Comparant Amazon Web Services (AWS) i GoDaddy: cost o comoditat? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Comparar Amazon Web Services (AWS) amb GoDaddy és com comparar les pomes a les taronges.


O com comparar el transbordador espacial (AWS) amb un avió comercial (GoDaddy). Els dos us donaran la volta al món, però una és molt més complexa, amb molt més potencial, mentre que l’altra és molt accessible..

GoDaddy es simplifica per a principiants, Amazon Web Services (AWS) és per a desenvolupadors i usuaris avançats. A banda, podeu obtenir tots els avantatges de l’escala AWS i dels preus, però amb suport gestionat si aneu amb Cloudways.

Nota: a partir del 2020 podreu obtenir el servei d’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy per només 1 $ / mes amb aquest enllaç (un cupó especial d’Hosting WordPress WordPress Managed per GoDaddy). Es tracta d’un tràmit de pantalla i no s’espera que duri gaire.

AWS vs GoDaddy: fixació de preus

Si compareu els preus AWS i GoDaddy, el que heu de saber és que tenen un preu diferent.

GoDaddy cobra un cost fix mensual, tan baix com $ 1 al mes, amb preus promocionals.

AWS ofereix múltiples opcions, tant per preu minut com fix Amazon LIghtsail.

Un avantatge enorme és que Amazon ofereix realment allotjament gratuït per al primer any. Ara, és una solució d’allotjament gratuïta molt limitada, però és una manera excel·lent de començar.

AWS vs Godaddy: Característiques

Com a principiant, intenteu mirar aquestes opcions AWS i no us abrumeu:

opcions d'allotjament aws

Mentre que el hosting de GoDaddy és una mica més senzill:

opcions d'allotjament web godaddy

Ara GoDaddy detalla una mica més els detalls que aquestes tres opcions, però demostra que estan centrats en el vostre creador de llocs web de mamà mitjana..

Atenció al client

GoDaddy i AWS estan orientats a dos mercats diferents, per la qual cosa el seu suport és diferent.

GoDaddy gestiona el seu suport mitjançant el telèfon principalment i es concentren realment en ajudar a petites empreses i propietaris de llocs web personals.

AWS està dirigit a les empreses, per la qual cosa cal tenir en compte el suport AWS, amb el el suport empresarial arriba a 100 dòlars per mes.

AWS ofereix molt de suport amb els seus productes. Els blocs, un enllaç de contacte, fòrums de discussió, ajuda, xats en viu i suport permeten que qualsevol persona pugui connectar-se amb un representant.

GoDaddy té emmagatzematge en línia, suport de producte, enviaments de suport i transferència d’un domini. L’assistència al client d’ambdues parts és gairebé igual, amb opcions diferents per a vosaltres. És difícil dir quina és millor perquè ofereixen molt diferents tipus de suport. Si necessiteu connectar-vos immediatament amb algú, AWS seria la millor opció. Si necessiteu una mica de suport per als productes, GoDaddy seria la millor elecció.

Velocitat

Ambdues proporcionen velocitats ràpides per executar el vostre lloc web. La velocitat d’AWS sembla ser més ràpida que GoDaddy, ja que podeu connectar-vos amb un representant més ràpidament. Si estudieu la velocitat de funcionament del vostre lloc web, GoDaddy té algunes velocitats ràpides per posar-vos en marxa. Les velocitats varien en funció de les vostres necessitats, però treballaran per aconseguir-vos. Tampoc és una opció terrible, de manera que anireu bé amb cap. Si busqueu la subscripció anual gratuïta amb AWS, la velocitat serà molt més lenta del que necessitareu.

Valor

Si es pot permetre el preu de AWS, el valor seria millor. Com que obteniu molt més espai de disc amb AWS, pot ser que valgui la pena el preu més alt. Per obtenir un preu més baix, GoDaddy té el millor preu.

És possible que no tingueu les millors funcions amb GoDaddy, però és certament més fàcil al moneder. Tot depèn de les vostres necessitats per assolir els vostres objectius. GoDaddy té més dominis transferits o eliminats, cosa que significa que podeu perdre més fàcilment el vostre domini del lloc. No us haureu de preocupar amb AWS.

Característiques

L’1B de amplada de banda que obteniu amb AWS us proporciona molta velocitat. L’espai de disc d’1 TB que obteniu amb AWS és una característica excel·lent amb AWS. GoDaddy té una amplada de banda il·limitada, de manera que no supereu la vostra amplada de banda. Els 100 GB d’espai de disc

no és ideal per emmagatzemar molta informació, però. El nombre de transferències dins i fora de GoDaddy significa que podeu trobar un nom de domini més ràpid que AWS. Això vol dir que també podeu perdre el vostre domini GoDaddy més ràpidament. Sembla que hi ha més gent que gaudeix del AWS en comparació amb GoDaddy, però tots dos ofereixen productes excel·lents.

Horaris

AWS té un excel·lent funcionament i ofereix fins al 100%.

GoDaddy és gairebé el mateix, però arriben al segon lloc al 99,94%.

Els llocs allotjats per AWS funcionen més temps que GoDaddy, però la diferència és gairebé insignificant. El motiu pot ser en part perquè GoDaddy allotja prop d’un milió de llocs diferents alhora. AWS acull menys de 3000 al dia. Aquesta discrepància no provocarà que el vostre lloc es pugui bloquejar en cap lloc amfitrió. Ambdós obtindreu pràcticament els mateixos resultats, però AWS és la millor opció si busqueu el millor temps de funcionament.

Conclusió

Tothom coneix GoDaddy, és el Wal-Mart de hosting. Va a l’extrem més barat (tot i que no és el més barat a llarg termini), la feina està bé, i té un bon suport. Fan les coses a la seva manera, però GoDaddy està acostumat a això.

AWS és perfecte per a desenvolupadors de webs i administradors de sistemes experimentats, però no per al propietari del vostre negoci diari. A híbrid perfecte que us proporciona la millor velocitat i preus AWS, combinats amb l’assistència al client Núvols, una nova plataforma d’allotjament web que aprofita la tecnologia AWS amb el seu propi equip d’administradors informàtics interns per ajudar-vos a obtenir el millor avantatge per al vostre suport més el servei d’atenció al client.

Si esteu interessats a comparar AWS amb un altre amfitrió assequible, feu una ullada a la nostra publicació de Amazon AWS i Bluehost. O consulteu la nostra publicació de Bluehost vs GoDaddy per veure com aquests amfitrions de pressupost es plantegen de cap en cap!

Recordatori: a partir del 2020 podreu obtenir un servei d’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy per només 1 $ / mes amb aquest enllaç (un cupó especial d’Hosting WordPress WordPress Managed per GoDaddy). Es tracta d’un tràmit de pantalla i no s’espera que duri gaire.

Actualització del registre

11 de març del 2020: Ressenya i petites edicions
2 de setembre de 2019:
La data de cupó s’ha actualitzat i la informació afegida de Cloudways.
30 d’abril de 2018: Petites actualitzacions a tot el temps, inclosos els preus de suport AWS. Capçaleres més llegibles.
25 de febrer de 2018: 
Inclou un cupó especial d’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map