Namecheap vs Godaddy: Quin és el millor registrador de dominis? (Maig 2020)

Si trieu GoDaddy o Namecheap per a la vostra propera compra de nom de domini?


Et sents confós? No sé què optar??

No desesperes.

Tenim una resposta per a vosaltres.

Pot ser un desafiament obtenir una opinió objectiva sobre quina d’aquestes dues opcions populars és el millor registrador de dominis. Després de comprar molts dominis d’ambdues empreses, tenim una resposta per a vosaltres.

Hi ha molts factors que s’han de tenir en compte en el programa frontal de Namecheap vs GoDaddy. En termes de despesa, els preus GoDaddy i els preus Namecheap són molt raonables, sobretot amb promocions regulars, vendes estacionals i descomptes importants per a compres a granel. Ambdues empreses ofereixen una àmplia varietat de serveis, com a nous com el correu electrònic i l’allotjament de llocs web, però per a aquest article ens centrem sobretot en quina empresa és el millor registrador de noms de domini específicament..

GoDaddy, fundat el 1997 és probablement el registre de domini més conegut de la indústria. Les seves àmplies campanyes de màrqueting han ajudat a difondre el coneixement de la seva marca entre consumidors i professionals, especialment els anuncis publicats durant la temporada de Superbowl ad blitz als Estats Units, però són el millor lloc per comprar noms de domini.?

Namecheap, fundada el 2000, és un important competidor de GoDaddy. Van obtenir el suport de moltes veus al vestíbul pro-privacitat i van sortir a l’oposició de la Stop Online Piracy Act (SOPA). Com un dels majors registradors de dominis de la indústria, ofereixen una gran varietat de TLDs (dominis de primer nivell) als seus clients.

Preu

Potser el factor més important per als clients és la quantitat de diners que hauran de pagar per comprar el seu nom de domini. Tant GoDaddy com Namecheap tenen un preu competitiu amb molts descomptes disponibles durant tot l’any, però anem a fer un cop d’ull als preus actuals per tenir una idea de quant li costaria comprar un domini per al vostre lloc o hobby empresarial..

Preu GoDaddy

El preu de GoDaddy varia en funció del tipus de TLD que estigueu comprant (.com, .net .org, dominis del país, etc.) i si compreu un any, dos anys o més. A més, les vendes de temporada i els cupons promocionals solen reduir encara més el preu.

Si voleu comprar un nom de domini barat, voldreu utilitzar un cupó o esperar una promoció o venda al lloc. Sovint, si compreu el vostre primer domini nou amb l’empresa, obtindreu les millors ofertes. No obstant això, GoDaddy us afectarà molt en les renovacions, així que aneu amb compte.

 • .com Dominis: 2,99 dòlars (però 0,99 dòlars amb aquest enllaç) per al primer any amb una compra de 2 anys, amb el segon any facturat a 17,99 dòlars
 • .Dominis nets: 13,99 dòlars el primer any, amb el segon any facturat a 19,99 dòlars
 • .org Dominis: 11,99 dòlars el primer any, amb el segon any facturat a 20,99 dòlars
 • .Domini io: 49,99 dòlars el primer any, amb el segon any facturat en 59,99 dòlars
 • .Dominis xyz: 0,99 dòlars el primer any, amb el segon any facturat a 14,99 dòlars

Aquests són només una mostra dels TLD més populars que ofereix GoDaddy.

Obteniu el primer domini nou per $ 0,99 a GoDaddy

Tarifa Namecheap

Fidel al seu nom, Namecheap acostuma a funcionar una mica més barat que GoDaddy. Al igual que el seu competidor, Namecheap té moltes vendes i descomptes estacionals durant tot l’any, així com cupons que poden ajudar a reduir el cost de la compra.
Per al registre de noms de domini barats, són sens dubte una de les millors opcions existents.

 • .com Domini: 8,88 dòlars anuals
 • .Dominis nets: 12,98 dòlars anuals
 • .org Domini: 12,98 dòlars anuals
 • .domini io: 32,88 dòlars anuals
 • .Dominis xyz: 1,38 dòlars anuals

Namecheap ofereix molts TLD més enllà d’aquestes opcions, per la qual cosa val la pena fer una ullada.

Consulteu els últims descomptes de Namecheap (fins a un 46% de descompte)

Preu de registre del nom de domini privat

Tothom que posseeixi un nom de domini hauria d’estar preocupat per la seva privadesa. El registre de noms de domini privat és un servei ofert per aquestes dues empreses. Sense aquesta protecció, qualsevol pot anar a un directori públic i consultar el vostre domini per obtenir informació que inclogui el vostre número de telèfon, nom i cognoms i qualsevol altra informació identificable personal que proporcioneu al registre..

Actors afectius com els pirates informàtics poden utilitzar aquesta informació per atacar el vostre negoci, cercar els perfils privats de xarxes socials en línia o fins i tot integrar aquesta informació en estratègies utilitzades per atacar el vostre lloc web. Els lladres d’identitat també poden consultar el vostre domini per obtenir la mateixa informació per intentar robar la vostra identitat. Les persones que compren i flipen professionalment noms de domini valuosos tampoc no estan en contacte amb tu a casa teva o empresa per intimidar-te perquè puguin comprar el vostre domini per menys del que val!

Namecheap ofereix un registre de nom de domini privat gratuït per ocultar les vostres credencials de les consultes de Whois mentre GoDaddy aporta una prima al preu del domini per al mateix servei. Namecheap és el clar guanyador aquí.

Club de dominis amb descompte de GoDaddy

Si teniu previst adquirir dominis a granel, val la pena considerar GoDaddy per registrar nom de domini barat. Per 120 dòlars / any, rebeu renovacions de .com per només 8,29 dòlars / any.
Com a venedor d’Internet que busca compres massives de dominis per a PBN o fins i tot com a marca global que intenta bloquejar totes les permissions possibles del vostre nom de domini, pot valer la pena el seu temps per unir-se al club..

No hi ha un equivalent directe amb Namecheap, tot i que el rumor és que Namecheap treballa actualment en la seva versió de la mateixa idea..

Experiència d’usuari & Atenció al client

El preu no és l’única cosa a tenir en compte quan decidiu Namecheap vs GoDaddy. L’experiència de l’usuari i el suport al client són un factor essencial en la vostra elecció.
Si qualsevol empresa té una interfície que no us agrada o no té una API compatible amb el llenguatge de programació del vostre desenvolupador web, escollir-vos amb una empresa per l’altra pot interrompre completament el vostre flux de treball..

A continuació es presenten algunes raons per les quals alguns usuaris prefereixen una empresa que una altra. Com en totes les opinions en línia, el quilometratge pot variar.

Experiència d’usuari de GoDaddy

fillol

Buscant Internet, podeu trobar moltes opinions sobre l’experiència del client de GoDaddy.

Contres de GoDaddy:

 • L’estratègia comercial actual de GoDaddy sembla centrar-se en l’increment, donant al client una gran varietat d’opcions addicionals al domini, cosa que alenteix el procés de compra.
 • Alguns usuaris consideren que la interfície de GoDaddy és confusa o frustrant per utilitzar-la en general. Una queixa habitual és que la interfície estigui desordenada i centrada en la pujada d’altres serveis al client en lloc de proporcionar un accés fàcil a la informació crítica.
 • L’assistència per correu electrònic i el xat tenen una resposta raonable, però alguns usuaris es queixen que els tècnics i els agents d’assistència utilitzen respostes enllaunades i responen preguntes només amb solucions genèriques..
 • A GoDaddy se li ha criticat que va adoptar posicions contra la privacitat i la llibertat al sortir en suport de la Stop Online Piracy Act (SOPA) i prohibir els dominis de clients per allotjar contingut ofensiu.
 • Els clients que han utilitzat el sistema de subhastes de dominis de GoDaddy s’han queixat vocalment de les pràctiques empresarials ombrívoles, les presentacions de subhastes i altres problemes.
 • Alguns revisors sospiten que diversos processos crítics sobre el suport de GoDaddy estan totalment automatitzats sense cap supervisió ni aportació humana, cosa que ha provocat problemes amb les subhastes i altres funcions del lloc..

Avantatges de GoDaddy:

 • GoDaddy compta amb un ampli i ben format equip de seguretat de la informació i de la informació. Com que han estat en negoci des del 1997, han tingut relativament pocs incompliments i problemes de seguretat.
 • El lloc està documentat extensament i disposa d’un ampli dipòsit d’articles d’ajuda i instruccions clares per als clients.
 • GoDaddy ofereix una excel·lent atenció telefònica, amb temps de resposta ràpids i personal atent. La majoria de clients semblen preferir-ho per correu electrònic inferior i suport de xat en directe.
 • Quan es tracta de TLDs, GoDaddy té una varietat més àmplia de dominis de primer nivell que qualsevol altra empresa. La majoria dels TLD es publiquen primer a GoDaddy abans que siguin introduïts a qualsevol altre registre.
 • Els paquets d’allotjament de GoDaddy a vegades són més assequibles que els de Namecheap, sobretot tenint en compte que s’inclou un paquet d’allotjament limitat amb cada compra d’un domini.
 • Tindreu accés al servei d’atenció al client 24 hores i 24 hores a través del telèfon, així com a opcions de xat
 • Una base de coneixement digne per a les preguntes freqüents, així com fòrums vibrants i descarats

Experiència d’usuari de Namecheap

namecheap

Namecheap generalment no està ben valorada pels clients, sens dubte no té alguns inconvenients. A Reddit i Stackoverflow, sovint es considera un dels millors llocs per comprar un nom de domini barat.

Contra Namecheap:

 • Alguns usuaris s’han queixat de dificultats amb el sistema de renovació automàtica, tot i que aquests problemes s’han solucionat a partir d’aquest any.
 • El disseny minimalista del lloc web significa que alguns usuaris que prefereixen un tauler de control més robust es quedaran desitjats amb la disposició de barebones de Namecheap..
 • Namecheap presenta un temps de vida lleugerament inferior (99,8% ~) que alguns de la seva competència.

Prospectius de Namecheap:

 • Namecheap ha adoptat posicions en pro de la privacitat i la llibertat en contraposició a GoDaddy, contrari amb la Stop Online Piracy Act (SOPA).
 • El disseny minimalista del quadre de comandament de Namecheap és fàcil d’utilitzar, senzill de llegir i molt sensible.
 • Un robust motor de suggeriments que proporciona idees excel·lents per a noms de domini alternatius.
 • Procés senzill de revisió sense funcions inflacionades ni problemes invasius.
 • Impressionant, el DNS de Namecheap no ha estat mai compromès per cap hacker, pel que sabem.
 • Atenció al client bastant bona en general
 • Una base de coneixement decent per a les preguntes freqüents

Característiques addicionals i Upsells

Les dues companyies obtenen un benefici addicional per haver augmentat altres serveis com paquets d’allotjament web i allotjament de correu electrònic als seus clients. Hi ha algunes diferències entre tots dos.

Complements GoDaddy

 • Serveis experts en gestió de CMS, auditories de seguretat, migració, gestió de VPS, optimització Apache i diversos casos d’ús amb temps de torn de 72 hores.
 • Office 365 a partir de 8,49 dòlars mensuals.
 • Certificats SSL a partir de 63,99 dòlars anuals.
 • Allotjament web a partir de 2,99 dòlars mensuals.
 • Allotjament de WordPress a partir de 4,99 dòlars al mes.
 • WHOIS Guard servei de registre de domini privat per un preu addicional en funció del TLD que trieu.
 • Molts altres, amb serveis que canvien contínuament i cada cop estan més disponibles.

Complements de Namecheap

 • Vida lliure equivalent a la guàrdia WHOIS de GoDaddy <- això és enorme. Això significa que obteniu protecció de privadesa WHOIS de manera que ningú no conegui el vostre nom i la vostra adreça
 • Reenviament gratuït de correu electrònic.
 • Només personalitzat gratuït.
 • Paquets compartits, revendedors, VPS i paquets d’allotjament dedicats.
 • WordPress allotjament per 1 $ per al primer mes a partir de 3,88 dòlars al mes després d’això.
 • Certificats SSL a partir de 7,88 dòlars anuals.
 • DNS Premium per 4,88 dòlars anuals.
 • Molts més serveis.

Web Hosting

Una altra cosa a tenir en compte després de comprar un domini d’una d’aquestes dues empreses és la seva oferta d’allotjament web. La veritat és que podeu connectar un d’aquests dominis amb qualsevol host web, no importa on el compreu. Però, hi ha un petit avantatge quant a comoditat i atenció al client a l’hora de mantenir el nom de domini i l’allotjament web dins de la mateixa empresa.

GoDaddy Hosting

 • Àmplia oferta d’allotjament, des d’una economia molt barata fins a servidors dedicats
 • Allotjament de correu electrònic inclòs
 • Allotjament de WordPress gestionat a partir de només $ 1, però no es pot comparar amb alguna cosa com el WP Engine
 • Es paga SSL, que és un desavantatge. Podeu penjar el vostre propi SSL gratuït, però ho dificulten
 • Els serveis d’allotjament generalment són fàcils d’utilitzar, però no utilitzen cPanel en algunes ofertes d’allotjament
 • Vegeu aquí totes les revisions d’allotjament de GoDaddy, així com les ressenyes de WordPress de GoDaddy Managed

Namecheap Hosting

 • Namecheap té uns preus d’allotjament ridículament barats (ara amb un 50% de descompte)
 • Allotjament de correu electrònic inclòs
 • Són més nous en el joc, per la qual cosa no és tan experimentat en allotjament
 • Tingueu una oferta de hosting de WordPress dedicada, EasyWP, que inclou ressenyes diverses
 • En general, panells d’administració fàcils d’utilitzar
 • Si teniu un lloc senzill, us va bé
 • Obteniu el 50% de descompte aquí

Conclusió

Segons la mida del vostre projecte i el vostre pressupost, el millor lloc per comprar noms de domini varia. Namecheap és el clar guanyador per a la majoria de clients, tot i que GoDaddy pot ser una elecció atractiva per als clients que desitgin comprar dominis massius. Les dues empreses són molt millors que la competència, liderant la indústria en innovació, estabilitat, seguretat i preus.

Obteniu ofertes de Namecheap aquí ->

Obteniu ofertes de GoDaddy aquí, 0,99 dòlars per al primer domini ->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map