Millors proveïdors d’allotjament VPS: compareu els preus i les funcions per al 2020

Millors proveïdors d’allotjament VPS: compareu els preus i les funcions per al 2020

Millors proveïdors d’allotjament VPS: compareu els preus i les funcions per al 2020

L’allotjament VPS és la combinació perfecta de preu i rendiment.


Tot i això, amb tantes opcions, el paisatge és confús.

Desglossem els millors hosting VPS del món per ajudar-vos a decidir-vos.

millor allotjament per a petites empreses

Pot ser un repte aconseguir l’equilibri adequat entre la relació rendibilitat i l’administració en pagar una solució d’allotjament.

Una de les opcions més atractives, però, és dirigir-se a un proveïdor de VPS.

Què és VPS Hosting?

VPS significa “servidor privat virtual”. La idea que hi ha darrere d’un VPS és tenir un entorn que és com tenir el teu propi servidor físic sense pagar els costos de maquinari que comporten aconseguir una màquina sencera..

Especialment per a persones i organitzacions que necessiten configuracions de mida decent, trobar la millor empresa d’allotjament VPS pot fer una diferència important. Us permet tenir un control molt més gran del que podeu obtenir amb moltes altres opcions d’allotjament i el preu és prou raonable perquè la majoria de la gent estigui còmoda..

En aquesta comparació d’allotjament VPS, farem un cop d’ull a les deu companyies VPS principals, les opcions que ofereixen i els seus avantatges i contres. Al final, també explorarem alguns dels fonaments bàsics del que fa un proveïdor d’allotjament i per què pot ser que vulgui o no seguir aquesta direcció. També parlarem de com es compara un VPS a alternatives, com ara hosting compartit, un servidor dedicat i allotjament en núvol.

1. Allotjament InMotion: gestionat & VPS al núvol

allotjament amb immobilització d'allotjament de vehicles gestionats

Preu més baix: 27,99 dòlars al mes amb un acord de dos anys

Temps de resposta: 635 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament VPS InMotion

Com moltes empreses que ofereixen plans d’allotjament VPS, InMotion ofereix diversos serveis. És bo saber, per exemple, que podeu desplaçar-vos a un servidor dedicat. Els membres de l’equip d’assistència de l’empresa han de completar més de 160 hores de formació abans de tractar amb els clients també, de manera que estareu en bones mans quan truqueu atenció al client.

Un gran avantatge per a gent que no és tan experimentada amb la tecnologia és que InMotion ofereix opcions gestionades i autoservei entre els seus plans VPS. Si sou un comerciant amb poca experiència a l’hora de configurar serveis d’allotjament o tractar coses com el sistema operatiu en si o l’accés root, un pla gestionat us assegurà que algú hi serà per guiar-vos durant tot el procés. Fins i tot ofereixen serveis de disseny de llocs web perquè pugueu posar-vos en pràctica sense tanta molèstia.

Consulta la ressenya completa de l’InMotion Hosting

2. Hosting A2: gestionat & VPS no gestionat

a2 hosting vps hosting

Preu més baix: 5 dòlars mensuals per un VPS completament sense administrar

Temps de resposta: 279 ms

Horari: 99,66%

Consulteu els plans d’allotjament A2

L’opció de baix cost d’A2 és molt atractiva per a un conjunt específic de clients. Si teniu les habilitats tècniques necessàries per manejar executar un servidor pel vostre compte, buscar més de 5 dòlars mensuals és probablement la millor opció d’allotjament VPS en funció del preu al rendiment. L’oferta barata no és excel·lent, ja que obtindreu un nucli de processador únic, però pot ser molt rendible, sempre que no tingueu previst executar res de forma computacional, com ara FFmpeg per a càrregues de vídeo i conversions.

