Comparat amb els millors proveïdors d’allotjament de WordPress (maig de 2020)

En un món de hosting de WordPress, com saps què és el que més et convé?


No sent aclaparador?

Com prendre la decisió correcta?

Segons la nostra opinió, el millor és mirar les empreses d’allotjament mitjançant l’objectiu d’allò que fan bé.

millor allotjament de wordpress

El món de les opcions d’allotjament de WordPress està ple d’empreses que ofereixen tot, des d’opcions d’allotjament compartit de nivell d’entrada fins a servidors de hosting dedicats a WordPress a nivell d’empresa. Per a la persona o organització que només intenta identificar el millor allotjament de WordPress per a les seves necessitats, això pot fer que el procés de selecció se senti confús.

En aquesta revisió d’allotjament, analitzarem qui ofereix la millor opció en diversos nínxols d’allotjament de llocs web que més importen als clients. Quan finalitzem, també explicarem algunes de les terminologies que s’utilitzen habitualment a la indústria i què necessita qualsevol de les seves necessitats amb els serveis de hosting..

El millor per a tots: SiteGround

recinte

Preu del pla d’entrada: 11,95 dòlars al mes

Temps de resposta: 500 ms

Horari: 100%

Veure els plans del lloc web

SiteGround ofereix tres grups de plans d’allotjament de baix cost als clients de WordPress. El seu nivell StartUp allotja un sol lloc web, ofereix 10 GB d’espai d’emmagatzematge i accepta 10.000 visites. Els nivells de GrowBig i GoGeek ofereixen llocs web il·limitats i encara més espai i visitants al mes.

Més important encara, SiteGround és un proveïdor d’allotjament web que ofereix velocitat, temps d’obtenció i funcions. L’allotjament basat en PHP està preinstal·lat i el sistema també inclou un complement de migració del lloc que accelera el procés de reubicació. Venen dominis també fent que el procés d’aparellar una URL d’un lloc web amb la vostra configuració d’allotjament específica es faci brisa. També podeu obtenir atenció al client les 24 hores del dia a través de:

 • Correu electrònic
 • Telèfon
 • Entrades de problemes
 • Assistència al xat

Per cert, SiteGround no es dedica a allotjar exclusivament un lloc web de WordPress. S’encarreguen d’altres tipus d’allotjament de llocs web i, a més, no són un gran jugador de l’allotjament de llocs gestionats de WordPress. Tanmateix, en equilibri, SiteGround ofereix la millor combinació de velocitat, preu i característiques per a tots els usuaris que no siguin potents.

Llegiu la ressenya completa de SiteGround

El millor per a empreses digitals: Kinsta

kinsta

Preu del pla d’entrada: 30 dòlars al mes

Temps de resposta: 235 ms

Horari: 99,8%

Consulteu els plans de Kinsta

Kinsta es factura com a empresa creada per desenvolupadors especialitzats en benefici d’agències de màrqueting digital, dissenyadors gràfics, startups lleus, empresaris i equips de disseny interns. L’empresa s’ha guanyat un lloc en el cor de moltes a les comunitats de màrqueting i disseny, oferint un conjunt de serveis d’allotjament amb energia que els fa accessibles per a persones que no tenen doctorats en informàtica. El més important, però, Kinsta forma part d’una petita classe de proveïdors que només estan enfocats a ser empreses d’allotjament específics de WordPress.

A Kinsta hi trobareu:

 • Allotjament compartit
 • Allotjament en núvol
 • Opcions del compte gestionades

El suport de nivell 1 està fàcilment disponible i els experts de WordPress experimentats en tecnologia us esperen per ajudar-vos. Tot i això, no venen noms de domini, de manera que hauràs de fer front a la tasca una mica desordenada d’enganxar un domini a un lloc. Al costat brillant, però, Kinsta ho fa molt fàcil:

 • Configuració de llocs de posada en escena
 • Transferir un lloc web al compte d’un client
 • Feu còpies de seguretat diàries automàticament

També tenen personal tècnic a mà per ajudar-vos a realitzar una migració del lloc i aquest servei no es proporciona cap cost. Si busqueu una empresa centrada en ajudar-vos, com a dissenyador, a crear ràpidament un lloc de WordPress i a lliurar-lo a algú altre, és difícil superar-ho a Kinsta.

Llegiu la ressenya completa de Kinsta

El millor per a negocis d’alt creixement: WP Engine

wpengine

Preu del pla d’entrada: 35 dòlars al mes

Temps de resposta: 650 ms

Horari: 100%

Veure els plans del motor WP

WP Engine va començar com a primera de les principals empreses de hosting de WordPress i, no en va, conserva una bona reputació als ulls dels primers enginyers que l’han adoptat. La companyia s’ha allunyat de l’usuari de nivell d’entrada com a objectiu, cosa que evidencia la seva oferta de preus relativament alta. S’incrementen bastant ràpidament, amb el següent nivell a 115 dòlars al mes, i el nivell superior té un cost de 290 dòlars al mes i està creat per a aquells amb altes necessitats de trànsit..

Aquests representen bones ofertes si voleu ampliar ràpidament fins a centenars de milers de visitants al mes. Tots els paquets amb WP Engine inclouen allotjament en diversos llocs i la companyia disposa de centres de dades globals disponibles. No obstant això, per a gent que comença, el preu pot ser una mica pronunciat.

L’assistència al client de WP Engine no és fantàstica, sobretot a la capa més baixa. L’empresa només ofereix suport telefònic 24 hores al dia 7 als dos nivells superiors. Són una companyia nord-americana que porta molt de temps a l’espai del mercat d’allotjament de WordPress i això pot significar molt per als clients que valoren experiència. La garantia de devolució de 60 dies de WP Engine també és una bona oportunitat per a aquells que volen iniciar projectes sense arriscar-se..

Llegiu la ressenya completa del motor WP

El millor per als dissenyadors: Flywheel

volant

Preu del pla d’entrada: 23 dòlars al mes

Temps de resposta: 700 ms

Horari: 99%

Consulteu els plans de volants

Flywheel es troba entre les noves empreses d’allotjament de WordPress que posen l’èmfasi en ser accessible i amable. En aquest cas, estan centrats en proporcionar una plataforma per a dissenyadors i agències de màrqueting. El negoci d’allotjament gestionat del negoci és el seu problema i volen que pugueu dedicar totes les vostres energies al disseny de llocs fantàstics..

Els preus són una mica millors que els participants similars de la mateixa classe. L’estructura de preus de nivells segueix un patró similar a les grans empreses d’allotjament web com WP Engine, i Flywheel també ofereix:

 • Un certificat SSL gratuït
 • Migració de llocs gratuïts
 • Llocs d’escenificació
 • Accés a diversos temes
 • El suport de tecnologies expertes en PHP 7 i WordPress
 • Nombrosos recursos d’aprenentatge per als seus clients

Els temps de resposta solen fer-se una mica més lents que alguns dels grans jugadors, però 700 ms encara són millors que el mínim recomanat de 1.000 ms. Un gran avantatge, però, és que l’empresa es compromet exclusivament a proporcionar plans de hosting WordPress gestionats. Això és. No ofereixen res més.

Igual que altres competidors que s’orienten a les agències i utilitzen llocs d’escenificació, transferir un compte d’allotjament a un client és una brisa. Si et veus com un dissenyador, un comerciant o com a part d’una agència, aquesta és la plataforma d’allotjament que voldràs mirar primer a la teva cerca. És a prop d’una solució d’allotjament de WordPress d’un clic que trobareu.

Llegiu la ressenya completa del volantil

El millor per a WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Preu del pla d’entrada: 29 dòlars mensuals per WordPress i 39 dòlars mensuals per WooCommerce

Temps de resposta: 152 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans de WordPress de LiquidWeb

WooCommerce és un complement per a WordPress que permet als usuaris crear llocs web de comerç electrònic completament destacats. Tenint en compte els possibles desafiaments per tal que aquest lloc funcioni, és bo tenir un equip de suport gestionat allà per ajudar-vos a planxar les coses. Liquid Web també té la fama de ser una solució d’allotjament amigable per als desenvolupadors. Si us preocupa accedir a les femelles i els cargols d’un lloc web de WordPress, Liquid Web és una opció d’allotjament molt atractiva.

