Millors llocs d’allotjament web gratuïts (maig 2020)

Acabeu d’iniciar una empresa i voleu un lloc web, però no us poden destinar els diners en efectiu?


Afortunadament, hi ha algunes opcions d’allotjament gratuïtes realment, tot i que heu de ser conscients del que esteu introduint o potser us sentireu més frustrats que mai.

allotgeu el vostre propi lloc web des de casa

Configurar un lloc web pot ser una tasca difícil i tenir en compte els costos a llarg termini per fer-ho, molta gent busca opcions d’allotjament de servidor gratuïtes..

Hi ha molts avantatges i contres que van al costat de llocs d’allotjament gratuïts. Si esteu interessats en allotjar servidors gratuïts, és una bona idea aprendre una mica sobre el seu funcionament i quines són algunes de les principals empreses d’allotjament web gratuïtes. Mirem algunes de les més grans del negoci i, a continuació, discutirem què heu de tenir en compte sobre l’ús d’un servidor web gratuït.

000webosting

000webhost

Temps de resposta: 230 ms

Horari: 99,75%

Consulteu 000 plans d’entrada

000webhosting s’ha guanyat la reputació d’una empresa d’allotjament web gratuïta que ofereix un nivell de velocitat en part amb els grans gossos del negoci. Els usuaris obtenen diversos avantatges amb els seus comptes gratuïts, inclosos:

 • 10 Gb d’ample de banda
 • Un Gb d’espai en disc
 • Accés al programari de fòrum i als sistemes de xat Discord

Com és de suposar amb un servidor web gratuït d’alt rendiment, sí, hi ha algunes advertències. Un gran per a qualsevol que configuri una petita empresa és que no allotgen comptes de correu electrònic. Així mateix, simplement pot oblidar-se d’obtenir qualsevol cosa que s’assembli a l’atenció al client. I hi ha sorpresa: també prendran el lloc fora de línia durant una hora cada dia.

Podreu configurar una base de dades MySQL i podeu col·locar dos llocs web al vostre compte. L’accés FTP, també està disponible. Potser el més impressionant, estan utilitzant PHP 7.3 i versions posteriors als seus servidors. Podeu utilitzar el vostre propi nom de domini i els subdominis estan permesos de forma gratuïta. Inclou instal·ladors automàtics que poden configurar WordPress, Joomla i altres sistemes de blocs i CMS.

També hi ha hagut informes d ‘”anuncis d’inactivitat” en llocs de presentació de llocs web. S’utilitza un estil pop-up, i és possible que no s’aconsegueixi bé amb la cerca de la gent que no faci cap anunci web. Aparentment, podeu desactivar aquesta funció a cPanel, però no és una cosa que els principiants es descobreixin fins que tinguin el problema..

Consulteu la ressenya completa de 000webhosting

Infinityfree

principal infinit lliure

Temps de resposta: 1.000+ ms

Horari: 99,9%

Consulteu plans infinits

El gran volum de vendes d’Infinityfree és que ofereixen amplada de banda il·limitada i espai de disc. Heu de tenir en compte, però, que els accessos a les pàgines web al dia se situen en 50.000. Això és més que suficient per a tots aquells que acaben de publicar un lloc per a fotos familiars o un projecte personal, però no és fantàstic per a les empreses. Podeu allotjar fins a 400 bases de dades a MySQL.

Una de les ofertes més impressionants de la companyia és SSL, DNS i Cloudflare CDN gratuïts. Si intenteu generar trànsit d’acord amb les directrius de SEO actuals de Google, és molt útil fer-ho. Si voleu configurar un compte d’allotjament de dominis senzill i gratuït, pot ser molt avantatjós. Així mateix, podeu allotjar noms de domini il·limitats al vostre compte. Els usuaris també poden utilitzar fins a 10 comptes de correu electrònic i a cada un se’ls permet un compte FTP. Infinityfree es factura sense tenir “anuncis forçats”. No és clar què volen dir amb això, però la companyia anima els usuaris solidaris a desactivar els bloquejadors d’anuncis.

La velocitat és un problema. Els temps de càrrega del lloc sovint es multipliquen en desenes de segons, especialment per a les instal·lacions de WordPress. Si busqueu un pla d’allotjament amb temps de càrrega llamp, és probable que vulgueu caçar entre altres serveis d’allotjament web gratuïts. A més, el límit d’èxits nega gran part del valor de l’espai del disc no amplificat i l’amplada de banda.

Wix

wix

Temps de resposta: 400 ms

Horari: 99,9%

Consulteu els plans d’allotjament Wix

És possible que observeu una creació de patrons. Tothom del sector de servidors web gratuït té un nínxol on construeixen el seu terreny de venda. Per a Wix, no es tracta de ser el més ràpid ni l’absolut el més fiable. En lloc d’això, se centren en ser l’empresa que ofereix el millor constructor de llocs web amb una interfície d’arrossegar i deixar anar. Especialment per a gent que és nova en el disseny web, els proveïdors d’allotjament amb bones aplicacions de construcció integrades a les seves ofertes poden ser molt atractius.

Wix és una de les millors empreses tant en termes de temps de treball com de resposta. Això comporta molt l’objectiu d’aconseguir un pla gratuït. Proporcionen una magnífica amplada de banda per 500 Mb per mes i 500 Mb d’espai de disc no massa gran. Els comptes de correu electrònic tampoc estan disponibles.

El creador de llocs web gratuït, com podeu imaginar, pot aprofitar-se. Afortunadament, Wix també proporciona atenció al client per xat, correu electrònic i telèfon. El constructor també pot configurar botigues en línia. Si no coneixeu gaire codi i intenteu afegir un lloc en qüestió de minuts, hi ha un molt bon argument per anar amb Wix.

x10hosting

X10 principal principal

Temps de resposta: 340 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans de publicació x10

Un altre dels participants al segment il·limitat de l’espai del disc i l’amplada de banda del mercat és x10hosting. Utilitzen un sistema basat en núvol que aprofita les unitats SSD per proporcionar una bona resposta. També tindreu accés a cPanel, PHP i MySQL, i això fa que les ofertes de la companyia siguin una elecció excel·lent per a qualsevol persona que tingui almenys un bagatge intermedi en la programació web. Tots els paquets de programari de la pila estan configurats com a versions més recents. Han estat en el negoci des de fa més d’una dècada i el seu paquet inclou un creador de llocs web.

Tractant de distingir-se una mica, x10hosting vol ser l’empresa instal·ladora d’un clic. Podeu carregar diverses aplicacions, incloses:

 • WordPress
 • Joomla
 • PHPBB
 • Magent

L’oferta Magento és un bon complement perquè permet als principiants començar ràpidament amb el comerç electrònic.

Com és habitual amb la majoria d’empreses que ofereixen allotjament web gratuït sense cap anunci, podeu esperar que no tingueu correu electrònic al vostre servidor. També es permet un domini i lloc web per compte.

La gran molèstia amb x10hosting com a una de les empreses d’allotjament web “gratuïtes i il·limitades amb un asterisc” és que utilitzen una política de suspensió de comptes que utilitzen molts recursos. Això es fa al seu criteri i requereix la intervenció de l’usuari per eliminar el bloc. Alguns usuaris fins i tot han informat de supressions del lloc web.

Una excel·lent velocitat i temps de funcionament són temptadors. Tanmateix, el fet d’afrontar la política d’ús dels recursos significa afrontar una situació gairebé tan dolenta com desplegada. Inquireix invertir molta feina en la construcció d’un lloc en una plataforma d’allotjament només per veure-ho aprofundir.

AwardSpace

espai de premis

Temps de resposta: 800 ms

Horari: 100%

Veure els plans d’allotjament AwardSpace

AwardSpace arriba al mercat com l’empresa gratuïta del 100 per cent que proporciona atenció al client 27/7. Hi ha opcions d’un clic per instal·lar tant Joomla com WordPress i proporcionen una garantia de funcionament del 99%, tot i que la majoria de les valoracions de les seves ofertes s’assemblen al 100% de temps..

Quines són les captures? Només obtindreu un GB d’espai de disc i 5 Gb d’ample de banda. Això no és horrible, però les coses es fan una mica més agudes quan aprofundeix en els termes del servei de l’empresa. Enterrat al ToS és permís per vendre les vostres dades a tercers.

La velocitat també és un problema amb AwardSpace. Si bé les proves semblen mostrar un mal temps de resposta de 800 ms, hi ha hagut casos de casos més propers als 1.500 ms.

La companyia intenta augmentar-los als seus nivells remunerats. Tot i que alguns dels seus preus semblen barats, dòlar per dòlar, probablement podeu trobar un paquet d’allotjament a la nostra secció posterior sobre proveïdors d’allotjament web gairebé gratuïts que tindran un rendiment molt millor..

FreeHosting.com

principal d’allotjament lliure

Temps de resposta: 948 ms

Horari: 98,79%

Consulteu els plans d’allotjament gratuït

Quant a les funcions, FreeHosting.com és una de les millors empreses d’allotjament web gratuïtes que hi ha. Obteniu 10 GB d’espai de disc i amplada de banda no modificada dins d’una política d’ús acceptable. Els usuaris també poden acollir un compte de correu electrònic per lloc. El tauler de control també està disponible en diversos idiomes.

Amb els centres de dades ubicats a Europa, el rendiment és un problema massiu amb FreeHosting.com. L’horari d’hora és inacceptablement baix, aproximadament, s’aproxima a l’equivalent a estar fora de línia durant almenys mig dia cada mes. La resposta també és força dolenta. Els temps de càrrega de les pàgines són pitjors i espereu que els llocs que utilitzin els sistemes de gestió de contingut basats en PHP tarden uns segons en carregar-se.

FreeHosting.com és difícil per a qui gestiona una petita empresa. De veritat, encara que només vulgueu llançar algunes fotos de família a una pàgina, probablement ho podreu fer millor. Si no necessiteu absolutament un cap d’amplada de banda realment no modificat, busqueu servei gratuït en altres llocs.

Els avantatges i els contres dels llocs d’allotjament web gratuïts

Pros

És força segur dir que els principals avantatges d’utilitzar proveïdors gratuïts és que ofereixen les seves coses de forma gratuïta. És una gran sorpresa. Tot i que, en general, gratuït és una direcció que només heu d’anar si busqueu alguna cosa com ara l’allotjament de dominis gratuït on només estigueu aparcant noms per utilitzar-los o vendre’ls després. També pot ser una bona manera d’executar pràctiques utilitzant paquets de programari com PHP i MySQL, però tingueu en compte que les limitacions d’administrador de fitxers i accés a bases de dades poden evitar que creixeu com a dissenyador o programador de llocs web. La gent que intenta obtenir un control sobre HTML i CSS, però, hauria d’estar bé.

Contres

Un dels contres és força evident. Lliure rarament significa veritablement gratuït. La mesura il·limitada de l’amplada de banda, per exemple, està gairebé sempre sotmesa a restriccions d’ús, limitacions de recursos i fins i tot límits arbitraris a la quantitat de visites al dia que el vostre lloc pot acceptar..

Hi ha un problema important que no es veu si no coneixeu bé la configuració del servei mitjà d’allotjament gratuït. Allotjament gratuït gairebé universalment significa allotjament compartit. Això vol dir que el vostre lloc web no només utilitza els mateixos recursos que altres llocs del servidor, sinó que és molt probable que el vostre lloc també s’allotgi al mateix sistema d’arxius..

Molts llocs d’allotjament web de gamma baixa, fins i tot els que es paguen, utilitzen aquest model per reduir els seus costos, però és problemàtic per motius de seguretat. No podem remarcar prou amb força que no heu d’emmagatzemar dades confidencials en cap tipus de sistema d’allotjament compartit. Si no esteu 100% segur que el vostre pla implica almenys un servidor dedicat virtual que tingui una memòria i un espai d’emmagatzematge particionats, no haureu d’emmagatzemar res que requereixi seguretat al sistema d’arxius o a la base de dades..

La disponibilitat de funcions és àmplia. En particular, la manca de correu electrònic gratuït sol ser molesta. També veuràs moltes ofertes “gratuïtes” que realment no ofereixen tot el ple de forma gratuïta. Per exemple, “SSL gratuït” sol ser només un certificat generat per l’usuari que no està completament validat.

No es publicarà un certificat SSL realment gratuït en un pla d’allotjament gratuït. Probablement haureu de pagar almenys 10 dòlars al mes per obtenir un certificat SSL gratuït que passi per una empresa de seguretat reconeguda. El mateix passa amb l’obtenció d’un nom de domini veritablement gratuït.

Per a persones que tenen una experiència prou àmplia, especialment els codificadors, la freqüència és molt problemàtica. Els amfitrions gratuïts generalment s’adhereixen a la pila LAMP de la vella escola Podeu oblidar-vos de configurar un lloc que utilitza Node.JS o Ruby, per exemple. Bases de dades més modernes, com ara NoSQL, només podeu oblidar-vos del nivell gratuït.

Quina és l’alternativa que es pugui preguntar? Suposem que no busqueu hostes gratuïts perquè voleu endur-vos molts diners. Tenint en compte això, hi ha algunes alternatives gairebé gratuïtes que val la pena considerar.

Millor que gratuït: plans d’allotjament web molt econòmics

El barat és millor que gratuït perquè realment obtindràs allotjament gratuïts per a anuncis i suport real. L’allotjament gratuït no és realment una cosa, ja us rebran d’alguna manera. També pot reduir la persecució i guanyar uns dòlars al mes.

iPage

ipage

Preu inicial: 1,99 dòlars mensuals

Temps de resposta: 780 ms

Horari: 99,95%

Consulteu els plans d’allotjament iPage

Anar amb iPage consisteix principalment en obtenir un espai i un ample de banda il·limitats a discos a un preu molt baix. No són els més ràpids dels proveïdors gairebé gratuïts, i només tenen dos centres de dades als Estats Units. La companyia també està molt centrada en la pila LAMP perquè no s’allunyarà dels pitjors defectes de la gratuïtat. llocs d’allotjament També proporcionen una assistència sòlida al client mitjançant un sistema de xat, però no hi ha assistència telefònica i de correu electrònic.

Podeu obtenir un nom de domini gratuït per al primer any i, fins i tot, hi ha un certificat SSL gratuït. El preu és excel·lent, però probablement podeu trobar opcions més ràpides i potents en qualsevol altre lloc. També oferir una mica d’assegurança sobre el preu, i iPage ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Veure la revisió completa de l’iPage Hosting

NameCheap

namecheap principal el 19 de juliol

Preu inicial: 1,37 dòlars al mes

Temps de resposta: 535 ms

Horari: 100%

Veure els plans d’allotjament de NameCheap

NameCheap és una empresa que porta més d’una dècada en el negoci i fa molt de temps que s’ha centrat en la venda de dominis i plans d’allotjament de baix cost. Un gran punt de venda és que ofereixen assistència gratuïta a les migracions de llocs web. Si ja heu establert una presència als servidors d’una altra empresa, és bo saber que hi haurà suport tècnic allà per guiar-vos en el procés.

La companyia té una reputació positiva entre els comerciants de noms de domini. Si busqueu una bona opció d’aparcament on pugueu deixar un domini, és difícil superar NameCheap.

Tanmateix, el servei d’atenció al client és una mica carregat de NameCheap. Fins i tot les persones que han tractat amb representants de segon nivell han obtingut respostes de còpia i enganxa fora de la base de coneixement.

Si teniu un principiant que tingui por que pugui necessitar ajuda, NameCheap no és per a vosaltres. No obstant això, per a persones més qualificades i amb experiència, NameCheap ofereix el preu del fons més alt que podreu trobar per a un amfitrió web que no es pugui utilitzar sense anuncis al vostre lloc..

Veure la ressenya completa del Hosting de NameCheap

SiteGround

principal lloc del 19 de juliol

Preu inicial: 3,95 dòlars al mes

Temps de resposta: 570 ms

Horari: 99,97%

Consulteu els plans d’allotjament de SiteGround

Siteground és una empresa centrada a proporcionar un rendiment a l’empresa i la majoria dels seus plans tenen un preu en conseqüència. Tanmateix, no volen deixar usuaris i principiants de primer nivell al desert, i aquí és on entra en joc el seu nivell d’allotjament barat. S’ofereixen transferències gratuïtes de llocs web i podeu obtenir assistència tecnològica al client i les 24 hores del dia per telèfon, correu electrònic o xat.

L’estabilitat sòlida entre els sòlids és un factor important, sobretot una vegada que comenceu a pagar a una empresa per mantenir el vostre lloc en funcionament. Afortunadament, Siteground ofereix una àmplia gamma de complements que asseguren estabilitat. Això inclou:

 • Un CDN gratuït
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries
 • Centres de dades en diverses ubicacions del món

No està clarament indicat a la pàgina d’allotjament, però l’amplada de banda no està modificada. També obtindreu 10 GB d’espai de disc. L’espai d’emmagatzematge de MySQL és il·limitat i tindreu accés cPanel i SSH. SSL i HTTPS també s’inclouen de forma gratuïta.

Aquells que desitgin quelcom proper al rendiment empresarial sense guanyar molts diners, SiteGround serà una opció atractiva. També podeu actualitzar fàcilment a més emmagatzematge i recursos per a un parell de dòlars més. L’assistència hi serà per a cada pas del camí, i això fa que SiteGround sigui una de les opcions gairebé més interessants sense gairebé per als principiants.

Veure la revisió completa de SiteGround Hosting

AWS Cloud

amazon lightsail

Preu inicial: 3,50 dòlars al mes

Temps de resposta: 500 ms

Horari: 99,99%

Consulteu els plans d’Amazon

Cal establir dues coses per endavant sobre l’ús d’Amazon Web Services per allotjar un lloc. En primer lloc, simplement no és per a principiants. AWS està construït per a organitzacions com Netflix i Major League Baseball que necessiten transmetre quantitats massives de vídeo i dades cada dia. No és un lloc amable per a la natació petita.

En segon lloc, l’estructura de preus pot ser confusa. Tot l’ús als servidors d’Amazon es mesura i es factura a partir dels cicles de CPU utilitzats. Intenten fer disponibles algunes estructures de preus més senzilles en un nivell barat per 3,50 dòlars al mes, però és bastant difícil de configurar.

La mesura i la facturació d’aquesta forma poden ser bones. Sobretot si esteu intentant mantenir un lloc en funcionament durant fluctuacions entre temporades baixes i baixes. Per exemple, una petita empresa que té un lloc minorista que només atrau trànsit pesat durant la temporada de compres de vacances probablement no vulgui pagar el mateix per allotjament al juny com ho fan al desembre..

AWS permet escalar automàticament, però també voldreu estar atent a la pàgina de facturació per assegurar-vos que els costos no es descontrolin. Fins i tot si teniu un lloc web minúscul i allotgeu-lo a AWS, no dormiu en aquest problema. Un únic atac de denegació de serveis no detectat pot menjar recursos i costar-vos diners.

Un dels avantatges principals de AWS és que podeu allotjar el que vulgueu als servidors d’Amazon. No hi ha res que impedeixi particionar una instància al núvol i instal·lar-hi un sistema operatiu que escolliu. Aquest és un nivell de control boig per a aquest nivell.

Conclusió

L’allotjament gratuït acostuma a incloure moltes cadenes. És convenient pensar quines són les vostres prioritats abans de triar un amfitrió. Els anuncis a la pàgina són un problema? Necessiteu obtenir informació? Ets un principiant o un professional experimentat?

Aconsellem fermament que la gent pensi en passar a una opció gairebé gratuïta, si és possible. Els plans d’allotjament gratuïts són excel·lents només per iniciar projectes o publicar una mica d’informació sobre una passió personal. Si voleu mantenir una petita empresa o organització al web, potser voldreu aconseguir una mica d’efectiu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map