Si realment no esteu segurs de quina forma es fa servir un tauler de control, hi ha una opció d’allotjament del servidor VPS gestionat que us ajudarà a atendre aquestes necessitats. És bastant més car que l’oferta de base, però a uns 35 dòlars mensuals, la solució gestionada continua sent competitiva. També obtindreu més nuclis de CPU i espai de disc amb aquesta configuració, per la qual cosa voldreu comprovar-ho, encara que sigueu un desenvolupador hardcore amb habilitats d’administració del servidor..

La velocitat també és un avantatge important per a l’A2 Hosting. Arribant a menys de 300 ms en temps de resposta, el pla del servidor virtual us proporciona el millor que podríeu esperar d’un paquet d’allotjament dedicat.

Veure la revisió completa de l’allotjament d’A2

3. Bluehost

bluehost vps hosting

Preu més baix: 18,99 dòlars mensuals introductoris i 29,99 dòlars al mes després

Temps de resposta: 2.200 ms

Horari: 99,98%

Consulteu els plans d’allotjament Bluehost

Si bé el preu a temps complet de 30 dòlars mensuals és pràcticament estàndard de la indústria, Bluehost ofereix algunes opcions que poden resultar més atractives. En particular, l’empresa proporciona un domini gratuït amb cadascun dels seus plans d’allotjament i aquest nom de domini gratuït s’adhereix al compte durant tota la vida del pla. No és només una oferta introductòria. També hi ha un període de garantia de devolució de 30 dies.

A més, disposeu de 30 GB d’espai de disc força intermediaris, però l’empresa ofereix un emmagatzematge SSD fora de caixa. De la mateixa manera, teniu dos nuclis de CPU al vostre servidor amb el pla de preu més baix. Mitjançant l’ús d’un hipervisor KM, l’empresa també garanteix que totes les unitats de recursos que pagueu es comprometen amb el vostre servidor virtual.

Per la seva banda, el temps de resposta per a Bluehost és abismal. Si voleu executar una cosa que no té una resposta sensible, com WordPress, això fa que Bluehost sigui un no. L’experiència dels usuaris finals passarà de lenta a dolent.

L’assistència al client és un avantatge important també per a Bluehost. L’horari d’ús és sòlid i podeu esperar assistència sempre que hi pugui haver problemes.

Veure la ressenya completa de Bluehost

4. HostGator

hostgator vps hosting

Preu més baix: 29,99 dòlars al mes

Temps de resposta: 1.610 m

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament Hostgator

Al principi, les ofertes d’HostGator no semblen les més descarades, ja que les comparacions d’allotjament VPS són. Tenen un preu al paquet, però almenys no intenten enganyar-vos amb cap oferta de presentació fantàstica. On HostGator realment sobresurt en l’espai de disc total que ofereixen. Obteniu 120 GB d’emmagatzematge en unitats d’estat sòlid amb el pla de nivell més baix, facilitant la reducció de molts dels competidors.

Si voleu fer un lloc web amb gran emmagatzematge, com per exemple, amb problemes fotogràfics o PDF, és fantàstic obtenir aquest tipus d’espai en disc. També ho agraireu si esteu intentant configurar el vostre propi hosting de WordPress i necessiteu allotjar un munt de contingut.

HostGator és un servei VPS que ha estat en negoci durant gairebé dues dècades. Ofereixen atenció al client les 24 hores del dia amb una línia telefònica gratuïta. Amb oficines i centres de dades dels quatre continents, també proporcionen als seus clients una bona difusió de llocs amb màquines per a que hi visquin un VPS.

Un dels inconvenients dels bricoladors més durs és, però, que HostGator s’inclina principalment cap a la venda de serveis als seus clients. Estan encantats de vendre-vos un nom de domini, una adreça IP i l’assistència amb SEO. Per cert, és fantàstic per a una agència de màrqueting que no tingui una gran quantitat de suport tecnològic al seu propi personal.

Veure la revisió completa de Hostgator

5. iPage

allotjament ipage vps

Preu més baix: 19,99 dòlars al mes

Temps de resposta: 708 ms

Horari: 99,75%

Consulteu els plans d’allotjament iPage

iPage funciona com un bon proveïdor de servidors VPS que presta serveis a una part específica del mercat. Es centren sobretot en noms de domini i allotjament de WordPress gestionat, però ofereixen serveis d’allotjament VPS si sabeu on mirar. Per obtenir un preu una mica inferior a la mitjana, obteniu moltes funcions estàndard, incloses:

 • Un sol nucli de CPU per al vostre VPS
 • 40 GB d’espai en disc
 • Una TB d’ample de banda
 • Un sol VPS
 • Accés cPanel gratuït

La seva instal·lació estàndard és una distribució Linux, CentOS, que té una sòlida reputació. No hi ha cap opció de Windows, però tindreu accés a una pila LAMP. La versió PHP és de 5, i per desgràcia, aquesta té una data antiga. L’assistència gestionada està disponible, però, sense cap càrrec addicional.

Si voleu crear un lloc modern i altament segur, que depèn del codi llamp ràpid per funcionar, iPage no és fantàstic. Tanmateix, per a persones que només necessiten la possibilitat d’acollir scripts dinàmics, val la pena fer un proveïdor d’allotjament web. No obtindreu un sistema d’alt rendiment, però en tindreu un de decent pel preu.

Veure la revisió completa de l’iPage Hosting

6. Web líquida

allotjament web vps líquid

Preu més baix: 29 dòlars mensuals

Temps de resposta: 603 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament web líquid

Liquid Web és una altra empresa central de paquets que té un petit toc. El seu sistema utilitza una arquitectura VPS en núvol en lloc de la configuració de gestió de servidors més estàndard que utilitzen moltes empreses.

Aquest enfocament té els seus avantatges i contres. Un dels principals avantatges és que en un sistema basat en núvol l’escalabilitat és molt més senzilla. Si voleu passar a més emmagatzematge, per exemple, només podeu fer uns quants clics al tauler de control del vostre compte i el tindreu en un parell de minuts. En una configuració més tradicional, aquesta tasca requereix que un especialista d’assistència en serveis gestionats reprovisi el vostre servidor virtual i probablement us quedareu enganxats havent de reinstal·lar tot.

No és, però, un veritable VPS. Només funciona com un. Probablement, aquesta distinció no és una gran cosa per a la majoria dels usuaris, ja que tant el VPS en núvol com les configuracions virtuals habituals depenen de la mateixa idea, el subministrament de recursos d’una col·lecció més gran de recursos de maquinari. Al núvol, només sortireu d’una piscina molt més gran.

Liquid Web és un proveïdor de serveis d’allotjament completament gestionat. Mentre que tingueu accés complet a l’arrel, no us deixareu pel vostre compte al desert si alguna cosa s’embruta. Només ofereixen sistemes operatius Linux al nivell més baix, però els servidors Windows estan disponibles si pugen fins i tot un nivell.

Veure la revisió completa de Liquid Web

7. GoDaddy

godaddy vps hosting

Preu més baix: 19,99 dòlars mensuals introductoris i 29,99 dòlars mensuals després

Temps de resposta: 697 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament de GoDaddy

GoDaddy és una empresa de la molesta empresa omnipresent. Una vegada van crear un nom que venia noms de domini brutícia, però això s’ha reduït al passat. Avui en dia, només ofereixen una mica de tot, inclosos VPS i servidors d’allotjament dedicats. Malauradament, GD pot estar basat en les vendes, i pot esperar que hi hagi molts problemes a la pantalla de compra que us ofereixin serveis de SEO, un certificat SSL i gairebé tot el que és possible per obtenir un ronyó humà..

La companyia té un gran avantatge per anar-hi. No es modifica completament l’amplada de banda. Si el vostre VPS pot gestionar la càrrega, no els importa la quantitat de trànsit que us va afectar. També teniu tres adreces IP dedicades incloses amb cada compte del servidor VPs. Especialment quan es troben un munt de dominis en un sol sistema, això pot ser bo.

Cal advertir, però, que un compte no administrat amb GoDaddy és el cas de morir al desert. Feliçment us cobraran per assistència, però no heu d’anar amb un compte sense administrar a través d’ells a no ser que sigueu absolutament segurs en les vostres habilitats d’administració. L’empresa inclou l’estàndard cPanel.

Cada servidor host utilitza dues CPU amb 6 nuclis cadascun. Això vol dir que compartireu el poder de processament amb altres màquines.

GoDaddy no és el preferit de ningú, però pot ser molt útil si teniu molts articles que voleu guardar en un compte. Per exemple, si allotgeu 100 noms de domini i tots requereixen els seus propis certificats SSL, és bo tenir-ho tot en un sol lloc.

Veure la ressenya completa de GoDaddy

8. Dreamhost

hosting de vps dreamhost

Preu més baix: 10 dòlars al mes

Temps de resposta: 418 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament Dreamhost

Si busqueu una configuració similar a la que ofereix GoDaddy, hi ha moltes coses a dir per a Dreamhost. El seu preu és molt inferior i el paquet mínim disponible té 10 GB menys d’espai en disc. Tot funciona en unitats SSD i, segurament, obteniu una amplada de banda il·limitada i no modificada. També obtindreu un certificat SSL gratuït.

L’equip d’atenció al client de l’empresa està disponible per a trucades telefòniques les 24 hores. Un dels avantatges importants és que ofereixen còpies de seguretat automatitzades per a persones que utilitzin llocs de WordPress. També és una solució totalment gestionada, i 10 dòlars al mes és fàcilment el més barat per al qual obtindreu ajuda. La memòria RAM també es pot escalar ràpidament. Al revés, però, Dreamhost no fa Windows.

La velocitat en Dreamhost és molt ràpida, especialment per aquest nivell de preus. De la mateixa manera, és difícil queixar-se del temps de vida al 100%.

Veure la ressenya completa de Dreamhost

9. Hostwinds

hostwinds vps hosting

Preu més baix: 4,49 dòlars al mes per allotjament basat en Linux no gestionat

Temps de resposta: 1.093 ms

Horari: 100%

Consulteu els plans d’allotjament de Hostwinds

Hostwinds ofereix solucions tant gestionades com no gestionades. El sistema gestionat més barat comença a partir de 5,17 dòlars al mes, però ascendeix fins als 10,99 dòlars mensuals un cop finalitzi el període introductori. Obtindreu l’oferta bastant estàndard de:

 • Un nucli de CPU
 • 30 GB d’emmagatzematge SSD
 • Una TB de transferència de dades
 • Un GB de RAM

També hi ha disponibles opcions de Windows gestionades.

L’assistència al client està disponible 24.7, però l’empresa intenta incloure els usuaris a la seva cua de xat en directe. Les transferències de llocs web són gratuïtes i Hostwinds manté diversos centres de dades. També hi ha instal·lat un tallafoc de qualitat empresarial.

De forma equilibrada, la proposta de preu-rendiment no és fantàstica amb Hostwinds. És, per falta millor manera de dir-ho, una opció que hi ha si voleu mirar en algun altre lloc.

Consulteu la ressenya completa dels Hostwinds

10. 1 i1 IONOS

Allotjament 1 i 1 ionos vps

Preu més baix: 2 dòlars mensuals per allotjament basat en Linux no gestionat

Temps de resposta: 918 ms

Horari: 100%

Vista 1&1 plans d’allotjament IONOS

Si voleu l’opció d’allotjament VPS més barata i sense límits absoluts, és probable que IONOS sigui el camí a seguir. A partir de només 2 dòlars al mes, obté un sol nucli de CPU virtualitzat i només mig megat de memòria RAM. També hi ha només 10 GB d’espai SSD, però és una opció més barata que proporciona un servidor d’allotjament de llocs web mínimament viable.

No en va, només en aquest nivell, només haureu de triar els sistemes operatius basats en Linux. Tanmateix, podeu aconseguir la vostra selecció de centres de dades a:

 • Els EUA
 • Alemanya
 • Espanya

Els usuaris també poden seleccionar entre Ubuntu, Debian o CentOS.

Una dada interessant és que si voleu pagar els 30 dòlars estàndard de la indústria al mes, podeu obtenir una configuració mitjana. A aquest nivell, obteniu la selecció de cPanel o Plesk per a panells de control i, a més, afegiu Archlinux i OpenSUSE. Per 20 dòlars més al mes, podeu afegir Windows. Tot i que més intrigant, el pla de nivell superior inclou quatre nuclis de CPU virtuals, 160 GB d’emmagatzematge SSD i 8 GB de RAM. Aquest és un paquet força bo per a la gamma de preus. També s’inclou la gestió del tallafoc.

Veure el complet 1&1 revisió IONOS

Comprensió d’allotjament VPS

Analitzant les deu companyies més importants de VPS, obté una sensació molt bona del que sembla la indústria. La majoria de les empreses s’agrupen al voltant de 30 dòlars al mes amb les seves ofertes. Generalment cobren més per allotjament gestionat, i Windows també sol ser més extra.

El més important que heu d’entendre sobre els amfitrions VPS és que estan tan a prop d’utilitzar un servidor dedicat com podeu obtenir sense pagar per una sola màquina. La virtualització és un procés on es dividen els recursos d’un sol ordinador o d’una col·lecció d’ordinadors que utilitzen programari en núvol entre els usuaris. A la interfície de virtualització, un tècnic de l’empresa subministra recursos només per al vostre servidor.

Per exemple, una empresa podria utilitzar una màquina amb quatre processadors que cadascun tingui 56 nuclis. Cada nucli admet dos fils. Reservar uns quants nuclis per atendre les necessitats administratives, això els proporciona la possibilitat de proporcionar l’equivalent d’uns 400 nuclis virtuals als usuaris sense que ningú se superposi. També poden utilitzar 500 GB per a emmagatzematge en una matriu RAID i proporcionar-lo de manera similar.

Tots els servidors subministrats es comporten com si fos la seva pròpia màquina. Podeu instal·lar un sistema operatiu a cadascun dels programes que vulgueu, i aquest és el gran avantatge del VPS. Obteniu:

 • A prop d’una experiència d’una sola màquina
 • Control administratiu total del sistema operatiu
 • Accés a una instància de servidor completa per molt inferior al preu d’una sola màquina

Els sistemes operatius importen molt. Si no coneixeu Linux, és una bona idea estudiar-lo, sobretot si no voleu pagar la prima per Windows en un servidor. És possible que vulgueu contractar o contractar algú que estigui familiaritzat amb Linux per assegurar-vos que tingueu ajuda quan ho necessiteu.

El més important, no us limitarà a la configuració del vostre sistema. Per exemple, un lloc web d’allotjament d’imatges pot haver d’instal·lar GD per permetre una gestió senzilla dels tipus de fitxers. Amb una solució compartida, no podreu fer-ho.

Desavantatges de l’allotjament VPS

L’avantatge d’utilitzar un VPS és que hi ha límits en la quantitat de recursos que podeu deixar anar. Servidors dedicats i fins i tot instàncies de núvol enormes poden generar milers de dòlars. Tot i això sovint permeten als usuaris desplegar des de dos a 96 nuclis per a un servidor. La majoria de persones no necessiten tanta potència de foc, i és per això que un VPS és una opció ideal per a clients conscients dels costos que necessiten un entorn que controlen plenament..

Conclusió

L’allotjament VPS és una opció popular perquè sovint permet que la gent tingui el millor dels dos mons. Els preus són raonables, normalment per sota dels 50 dòlars per a un pla d’entrada. Al mateix temps, obteniu el que és funcionalment un servidor únic. Si voleu aprofitar al màxim la personalització sense haver de rompre el banc, un proveïdor de VPS val la pena fer-ho.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector