Comparació de serveis web d’Amazon (AWS) contra comparació de BlueHost de maig de 2020

Decidir entre Bluehost i Amazon Web Services (AWS) allotjament?


Si és així, sou una rara.

El motiu és que es tracta de dos enfocaments completament diferents en allotjament web. Bluehost és un host més tradicional de baix cost amb les funcions bàsiques i la interfície estàndard de ControlPanel amb la qual podríeu servir. AWS està dissenyat per a desenvolupadors, amb les seves pròpies interfícies i un model de preus diferent.

Dit això, hi ha alguns punts clau a tenir en compte a l’hora de triar entre aquests dos host. Anem a capbussar-nos.

Si sou nou a l’allotjament web o si canvieu el proveïdor d’allotjament per primera vegada durant un temps, la tasca pot ser desconcertant. Seleccionar un servei d’allotjament web és una decisió difícil. Diversos factors participen en la vostra presa de decisions. Heu de pensar en coses com l’estructura de preus, els temps d’inici del servei i les funcions disponibles que us ofereix un servei d’allotjament.

L’assistència al client també és un factor important. Vostè vol tenir assistència tècnica disponible a l’instant quan alguna cosa vagi malament, ja sigui que passi a l’hora més ocupada del dia o al mig de la nit. Anem a desglossar tant les empreses de serveis web d’Amazon (AWS) com les empreses BlueHost i BlueHost per determinar quina és la que ofereix una millor opció per a les vostres necessitats d’allotjament web.

De banda ràpida: voleu un híbrid perfecte de preus AWS amb suport Bluehost? Consulteu Cloudways: una solució d’allotjament híbrida amb escala, preus i atenció al client.

Comparació AWS vs BlueHost Grid

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Temps d’inici / temps d’aturada99,95%99,9%
2Atenció al clientBon serveiXat en directe 24/7
3Iniciar l’emmagatzematgeVaria50 GB
4Preu inicial0,08 dòlars / horaComença en 3,95 dòlars / mes

Consulteu preus Bluehost

AWS vs Bluehost A Suport B Velocitat C Característiques D Valor E TransparènciaAWS Revisió 4 Revisor 3.1 8 vots34.54.54.53.5ABCDEBluehost Revisió 3.6 Revisor 3.5 18 vots3.52.544.53.5ABCDE

Comparació de les principals característiques d’AWS i Bluehost

Hi ha tantes funcions que es poden comparar a l’hora de mirar els amfitrions, ni tan sols és graciós. Hi ha tanta argot que et pot fer girar el cap! Com que el nostre lloc pretén desglossar les empreses d’allotjament per al vostre venedor o empresari mitjà, en lloc d’un desenvolupador experimentat, volem centrar-nos en els aspectes que més importen per a vosaltres..

AWS té tantes opcions d’allotjament, que és impossible comparar tots els productes en aquesta revisió. Ens centrarem en AWS en general, amb les seves ofertes d’allotjament EC2 i S3, i també en el seu producte Amazon Lightsail, centrat en el petit negoci / mercat no tècnic..

Fins i tot hauríeu de comparar AWS i Bluehost?

Aquí és el cas: si compareu aquestes dues empreses, potser voldreu repensar quins són els vostres objectius. Es tracta de dues bèsties diferents.

Heu d’anar amb AWS si teniu un equip o agència de desenvolupament que us ajudarà en la configuració d’allotjament. AWS ofereix una gran escalabilitat, preus i opcions, però el seu producte no està creat per al vostre usuari mitjà. Per això, vull advertir-vos ara per considerar si disposeu dels recursos de desenvolupament per gestionar AWS, o bé de la vostra pròpia habilitat tècnica. Dit això, tenen un producte Amazon Lightsail força nou que és molt més amable per al principiant, però tot i així està adaptat a algú amb algun desenvolupament bàsic o habilitats tècniques..

Si no esteu gaire orientats a la tècnica i només voleu tenir un bon amfitrió amb un gran suport, us recomanaria que compareu altres host. Primer, si busqueu un suport fantàstic i podeu gastar uns 15 dòlars per mes, us recomanaria comparar Bluehost amb SiteGround. Si busqueu un amfitrió sòlid amb molt bones crítiques, consulteu Bluehost vs A2 Hosting. Si podeu gastar entre 30-100 dòlars al mes pel que alguns consideren com el millor allotjament de WordPress, feu una ullada a la revisió Bluehost vs WP Engine.

Va bé, només calia donar aquest context perquè realment hi ha una gran diferència entre AWS i SiteGround, per la qual cosa és necessari obtenir el context.

Comparació de temps morts i temps d’aturada

Quan es comparen els informes de temps morts / uptime, un d’aquests amfitrions ho proporciona i l’altre no, cosa que hauria de donar alguna indicació de qualitat..

AWS els proporciona quadre de comandament de salut perquè el públic pugui veure en qualsevol moment. Bluehost no proporciona res similar a això.

Bluehost no reclama el seu percentatge de temps a les pàgines de màrqueting, tot i que promet una gran qualitat en general. Aturen poc temps per proporcionar un percentatge real de temps que el seu servei està disponible. Els clients actuals afirmen que el seu servei funciona i funciona el 99,9 per cent del temps. També podeu afegir xifratge SSL i SSH al vostre lloc web, la qual cosa millora la seguretat i ajudarà a establir una connexió més forta. La companyia utilitza un sistema de còpia de seguretat de subministrament d’UPS i una combinació de servidors sòlida per ajudar-vos a mantenir el vostre servei i funcionament el més eficaç possible.

És possible que l’allotjament d’Amazon Web Services (AWS) sigui l’autèntic líder del sector pel que fa al percentatge de temps que proporcionen els seus servidors. La companyia utilitza la mateixa xarxa de servidors que la seva botiga minorista en línia, de manera que sempre inverteix en tecnologia per millorar Amazon.com, en teoria, aquesta mateixa tecnologia es redueix als servidors AWS que el negoci pot comprar. La companyia també proporciona sistemes d’acomiadament complet i de seguretat automàtica del lloc, que serveixen per garantir que els seus servidors estiguin en funcionament en tot moment. Per ajudar a la disponibilitat del servei ofereixen centres de dades de tot el món, com ara São Paulo, Singapur, Tòquio i Califòrnia. Amazon Lightsail promet un 99,95% de temps de servei en el seu acord de nivell de servei (SLA).

Comparació de característiques

Bluehost ofereix una gran quantitat de funcions als seus clients. Gaudireu gairebé de totes les eines que podeu imaginar per millorar el vostre servei d’allotjament web. L’empresa admet totalment una varietat de tipus de codificació inclosos PHP, Perl 5, Javascript i Flash. Gaudireu d’una quantitat il·limitada d’espai de disc i de comptes de correu electrònic que estiguin disponibles per a l’ús que considereu oportú. També podeu gestionar un nombre il·limitat de noms de domini diferents, perfecte si la vostra empresa s’expandeix ràpidament.

L’allotjament d’Amazon Web Services (AWS) us ofereix còpies de seguretat programades i emmagatzematge virtual al núvol, que són beneficiosos quan alguna cosa no funciona correctament i que necessiteu obtenir informació de quan el vostre lloc web funcionava correctament. El seu servei d’allotjament dóna suport totalment a diverses plataformes com Joomla, Ruby, WordPress i Magento. També podeu utilitzar les opcions d’allotjament Windows i Linx si ho preferiu.

Comparació de l’assistència al client

Bluehost té marge de millora al departament d’atenció al client. El seu lloc web estableix que l’assistència al servei d’atenció al client està fàcilment disponible a través de xats en viu 24 hores, entrades de correu electrònic i trucades telefòniques. També hi ha disponible una videoteca per proporcionar assistència per a problemes habituals de suport tècnic. No obstant això, la manca de disponibilitat d’assistència al servei d’atenció al client és una queixa habitual tant per als antics clients com pels clients actuals. Hi ha informes de temps d’espera llargs i una qualitat de suport incoherent. El millor és fer un xat inicial amb un dels seus venedors primer per ajudar a determinar la qualitat.

El servei d’atenció al client és una mica confús amb Amazon Web Services (AWS). A l’exterior, no fan moltes reclamacions sobre qualitat d’assistència al client, però us demanen que inicieu la sessió per començar. També discuteixen l’elecció d’un pla d’atenció al client, que no és tranquil·litzador. Atès que AWS té com a objectiu el mercat de desenvolupadors, han de personalitzar l’atenció al client per adaptar-se a un dels seus molts productes. En definitiva, la qualitat d’assistència al client és incerta.

Comparació de preus

Bluehost té uns plans inicials força barats per aconseguir-vos a la porta, però el preu augmenta al cap d’un temps, mentre que AWS té preus més consistents, que també són barats.

