7 proveïdors d’allotjament VPS gratuïts: amb una enorme advertència! (Maig 2020)

7 proveïdors d’allotjament VPS gratuïts: amb una enorme advertència! (Maig 2020)

7 proveïdors d’allotjament VPS gratuïts: amb una enorme advertència! (Maig 2020)

Necessiteu allotjament VPS gratuït perquè els plans reals no seran del vostre pressupost?


T’escoltem. 

Una paraula de precaució, però, res a la vida és veritablement gratuït. I això s’aplica a aquests proveïdors de VPS.

Millors amfitrions per als propietaris de llocs

Utilitzar un servidor privat virtual (VPS) és un cas en què sovint es pot obtenir molt de profit.

Tanmateix, és comprensible per què la gent pot buscar allotjament VPS gratuït tot i que la majoria de les solucions d’allotjament web d’aquest sector ja són bastant rendibles.

Sovint, veureu opcions gratuïtes d’allotjament compartit i, simplement, us heu de preguntar fins a quin punt les empreses altes estan disposades a complir les dades.

En realitat, no hi ha plans d’allotjament que tinguin un VPS 100% gratuït. És a dir, no hi ha cap versió d’un servidor VPS gratuït on mai pagueu res.

Tanmateix, podeu trobar una prova gratuïta per VPS i, a més, hi ha molts serveis d’allotjament que gairebé no ofereixen una experiència gratuïta. Analitzem algunes de les opcions que poden fer-te sentir com si obteniu un VPS gratuït. Al final, també parlarem sobre alguns dels possibles avantatges i avantatges d’executar aquesta ruta.

Plans VPS que estan a prop de lliure

1. HostWinds VPS Hosting

hostwinds vps

Preu més baix: 5,17 dòlars al mes

Temps de resposta: 640 ms

Horari: 100%

Veure els plans d’allotjament de HostWinds

En el sentit més estricte, els plans de baix cost d’HostWinds no representen VPS barats reals, ja que l’oferta de gamma baixa de l’empresa és una instància basada en núvol. Per a la gran majoria dels interessats en proveïdors d’allotjament VPS, aquesta distinció ni tan sols es notarà. Això passa perquè un cop repartits els recursos d’un servidor físic per crear un VPS al núvol no hi ha res sobre l’ús del servidor virtualitzat resultant que difereixi d’un VPS basat en una sola màquina. L’únic que notareu és que el sistema generalment respon més que els plans tradicionals d’allotjament VPS.

Al final de l’equació, tindreu accés a:

 • Un quadre de control
 • Espai de disc
 • Característiques a nivell del sistema operatiu

En altres paraules, podeu iniciar la sessió a través de la interfície web o utilitzar un shell remot per accedir-hi mitjançant SSH com qualsevol altra configuració d’allotjament del servidor..

HostWinds ofereix una experiència prou robusta que els usuaris experimentats amb tecnologia. Com és de suposar, en un rang de preus proper a lliure, no obtindreu cap tipus real de suport de HostWinds. Ofereixen, però, una configuració Linux molt robusta que serà familiar per a qualsevol persona que hagi utilitzat servidors VPS abans. També trobareu que l’empresa està encantada d’incrementar productes relacionats, com ara allotjament de Windows. Impressionant, la configuració també inclou un GB de RAM, un nucli de CPU únic i 30 GB d’espai d’emmagatzematge.

Encara que els plans d’allotjament van, però, és difícil queixar-se per aconseguir una experiència VPS adequada de forma gratuïta. Només heu estat preparats per fer alguns treballs tècnics per tal de mantenir-lo en marxa perquè és un VPS no gestionat.

Consulta la ressenya completa de l’InMotion Hosting

2. InterServer.net

intersector vps

Preu més baix: 6 dòlars mensuals

Temps de resposta: 684 ms

Horari: 99,96%

Consulteu els plans d’allotjament InterServer

Una altra empresa que està molt a prop de proporcionar allotjament VPS gratuït és InterServer.net. El pla VPS més barat de l’empresa d’allotjament web inclou:

 • Un nucli de CPU
 • Dos GB de memòria
 • Tres GBs d’emmagatzematge SSD
 • Dues TB de transferència al mes

Això seria un gran conjunt de funcions d’un pla d’amfitrió VPS típic que costa uns 30 dòlars mensuals. Si les capacitats de processament, emmagatzematge i memòria no són prou adequades a les vostres necessitats, podeu ajustar el vostre pla de VPS fàcilment a 16 nuclis. Així mateix, encara pagareu un preu molt respectable de 96 dòlars mensuals per allò que ofereixi una oferta de qualitat.

Una captura estàndard que començareu a notar amb gairebé tots aquests plans d’allotjament VPS és que es basen en instàncies de núvol. Un cop més, no és una gran cosa per a l’usuari mitjà, però pot ser un punt que enganxi si es pensa massa en la distinció relativament menor entre els serveis d’allotjament VPS que s’executen directament en una sola màquina i que s’executen en moltes màquines que proporcionen instàncies basades en núvol..

Un altre tema que veureu emergent és que molts d’aquests proveïdors d’allotjament estan encantats d’oferir solucions basades en Linux, però no sempre són els primers que s’importen d’instal·lar un sistema operatiu com Windows. Afortunadament, els servidors de Windows estan disponibles a un cost addicional. Els sistemes Linux són força robusts, però, inclosos:

 • Bases de dades MySQL
 • Python, Ruby, Perl i altres entorns per produir contingut dinàmic en llocs web
 • Una instal·lació completa de cPanel per a una administració fàcil

També hi ha opcions d’assistència gestionades disponibles de forma gratuïta. Pot ser que no sigui un veritable servidor VPS, però segueix sent un valor molt bo durant uns quants dòlars al mes.

Veure la revisió completa del InterServer

3. Hostinger

hostinger vps allotjament

Preu més baix: 3,95 dòlars al mes

Temps de resposta: 309 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament Hostinger

Sí, ara ens apropem molt a trobar un servidor VPS veritablement gratuït. L’impressionant d’Hostinger és que aconsegueixen operar servidors molt sensibles que tenen uns números de temps excel·lents. No obtindreu un munt d’emmagatzematge amb la seva oferta més barata, de només 10 GB, però podeu actualitzar el vostre pla a una de moltes opcions. Tot està basat en SSD, així que espereu temps de resposta super ràpids.

El model de negoci de Hostinger es centra en vendre totes les altres coses que necessita un lloc web, com ara un nom de domini i un certificat SSL. Inclouen adreces IP dedicades tant IPv4 com IPv6 de forma gratuïta amb cada pla, una oferta impressionant per a un pla inferior a cinc punts.

Plans VPS que agafen una mica el preu

4. Allotjament InMotion

allotjament dedicat a inmotion

Preu més baix: 19,99 dòlars mensuals amb un 63% de descompte el primer mes

Temps de resposta: 640 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament InMotion

No és sorprenent, InMotion Hosting és un altre participant amb ofertes més barates construïdes en plataformes de núvol. Si bé el preu durant la vida d’un pla no és tan gran com s’observa amb altres plans d’aquesta llista, hi ha valor. En particular, InMotion ofereix assistència bàsica gratuïta per a la gestió del servidor. Això significa que gestionaran la gestió de pedaços i actualitzacions per mantenir el vostre sistema estable i segur.

Tot el maquinari d’InMotion funciona en unitats SSD configurades en matrius RAID-6. Per als no iniciats, això significa que les probabilitats d’un fracàs catastròfic on no es puguin recuperar dades són ridículament baixes. Cada instal·lació inclou una edició empresarial de CentOS i també podreu administrar el vostre servidor VPS a través de cPanel. La infraestructura de suport també està basada en el núvol, de manera que podeu estar segur que el temps de funcionament serà sòlid.

També ofereixen una garantia de devolució de 90 dies, un acord tan bo com podreu veure al negoci. Tot i que no us permetrà recuperar la mà d’obra que podríeu posar en la configuració d’un servidor, almenys redueix el vostre risc sempre que no creeu una presència web robusta de seguida..

Consulta la ressenya completa de l’InMotion Hosting

5. AccuWebHosting

exact web hosting vps hosting

Preu més baix: 14,97 dòlars al mes amb una prova gratuïta d’un mes

Temps de resposta: 1.000+ ms

Horari: 100%

Consulteu els plans AccuWebHosting

La decisió de la falta de servidors de Windows d’aquesta llista fa que AccuWebHosting sigui una elecció especialment atractiva per als amants de Microsoft i la seva plataforma .NET. Si bé 15 dòlars al mes no és l’opció més barata del voltant, s’apropa al màxim a un servidor VPS gratuït que utilitza Windows, en aquest cas Windows 2008 Server.

També podeu aprofitar la prova gratuïta sense haver de proporcionar una targeta de crèdit. Si no esteu satisfets amb l’experiència, podeu deixar que el compte caduca sense renovar-vos.

Cada sistema té suport tant per a RDP com per SSH. Les màquines són servidors virtuals, no instàncies basades en núvols com a VPS. Això vol dir que tindreu recursos dedicats a màquines amb processadors Intel Xeon de la sèrie E5 o E7. Més important encara per als administradors hardcore de Windows, el sistema de virtualització HyperV de Microsoft és totalment compatible.

Si teniu un entorn Windows o compatibilitat .NET, AccuWebHosting és la millor opció. Altres ofereixen Windows per un preu addicional, però AccuWebHosting el inclou en el preu inicial perquè estan enfocats a proporcionar un nivell VPS de Windows de primer nivell a un preu just.

Opcions basades en models de negoci gratuïts, però limitats

6. x10Hosting

X10 principal principal

Preu més baix: Gratuït, però . . .

Temps de resposta: 428 ms

Horari: 100%

Visualitza x10 Plans d’allotjament

Quan utilitzeu x10Hosting, voleu obtenir un VPS de forma gratuïta en una instància del núvol, però és una solució increïblement restringida per les funcions. Això significa que els administradors del món es perdran desesperadament sense les petjades SSH, els inicis de sessió cPanel i altres funcions. Cada compte de x10Hosting pot utilitzar una sola adreça IP. No és estrany, tindreu una quantitat decidida de memòria RAM de només 512 MB. El sistema operatiu és només Linux, però tindreu l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats.

El que espera x10Hosting que fareu és comprar la nova versió al vostre propi temps. En realitat són una empresa de baixíssima pressió, però definitivament hi ha un terreny de venda quan decidiu que necessiteu alguna cosa com l’accés root o el servei d’atenció al client. Si voleu escalar ràpidament i no heu de preocupar-vos dels límits d’emmagatzematge, x10Hosting és una elecció fantàstica.

7. VPSWALA

vpswala

Preu més baix: Gratuït, però hi ha una novetat

Temps de resposta: 800 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament VPSWALA

VPSWALA fa una aposta força senzilla. Assumeixen que el vostre lloc web creixerà en algun moment. En algun moment, haureu d’acollir un segon domini o fer servir una segona adreça IP. Potser només necessitareu més memòria RAM, nuclis de processador, amplada de banda o espai d’emmagatzematge.

Sí, és gratuït per començar, però un cop heu de pujar, el preu disminueix fins a gairebé 60 dòlars al mes. L’avantatge és que el pla gratuït és bastant robust, amb dos nuclis de CPU, 30 GB d’emmagatzematge, dos GB de RAM i una TB d’ample de banda. També podeu utilitzar una sola adreça IP al vostre pla VPS gratuït.

La gent de VPSWALA està molt avançada quant a la venda. En particular, els plans gratuïts inclouen tecnologia 24 hores i atenció al client. És impressionant, fins i tot si el model de negoci és una trampa per als llocs web en creixement. Si esteu 100% segurs que el vostre lloc mai superarà els 30 GB inicials d’emmagatzematge SSD, però, és molt bo.

Res a la vida és gratuït, però això és bastant a prop

Tant si es tracta d’una prova gratuïta per VPS, com d’una forma gratuïta amb asterisc o simplement una solució de baix cost, hi ha moltes maneres d’aconseguir realment, molt a prop de no pagar. En alguns casos, com per exemple, amb VPSWALA, hauràs de supervisar de prop el consum de recursos dedicats. Altres casos, com per exemple amb Hostinger, són prou rendibles fins al punt de no ser prou visibles.

Un mot de consell a seguir és vigilar perquè els que ofereixen plans gratuïts sense declaracions òbvies del que és la captura. Les estafes de pesca no utilitzen la paraula clau “allotjament gratuït” tot el temps, i és aconsellable abstenir-se de donar informació a la vostra targeta de crèdit a qualsevol empresa de la qual ningú no ha sentit a parlar mai..

Què esperar

Fins i tot si es tracta de moltes solucions que abracen el preu de preu de 30 dòlars que és habitual a la indústria, podeu esperar tenir una experiència no gestionada.

Si bé hi ha possibles actualitzacions de revisió i actualització, es tracta només de la companyia de hosting que es protegeix dels embolics del seu maquinari.

Si instal·leu un script PHP i fa malbé el vostre lloc web, és probable que no tingueu assistència gestionada gratuïta solucionant qualsevol cosa que us hagi fallat malament..

Per aquesta raó, l’enfocament gratuït no és recomanable per a qualsevol que no tingui algun tocador tècnic.

Si busqueu un pla molt barat i no sabeu molt sobre la remotació als servidors, assegureu-vos de trobar-ne un que inclogui algun grau de suport gestionat. És probable que aquests usuaris puguin pujar al següent nivell, on els plans solen costar uns 30 dòlars al mes. Tot i així, però, voldreu buscar allotjament gestionat si no esteu familiaritzats amb conceptes d’administració terrorífics com “accés arrel” i “SSH”.

Per a les persones que tenen talls tècnics raonablement sòlids, hi ha alguna cosa a dir per provar una solució gratuïta o una que s’acosta a no costar. Tot i que simplement abordeu alguna cosa com els plans impensables de baix cost de Hostinger, trobareu un sistema sorprenentment sensible que inclou un entorn robust per a desplegar pàgines web i aplicacions web. Potser no serà 100% gratuït, però tampoc patireu temor existencial cada mes quan vengui la factura del servidor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector