Comparació d’allotjament 2020 d’Amazon Web Services (AWS) contra SiteGround

Comparar SiteGround vs AWS és estrany.


De debò, es tracta de dos tipus de serveis completament diferents.

AWS està dissenyat per a desenvolupadors experimentats que sàpiguen configurar i gestionar allotjament tècnic, que SiteGround és molt fàcil d’utilitzar i està dissenyat per a petites i mitjanes empreses.

Així que tallar a la persecució. Desenvolupador? Tria AWS.

Emprenedor o comercialitzador? Trieu SiteGround.

Comparatem una opció menys coneguda i una central d’allotjament, ambdues que han rebut crítiques fantàstiques i han satisfet les necessitats de molts clients satisfets.

Amazon Web Services (AWS)

Administrat per Amazon.com, la central en vendes al detall i entreteniment en línia, Amazon Web Services va començar com a departament el 2006 amb serveis d’infraestructura de tecnologia de la informació. Ara, en diem aquest cloud computing. Al poder abandonar servidors in situ, moltes empreses han constatat que prefereixen la computació en núvol per la seva flexibilitat i el seu rendiment basat en resultats..

 • Preu: crear un compte amb Amazon Web Services és gratuït i ofereix als usuaris una capa gratuïta durant 12 mesos després de la data de registre. També proporcionen altres serveis gratuïts que continuen després de l’any. Després d’això, ofereixen preus de pagament per part per a més de 50 serveis al núvol. Els primers 12 mesos, els usuaris reben:
  • Amazon EC2: capacitat de càlcul canviable que inclou 750 hores mensuals d’ús d’instàncies Linux, RHEL o SLES t2.micro o 750 hores mensuals d’ús d’instància de Windows t2.micro.
  • Amazon S3: infraestructura d’emmagatzematge de dades de baixa latència, que inclou 5 GB d’emmagatzematge, 20.000 sol·licituds de recepció i 2.000 peticions de venda.
  • Amazon RDS: el servei de bases de dades relacional ofereix cinc bases de dades diferents i inclou 750 hores d’ús d’instàncies d’Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro, 20 GB per a còpies de seguretat i 10.000.000 d’e / s..
  • AWS IoT: permet 250.000 missatges publicats o lliurats al mes.
  • Registre de contenidors Amazon EC2: 500 MB d’emmagatzematge cada mes.
 • Atenció al client: Amazon Web Services ofereix quatre nivells de servei, amb suport bàsic 24/7/365 inclòs a tots els comptes. Aquests serveis d’assistència inclouen suport tècnic, preguntes freqüents sobre el producte, centres d’autoajuda i un formulari d’assistència. Per augmentar les taxes, Amazon Web Services també ofereix als desenvolupadors, classes de suport empresarial i empresarial.
 • Velocitat: les velocitats no estan fàcilment disponibles i poden variar molt entre regions.
 • Valor: Molts usuaris d’Amazon Web Services agraeixen que el programa els permeti pagar durant els seus serveis els serveis que realment utilitzen. Els càrrecs són per gigaquet i per transferència dins i fora del cub d’emmagatzematge de dades.
 • Funcions: molts usuaris estan satisfets amb els extres que ofereix Amazon Web Services, incloses les sol·licituds d’eliminació, les restauracions de dades de glacier, la transferència gratuïta de dades entrants i la sortida a Amazon EC2 a Virgínia del Nord. Tothom rep gratuïtament els primers 1 GB de sortida sortida.
 • Temps d’aturada / hora de funcionament: Amazon Web Services publica cada dia al minut disponibilitat de servei per a les seves regions També mostren les interrupcions del servei que s’han produït durant l’any passat.
 • Per explorar totes les opcions de hosting, consulteu la nostra publicació AWS vs. GoDaddy.

SiteGround Hosting

Llançat a Bulgària, SiteGround proporciona allotjament des de fa més de 12 anys, no només construint paquets assequibles que satisfan una gran varietat de necessitats, sinó construint un entorn d’equip amb una filosofia artesanal, cosa que significa que creen les seves pròpies solucions d’alta qualitat. Proporcionen un valor afegit tant per als empleats com per als clients, proporcionant al personal un entorn creatiu divertit i proporcionen als usuaris 10 GB d’espai en disc, amplada de banda il·limitada, velocitats elevades i servei premiat

 • Preu: Els plans de SiteGround poden arribar una mica més alt que altres amfitrions de llocs web, però la majoria dels clients es mostren relacionats amb els detalls que SiteGround ha inclòs a cada nivell..
  • Hosting compartit: té un preu habitual de 9,95 dòlars, els codis de cupons baixen fins als 3,95 dòlars.
  • Cloud Hosting: comença a partir de 60 dòlars mensuals.
  • Hosting per a distribuïdors: un pla de crèdit, que equival a un any d’allotjament, és inferior a 42 dòlars cada crèdit quan adquireu 11 o més crèdits.
  • Hosting dedicat: Els plans del servidor dedicat als EUA comencen a partir de 229 dòlars al mes.
 • Atenció al client: no hi ha un segon que els representants del servei d’atenció al client no estan disponibles per a xat instantani, respostes de telèfon instantani i entrades que es responen en uns 10 minuts. Els representants del servei són capaços de resoldre problemes tècnics i solen solucionar problemes tècnics, completar les sol·licituds dels clients amb rapidesa i superar les expectatives.
 • Velocitat: Tots els plans d’allotjament inclouen unitats d’estat sòlid, així com un rendiment millorat amb NGINX, HTTP / 2, PHP7 i CDN gratuït. SiteGround ha escrit almenys 800 regles WAF per solucionar les vulnerabilitats del dia zero i millora la velocitat mitjançant la memòria cau dels llocs de WordPress i Joomla..
 • Valor: Hi ha tants detalls i funcions, i un alt nivell d’assistència al client, que SiteGround suposa un cost lleugerament més elevat per als paquets mensuals..
 • Característiques: SiteGround ofereix temes i tutorials per a llocs de WordPress, Magento i Joomla i ofereix còpies de seguretat diàries gratuïtes. Independentment del tema del lloc que trieu, SiteGround proporciona un cPanel millorat i integrat per l’usuari amb funcionalitats addicionals, creació i migració de llocs web assistits i configuració sense problemes.
 • Temps d’inactivitat / temps d’aturada: la companyia disposa d’una taxa de temps de funcionament anual del 99,9965 per cent i d’una taxa de lliurament mensual del 99,999 per cent. SiteGround també té una prova de velocitat que permet comprovar la velocitat de càrrega en temps real del vostre lloc. Els usuaris de tot el món poden triar entre centres de dades d’Amsterdam, Chicago, Londres i Singapur. Més de 90 per cent dels problemes de rendiment del servidor es resolen de manera instantània, segons SiteGround, gràcies als seus desenvolupaments de programari que inclouen detecció automàtica en temps real i una reacció instantània automatitzada que normalment no requereix cap interacció humana..

Vegeu aquí totes les opcions del recinte

Què et convé?

Comparar Amazon Web Services i SiteGround és com comparar les pomes a les taronges. Al seu nucli central, Amazon Web Services és una opció d’emmagatzematge en núvol de baix cost que ajuda els usuaris a gestionar les dades. El servei de hosting us permet reduir els costos, ja que només pagueu el que necessiteu, però és molt important conèixer i comprendre tots els aspectes del desenvolupament web. És excel·lent per als desenvolupadors de pàgines web i d’aplicacions que saben el que fan, però és possible que altres camps que preferissin treballar amb plantilles i temes siguin un repte. SiteGround és una empresa d’allotjament web més tradicional, cosa que la converteix en una millor elecció per a empreses de comerç electrònic, comercialitzadors i propietaris de petites empreses que no treballen en el desenvolupament web de forma regular. L’empresa també és una opció sòlida per a desenvolupadors que aprecien flexibilitat i opcions de personalització. Per obtenir una comparació d’allotjament web entre proveïdors d’allotjament similars, consulteu la nostra publicació de Siteground i GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map