L’estructura de preus de Bluehost es construeix amb els vostres plans estàndard de diversos nivells que us animen a triar l’opció mitjana. Els plans d’allotjament compartit comencen a partir de 3,95 dòlars mensuals (amb un descompte) i us proporcionen un lloc web amb 50 GB d’espai disponible. També rebeu cinc comptes de correu electrònic que tenen 100 MB d’emmagatzematge cadascun i una garantia de rendiment estàndard. La següent estructura de preus és per a un pla VPS que comença a partir de 29,99 dòlars al mes. Per aquest preu, rebeu 2 Cores de CPU, 30 GB SAN i 2 GB d’emmagatzematge.

Bluehost té una garantia de devolució de 30 dies:

“Si cancel·leu dins dels 30 dies, rebeu un reemborsament complet només al vostre servei d’allotjament. La garantia de devolució no s’aplica a la majoria de productes complementaris, com ara dominis, atesa la naturalesa única dels seus costos. “

Això és útil per a aquells que volen provar la qualitat sense perdre diners al final.

L’allotjament d’Amazon Web Services (AWS) té alguns productes d’allotjament diferents, de manera que els preus varien àmpliament segons les necessitats. El pla més senzill per als propietaris d’empreses seria la seva opció Lightsail que comença a partir de 5 dòlars / mes. Això simplifica els preus en comparació amb alguns dels altres productes que cobren per minut o per hora. Si voleu canviar o actualitzar les funcions, ofereixen gairebé totes les funcions imaginables sota el sol. Lightsail ofereix un assaig gratuït d’un mes també.

Recomanació final AWS vs Bluehost

Quan compareu Hosting Amazon Web Services (AWS) i Bluehost, és com comparar majoritàriament les pomes a les taronges..

Bluehost s’adreça a bloggers i empresaris per primera vegada que busquen configurar un lloc web d’una manera senzilla. AWS té una opció complexa i confusa d’opcions per a principiants, tot i que la seva oferta Lightsail és una bona manera senzilla de començar.

Si heu de triar entre tots dos i voleu allotjament barat i senzill, Bluehost és el camí a seguir. Tot i que això és amb la forta recomanació de buscar altres hostes de nivell més alt com ara Siteground o A2 Hosting.

AWS és barat, ràpid i molt flexible i seria recomanable per a un primer principiant si tinguessin una mica experimentats tècnicament. Si no us deixeu intimidar en aprendre un sistema nou i, en general, us podeu evitar problemes, podeu trobar les innovacions tècniques atractives d’AWS i una solució sòlida a llarg termini. Si acabeu de començar, hauríeu de començar Amazon Lightsail.

Una altra opció? Fes una ullada a Cloudways. Ofereixen allotjament web gestionat basat en les plataformes AWS o Google Cloud. L’híbrid perfecte de preu i suport. La nostra revisió completa Cloudways es submergeix en tots els detalls.

Bluehost Review Recap

A continuació, es mostra el resum de la nostra revisió completa de Bluehost.

Bluehost Review 3.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (18 vots) Pros

 • Alguns dels preus més barats
 • Tones de funcions
 • És bo per a principiants
 • Característiques de seguretat excel·lents per a allotjament de pressupost

Contres

 • La velocitat pot ser un problema
 • L’horari no està garantit
 • Alguns problemes de suport

Resum Perquè Bluehost és tan gran i comparteix recursos amb companyies germanes, poden oferir alguns dels preus més barats per allotjament. I per preus increïblement baixos, els plans de Bluehost cobreixen la majoria d’elements bàsics, com ara hosting de WordPress, VPS, funcions de seguretat sòlides i tones d’eines gratuïtes per arrencar. Al final del dia, obteniu el que pagueu. Falta el servei d’atenció al client de Bluehost, el temps de funcionament és baix i la seva velocitat deixa molt a desitjar. Els administradors web amb un pressupost que no preveu gaire trànsit ni bitllets d’assistència trobaran tot el que busquen amb preus Bluehost. Però si és més important per a vosaltres la seva fiabilitat, val la pena desembossar els diners addicionals per a un host més orientat al client com SiteGround o WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

AWS Review Recap

A continuació, es mostra el resum de la nostra revisió completa sobre AWS.

Opinions d’Amazon Web Services 4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (8 vots) Pros

 1. Emmagatzematge escalable automàticament
 2. Oferiu un model de pagament per ús en baix cost
 3. Opcions d’assistència excel·lents
 4. Un pla gratuït per a nous usuaris
 5. Arxius de gran Terabyte

Contres

 1. Els paquets estàndard no estan disponibles
 2. Preus diferents per ubicació
 3. Heu d’estimar i calcular el vostre ús
 4. Suport més difícil per contactar

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map