A2 vs GoDaddy.com Hosting – Comparar preus i plans – maig 2020

A2 vs GoDaddy.com Hosting – Comparar preus i plans – maig 2020

A2 vs GoDaddy.com Hosting – Comparar preus i plans – maig 2020

Si compareu dues companyies d’amfitrió de grans dimensions, pot ser difícil trobar els trets i característiques de cada empresa. Quan ambdues empreses ofereixen una àmplia varietat de paquets, garanties de funcionament similars i opcions personalitzables fan que la decisió sigui encara més difícil..


Un cop entengueu les necessitats del vostre negoci per al vostre lloc web, us serà molt més fàcil prendre una decisió sobre l’amfitrió del lloc web ideal. Si compareu les funcions, la velocitat, la durada i el temps d’inactivitat de l’empresa i ajusteu l’opció al vostre pressupost us ajudarà a prendre la millor decisió possible.

A2 Hosting

A2 Hosting ha estat constantment una elecció més ben assenyalada per a la qualitat d’allotjament des de l’any 2003. Diverses fonts compten el seu espai de disc il limitat i l’amplada de banda il·limitada com a funcions molt valorades.

 • Preu: A2 Hosting ofereix múltiples opcions d’allotjament.
  • Hosting compartit: normalment, els paquets comencen a 7,99 dòlars, però A2 Hosting ofereix un codi de cupó que baixa el preu fins a 3,92 dòlars al mes..
  • VPS Hosting: el paquet d’entrada és de 5 dòlars mensuals.
  • Hosting per a distribuïdors: a partir de 19,99 dòlars abans dels cupons, però els seus codis disponibles solen baixar el preu fins a 13,19 dòlars al mes..
  • Hosting dedicat: el preu pre-descomptat de 119,99 dòlars mensuals baixa fins als 99,59 dòlars mensuals després d’aplicar el cupó.
 • Atenció al client: A2 ofereix servei d’atenció al client 24 hores i 24 hores mitjançant trucades telefòniques, entrades de servidor o xats en viu, els clients elogien el seu servei.
 • Velocitat: la plataforma d’alt rendiment SwiftServer permet que A2 Hosting els ofereixi paquets Turbo, que carreguen les vostres pàgines fins a 20 vegades més ràpidament. A2 Hosting també ofereix unitats d’estat sòlid a tots els comptes de client.
 • Valor: L’empresa inclou SSD, accés cPanel per a tots els clients d’allotjament compartit i una gran varietat d’opcions personalitzables per als seus clients d’allotjament i revenda..
 • Característiques: tenen un alt nivell de seguretat amb protecció antivirus, còpia de seguretat automàtica basada en servidor, cPanel inclòs i múltiples opcions de programari, integracions de plataformes i molt més per adaptar-se a cada negoci..
 • Temps mort / hora mort: A2 Hosting promet als clients un 99,9 per cent de la seva vida i permet als clients triar el seu centre de dades dels llocs de propietat privada de Michigan, Amsterdam i Singapur..

GoDaddy

Amb més de 14 milions de clients a tot el món, GoDaddy ofereix servei d’atenció al client d’alta qualitat durant gairebé 20 anys. Amb preus molt raonables en diversos països i un temps de vida del 99,9 per cent, GoDaddy és una opció molt popular per a molts clients diferents.

 • Preu: GoDaddy té preus molt baixos i fa vendes i ofertes amb freqüència. Hi ha diversos nivells per a les seves opcions d’allotjament.
  • Hosting compartit: ofereixen plans d’allotjament Linux i Windows que comencen a vendre a 3,99 dòlars; normalment, els plans comencen a 7,99 dòlars al mes.
  • Hosting al núvol: el primer mes és gratuït i, a continuació, un pla de placa de 20 GB a 5 dòlars al mes; amb el pla més alt, obteniu 80 GB per no més de 80 dòlars al mes.
  • Hosting per a distribuïdors: ofereixen dos programes de distribuïdors: un pla bàsic per a fins a 25 clients que comença a partir de 8,99 dòlars mensuals i un programa de distribuïdor professional que admet clients il·limitats a partir de 14,99 dòlars mensuals..
  • Hosting dedicat: Els plans d’IP dedicats comencen a partir de 5,99 dòlars mensuals.
  • Servidors privats virtuals: els plans de Linux comencen a partir de 24,99 dòlars al mes, a la venda des de 29,99 dòlars al mes; Els plans de Windows comencen a partir de $ 34,99 al mes, baixant dels 39,99 dòlars normalment.
 • Atenció al client: GoDaddy ofereix servei telefònic 24 hores per a una àmplia varietat de llocs i idiomes. També tenen un xat instantani i una base de dades detallada on podeu cercar informació. Hi ha fòrums i blocs de clients actius per obtenir ajuda.
 • Velocitat: GoDaddy no és l’amfitrió més ràpid del mercat, però proporciona un rendiment de velocitat sòlid.
 • Valor: GoDaddy té molts anys d’experiència. Els seus preus són extremadament baixos i proporcionen un servei d’atenció al client de qualitat i unes característiques fortes per a clients de tot el món. Alguns paquets també poden oferir fotografies publicitàries o d’imatges.
 • Característiques: A més del seu suport per a la creació de llocs web i la seva experiència en subhastes de dominis, proporcionen correu electrònic allotjament, lloc web, logotip i disseny de llocs web de comerç electrònic, juntament amb tutorials de seguretat, seguretat i altres opcions d’allotjament i servidor a el seu programa Pro.
 • Temps d’inactivitat / temps d’inactivitat: GoDaddy no publica gaire els seus percentatges d’aturada i d’atur, però garanteixen un 99,99 per cent de temps de vida, mantenint els estàndards de la indústria. Tenen centres de dades i ubicacions de tot el món i tenen un historial sòlid de servei constantment bo.

Què et convé?

Si bé ambdues són empreses d’allotjament adreçades a petites empreses, hi ha algunes grans diferències entre A2 i GoDaddy. Ambdues tenen característiques i especialitats úniques que els permeten prestar serveis per a grans i petites empreses i disposen de programes que poden acollir usuaris de tots els punts forts i habilitats..

GoDaddy és una bona opció de nivell d’entrada per a aquells amb pressupostos limitats o poca experiència. Tenen programes per a distribuïdors, afiliats i sense ànim de lucre. Allotgen més de 65 milions de dominis, proporcionant transferències, noves extensions, dominis personals i serveis de cerca massiva. El creador de llocs web, feu-vos-vos-mateix, està dissenyat per ajudar a un nou usuari a funcionar en un termini curt de temps.

L’A2 s’adapta millor a empreses mitjanes que tinguin personal amb experiència i coneixements sobre disseny i necessitats d’allotjament web. Més de 30 paquets d’allotjament personalitzats i una gran varietat de funcions per al punt de preu fan que A2 sigui una opció sòlida i fiable.

Per explorar més opcions d’allotjament, consulteu la nostra publicació de Hosting A2 i Siteground.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector