are este faptul că poți obține un domeniu gratuit cu fiecare plan.

În caz contrar, te limitezi sever alegând GoDaddy ca gazdă WordPress.

Câștigătorul: Motor WP

Concluzie

Deci, când vine vorba de găzduire WordPress, este evident că WP Engine are funcții mai bune, mai multă fiabilitate și un serviciu mai bun pentru clienți. Cu toate acestea, dacă nu doriți sau nu aveți nevoie să utilizați WordPress pentru site-ul dvs. web, GoDaddy are o mulțime de alte funcții și beneficii pe care le puteți accesa, ceea ce îl face o gazdă mai bine rotunjită.

Câștigătorul: WP Engine pentru WordPress, GoDaddy pentru orice altceva

Pentru a explora toate opțiunile de găzduire, consultați WP Engine și HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map