Hosting A2 vs SiteGround Hosting en comparació de maig 2020 amb descompte

Hosting A2 vs SiteGround Hosting en comparació de maig 2020 amb descompte

Hosting A2 vs SiteGround Hosting en comparació de maig 2020 amb descompte

A2 Hosting i SiteGround són grans amfitrions per comparar l’un a l’altre.


Tots dos tenen un gran suport, temps de funcionament elevat i bons preus per la qualitat.

De fet, tots dos es consideren un dels amfitrions web més ràpids segons la nostra investigació.

El millor d’aquestes dues marques d’allotjament és que traça el seu propi camí i no forma part d’un globo-corp d’allotjament web que realment no els preocupa els seus clients.

Així que esteu fent una elecció fantàstica dimensionament de SiteGround vs Hosting A2, aprofundim en què és diferent.

Hosting A2 vs SiteGround A Suport B Velocitat C Característiques D Valor E TransparènciaSiteGround Revisió editorial 4.8 Revisor 4.9 254 vots54.5554.5ABCDEA2 Hosting Revisió editorial 4.6 Revisor 4.5 2 vots55544ABCDE

Per tant, segueixen la persecució: tots dos tenen una experiència similar en el sector, ofereixen un 99,99% de temps de treball amb una garantia de devolució de 30 a 45 dies i un munt d’opcions personalitzables per adaptar-se a totes les capacitats i rangs de preus..

De manera que tots dos tenen els fonaments bàsics aquí. Però hi ha una gran diferenciació entre ells: velocitat i atenció al client.

En general, si busqueu l’amfitrió web més ràpid, aneu amb A2 Hosting; si busqueu el millor amfitrió general per a funcions i atenció al client, aneu amb SiteGround.

A2: allotjament i avantatges

Des del començament del 2003, A2 Hosting ha destacat la seva velocitat per sobre de tot, fins a 20 vegades més ràpid que els rivals. La companyia amb seu a Michigan ofereix un espai de disc il limitat i una amplada de banda il·limitada.

Preu d’allotjament A2

A2 Hosting ofereix algunes opcions de preus clares. Els punts de preu més baixos de cada opció parteixen d’uns preus raonables d’entrada mensual:

 • Hosting compartit: 7,99 dòlars, però el codi de cupó es redueix a 3,92 dòlars
 • VPS Hosting: 5 dòlars
 • Hosting per a distribuïdors: 19.99 – utilitzeu el codi de cupó per aconseguir-lo a 13,19 dòlars
 • Hosting dedicat: 119,99 dòlars abans del cupó, que aporta 99,59 dòlars

Atenció al client

Els tècnics amables i experimentats estan disponibles les 24 hores del dia, cada dia. Tant si introduïu un bitllet de servidor, com xateu en línia o truqueu a la seva línia d’atenció telefònica, han rebut notes altes per al seu servei. Per millorar el vostre servei, Hosting A2 us permet triar el servidor més proper.

Hi ha hagut queixes amb respostes lentes, segons l’hora del dia. Personalment he tingut grans experiències amb el seu suport.

Hi va haver un gran problema que van tenir durant la gran interrupció de l’A2 Hosting recentment. Però ja s’han recuperat.

Velocitat

A2 Hosting ofereix una plataforma d’alt rendiment SwiftServer que els permet oferir paquets Turbo. Aquests servidors carreguen les vostres pàgines fins a 20 vegades més ràpidament, amb menys clients a cada servidor i més recursos assignats a comptes individuals. Tots els comptes d’allotjament inclouen unitats d’estat sòlid, que poden realitzar milers de funcions d’entrada / sortida cada minut.

Valor

Per la quantitat de servei i suport, A2 Hosting ofereix un valor enorme. Inclou SSD, accés cPanel per a tots els clients d’allotjament compartit i moltes altres opcions disponibles per a qualsevol necessitat.

Característiques

A2 Hosting ofereix funcions alimentades per CPanel, suport per a tothom, des de principiants fins a desenvolupadors i consultors avançats. Proporcionen còpia de seguretat automàtica basada en servidors, protecció antivirus i diverses opcions de desenvolupament de programari i desenvolupament per a diferents indústries.

Optimitzen per a la rapidesa i la seguretat i s’ofereixen moltes funcions. Això fa que el seu allotjament sigui agradable per a principiants, que és molt útil.

Un dels inconvenients és que les seves funcions poden ser una mica aclaparadores, ja que la seva interfície d’interès no és perfecta. Però s’aconsegueix la feina.

Temps d’inactivitat / temps d’aturada:

Disposen de servidors de propietat privada, amb centres de dades a Michigan, Amsterdam i Singapur. A2 Hosting garanteix un 99,9% de temps de vida. També ofereix proves de velocitat de càrrega i descàrrega des de cada centre de dades.

Fa poc que han tingut una interrupció enorme en el centre de dades, però, des de llavors, les coses es mantenen sense problemes.

SiteGround Hosting: punts destacats, avantatges i contres

Iniciat per antics advocats i professionals de la informàtica a Bulgària el 2003, SiteGround ofereix tones d’opcions d’allotjament web, amplada de banda il·limitada i servei premiat, rapidesa i assistència..

Personalment ens encanta SiteGround. En general, són assequibles, molt amables i rics en totes les funcions que necessitem.

Preu del lloc

Els plans de SiteGround tenen un preu més econòmic pel que fa a allotjament de pressupost, però molts revisors agraeixen tots els extres amb un preu una mica més elevat. Tenen diversos nivells per a cadascuna de les seves quatre opcions d’allotjament.

 • Hosting compartit: Amb un preu habitual de 9,95 dòlars, els codis de cupons baixen fins a 3,95 dòlars
 • Cloud Hosting: comença a partir de 60 dòlars mensuals
 • Hosting per a distribuïdors: un pla de crèdit, que equival a un any d’allotjament, és inferior a 42 dòlars cada crèdit quan adquireu 11 o més crèdits.
 • Hosting dedicat: els seus plans de servidor dedicat als EUA comencen a partir de 229 dòlars al mes

Atenció al client

Estan disponibles cada segon per a xat instantani, respostes instantànies per telèfon i entrades que diuen que promedia aproximadament 10 minuts per a la primera resposta.

SiteGround és impactant per la rapidesa amb la qual donen resposta. És realment increïble.

Obteniu entrades de suport més ràpides del que es pot dir “servidor” i una atenció al detall que va més enllà.

Hi ajuden els problemes que no necessiten i arriben a solucionar els problemes de WordPress. Wow.

Velocitat

SiteGround ofereix unitats d’estat sòlid en tots els plans d’allotjament i ofereix un rendiment millorat amb NGINX, HTTP / 2, PHP7 i CDN gratuït..

Tenen un connector SiteGround SuperCacher amb diversos nivells de memòria cau i velocitat. Podeu triar quin nivell d’implementació voleu aconseguir que aquest bebè es purifiqui el més ràpidament possible.

Valor

Si bé els preus poden ser lleugerament més elevats que altres hostes, la varietat d’opcions de SiteGround per a desenvolupadors i usuaris de totes les capacitats proporciona un alt nivell de valor..

En general, el valor de SiteGround és increïble. Es va de cap amb Bluehost i es baixa fàcilment!

Característiques

L’oferta d’allotjament per a diverses aplicacions i serveis diferents, ofereix temes de Joomla, WordPress i Magento, així com tutorials per a cada un. Inclouen còpies de seguretat gratuïtes diàries.

Temps d’inici / temps d’aturada: SiteGround ofereix un estat en temps real que us permet provar l’estat del vostre lloc web en temps real. Ofereixen un percentatge de temps de lliurament anual del 99,9965 per cent i una taxa de lliurament mensual del 99,999 per cent. Els centres de dades es troben a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur. El seu programari minimitza els temps d’inactivitat proporcionant detecció automàtica en temps real i una reacció instantània automatitzada. Resolden més del 90 per cent dels problemes de rendiment del servidor a l’instant sense necessitat d’interacció humana.

SiteGround vs A2 Hosting: comparació de velocitat

Hem comparat SiteGround i A2 Hosting en dos llocs amb contingut gairebé idèntic, de temes similars, tant de StudioPress com amb quantitats de contingut i text similars. Aquests van ser els resultats:

siteground vs final de la prova de velocitat d'allotjament a2

siteground vs final de la prova de velocitat d'allotjament a2 SiteGround vs A2: prova de velocitat d’allotjament

Tenim SiteGround a l’esquerra amb una nota total del 94% i A2 Hosting a la dreta amb una puntuació total del 97%.

