Hosting AWS vs HostGator Hosting – Comparació de preus i plans – maig de 2020

Situar-se al capdamunt de qualsevol llista excel·lent no només passarà. Per tenir el vostre nom a la llista heu de ser molt bons en tot el que feu. HostGator ha fet la llista de les empreses més grans d’allotjament web d’aquest any. El sorprenent servei que ofereixen per tan poc cost té un paper important en aquest premi. Com que ofereixen una remuneració a mesura que aneu planificant allotjament, els clients poden provar el servei d’HostGator sense el compromís d’un pla anual. No requereixen cap tipus de quota ni altres càrrecs innecessaris, cosa que permet tenir un lloc al web per un import inferior a 10,00 dòlars..


Tots els llocs web d’HostGator estan fortament protegits per la seva norma de tallafoc personalitzada. Tots els llocs allotjats estan fora de perill dels atacs de pirates informàtics DDoS. El departament de comerç dels Estats Units ha considerat que el marc de HostGator ha estat conforme i ha estat certificat per la Comissió Europea pel port segur..

Hi ha diverses funcions i extres proporcionats mitjançant HostGator que fan que els seus serveis siguin encara més valuosos. Cada lloc on allotgen inclou comptes de correu electrònic il·limitats. Proporcionen espai en disc amb cada pla que ofereixen. Tots els plans també estan equipats amb un creador de llocs fàcil d’utilitzar, cosa que permet que qualsevol pugui crear i desenvolupar l’aspecte d’un lloc. Proporcionen crèdits de publicitat al client que es poden utilitzar mitjançant AdWords, Facebook, Google i Bing / Yahoo. Proporcionen vídeos útils i consells SEO que permeten el reconeixement d’un lloc tant a Google com a Bing. També s’ofereix un escàner per a la llista negra de Google i el programari maliciós.

Independentment de si feu el vostre millor treball durant tota la nit o hi esteu i a primera hora del matí, HostGator sempre tindrà algú disponible per ajudar-vos. Són coneguts per l’atenció al client amable que proporcionen les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Estan disponibles a través de xat en directe, un sistema de bitllets i per telèfon. HostGator també ha proporcionat més de 650 articles d’ajuda i més de 500 tutorials de vídeo.

Per veure com s’acorda HostGator amb altres serveis d’allotjament, consulta la nostra publicació de SiteGround vs. HostGator.

Amazon Web Services, conegut també com AWS, és una plataforma de serveis web basada en el núvol. Proporcionen als clients les aplicacions i altres eines necessàries per crear i desenvolupar aplicacions en línia, rastrejar dades web, gestionar l’espai del servidor i totes les altres tasques per desenvolupar una presència en línia. Els clients reben múltiples opcions per triar segons els seus objectius individuals i el que intenten aconseguir a través d’un lloc web. Si el client necessita servidors addicionals per tal de proporcionar una gran base de dades corporativa o crear i processar moltes aplicacions, hi ha espai d’emmagatzematge addicional. Una empresa pot accelerar la informació que necessita enviar o rebre a través dels serveis de lliurament de contingut proporcionats mitjançant AWS. Ambdós augmentaran els ingressos i eliminarà el temps de baixa. El seguiment de l’ús de les dades i la seva efectivitat són serveis que AWS proporciona que proporciona informació en temps real sobre el rendiment d’un lloc web concret. Això també fa que el client sigui conscient de tots els canvis que puguin millorar el seu lloc i la seva efectivitat.

El paquet bàsic proporcionat per AWS inclou allotjament gratuït. Tanmateix, aquest paquet no inclou l’ajuda i assistència disponible als clients que paguen Amazon Web Service. Cal destacar que la majoria dels clients que comencen amb el paquet bàsic acaben actualitzant-se molt ràpidament. Sembla que és una tendència continuada amb cada paquet que proporciona AWS. Aquests plans poden superar els 45 dòlars al mes segons l’ús. HostGator ofereix paquets mensuals de fins a 4,00 dòlars, que inclouen el servei amb suport 24/7. També ofereixen una llarga llista d’altres funcions amb aquest pla.

Dit això, els números segueixen sent molt favorables a AWS. Segons Datanyze.com, HostGator arriba al 36 lloc pel que fa al nombre de llocs allotjats mentre Amazon Hosting Services es troba en el segon lloc. Segons la investigació de Datanyze, HostGator és responsable de 17.570 llocs. AWS acull més d’un milió. Durant el mes d’abril de 2016, AWS va afegir més de 38.000 llocs mentre que HostGator només va augmentar el seu nombre en 634.

Jo personalment no tinc experiència amb cap d’aquestes dues empreses. He format una opinió sobre els pocs articles que he llegit. AWS té números molt millors que GatorHost. També són una empresa internacional que ha dedicat molt temps i esforços a la seva marca i reputació. M’agrada la idea de l’ajuda i el suport que HostGator proporciona independentment del paquet que un client triï. Crec que algú de la professió de màrqueting o desenvolupador agrairia la quantitat de suport que hi ha amb HostGator. Si jo fos el propietari d’una petita empresa, estaria més disposat a invertir el meu temps i els meus diners amb una empresa de pensament similar. La meva experiència personal sempre ha estat una millor relació laboral amb les empreses més petites. Les corporacions més grans es poden intimidar a vegades i no sempre mostren el mateix nivell de respecte i estima pels nois menors

Per veure com AWS defensa amb altres serveis de hosting, consulta la nostra publicació AWS vs. BlueHost. Per explorar més opcions d’allotjament, consulta la nostra publicació DreamHost vs. IPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map