14 millors proveïdors i serveis d’allotjament en núvol (maig 2020)

Cerqueu el millor allotjament en núvol, però no teniu ni idea per on començar?


El núvol significa coses diferents per a persones diferents. 

Essencialment, busquem un allotjament ràpid, distribuït i escalable, amb un bon suport i a un preu que s’ajusti al negoci.

millor allotjament per a petites empreses

La computació en núvol ha provocat un auge en les opcions d’allotjament. Molts serveis d’allotjament han entrat al mercat amb servidors en núvol, però això pot deixar que els clients se sentin confusos sobre si realment obtindran el millor allotjament en núvol. Farem una ullada a 14 de les opcions més impressionants del mercat i, a continuació, explicarem què és un servidor basat en núvol i com es pot beneficiar de la sessió amb un proveïdor de serveis d’allotjament en núvol.

Amb aquesta investigació, podeu triar el millor allotjament en núvol del maig del 2020.

1. Allotjament de núvols de Cloudways

els núvols

Preu inicial: 10 dòlars al mes

Temps de resposta: 710 ms

Horari: 99,99%

Consulteu el preu de Cloudways

Cloudways és una empresa d’acollida centrada en proporcionar una gran potència a un preu raonable. No són els més barats absoluts al sector d’allotjament de servidors en núvol, però el seu preu del servidor en núvol representa un valor excel·lent per a la quantitat de potència que proporcionen els seus sistemes. La companyia ofereix l’opció d’allotjar el vostre lloc en moltes plataformes d’allotjament de servidors en núvol, incloses:

 • Oceà Digital
 • Linode
 • Vultr
 • Amazon Web Services
 • Plataforma Google Cloud

També podeu trobar preus del servidor núvol que coincideixin amb una àmplia gamma d’escales. El seu pla de 10 dòlars mensuals proporciona una instància amb un sol nucli, però podeu consultar les opcions que ofereixen des de solucions de dos nuclis fins a 32 nuclis. Una vegada que entreu al món de 32 nuclis, per descomptat, tracteu-vos de solucions d’allotjament en núvol de qualitat empresarial, així que espereu que pagueu al nord de 1.000 dòlars..

Cloudways no obté grans marques per al suport tècnic o per al client. En molts casos, sou sol si voleu utilitzar codi personalitzat o solucions menys mainstream. Probablement no és una opció ideal per a persones amb coneixements poc tecnològics, però ofereixen preus excel·lents per al servidor en núvol per a persones que puguin desitjar capacitats AWS, però no volen treure cap a les males herbes com solen requerir les ofertes d’Amazon..

Consulteu la nostra ressenya completa a Cloudways

2. Núvol gestionat per líquids

liquidweb

Preu inicial: $ 51 al mes

Temps de resposta: 150 ms

Horari: 100%

Veure preus web de líquids

Liquid Web ofereix el que es pot caracteritzar fàcilment com un dels millors serveis en núvol del mercat. Tot i que, a mesura que els preus del servidor del núvol es fan, és molt difícil que els clients del nivell d’entrada puguin accedir als seus propis drets. Encara que estigui disposat a pagar pel millor allotjament en núvol, la seva tendència a escopir els seus serveis en diferents “productes” pot confondre les coses.

Els seus productes d’allotjament web en núvol es divideixen en aproximadament quatre tipus de paquets d’allotjament. Per ordre d’escala, de menys potent a més potent, aquests són:

 • Llocs al núvol
 • Hosting VPS al núvol
 • Servidor dedicat d’allotjament basat en núvol
 • Servei d’allotjament en núvol personal

L’opció de llocs de núvol és l’allotjament de noms de domini il·limitat funcionalment. Tanmateix, podeu afegir a un compte per molts que podeu obtenir per 51 dòlars al mes. Cloud VPS és bàsicament el mateix que utilitzar un servidor privat virtual o un servidor dedicat, excepte que es troba allotjat en un núvol i és una mica més escalable com a conseqüència. La mateixa idea s’aplica amb les solucions dedicades d’allotjament en núvol, tret que tingueu tota una instància a vosaltres mateixos en lloc de compartir recursos particionats amb altres.

Potser l’opció més interessant, però, és l’allotjament en núvol personal. Es tracta bàsicament de tot un sistema de núvols. Imaginablement, pagueu al nord de 1.500 dòlars al mes només per començar. Tanmateix, per a les empreses que necessiten força de foc important, això és el que pocs altres proveïdors d’allotjament web proporcionen. Fins i tot podeu dividir la vostra instància, amb plans de gamma baixa que permeten fins a 5 servidors virtuals que s’executin simultàniament al mateix núvol.

Un altre dels avantatges de Liquid Web és que ofereixen assistència per tractar una àmplia gamma de problemes d’allotjament web a escala empresarial. Per exemple, podeu obtenir ajuda amb:

 • Compliment PCI per a llocs web de comerç electrònic
 • Compliment HIPAA per a proveïdors de serveis sanitaris
 • Allotjament d’aplicacions

Les instàncies del núvol s’executaran en unitats SSD modernes en centres de dades amb múltiples redundances tant d’emmagatzematge com d’energia. Si voleu la millor empresa absoluta de serveis al núvol i esteu disposats a cobrir diners en efectiu per fer-ho realitat, és difícil combinar amb Liquid Web. Tothom, però, probablement serà molt car.

Consulteu la nostra revisió completa de LiquidWeb

3. A2 Hosting Cloud VPS

a2hosting

Preu inicial: 5,00 dòlars al mes

Temps de resposta: superior a 1.000 ms

Horari: 99%

Fes una ullada a A2 Hosting Cloud VPS

Si busqueu una de les opcions més barates entre els principals proveïdors de núvols, A2 Hosting fa una molt bona feina per atraure els clients en aquest nínxol. Si bé no treureu velocitat ràpida, podeu obtenir un paquet de quatre nuclis amb accés root per només 15 dòlars al mes. Sobretot, les ofertes d’Allotjament A2 es consideren paral·leles a l’allotjament VPS, però hi ha un límit al que podeu esperar en aquest rang de preus.

Tot i ser igual, tot i que l’empresa fa una bona oferta de treball oferint incentius. Hi ha una garantia de devolució de diners. Tots els comptes inclouen un disc SSD gratuït i almenys 2 TB per mes d’ample de banda. També proporcionen assistència tècnica i al client les 24 hores del dia durant tot l’any, i això inclou ajuda per telèfon.

Si busqueu una opció sense risc com sigui possible per començar amb l’allotjament en núvol, A2Hosting us ha cobert. Tanmateix, els usuaris que busquen centres de dades reals de qualitat empresarial que tinguin una gran resposta, però poden voler buscar-se a un altre lloc, sobretot si no tenen un valor excel·lent per als preus relativament alts. A la part baixa del mercat, però, hi ha bones opcions.

Consulteu la nostra revisió completa d’A2 Hosting

4. SiteGround

recinte

Preu inicial: 80 dòlars al mes

Temps de resposta: 710 ms

Horari: 99,99%

Veure preus de SiteGround

SiteGround intenta combinar un bon rendiment que no és fantàstic amb una gamma de regalets que agradarà a persones que no siguin el primer nivell dels nens fantàstics. Proporcionen horaris excel·lents i els temps de resposta són prou bons que tots els llocs i les aplicacions web més lents han d’aconseguir temps de càrrega raonables.

També podeu obtenir:

 • Accés a un CDN gratuït
 • Un certificat SSL gratuït
 • Ajuda de migració gratuïta amb un lloc de WordPress
 • Una adreça IP dedicada
 • Accés SSH i SFTP

També garanteixen que tots els recursos en informàtica del núvol del vostre sistema basat en núvol es dedicaran exclusivament al vostre servidor. Si necessiteu ajuda informàtica, compten amb personal per ajudar-vos a oferir serveis completament gestionats.

SiteGround facilita assignar recursos a subcontes. Si teniu una agència de màrqueting o disseny, us pot fer molt fàcil personalitzar el que obté cada subcont. Especialment quan es tracta de clients, podeu utilitzar aquesta característica juntament amb l’escalabilitat que s’espera del hosting en núvol per oferir diversos paquets. També es poden assignar serveis de DNS gratuïts a sub-comptes individuals.

L’empresa també proporciona còpies de seguretat diàries. Aquestes còpies de seguretat instantànies es mantenen fora de lloc i es poden restaurar mitjançant una solució d’un clic.

SiteGround fa un bon treball per aconseguir un equilibri entre el tipus de potència tecnològica que mereixes obtenir quan vas amb un host cloud i oferir una experiència fàcil d’utilitzar. Els usuaris avançats s’entusiasmaran amb el nivell d’accés que tenen, i la resta del món encara tindrà prou suport al client i a la tecnologia per gestionar-ho tot.

Consulteu la nostra ressenya completa de SiteGround

5. Inmoció

allotjament d’immobles

Preu inicial: 34,99 dòlars al mes

Temps de resposta: 400 ms

Horari: 99,95%

Feu un cop d’ull a Hosting InMotion

Una petita molèstia que suposa el submarinisme a les ofertes de InMotion és que no fan una bona feina per deixar les coses directes. Es presenten plans per a agències, petites empreses, empreses i aplicacions. El pla més barat es troba en “aplicacions” i es pot utilitzar per gestionar hosting com es poden utilitzar els altres.

Un dels inconvenients principals és que les seves ofertes es basen exclusivament en Linux. També és bastant un ecosistema de pila LAMP. Si voleu un servidor de núvol de Windows, segurament anireu a buscar a un altre lloc. També tenen centres de dades ubicats als EUA.

La gent que està satisfeta amb l’estreta implementació de piles LAMP, com ara els que utilitzen WordPress, WooCommerce o Magento, considera que InMotion és una versió més efectiva de SiteGround, però amb menys regalies. Si esteu còmodes amb menys suport i voleu prioritzar el preu al rendiment, especialment a la part baixa del mercat, InMotion és difícil de superar. Per als usuaris amb menys tecnologia i la gent de Microsoft, però, serà una corba d’aprenentatge, en el millor dels casos.

L’empresa ofereix un llarg període de devolució de 90 dies. Si teniu la possibilitat de provar-ho, és una oportunitat lliure de risc per conèixer un nou servidor web.

Consulteu la nostra revisió completa de InMotion

6. HostGator

amfitrió

Preu inicial: 4,95 dòlars al mes.

Temps de resposta: 430 ms

Horari: 99,98%

Veure preus HostGator

HostGator és una sorpresa per a una empresa poc clàssica. A 4,95 dòlars al mes, obteniu:

 • Dos nuclis de CPU
 • Dos GB de RAM
 • Amplada de banda no modificada
 • Un certificat SSL gratuït

La companyia també té un negoci de registre de noms de domini perquè pugueu mantenir tots els vostres llocs web junts en un sol compte. Si bé el compte de baix cost permet només un domini, passant fins al nivell següent, 6,57 dòlars mensuals, us permet allotjament de dominis il·limitat i el doble de nuclis i el doble de memòria RAM.

Com és típic en els nivells inferiors d’empreses d’allotjament, podeu esperar una pila de programari limitada. Tindreu accés a un entorn Linux que suporti aplicacions com:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magent
 • WordPress

No és sorprenent que sereu pel vostre compte sense serveis gestionats. No obstant això, per a una opció barata en brut, podríeu fer molt pitjor que HostGator.

Consulteu la nostra revisió completa de HostGator

7. DreamHost

dreamhost

Preu inicial: 4,50 dòlars al mes

Temps de resposta: 720 ms

Horari: 99,96%

Fes una ullada a DreamHost

DreamHost és un altre proveïdor del sector d’allotjament en núvols de baix cost, DreamHost és també un altre proveïdor de serveis d’allotjament web que podria beneficiar-se de tenir més clar les seves ofertes. La primera gran molèstia que us impactarà com a client és que els únics productes que apareix a la seva pàgina d’allotjament són “DreamCompute” i “DreamObjects”. En lloc d’aclarir la diferència entre les instàncies de computació en núvol i els serveis d’allotjament en núvol, s’agrupen a l’epígraf “Calcular”, un terme més rellevant en el món de l’aprenentatge automàtic que la indústria d’allotjament web.

Un cop passat el passat, però, trobareu una decepcionant oferta per a aquesta part del mercat. Obteniu un nucli de CPU únic en el pla més barat i tot es basa en una pila de codi obert sense cap altra opció. Sembla que els objectius estan dirigits a usuaris de Python, Node.JS i Ruby que, francament, buscaran ofertes de computació més grans d’empreses com Amazon..

L’estructura de facturació també és estranya. En un determinat mes, tindreu 600 hores de cicle de computació. Els mesos són més llargs i un únic atac de DDoS no detectat us podria posar fàcilment en un compte que us portarà factura. Francament, si voleu una estructura de facturació a temps calculat, AWS existeix i proporciona una infraestructura més gran i significativa.

D’altra banda, les seves ofertes per a persones que volen Python o Node.JS hosting són molt fàcils de configurar. Si aquest és el vostre carril, DreamHost pot ser interessant. Tothom, però, pot trobar millors ofertes i menys confusions en aquest punt de preu.

Consulteu la nostra revisió completa de Dreamhost

8. Bluehost

bluehost

Preu inicial: 9,99 dòlars al mes durant 36 mesos

Temps de resposta: 590 ms

Horari: 100%

Veure preus Bluehost

BlueHost ofereix comptes que es facturen en termes de 12, 24 o 36 mesos. Per a persones que vulguin introduir-se en els nivells més baixos d’allotjament web a un preu just, això pot ser una mica imponent. Podeu disposar d’una garantia de devolució de diners sempre que

La companyia ofereix una velocitat excel·lent i un temps de funcionament immillorable. Si esteu interessats en el rendiment sòlid, BlueHost ofereix un paquet d’alt rendiment i estable a un preu tan barat com el que trobareu.

BlueHost és la base de complements de níquel i dime de l’empresa. Voleu una IP dedicada? És un complement de 5,99 dòlars al mes. Voleu un certificat SSL premium? Això tindrà 49,99 dòlars anuals. Es suma ràpidament.

També haureu de pujar un nivell per obtenir noms de domini il·limitats en un compte. El paquet bàsic de dues CPU, però, és un bon preu. Així mateix, l’amplada de banda no està modificada, i cPanel amb SSH s’inclou de forma gratuïta.

BlueHost és una opció fantàstica, però hi ha algunes advertències. Assegureu-vos que el paquet que esteu rebent cobreix tot el que necessiteu perquè els complements us poden aixafar bastant ràpidament.

Consulteu la nostra revisió completa de Bluehost

9. 1&1 IONOS

1 i 1ió

Preu inicial: 15 $ al mes

Temps de resposta: 330 ms

Horari: 99,8%

Fes una ullada a l’1&1 allotjament IONOS

La proposta de preu a rendiment amb 1&1 IONOS no és fantàstic. Si la companyia constitueix un terreny, tot i que ofereix serveis gestionats. Les persones expertes en tecnologia, sincerament, es quedaran sense impressió amb una configuració que s’inicia en un nucli de CPU únic i només s’assigna un GB de RAM. No obstant això, els clients menys tecnològics es mostraran encantats de comptar amb suport tècnic i client per guiar-los a través de diversos processos.

Com és habitual, un cop per sota dels 50 dòlars mensuals al sector d’allotjament web en núvol, esteu bloquejats a programari Linux i de codi obert. 1&1 us proporciona una mica més dins d’aquest marc limitat, proporcionant servidors Apache, Nginx i Tomcat que podran jugar bé amb Python i PHP. Els temps de resposta també s’acosten als millors en la classe.

Si ho necessiteu prop dels millors temps de càrrega disponibles, 1&1 pot valer la pena mirar. Qualsevol usuari interessat en un servidor de núvol de Windows haurà de continuar i les seves ofertes no són excel·lents des del punt de vista del maquinari.

Consulteu el nostre complet 1&1 ressenya de Ionos

10. Motor WP

wpengine

Preu inicial: 35 dòlars al mes

Temps de resposta: 650 ms

Horari: 100%

Veure preus del motor WP

WP Engine és, com el seu nom indica, una oferta dirigida als clients de WordPress. L’escalat està dissenyat per a clients empresarials i podreu trobar els nivells de cost ràpidament fins als centenars de dòlars. Els nivells baixos no tenen una excel·lent atenció al client i només els dos nivells més alts obtenen atenció telefònica. Tanmateix, una garantia de devolució de 60 dies pot suposar una mica del recurs a l’exploració de les vostres opcions.

Tots els paquets inclouen assistència multi-lloc de forma gratuïta, així que no hauràs de pagar més per afegir un domini. Si necessiteu centres de dades globals per atendre els visitants de tot el planeta, WP Engine us ha cobert. Són una empresa que es veu com a primers adoptants de l’enginyeria de WordPress i l’equip té l’orgull de proporcionar aquest nivell de suport tecnològic als clients.

És una oferta que només té com a objectiu estret. Els que només volen allotjament de WordPress sòlid que no baixi i puguin escalar-se ràpidament, però, apreciaran WP Engine.

Consulteu la nostra revisió completa sobre WP Engine

11. Kinsta

kinsta

Preu inicial: 30 dòlars al mes

Temps de resposta: 230 ms

Horari: 99,8%

Fes un cop d’ull a Kinsta Hosting

Aprofitant la plataforma Google Cloud, Kinsta vol oferir allotjament de núvols de primer nivell exclusivament per als propietaris de llocs de WordPress. Tot és WP i res més. L’empresa posa a la vostra disposició una varietat de regalos, com ara:

 • Llocs d’escenificació
 • Opcions de gestió de comptes racionalitzades
 • Suport per a agències
 • Directe de nivell 1 suport a tècnics experimentats

Les funcions de gestió de comptes són un punt de venda important. La idea és essencialment que les agències creatives puguin desenvolupar llocs per als clients, desplegar-los i després lliurar les claus al client. Tot funciona molt ràpid, i l’hora de funcionament és excel·lent. Si dirigiu una agència centrada en la plataforma WordPress, és difícil que Kinsta sigui igualable.

Consulteu la nostra ressenya completa de Kinsta

12. DigitalOcean

digitalocean

Preu inicial: 5 dòlars mensuals

Temps de resposta: 360 ms

Horari: 99,99%

Veure preus de l’Oceà Digital

DigitalOcean ofereix un pla d’entrada a nivell barat, però hauràs d’anar a alguns llargs per trobar-lo al seu lloc web i configurar-lo per fer allotjament de servidors web. L’oferta de l’empresa està dissenyada en oposició directa a la facilitat d’ús.

Sí, és possible trobar una solució d’un clic que us permeti desplegar un servidor LAMP o qualsevol altra oferta similar en qüestió de segon. Molta sort trobar-lo. D’acord, està bé, aquí està perquè mai l’hauríeu de trobar pel vostre compte.

L’obsessió de l’empresa per “gotes” i casos d’instrucció no proporciona gaire seguretat que els importi l’allotjament dels clients. Tu seràs pel teu compte. Pitjor, les opcions de gamma baixa comencen al final baix del rendiment d’aquest sector. Obtindreu una CPU i un GB de memòria.

Un dels principals avantatges és un enfocament d’un clic per generar servidors. Obtindreu un programari de codi obert força modern, com ara MySQL 5.7 i PHP 5.2. Si no ets un home de tecnologia, però pot ser més prudent dirigir-se a un dels socis de DigitalOcean, com el Cloudways.

13. Núvol AWS

aws amazon

Preu inicial: 3,50 dòlars al mes

Temps de resposta: 500 ms

Horari: 99,99%

Veure AWS Lightsail

Els servidors virtuals Lightsail constitueixen la base de totes les ofertes del núvol AWS en relació amb allotjament web. Amazon ofereix un nivell d’accés impressionant i podeu crear solucions d’un sol clic tant per als servidors al núvol de Linux com de Windows. El balanç de càrregues està integrat correctament i l’escalabilitat és automàtica.

Hi ha dos desavantatges importants. Primer, l’allotjament en núvol AWS és una configuració de pagament. És possible obtenir preus de tarifa fixa, però heu de tenir molta cura de com configureu el vostre compte. A més, totes les tecnologies excepte els més dotats es trobaran perdudes desesperadament navegant pel nombre d’opcions del Núvol d’Amazon.

Tanmateix, obteniu la certificació SSL gratuïta i el primer mes està disponible de forma gratuïta com a prova. Malauradament, hauràs d’incloure les teves dades de facturació. Així mateix, es requereix cancel·lació o bé la facturació començarà el mes següent.

Les grans empreses d’internet com Netflix operen al núvol AWS. Si voleu el mateix tipus de poder i us sentiu còmodes per entrar a l’altura d’una solució d’allotjament, és una elecció fantàstica. Per a aquells que necessiten orientació, no és una bona proposta, per molt bon que sigui el preu.

Entre els grans jugadors, però, Amazon acostuma a ser el que més us farà sentir que volen una petita empresa funcionant amb el seu maquinari al núvol. No obstant això, és una barra molt baixa.

14. Google Cloud

google núvol

Preu inicial: 45 dòlars mensuals

Temps de resposta: 300 ms

Horari: 99,99%

Consulteu Google Cloud

Google és un altre gran nom de la indústria que sembla profundament desinteressat per ajudar els petits jugadors a configurar allotjament web en instàncies del servidor de núvol. L’assistència al client de Google és notòriament terrible, i els clients experimentats en tecnologia menyspreen especialment la tendència de la companyia a iniciar totes les consultes a nivell més baix. A Google, fins i tot s’ha de preguntar a la persona més intel·ligent del món: “Heu intentat apagar-la i tornar-la a engegar?”

En altres paraules, Google Cloud és pitjor que moltes de les plataformes que només deixen pel vostre compte. Hi ha molts altres proveïdors de serveis que s’han creat al damunt de la plataforma Google Cloud, i és millor que els utilitzeu. Tot i que cerqueu una potència de càlcul d’alt rendiment, AWS proporcionarà el mateix rendiment sense una experiència de suport tan personalitzada.

Només hi ha dos grups de clients que haurien de patir la horror de Google. Primer, hi ha aquells que els llocs allotjats depenen de dades de G o de plataformes d’aprenentatge automàtic. En segon lloc, hi ha qui necessita centres de dades d’alt rendiment a tots els continents poblats. En cas contrari, mireu un soci a baix com Kinsta o Cloudways per obtenir accés al maquinari sense problemes d’assistència..

Què és un servidor de núvol?

Un servidor en núvol és un sistema que està dissenyat per proporcionar quantitats massives de recursos com a part del paquet de Programari com a servei (SaaS). Sobretot, preguntar-se què és un servidor núvol perd una gran part del punt. Un servidor núvol no és una sola màquina per cap tram. En canvi, és una col·lecció de moltes màquines dissenyades per funcionar com a instància única.

Les instàncies es poden dividir entre clients o tasques de diverses maneres. Més important encara, es poden afegir recursos ràpidament a instàncies per assegurar estabilitat i escalabilitat.

Això és una cosa que fa que la computació en núvol sigui una opció tan atractiva tant per a empreses com per a clients. Un proveïdor de núvols més gran pot continuar acumulant demanda abans de l’expansió del client, cosa que li permet una escalabilitat pràcticament infinita. Des del vostre final com a client que paga l’allotjament web en núvol, pot comprar serveis amb confiança a la part baixa de l’escala i afegir potència en qüestió de segons amb només fer clic a una opció del tauler de servei d’allotjament..

Què és Cloud Hosting?

Les solucions d’allotjament en núvol són només una peça del pastís del sector del núvol, a més de coses com aprenentatge automàtic, hosting d’arxius, mineria de dades, informàtica remota, allotjament VPS i fins i tot serveis d’emergència. Amb tanta altra cosa que passa al món de la informàtica en núvol, potser us preguntareu: “Què és el cloud hosting?”

Els millors proveïdors d’allotjament en núvol disposen dels recursos necessaris per proporcionar una experiència indiscutible de l’ús d’un servidor dedicat o d’un VDS, excepte en la mesura que els serveis d’allotjament en núvol solen ser més estables i disponibles. Alguns proveïdors tenen la voluntat d’oferir instàncies de núvols individuals als seus clients, permetent essencialment que siguin els seus propis proveïdors de serveis d’allotjament.

L’escalabilitat és un avantatge important amb l’allotjament en núvol davant d’opcions similars. Si bé els servidors dedicats i virtuals dedicats sens dubte són un esglaó d’opcions menors com l’allotjament compartit, tots tenen els seus límits. En particular, un cop extingits els recursos, l’única solució per traslladar-ho tot a un servidor nou i més potent.

Tanmateix, dins del terreny de la informàtica en núvol, només es poden dirigir més recursos cap a la vostra instància. En qüestió de segons, podeu tenir més nuclis de CPU, RAM i fins i tot emmagatzematge disponibles. És una tasca molt més complicada, en el millor dels casos, quan treballes amb un servidor físic o una màquina virtual.

Diferents tipus de serveis d’allotjament en núvol

Quan utilitzeu un servidor basat en núvol d’una empresa que actua junts, realment esteu simplement comprant una versió millor d’allotjament web. Sempre que trieu plans d’allotjament en núvol adequats, podreu executar tot el que vulgueu als vostres sistemes, com ara WordPress o Magento.

A nivell del sistema operatiu, trobareu empreses que ofereixen moltes distribucions de Linux. Un nombre també proporciona sistemes Windows i el seu nombre creixerà a mesura que Microsoft continuï avançant de manera agressiva a l’espai de la plataforma del núvol.

També hi ha moltes piles de programari disponibles, incloses les ofertes estàndard com Linux, Apache, MySQL i PHP. Moltes empreses també han entrat al mercat amb servidors web lleugers de Nginx, intèrprets de Python i fins i tot opcions d’allotjament Node.JS. Amb una instància completament dedicada o un servidor privat virtual al núvol, tindreu accés d’accés root que us permeti instal·lar qualsevol cosa que requereixi el vostre projecte.

Molts dels millors proveïdors d’allotjament en núvol també proporcionen solucions a mida estreta. Per exemple, ara moltes empreses d’allotjament ofereixen hosting de WordPress que inclou un suport gestionat fora de la llista. Simplement configureu un compte al tauler de control de l’allotjament, el subministren amb tot el programari necessari i després podreu treballar-hi tal com ho faríeu en qualsevol altre lloc web de WordPress en qualsevol altre servidor web. Si hi ha cap problema, poseu-vos en contacte amb el servei d’atenció al client i tindran un expert en tecnologia que us ajudarà a resoldre les coses.

Conclusió

Hi ha un absolut abast en el món d’allotjament en núvol entre les empreses que es preocupen per les petites empreses (vegeu els nostres amfitrions de petites empreses preferides) i les que no. Notareu la diferència cada vegada que carregueu una de les seves pàgines. Si utilitzen termes com “allotjament” i tenen els seus preus per avançar, esteu en un bon lloc. Si utilitzen la paraula “calcular” i insisteixen en parlar de tot, des de la transmissió fins a l’AI, us quedareu enganxats fent molta feina pel vostre compte.

De manera equilibrada, la majoria de clients no trobaran el valor que ofereixen els grans jugadors com Google, DigitalOcean i AWS per valer la pena. Afortunadament, hi ha molts jugadors petits que volen el vostre dòlar guanyat. Estableixi quines són les vostres prioritats amb antelació, especialment la quantitat que necessiteu una escalabilitat massiva versus un preu baix i ràpidament identificareu tres empreses més o menys adequades a la factura..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map