Si teniu un projecte com aquest, probablement ho feu amb el suport d’algú que sap codificar. Se sentiran encantats de sentir que LiquidWeb també ofereix accés a:

 • Servidors VPS
 • Allotjament en núvol
 • Servidors dedicats
 • Grups de servidor

Liquid Web és, d’alguna manera, l’antítesi del que intenten ser empreses com Flywheel i Kinsta. En lloc de fer tot fàcil per als dissenyadors, ofereixen velocitat, potència i accés de baix nivell. Podeu embrutar-vos les mans amb coses com:

 • Una petxina SSH
 • Un certificat SSL gratuït per paquets
 • Control de versions Git
 • Accés directe a la base de dades MySQL que condueix WordPress

Al mateix temps, hi ha un munt d’automatització i suport. Per exemple, els complements i el nucli de WordPress s’actualitzen regularment. El manteniment del lloc també està inclòs. Hi ha un quadre de comandament que facilita la gestió de llocs i permet als usuaris l’accés a les analítiques dels seus llocs.

Si voleu posar-vos seriosos amb el motor WP i el comerç electrònic, Liquid Web té molt a oferir. Qualsevol que gestioni una petita empresa amb una botiga en línia hauria d’iniciar la seva cerca a Liquid Web.

Llegiu la ressenya completa de Liquid Web

El millor per barat i ràpid: Hosting A2

a2hosting

Preu del pla d’entrada: 3,92 dòlars al mes

Temps de resposta: 1730 ms

Horari: 99%

Consulteu els plans d’allotjament A2

A2 Hosting ofereix un paquet barat que no té límits en la transferència de dades ni en els visitants. La memòria física per a plans menys econòmics és dolorosament baixa, tot i que, entre 512 MB i 2 GB, hi ha xifres que altres proveïdors d’allotjament de WordPress han reduït durant gairebé una dècada. A banda de l’assistència DNS gestionada i la migració del lloc, tampoc hi ha molta assistència gratuïta disponible per treballar directament amb el vostre lloc.

L’empresa ven dominis i també proporcionen allotjament VPS i servidors dedicats. Tanmateix, el vostre camí d’actualització és completament propi, cosa que cal esperar pel preu.

Mai se’ls acusarà als seus servidors de ser ràpids, però no són horribles pel preu. S’inclou allotjament de correu electrònic i els usuaris que vulguin accedir als seus servidors com a administradors poden utilitzar cPanel. També podeu utilitzar una altra CMS diferent de WordPress al vostre lloc. També ofereixen l’opció de triar entre centres de dades als Estats Units, Europa i Àsia. Fins i tot tenint en compte aquest fet, no espereu grans temps de càrrega de pàgines.

Si es tracta de codis de WordPress més antics, A2 Hosting inclou almenys una opció interessant. Permeten triar versions de PHP que es remunten a 5.5. També tindreu suport per a MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python i Ruby. Si ets una mica competent com a desenvolupador, és molt barat l’oferta per un paquet d’allotjament de llocs de WordPress.

No recomanaríem aquest paquet a ningú que no tingui cap tecnologia. Els dissenyadors, comercialitzadors i agències haurien d’estar atents a menys que tinguin un codificador amb el qual estiguin còmodes.

Llegiu la ressenya completa de l’allotjament d’A2

El millor per a opcions d’allotjament en núvols de primer nivell: Cloudways

els núvols

Preu del pla d’entrada: Una mica poc clar

Temps de resposta: 580 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans de Cloudways

Posar en funcionament la tecnologia d’allotjament web de primer nivell pot ser un repte per a persones que no tinguin antecedents en el desenvolupament ni en la programació. Cloudways és un servei d’allotjament web que pretén facilitar als seus clients un accés fàcil a tecnologies com:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Oceà digital

Tot això es recolza en el nivell d’assistència tècnica, administrativa i d’atenció al client necessari per ajudar els dissenyadors, les agències i altres no desenvolupadors a treballar amb tanta potència informàtica. Obteniu una pila de programari moderna que utilitza:

 • L’entorn lleuger de Nginx
 • MariaDB

Els usuaris que vulguin mantenir-se amb l’antic ecosistema WordPress d’Apache i MySQL també s’alegraran que Cloudways ofereixi plans d’allotjament que s’adaptin a les seves necessitats..

Un dels inconvenients de Cloudways és que l’empresa no fa una gran tasca de dibuixar una línia directament des de la seva estructura de preus fins a un pla específic d’allotjament de llocs web de WordPress. Això es converteix encara més en adonar-se que algunes opcions, com ara AWS, segueixen l’estructura de mesura del proveïdor de núvols. Amazon, per exemple, utilitza un mètode de facturació de l’hora del rellotge de la CPU que pot fer que els preus siguin variables i imprevisibles.

Amb les formes Cloud, s’aconsegueix una configuració d’allotjament web de WordPress que utilitza tecnologies modernes d’informació en núvol per oferir velocitat i estabilitat. Si busqueu el millor allotjament disponible per al motor WP al núvol, és difícil superar Cloudways. No obstant això, l’estructura de preus imprevisible pot causar molta gent.

Llegiu la ressenya completa de Cloudways

El millor per al nivell d’entrada: Bluehost

bluehost

Preu del pla d’entrada: 7,99 dòlars al mes

Temps de resposta: 410 ms

Horari: 99,99%

Consulteu els plans de Bluehost

Bluehost és una antiga opció a la indústria per a molts que han executat almenys un compte de hosting de blocs de WordPress. Ofereixen un nom de domini gratuït per al primer any i, per descomptat, això també vol dir que venen dominis. També podeu obtenir un certificat SSL gratuït a través d’ells. Això és un avantatge per a persones que vulguin conservar totes les seves coses en un sol compte d’allotjament.

A la part baixa, tens 50 GB d’emmagatzematge SSD. Tanmateix, per gairebé el doble del preu, podeu acudir a un dels seus plans d’allotjament d’alta gamma i obtenir emmagatzematge no modificat i llocs web il·limitats en un sol compte. També tindreu accés a una xarxa de lliurament de contingut per ajudar-vos a servir fitxers estàtics, com ara imatges, pàgines PDF i HTML. Bluehost també és una de les tres empreses de hosting que ha recomanat WordPress.org com a soci.

Si busqueu una opció d’entrada que ofereix molt de pes, Bluehost és una opció fantàstica. Obtindreu velocitat i disponibilitat sòlides i el vostre lloc serà segur i actualitzat regularment. És una elecció especialment bona si voleu fer coses com ara noms de domini del parc o produir diversos llocs de màrqueting.

Llegiu la ressenya completa de Bluehost

El millor per Cloud Cloud Housting: HostGator WordPress Cloud

amfitrió

Preu del pla d’entrada: 5,95 dòlars al mes

Temps de resposta: 1400 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans de HostGator

HostGator és una modalitat d’allotjament web que hi ha des del 2002 i que confia en molts usuaris. El núvol ofereix als proveïdors preus senzills i es poden ampliar fàcilment els plans a mesura que creix una petita empresa. Els temps de resposta són subparits, però el temps de vida és excel·lent.

Si busqueu un pla d’allotjament simple i avorrit a un preu just, HostGator aconseguirà la feina. Hostgator utilitza el provat i veritable cPanel com a tauler de control. No és un entorn fantàstic per a persones sense antecedents de desenvolupament, però és una configuració correcta si teniu algú versat als panells de control antics que utilitzen la majoria de proveïdors d’allotjament de llocs web més antics. No obtindreu un paquet d’allotjament ràpid i ràpidament WordPress, però farà la feina.

Llegiu la ressenya completa de HostGator

El millor per a l’empresa gestionada: Pagament

paguosament

Preu del pla d’entrada: 199 $ al mes

Temps de resposta: 1400 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans pagès

Si aquest preu de 199 dòlars al mes per la configuració més barata de Pagely us dóna una pausa, probablement no sou el client objectiu. Pagely és el negoci de proporcionar el millor VPS per a WordPress a clients a escala empresarial. Les seves ofertes van a milers al mes i ofereixen una mesura d’ample de banda a partir de centenars de GB.

La configuració està pensada per ser altament segura i gestionada a fons. L’equip d’assistència està preparat per ajudar els clients les 24 hores.

Si busqueu una solució de gamma alta que us permeti accedir a l’arquitectura del núvol AWS, Pagament és una elecció excel·lent. No són el millor amic de startups i petites empreses, però sens dubte són una empresa que voldreu tenir en compte a mesura que les vostres demandes creixin. Al final, podeu obtenir una quantitat de trànsit on és més rendible comprar el paquet “barat” de Pagely que no pas continuar escalant amb els paquets d’alta gamma d’altres proveïdors..

Llegiu la ressenya completa de Pagely

El millor per a la brutícia barata: EasyWP de NameCheap

namecheap 2019-juny

Preu del pla d’entrada: 3,88 dòlars al mes

Temps de resposta: 350 ms

Horari: 99,9%

Consulteu els plans de Namecheap

Quan és barat, no és prou bo per a tu, hi ha NameCheap. Obteniu un nom de domini gratuït i assistència gratuïta per a la migració del lloc, i això no és res. Ofereixen paquets d’allotjament compartits que ofereixen el rendiment esperat.

L’horari de treball és realment bastant decent per a una empresa que no sempre s’aconsegueixi bé a les ressenyes d’allotjament de WordPress, com també és la resposta. No obtindreu molta ajuda per bàsicament quatre dòlars, però podríeu fer pitjor en aquest segment de preus. Si no esteu contents, també podeu relaxar-vos, ja que també ofereixen una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la ressenya completa del NameCheap

Millor per a propietaris de dominis: GoDaddy WordPress

fillol

Preu del pla d’entrada: 9,99 dòlars al mes

Temps de resposta: 800 ms

Horari: 99,8%

Consulteu els plans de GoDaddy

Fa anys, GoDaddy va tallar un gran segment del mercat de noms de domini. No en va, la seva oferta inclou allotjament de blocs de WordPress. Tenen moltes solucions arrossegables i pot ser atractiu per a gent que ja té dominis.

L’empresa no és realment la més barata ni la més ràpida. En realitat no són la primera classe. Tanmateix, si teniu diversos dominis amb ells, mantenir tot el vostre treball en un compte d’allotjament té les seves virtuts.

Llegiu la ressenya completa de GoDaddy

Funcions d’allotjament de WordPress a tenir en compte abans de comprar

Notareu alguns temes que es desenvolupen amb els diferents proveïdors d’allotjament. Algunes empreses estan dirigides a persones que necessiten energia i velocitat brutes, mentre que d’altres intenten vendre serveis barats amb brutícia. d’altres atenen segments particulars, com ara els que s’orienten a agències i dissenyadors oferint:

 • Posada en escena de llocs web
 • Publicació d’un clic
 • Assistència de migració gratuïta
 • Dominis i certificats SSL gratuïts

Si us preocupa el control d’un lloc web per als desenvolupadors, també voldreu preocupar-vos per coses com l’accés SSH i FTP, la disponibilitat de panells de control tradicionals com Plesk i cPanel, els controls de versió Git i l’accés al subjacent. base de dades.

Els connectors preinstal·lats també són una gran cosa. Els complements de WordPress no són mai fàcils de manejar pel vostre compte. És possible que tingueu alguna cosa que funcionés fabulós a PHP 5.1, però que ara utilitza un codi que s’ha quedat en desús en la versió 7.3. La manera més simple d’evitar aquest tipus de conflictes és la manera més simple de preinstal·lar i actualitzar regularment i automàticament els complements.

El preu no ho és tot, però importa. És més important ser capaç de ficar un dit dins de l’aigua i veure com és l’experiència és una bona idea. Vigileu amb les garanties de devolució.

També és útil entendre alguns conceptes bàsics. Vegem alguns d’aquests aspectes.

Què és hosting compartit de WordPress?

L’allotjament compartit es considera àmpliament el baix nivell absolut dels plans d’allotjament. Un sistema d’allotjament compartit és una instància única en un servidor que proporciona allotjament a tots els llocs web mitjançant un sistema operatiu únic. Això vol dir que compartiu espai de memòria i cicles de CPU amb llocs web d’altres persones.

Més sobre, també compartiu espai del sistema de fitxers amb altres persones. Això fa que tota la configuració sigui més vulnerable. No poseu absolutament cap lloc de comerç electrònic ni res que reculli dades sensibles dels usuaris en una configuració d’allotjament compartida. Aquest enfocament només s’ha d’utilitzar per a llocs web mínims que s’hagin de posar al preu més barat possible. Si voleu publicar un bloc de WordPress sobre trens, voreu bojos amb allotjament compartit.

Les opcions compartides també són freqüents. És possible que no pugueu instal·lar plugins ni temes propis. La majoria no us donarà accés al nivell SSH, de manera que els desenvolupadors probablement s’oblidin d’ells. La personalització és limitada, i sol ser difícil escalar un paquet d’allotjament en un entorn compartit.

Probablement us enganxareu a migrar quan hagueu arribat als límits de l’amfitrió. Pitjor, és possible que descobriu els límits del vostre amfitrió fins i tot en un dia lent per al vostre lloc. Recordeu que els vostres recursos són recursos de tothom. Només cal que un altre usuari es faci xafardeig perquè la resta de llocs de l’amfitrió compartida s’alenteixi o s’atuqui.

Què és WordPress Cloud Hosting?

Edifici de negocis, gratacels mirant cap amunt

L’allotjament en núvol està dissenyat per utilitzar granges de servidors massius per dirigir tones de recursos cap a tasques. Això fa que la gent sigui molt estimada i que sigui molt popular entre les empreses que ofereixen Programari com a servei (SaaS). Essencialment, WordPress és una altra opció per a SaaS.

El més fantàstic del hosting en núvol és que podeu augmentar o baixar ràpidament els recursos ràpidament. Aquest pot ser un autèntic factor de diferència per a les empreses que tinguin demanda estacional. Si espereu trànsit massiu durant la temporada de compres de vacances, una solució d’allotjament en núvol us garantirà que disposeu dels recursos necessaris per gestionar la càrrega. Així mateix, podeu obtenir un augment de velocitat gairebé a l’instant amb només actualitzar el vostre compte.

El principal inconvenient de l’allotjament en núvol és el de preus a mesura. AWS, en particular, és notori per les factures imprevisibles. És una bona idea preguntar sobre preus previsibles abans de registrar-se. Per exemple, un únic atac de denegació de serveis no detectat pot deixar-vos penjat amb una factura massiva.

Què és WordPress VPS Hosting?

VPS significa un servidor privat virtual. Un VPS fonamentalment actua com si fos una màquina independent, però en realitat es divideix en una màquina més gran.

Al principi, això pot semblar hosting compartit, però no ho és. La distinció és que en un VPS una secció d’emmagatzematge, memòria i energia de la CPU es realitza a la vostra màquina virtual. Té el seu propi sistema operatiu i sistema d’arxius i no interaccionen amb els comptes de ningú. Això significa que el vostre compte d’allotjament és molt més segur i estable en el pitjor VPS que en el millor compte compartit.

VPS és una bona opció si no teniu diners per a una factura més gran. No és tan bo com tenir una màquina d’allotjament dedicada, però rarament notareu la diferència a menys que us bombardegin amb centenars de peticions per segon.

Què és hosting gestionat per WordPress?

S’ha gestionat una gran oferta per a qualsevol persona que no tingui una gran experiència en el desenvolupament. Fins i tot als desenvolupadors els agrada haver gestionat els comptes perquè significa que tenen algú a l’empresa que està disposat a resoldre’ls quan hi hagi problemes. Si opereu en un compte no gestionat, no us resultarà millor que si utilitzéssiu un servidor web a l’oficina.

Una cosa important a tenir en compte amb els comptes d’allotjament gestionats és que la qualitat de l’equip d’assistència és molt important. Moltes empreses diuen que ofereixen suport gestionat, però això no us ajudarà si us triguen 40 minuts a rebre una resposta d’un ésser humà mentre Google està marcant un virus al vostre servidor per Google.

Generalment, les empreses que es facturaven per ser persones no tecnològiques del món fan un millor treball amb l’allotjament de WordPress gestionat. Els dissenyadors i les agències no defensaran la falta de suport durant molt de temps. Només van a aconseguir participacions i van a una altra empresa.

Real WordPress Hosting és real?

Hi ha opcions gratuïtes disponibles? Sí. No són els fills il·legítims de Bigfoot i del Monstre Loch Ness.

Són bons, però? No.

Torneu enrere i llegiu la secció sobre allotjament compartit. Ara, poseu al cap totes les idees d’aquesta secció i imagineu-vos tot el possible funcionant d’una manera pitjor.

No hi haurà un equip d’assistència gestionat esperant per ajudar-vos. De fet, tindreu la sort de rebre ajuda d’un programa de xat basat en IA. Sí, tingueu un mal dia amb allotjament gratuït i us agradareu els dies en què podríeu parlar amb un parlant d’anglès no nadiu en un centre de trucades de l’altre costat del planeta.

L’allotjament gratuït de WordPress és només un no. Ni una sola vegada. El teu codi no va fer res de dolent per mereixer-lo.

Una nota sobre la velocitat

velocitat, munic, llums

La velocitat també compta molt. Per ser molt clars, carregueu temps per a llocs web a tot el món són terribles. Les grans marques minoristes i les marques d’automòbils tenen llocs que triguen de 9 a 11 segons a carregar-se. La majoria de directrius de rendiment suggereixen que els usuaris comencin a abandonar llocs web després només tres segons. Només el contingut assassí manté la gent al voltant de 10 segons.

A la vista de les velocitats que hem indicat, 1.000 mil·lisegons (ms) es converteixen en un segon complet. A la primera revisió, podríeu pensar: “Genial, totes aquestes velocitats estan per sota dels tres segons. Estic fixat! Dóna’m el més barat! “

Heus aquí el problema: els temps de resposta només us diuen el temps que triga un navegador i un servidor a processar el que s’anomena sol·licitud HELO. Això només permet que Chrome, Firefox, Edge, Opera o Safari sàpiguen que hi ha un recurs sol·licitat específicament i que serà donat servei. Dit d’una altra manera, és el temps que triga el servidor a agafar el telèfon i dir: “Hola, heu arribat a un lloc de WordPress que funciona amb una pila LAMP.”

Quan afegiu WordPress a la pila, esteu afegint temps informàtic. El codi PHP del motor WP triga uns mil·lisegons a processar cada tasca. Introduïu alguns complements i un tema perquè sigui encara més lent. Si hi ha Javascript que s’executa a la pàgina, com per exemple des d’un paquet d’analítica fora del lloc, ara afegireu segons.

De sobte, la diferència entre un temps de càrrega de 200 ms i un temps de càrrega de 1.400 ms sembla rellevant. Especialment si teniu una configuració pesada, és possible que la segona diferència entre els visitants vegin el vostre contingut o marxin.

Conclusions

Trobar un amfitrió de WordPress és un equilibri. Evidentment, voleu obtenir el màxim suport, velocitat i funcionalitat que pugueu fer pel vostre dòlar. Això, per descomptat, estarà limitat per exactament quants dòlars es poden permetre cobrir en un determinat mes.

En general, heu d’anar a buscar opcions com:

 • VPS
 • Servidors dedicats
 • Hosting WordPress dedicat
 • Amfitrions basats en núvol

Cap d’aquestes és una solució perfecta, però generalment superen qualsevol cosa que veieu en els sectors gratuït o compartit.

També haureu de fer un inventari dels vostres requisits. Un desenvolupador intern que mantingui funcionat un sol lloc web tindrà necessitats molt diferents que un dissenyador d’una agència. El desenvolupador vol tenir una configuració única, que controlarà molt, aconseguint coses com SSH, FTP, MySQL i Git. El dissenyador, d’altra banda, pot beneficiar-se immensament d’una configuració que els permeti entregar un compte fora de panys, estoc i barril a un client en pocs mesos.

Amb una curta autoavaluació, però, podeu establir els vostres requisits ràpidament. Creeu una llista de comprovació escrita i reviseu el contingut d’aquest article. Assegureu-vos d’incloure també la partida de pressupost temible. Si compareu la vostra llista de comprovació amb els punts forts i febles de cada empresa d’allotjament, trobareu prou ràpid quins o dos s’adapten més a les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map