Tingueu en compte que això és amb els plugins de memòria cau proporcionats per cada host activat. Per a SiteGround hem utilitzat el seu SG SuperCacher amb pràcticament un nivell d’emmagatzematge en caché activat, i amb Hosting A2 vam anar amb el seu pla Turbo, fins a 20 vegades més ràpid.

A nivell pràctic, es tracta de grans resultats i realment demostra que tots dos són estel·lars. Les velocitats són tan properes que no hauria de triar necessàriament les unes sobre les altres en funció de la minúscula diferència de velocitat..

SiteGround vs A2 Hosting: el que és millor per a vostè?

Tant A2 Hosting com SiteGround ofereixen funcions úniques per a empreses de totes les mides. Ambdós s’orienten més cap a desenvolupadors o persones amb experiència en el desenvolupament de llocs web, però ofereixen una àmplia assistència i assistència al client mitjançant tutorials i resolució de problemes per als usuaris de totes les forces i habilitats..

Si bé el preu no hauria de ser el factor determinant, A2 Hosting està orientat a petites empreses, empreses de comerç electrònic i particulars. La gran varietat de funcions que s’ofereixen al preu més baix fan d’aquesta opció una opció sòlida i fiable. Ofereixen 30 paquets d’allotjament personalitzats diferents, incloent opcions per a CMS, CRM, programació, subhasta, educació, comerç electrònic i desenvolupament web. Obteniu un descompte per a allotjament a A2 aquí.

SiteGround és una opció de qualitat per a desenvolupadors que desitgen més flexibilitat i opcions de personalització, comercialitzadors que compten amb un temps de temps i poc temps d’aturada constant i els venedors que busquen productes fiables per oferir-los a un preu raonable. Disposen de disponibilitats tècniques avançades i assistència ràpida al client per mantenir els vostres llocs. Reclameu el 60% de descompte a SiteGround aquí.

Recuperació de revisió d’allotjament A2

A continuació, es mostra el resum de la nostra revisió completa de Hosting A2.

A2 Hosting Review Review 4.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (2 vots) Pros

 1. Increïble atenció al client
 2. Les velocitats més ràpides del mercat
 3. Usabilitat amb els usuaris
 4. Característiques excel·lents per al preu
 5. Heros locals

Contres

 1. No és el temps d’hora més fort
 2. No per als caçadors de ganga
 3. Atenció al client té els seus dies fora de servei

El hosting d’allotjament web SummaryA2 és tan ràpid i tan fiable que realment superen els seus competidors en aquest sentit. A més, tenen una sensació moderna que ofereix una experiència d’allotjament refrescant. Si voleu eines de desenvolupament que entenguin realment el vostre flux de treball i representants del servei d’atenció al client que realment us poden conèixer allà on esteu, A2 pot ser el vostre amfitrió. Hem comentat que són realment ràpids? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

Revisió de SiteGround

A continuació, es mostra el resum de la nostra revisió completa de SiteGround.

Revisió editorial de SiteGround 4.8 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (254 vots) Veure preus Pros

 1. Suport increïblement ràpid
 2. Grans preus
 3. Tones de funcions
 4. Compatibilitat amb WordPress de SiteGround

Contres

 1. Limitacions ocultes
 2. Només preus anuals
 3. Limitacions de pirateria / seguretat

ResumSiteGround és un dels amfitrions principals recomanats per a venedors, desenvolupadors i propietaris de llocs que busquen un bon equilibri de preu i valor. El preu de SiteGround inclou totes les eines gratuïtes que podria necessitar el propietari mitjà del lloc. Esteu rebent un equip de suport basat principalment a Bulgària, però no és un problema per a la majoria de ciutadans del món angloparlant. El seu personal de suport és un dels més ràpids al voltant, que respon en un termini de 5 a 15 minuts a qualsevol hora. El lloc que ofereix hosting de WordPress WordGround presenta escenaris i funcions de git de WordPress que molts hostes no ofereixen. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector