Bluehost vs HostGator 2020: compara preus i funcions

Bluehost vs HostGator 2020: compara preus i funcions

Bluehost vs HostGator 2020: compara preus i funcions

La decisió de Bluehost vs HostGator és dura. Per què? Doncs són amfitrions assequibles, d’entrada i amb moltes opcions. Són marques de les que heu sentit a parlar, i fins i tot potser d’un famós podcaster. Llavors, què és el que més us convé? Cavem per sota.

PREU  |  VALORSUPORT  |  ACTUALITZACIÓ  |  VELOCITAT  |  CARACTERÍSTIQUES  |  CONCLUSIÓ  


Bluehost és una de les empreses d’allotjament més populars de tot el món, però és adequat per a vostè? Amb el reconeixement de nom i una millor atenció al client, és una opció sòlida per a principiants.

4.5

Revisor

4.6

Usuaris (12 vots)

VS

Amb més d’un milió de llocs web allotjats, HostGator és un desconcertant. HostGator és un excel·lent amfitrió per a aquells que busquen allotjament barat amb moltes funcions avançades.

3.8

Revisor

4.2

Usuaris (11 vots)

Preu

Puntuació: 4,5

Bluehost té alguns dels preus més assequibles d’entrada, i l’allotjament compartit és el més popular a preus inferiors. Vam deduir mig punt pels preus a causa dels 3 anys de termini necessaris per a la millor oferta, però, en general, és tan barat com és:

SharedWordPressVPS
Preu de venta2,95 dòlars / mes19,95 dòlars / mes18,99 dòlars / mes
Preu normal7,99 dòlars / mes29,99 dòlars / mes29,99 dòlars / mes
El millor perPrincipiantsWordPressEmpreses

Veure preus

Puntuació: 4,5

HostGator té una àmplia selecció de plans, des del servei d’allotjament compartit de negocis fins a l’allotjament VPS de gran preu. HostGator és molt agressiu pel que fa a preus, oferint grans descomptes a mesura que guanyen quota de mercat. La seva ambició és el vostre benefici:

SharedWordPressVPS
Preu de venta2,75 dòlars / mes5,95 dòlars / mes29,95 dòlars / mes
Preu normal10,95 dòlars / mes14,95 dòlars / mes89,95 dòlars / mes
El millor perPrincipiantsLlocs de WordPressLlocs de creixement

Veure preus

Valor

Puntuació: 4,5

Segons la nostra opinió, Bluehost és un valor enorme. Amb un preu a partir de només 2,95 dòlars / mes (preu promocional), podreu obtenir el suport d’una empresa molt gran amb el servei d’atenció al client esperat i la qualitat del servei. Algunes de les funcions principals incloses en els preus inicials de fons de roca que afegeixen el valor són l’amplada de banda no modificada, un certificat SSL gratuït i 50 SSD en emmagatzematge..

Pensem que l’allotjament compartit Plus és un millor tracte il·limitat llocs web inclosos, emmagatzematge il·limitat i dominis il·limitats. Si aneu a altres plans, podreu veure una gran relació qualitat-preu que invertiu. No creureu veritat funcions excel·lents, però el valor serà molt alt. 

Puntuació: 4,5

HostGator ofereix un valor increïble pels seus preus. De veritat, no és tan fort com SiteGround, que és el favorit general, però HostGator us portarà a la porta de manera molt assequible.

En general, té un valor molt fort perquè, pel que pagueu, obteniu un munt de funcions com ara migracions gratuïtes, amplada de banda no modificada i suport 24/7/365.

Quan no veiem un valor fort és on es cobren els extres que inclouen de forma gratuïta, com ara les còpies de seguretat, que són importants per a la salut del vostre lloc. També volen cobrar més per obtenir un temps de funcionament millor, que al nostre parer hauria de ser una funció bàsica inclosa en tots els plans, per molt barata que sigui.

Atenció al client

Puntuació: 3,5

L’assistència al client de Bluehost és una bossa mixta. Alguns crítics recents mai no han tingut cap problema, d’altres tenen històries d’esperar durant molt de temps i obtenir suport subpar.

Amb suport 24 hores / 24, tant per telèfon com per xat en directe, sempre podeu obtenir-ne informació. A diferència d’altres, de més qualitat, no obstant això, és possible que no tingueu tecnologia de màxima qualitat ni el servei més ràpid.

Més detalls

Puntuació: 3

HostGator comprova totes les caselles de la superfície amb el seu suport: les 24 hores i els 365 dies de l’any. Per xat i per telèfon. Però els clients expliquen una història diferent.

Hi ha moltes queixes sobre respostes lentes, personal incompetent i suport general dels subpartits. Hi ha molta gent que no té cap queixa, per la qual cosa us recomanem que proveu el suport abans de comprar.

Més detalls

Hosting Uptime

Puntuació: 4,5

Els informes a la web mostren Bluehost un temps de funcionament força fort del 99,99% al 100%.

Tot i això, és difícil trobar si ofereixen alguna garantia de temps específica HostGator (companyia germana) ho fa. Els seus pàgina d’acord d’execució del servidor només promet promeses vagues de menys de 15 minuts de temps d’inactivitat abans de ser solucionades. 

La seva pàgina d’allotjament compartit no fa cap referència a una promesa de temps específic. Així que, fins i tot amb grans informes de temps de funcionament, amb mínims temps d’inactivitat, els anem a mig punt per una falta de transparència en aquest tema.

Puntuació: 4,5

Amb més de 99,5% de temps de vida, segons la font, no hi ha gaires queixes amb HostGator.

A més, HostGator ofereix el mes d’allotjament gratuït si es troben per sota del Garantia del 99,9%.

Els hem atracat a mig punt perquè hi ha hagut queixes ocasionals per part dels usuaris, i també preferim veure el 99,99% de temps de servei per als proveïdors de millor categoria..

Velocitat

Puntuació: 3,5

Bluehost ha fet avenços significatius en la velocitat dels darrers anys. Hi havia queixes d’usuaris, però han actualitzat el seu maquinari per prendre-ho seriosament.

Tot i això, només cal que hi aparegueu Twitter per veure tones de queixes Ara molts dels problemes de velocitat provenen de la configuració general del vostre lloc web i no només de l’allotjament, així que no deixeu de tenir-ho en compte. Bluehost també té tones de clients, per la qual cosa hi haurà reclamacions. 

Bluehost va fer les mencions honorífiques a la nostra publicació de comparació d’allotjament web més ràpida. Comproveu aquesta publicació si necessiteu la màxima velocitat del lloc.

Puntuació: 3.0 

L’allotjament compartit sol tenir problemes amb problemes de velocitat, basats exclusivament en el menor cost de l’allotjament. HostGator es troba fermament al centre del paquet quan es tracta de velocitat. Quan cerqueu Twitter, no veieu tantes queixes d’altres hostes compartits com Bluehost, que és un bon signe anecdòtic.

Si busqueu un producte HostGator més ràpid, consulteu l’allotjament HostGator Cloud. Si voleu allotjament compartit encara més ràpid que no destrueixi el banc, no obstant això, us recomanem molt bé A2 Hosting o SiteGround. Seràs molt més feliç amb aquests.

Característiques

Puntuació: 3,5

Bluehost té totes les funcions bàsiques que necessiteu per començar i una forma molt assequible per començar els bloggers. Inclouen un SSL gratuït de Let’s Encrypt, que és obligatori, així com un ample de banda no modificat.

Tanmateix, quan compareu amb altres empreses com SiteGround i A2 Hosting, a Bluehost no hi ha funcions addicionals que us resulten de gran ajuda. Una queixa és el fet que heu de pagar per les migracions, cosa que molesta.

També heu d’actualitzar a alguns dels plans compartits més cars, com Choice Plus i Pro, per obtenir còpies de seguretat del lloc, importants per a tots els llocs..

Veure totes les funcions

Puntuació: 4.0

HostGator sovint es compara amb Bluehost pels seus preus i característiques, i en general, HostGator és la que guanya aquí.

Entre les dues empreses, HostGator es va crear per a usuaris més professionals. I si compareu HostGator amb qualsevol altra empresa d’allotjament compartit, heu de tenir-ho en compte.

Ens agrada el fet que s’incloguin les migracions, tinguin instal·lacions d’un sol clic, es trobin a cPanel i tinguin una garantia de temps de vida del 99,9%. Encara ens agraden altres hostes com SiteGround millor per a les funcions en general, però HostGator té tot el que necessites per començar.

Veure totes les funcions

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector