9 millors empreses d’allotjament VPS barates del 2020: pressupost pressupost

VPS és un desallotjament de l’allotjament compartit, però podeu trobar algunes ofertes sòlides per mantenir l’actualització potent al vostre pressupost.


Si teniu un lloc d’alt volum o només necessiteu un rendiment addicional, l’allotjament VPS és el camí a seguir.

millor allotjament per a petites empreses

Trobar una opció d’allotjament VPS barata és una tasca que té molt en compte. La taxa de marxa a la indústria de les ofertes de VPS és d’uns 30 dòlars al mes, però es pot tenir un servidor VPS barat si saps on mirar.

Tanmateix, també és prudent pensar en alguns dels requisits específics per tenir un lloc web. Per exemple, val la pena preguntar:

 • Necessiteu allotjament Windows, o és un sistema operatiu Linux prou bo?
 • Es gestiona l’allotjament imprescindible o pot mantenir el servidor pel vostre compte?
 • Quant d’ample de banda necessiten els vostres llocs?
 • Quin és el vostre nivell global d’habilitats treballant amb accés root, un tauler de control, un shell SSH i una configuració de client / servidor FTP?

Per exemple, és possible trobar un proveïdor de VPS de baix cost que inclogui ajuda d’allotjament VPS gestionada. Si no teniu gaire habilitats com a administrador del servidor, haureu de prioritzar-lo quan reviseu els plans VPS. Amb una mirada intensa en allò que necessita i el que ofereix el proveïdor de serveis d’allotjament, hauríeu de trobar plans d’allotjament VPS que no suposin el pressupost..

1. Allotjament A2

a2 hosting vps hosting

Preu més baix: 5 dòlars mensuals per un VPS completament sense administrar

Temps de resposta: 279 ms

Horari: 99,66%

Consulteu els plans A2Hosting

Com moltes de les opcions d’aquesta llista, l’oferta de VPS més barata d’A2 s’adreça directament a persones que tinguin les habilitats tècniques necessàries per remotar en un sistema i mantenir-lo sense ajuda. Hi ha opcions de serveis gestionats disponibles des d’A2 Hosting, però costa molt més, fins als 35 dòlars al mes.

L’oferta de gamma baixa és força limitada en termes de rendiment. Només tindreu accés a un nucli de CPU, però podreu pagar una mica més per obtenir recursos addicionals, com ara més nuclis, espai de disc i RAM. No recomanaríem que s’execute un lloc d’alt rendiment al nivell més baix d’A2, però representa una proposta de valor sòlida per a qualsevol que només necessiti obtenir pàgines estàtiques o que hagi d’utilitzar scripts dinàmics bàsics en PHP..

No vol dir que el rendiment és terrible. Obtindreu una unitat SSD gratuïta amb el vostre pla. A2 també ofereix accés a Cloudflare per proporcionar estabilitat i seguretat addicionals. La configuració del servidor també és molt ràpida i triguen uns minuts. Moltes funcions, com ara cPanel, també són complements.

Pel preu, també és molt difícil queixar-se de la velocitat. Amb un temps de resposta de 300 ms, haureu de posar una versió bastant descabellada de WordPress al servidor abans que els vostres temps de càrrega fossin fins i tot mediocres. A2, amb només 5 dòlars, A2 guanya correctament un lloc a la part superior de qualsevol llista d’ofertes de VPS assequibles. També hi ha una garantia de devolució de diners.

Veure la ressenya completa d’A2Hosting

2. iPage

allotjament ipage vps

Preu més baix: 19,99 dòlars al mes

Temps de resposta: 708 ms

Horari: 99,75%

Consulteu els plans d’allotjament iPage

La gent d’iPage no es deixa portar amb oferir absolutament barebones plans d’acollida de brutícia. En canvi, la companyia se centra a proporcionar la que es pot descriure millor com una opció prou adequada que supera l’estàndard de la indústria d’allotjament web de 30 dòlars mensuals per VPS per un marge decent..

Amb molta diferència, l’avantatge més gran d’utilitzar iPage és que ofereixen suport tècnic i de client gestionat amb el seu preu. Si us preocupa quedar-vos al desert amb un servidor que no podeu mantenir, és una gran cosa. Per això, iPage pot ser ideal per als venedors, dissenyadors i agències que necessitin una mica d’ajuda quan la tecnologia comenci a actuar..

Per als vostres 20 dòlars, podeu obtenir un servidor d’un sol nucli, 40 GB d’espai d’emmagatzematge, una TB d’ample de banda i una instal·lació gratuïta en cPanel. A l’avantatge, no hi ha servidors de Windows que ofereixen i fins i tot les ofertes de Linux estan limitades a CentOS. També tractareu amb una instal·lació de pila LAMP una mica centrada en PHP 5.

El que ofereix iPage probablement no és la millor opció per a persones que necessitin una proposta de preu per rendiment que estigui fora dels gràfics. Si només necessiteu obtenir hosting bàsic i habilitats de script dinàmic a un preu raonable, no està malament. Llanegeu el servei gratuït de serveis gestionats i iPage és una excel·lent elecció per a clients conscients del preu que necessiten una mica d’ajuda de tant en tant.

Veure la revisió completa de iPage

3. Dreamhost

hosting de vps dreamhost

Preu més baix: 10 dòlars al mes

Temps de resposta: 418 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament Dreamhost

Un dels punts forts de Dreamhost és que es troben a prop d’una empresa d’allotjament web de serveis complets. Venen noms de domini i ofereixen un paquet d’allotjament VPS de 10 dòlars que inclou un ample de banda completament no modificat. Si heu de comprar una adreça IP al bloc IPv4, també us quedaran coberts.

A mesura que s’està fent més comú, també podeu esperar que el vostre lloc estigui funcionant amb unitats SSD de gran resposta. El pla de referència només inclou 10 GB d’espai en disc, de manera que els usuaris que tinguin llocs més pesats que incloguin molts suports potser vulguen buscar-se a un altre lloc.

Dreamhost també és un proveïdor de serveis completament gestionat i, a 10 dòlars al mes, queda molt lluny el preu més barat que hi trobareu. També tenen el seu personal d’atenció al client disponible per a trucades de camp les 24 hores del dia.

Un avantatge important és l’oferta gratuïta de còpies de seguretat automàtica per a llocs de WordPress. Tanmateix, no tindreu un servidor Windows. Per cert, és molt fàcil afegir RAM per a les instàncies virtualitzades, tot i que evidentment comporta un cost.

L’horari és sòlid en roca. També podeu esperar que el vostre sistema tingui una resposta molt gran. Si busqueu el mitjà feliç entre serveis gestionats, velocitat i preu, Dreamhost aconsegueix un balanç molt bonic.

Veure la ressenya completa de Dreamhost

4. Hostwinds

hostwinds vps hosting

Preu més baix: 4,49 dòlars al mes per allotjament basat en Linux no gestionat

Temps de resposta: 1.093 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament de Hostwinds

Una altra entrada al final molt baix de l’escala de preus és Hostwinds. La companyia ofereix un nivell de 4,49 dòlars per serveis no gestionats, però també hi ha una oferta de 10,99 dòlars per a allotjament web gestionat. El nivell inferior de sistemes inclou una CPU d’un sol nucli amb el VPS, 30 GB d’emmagatzematge en disc basat en SSD, una sola TB d’ample de banda i un GB de RAM.

El major avantatge amb Hostwinds és que també ofereixen sistemes Windows a més de Linux. Ofereixen atenció al client les 24 hores del dia, però l’empresa prefereix que els usuaris accedeixin al seu sistema de xat en directe. Podeu fer transferències de franc i obtenir ajuda per aconseguir-ho.

El rendiment és a la vora de l’inacceptable, i el temps de resposta inicial supera poc més d’un segon complet. Inclouen un tallafoc de qualitat empresarial i l’entorn de script dinàmic és un sistema PHP 7 modern. La seguretat us pot conduir a Hostwinds, com pot ser que necessiti serveis de hosting gestionats, però, si no, creiem que els clients poden trobar millors ofertes en els mateixos nivells de preus..

Consulteu la ressenya completa dels Hostwinds

5. 1 i1 IONOS

Allotjament 1 i 1 ionos vps

Preu més baix: 2 dòlars mensuals per allotjament basat en Linux no gestionat

Temps de resposta: 918 ms

Horari: 100%

Vista 1&1 plans d’allotjament IONOS

El preu és tan barat com el que trobareu al negoci i, probablement, us haureu de preguntar quina pot ser la captura. La captura més gran és que només tindreu accés a una sola CPU virtual i mig gir de RAM. A més, l’espai d’emmagatzematge, sorprenentment, és de només 10 GB, però almenys SSD.

Només rebeu una llista de sistemes operatius Linux habituals per als vostres $ 2. Impressionant, però, podeu escollir centres de dades a Amèrica, Alemanya o Espanya.

Veure el complet 1&1 revisió IONOS

6. Núvol AWS

amazon lightsail

Preu inicial: 3,50 dòlars al mes

Temps de resposta: 500 ms

Horari: 99,99%

Consulteu els plans d’allotjament al núvol AWS

En el sentit més estricte, l’oferta d’Amazon no és una veritable solució d’allotjament VPS. No obstant això, utilitzant l’arquitectura de núvols massiva de la companyia, AWS Cloud ofereix una experiència perfecta que funciona gairebé exactament com un VPS normal.

És difícil superar el preu de 3,50 dòlars mensuals, tot i que la captura és que esteu entrant en un entorn 100% no gestionat. AWS Cloud està dissenyat per a tecnologies hardcore a grans empreses multinacionals, i la configuració és absolutament imperdonable per a persones que estiguin almenys en un nivell avançat de grau intermedi de coneixement que treballin amb sistemes operatius, accés remot i altres components..

Un pla de sortida pot ser molt agradable per a persones que necessiten una escalabilitat barata. Això només significa pagar els cicles de processador i pot resultar atractiu per a empreses que tractin coses com ara les vendes de vacances d’hivern. Si no voleu augmentar el sistema per satisfer la demanda i pagar per mantenir aquesta escala durant la temporada baixa, aleshores, AWS val la pena mirar-la.

El principal aspecte és que podeu instal·lar tot el que vulgueu a la instància. Si voleu executar Node.JS en lloc de PHP, elimineu-vos. Per això, és una bona opció per a professionals altament qualificats que sàpiguen configurar servidors de forma remota. Per a tots els altres, és probable que miris en un altre lloc.

Mostra la ressenya completa de AWS Cloud

7. Alibaba Cloud ECS

alibaba cloud vps hosting

Preu més baix: 4,50 dòlars per 1 TB de transferència de dades

Temps de resposta: 2.000 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament ECS de Alibaba Cloud

Alibaba es pensa millor com la versió xinesa d’Amazon, i, per descomptat, la companyia també ofereix ofertes similars amb VPS basat en núvols. El preu és barat i és un bon punt de partida per pagar l’amplada de banda només per ús. Els usuaris obtenen una CPU virtualitzada, una GB de memòria i 40 GB d’emmagatzematge SSD pel preu. Això és molt espai per al dòlar per al dòlar. La companyia també es compromet a utilitzar la sèrie E5 de processadors Intel Xeon.

Els temps de resposta fora d’Àsia són probablement dolents. Tot i així, si esteu configurant servidors per a persones a Àsia o Austràlia, podeu apropar els números al que veieu amb AWS.

Si la configuració del núvol de AWS sembla poc agradable per l’usuari, aleshores prepareu-vos per a la interfície senzilla entre els usuaris i hostils d’Alibaba. Trobar l’opció exacta per a les vostres necessitats d’allotjament VPS pot ser un repte. Si busqueu una alternativa a AWS Cloud, Alibaba pot ser que valgui la pena fer-ho. Si no teniu les xules tècniques per ordenar el procés de configuració pel vostre compte, voldreu continuar la caça.

Què és VPS i per què no sempre és barat?

Respecte al que intenta competir, l’allotjament VPS és barat. Tot i que l’estàndard de la indústria de 30 dòlars mensuals pot semblar que no sigui assequible, sobretot en comparació amb algunes opcions d’allotjament com servidors de núvol i hosting compartit, és molt bo en comparació amb el que podreu veure en empreses dedicades d’allotjament. Un servidor totalment dedicat pot costar des d’entre un parell de cent i uns quants milers de dòlars al mes, segons el tipus de màquina que faci el treball d’allotjament.

L’allotjament VPS és, en molts aspectes, un producte dirigit a persones que volen dividir la diferència. Necessiten alguna cosa més barat que un servidor dedicat, però encara els agradaria tenir alguna cosa que els permeti tenir un accés complet a l’arrel, la capacitat d’instal·lar el seu propi programari i un ampli control d’administració..

Què és exactament un VPS, doncs?

La virtualització és un procés on una empresa divideix els recursos d’una màquina física en una sèrie de servidors privats virtuals. Cadascuna d’aquestes instàncies virtualitzades és capaç de proporcionar una versió independent i totalment funcional de:

 • Un sistema operatiu
 • Un entorn del servidor web
 • Un sistema de fitxers complet

Dit d’una altra manera, és un ordinador totalment operatiu que funciona dins d’una partició en una màquina molt més gran. No és infreqüent que les màquines hoste tinguin centenars de nuclis de processador, molts terabytes d’emmagatzematge i una gran quantitat de memòria RAM. El fet de canviar aquests recursos fins a un conjunt de servidors virtualitzats significa que una empresa pot oferir servidors a un parell de cent clients sense haver de crear una màquina dedicada per a cadascun..

Potser us preguntareu per què el VPS no sempre és més barat. El més important per a les empreses que suporten servidors VPS és que han de proporcionar una mica de suport tècnic i al client. L’allotjament VPS barat gairebé sempre no està gestionat, i això vol dir que es treure molt del costat de suport de l’equació. Les empreses també solen retallar altres funcions per tal de reduir els costos, incloent:

 • Menys nuclis de CPU
 • Menys memòria
 • Escalabilitat disminuïda
 • Llicències de tauler de control de codi obert o de baix cost
 • Programari lliure de llicències, especialment la pila LAMP

També poden evitar oferir coses com:

 • Windows VPS
 • Protecció DDoS
 • Unitats SSD
 • Recursos dedicats

Res d’això és inherentment terrible. Si allotgeu un lloc web que no obtingui un trànsit de trànsit o que necessiteu molta potència de processament, és una manera magnífica d’estalviar diners.

Què espereu d’un proveïdor de VPS barat

No és impossible trobar una empresa d’allotjament VPS assequible, però haurà de fer alguns compromisos. En la majoria dels casos, executareu un VPS de Linux i no un servidor de Windows. L’espai d’emmagatzematge també pot ser força limitat, normalment entre 10 i 40 GB. No serà un problema per a la majoria de llocs web, però pot presentar problemes a mesura que el lloc creixi. És probable que només estiguis limitat a un bon nombre de distros Linux, com ara Ubuntu, CentOS o Debian.

La manca d’assistència gestionada amb proveïdors d’allotjament VPS barats pot ser un problema per a usuaris menys experimentats en tecnologia o amb experiència. L’allotjament gestionat està dirigit a persones que necessiten ajuda per a problemes de configuració i resolució de problemes. En un entorn no gestionat, sou pràcticament pel vostre compte com estaria amb una màquina real asseguda a una habitació. Sobretot, la màquina virtual es troba en una màquina real a la qual heu d’accedir de forma remota i que pot presentar el seu propi conjunt de reptes si funcions com SSH i FTP no responen.

Generalment no és recomanable per a persones que no tinguin experiència d’administració de Linux per comprar un servidor VPS barat. Si no es pot obtenir un acord d’assassinat en un servidor gestionat, treballar com a comercialitzador o una agència que intenta administrar un servidor pot ser un desastre. Les millors ofertes de VPS no justifiquen quedar-se en sec sense tenir cap suport tècnic. A menys que estigui molt còmode treballant amb una CLI i en una interfície com PuTTY, absolutament voldràs obtenir un pla d’allotjament completament gestionat.

D’altra banda, un VPS de baix cost és una manera excel·lent d’estalviar diners si teniu les habilitats necessàries per mantenir-lo. Els servidors VPS barats us poden ajudar a aconseguir estalvis de centenars de dòlars, especialment si necessiteu executar-ne diversos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map