Shopify vs Squarespace: compara plans, estadístiques i preus (maig 2020)

Shopify vs Squarespace: compara plans, estadístiques i preus (maig 2020)

Shopify vs Squarespace: compara plans, estadístiques i preus (maig 2020)

Teniu un somni:


Creeu la millor botiga de comerç electrònic del món.

La teva idea és genial.

El vostre producte és bonic.

El nom de la marca és perfecte.

Ara com feu el vostre lloc web?

“Ajuda!”, Crida a l’abisme. shopify vs plaça quadrada

Els reptes de l’elecció

Milions de nous propietaris de comerç electrònic s’enfronten a aquest dilema cada any. És dur.

Pot ser molt car crear el vostre propi lloc des de zero i contractar un desenvolupador. Afortunadament, tingueu dos constructors de comerç electrònic estel·lars per triar.

Un dels majors reptes que ha d’afrontar qualsevol persona que vulgui construir un lloc web que inclogui funcions del carretó de la compra és seleccionar una plataforma.

Evidentment, voldreu treballar amb un sistema prou robust com per oferir anys de servei de confiança. Dos dels noms més reconeguts de la indústria són Shopify i Espai d’espai.

El fet de triar sobre Shopify vs Squarespace no és un procés senzill, i és important mirar diversos factors crítics abans de comprometre’s amb una plataforma. Comprovem per saber quina plataforma és la millor forma de construir el maig del 2020.

Comparació de funcions de Shopify vs Squarespace Commerce

Analitzem ràpidament les funcions que obté de cada empresa en el seu pla més bàsic. Hem escollit Squarespace Commerce Basic per comparar les pomes amb les pomes, ja que molt probablement busqueu una botiga de comerç electrònic si compareu Shopify i Squarespace:

Comparació de Shopify vs Squarespace

wdt_IDFeatureShopifySquarespace Commerce
1Prova gratuïta14 dies14 dies
2Nom del pla més baixShopify bàsicBàsic
3Preu mensual29,00 dòlars30,00 dòlars
4Preu anual26,10 dòlars26,00 dòlars
5Taxes de crèdit2,9% + 0,303%
6Comissions de transaccióCapCap
7Nombre de productesIl·limitatIl·limitat
8Assistència24/724/7
9SSLGratuïtGratuït
10Carret abandonatNo

Comprar preus, plans, avantatges i contres

Mireu ràpidament a la pàgina principal de Shopify, clarament atenen creadors de botigues de comerç electrònic, cosa que esperem per vosaltres.

La meva recomanació ràpida és que si definitivament creareu una botiga de comerç electrònic i el comerç electrònic és la part principal del vostre negoci, aneu amb Shopify..

Si només teniu 30 minuts per decidir-ho, aneu a Shopify.

Però … ets més intel·ligent que això! Voleu comparar totes les funcions entre Shopify i Squarespace. Per tant, continua llegint.

Només heu de saber que Shopify és el líder del mercat de botigues de comerç electrònic de petites empreses i no us podeu equivocar.

SHOPIFY SHOMEPAGE SHOME

El preu del pla de Shopify pot ser de “voleu que pagueu 29 dòlars al mes?” “Wow 299 dòlars és barat per al meu negoci de milions de dòlars” (nota secundària si sou un milió de dòlars biz, consulteu Shopify Plus).

Si bé els diners de 29 dòlars poden costar molt per a algú que vengui les seves targetes de felicitació de 5 dòlars en línia per primera vegada (com a exemple ràpid), realment quan el compareu per crear el vostre propi lloc a WordPress i contractar un desenvolupador, és una petita cosa.

Permeteu-me que us expliqui que només unes hores de desenvolupament de llocs en un lloc de WordPress poden ser de centenars de dòlars, la facturació anual completa de Shopify, però em vaig preocupar.

 Graella de comparació del pla Shopify

 

Els punts destacats (avantatges) de Shopify:

 • M’encanta que pugueu tenir productes il·limitats, que vulgueu preocupar-vos per això?
 • Emmagatzematge de fitxers: il·limitat
 • Suport 24 hores / 24: confia en mi que necessiteu
 • Anàlisi de fraus: no és 100% segur de si en faràs servir, però és fantàstic
 • La recuperació del carretó abandonat: pot augmentar els beneficis de forma instantània fins a un 30%
 • Certificat SSL gratuït

Contres de Shopify:

 • Si tot just comenceu, pot ser una mica el compromís de pagar els 29 dòlars al mes
 • No hi ha cap nom de domini gratuït
 • Només dos comptes de personal (al pla més baix)

Preu, plans, avantatges i contres de l’espai

Mireu com de bonica és la pàgina d’inici de Squarespace:

QUADRE PÀGINA INICIAL

Obtenen clarament marca. Realment se centren en dissenyadors, creadors, creadors i petites empreses.

Quan la gent no sap cap a on es dirigeix ​​per fer un lloc web per si sol, acudeix sovint a Squarespace. Els anuncis no són inevitables, i ara es marca la marca als nostres cervells.

Creus que GoDaddy per a dominis, Squarespace per a llocs web fàcils.

Ens centrem actualment en el comerç de Squarespace, però només per mostrar-vos ràpidament el seu preu estàndard del lloc (sense comerç electrònic), així és el que són mensuals:

QUADRICULAMENT PREU BÀSIC

Definitivament els aplaudeixo per haver portat llocs web barats a la massa.

Ara … hi ha algunes persones que diuen que això és massa car.

Oy, vey.

Vull dir que ho aconsegueixo, però si aquesta persona pogués veure fins on hem arribat en vint anys, tot això no era possible.

La competència és bona, ens aporta constructors de llocs web barats i bonics per a tots.

D’acord, ara mirant Plans de comerç de l’espai:

SQUARESPACE Plans de comerç

És evident que els preus han augmentat una mica, però el comerç electrònic és més difícil, això és segur. Es necessita més suport, més tecnologia i, francament, hi ha més riscos.

Els punts més destacats (avantatges) de Squarespace:

 • Igual que Shopify, obté productes il·limitats: excel·lent
 • Nom de domini gratuït (amb pla anual) – bonificació (però vegeu la informació següent)
 • SSL inclòs: imprescindible per al comerç electrònic
 • Suport 24 hores / 24: confia en mi que necessiteu
 • Optimitzat per a mòbils (però això és determinat) – seria un interruptor de l’acord si no

Contres de Shopify:

 • Només obteniu aquest preu visualitzat al pla anual, mensualment és més car
 • No esmenten les restriccions d’emmagatzematge de fitxers, normalment això significa que n’hi ha
 • La renovació del nom de domini és de 20 $ + per sobre de la mitjana de la indústria (veure detalls aquí)
 • Carret abandonat no inclòs en el pla base (Shopify fa al mateix preu)

Característica per comparació de funcions de Shopify i Squarespace

I ara, comparem, funció per funció.

Qui surt per sobre?

1) Facilitat d’ús

El contrast més evident entre la creació d’una botiga Squarespace i una Shopify és en termes de facilitat d’ús. En general, s’ha de pensar que Shopify és la plataforma més robusta i Squarespace s’ha de considerar com la més simple. Squarespace guanya grans punts, especialment per la seva capacitat d’integració amb altres tipus de funcionalitats, com ara pàgines de serveis i blocs. Des del volador, Shopify està altament especialitzat en el sector de la botiga en línia.

Guanyador: Tie – Squarespace guanya per la seva senzillesa, Shopify per estar especialitzat

2) Cost

El model de negoci de Shopify es basa en el nombre d’articles que els clients volen publicar a les seves botigues. Un pla bàsic comença a partir de 26,10 dòlars anuals i un pla avançat arriba fins a 299 dòlars al mes. Cada transacció inclou una quota de 30 per cent i es pot afegir un càrrec addicional del 2,25 al 2,9 per cent, segons el pla específic que seleccioneu.

Squarespace s’enorgulleix d’una estructura de preus molt més simplificada. Hi ha dos plans, el bàsic i el avançat.

Mai hi ha cap comissió de transacció i els clients poden publicar un nombre il·limitat de productes. El pla bàsic costa entre 26 i 30 dòlars al mes, segons l’estructura de facturació. El pla avançat té un cost de 40 a 46 dòlars al mes.

Guanyador: Empatar: el cost és gairebé el mateix.

3) Suport

Quan baixa una botiga en línia, és segur dir que sortireu una mica desemmotllats i que voleu una resposta clara el més ràpidament possible. Ambdues plataformes ofereixen als clients suport en directe per xat i correu electrònic, però Shopify és l’únic que proporciona suport telefònic, i ho fa de manera continuada les 24 hores del dia. En altres paraules, mentre que Shopify sol ser més car, es pot obtenir el que paga. Si podeu treballar amb un equip de professionals de Squarespace que poden proporcionar la falta de suport telefònic en directe que l’empresa no té, potser voleu aprofitar per bloquejar algun estalvi de costos..

Shopify també tendeix a oferir una comunitat més gran i robusta. Tindreu fàcilment el seguiment de la informació d’altres usuaris, un avantatge que la gent amb algunes capacitats de desenvolupament serà interessant. També hi ha un assessorament expert qualificat.

Guanyador: Shopify

4) Extensibilitat, funcions i personalització

Com més avançat espereu que el vostre lloc esdevingui, més probabilitat d’utilitzar Shopify. Les eines que posa a la seva disposició també permeten que es desenvolupin molt més els desenvolupadors qualificats.

Squarespace proporciona un mode de desenvolupador, però cal fer un petit esforç per activar-lo. Per contra, Shopify ofereix accés a una botiga d’aplicacions massiva que permet als propietaris de llocs web utilitzar més de 1.400 aplicacions diferents als seus llocs.

El sistema HTML i CSS és una de les coses que atrau molts professionals de Shopify a la plataforma. Shopify permet un major grau de personalització. Tot i això, per a aquells que vulguin aprofundir en els seus llocs, Squarespace pot semblar una opció més atractiva. Això fa que la plataforma sigui especialment popular entre persones que no necessiten cap capacitat de comerç electrònic.

Un petit avantatge que ofereix Squarespace és la integració amb Getty Images. Si voleu accelerar el procés d’entrada d’imatges a les pàgines de productes, això pot donar un fort impuls.

Shopify aconsegueix una mica de victòria gràcies a la seva integració amb AMP, un sistema dissenyat per accelerar el lliurament de pàgines mòbils. Les complexitats del disseny mòbil i de resposta sensible són cada cop més importants per a l’èxit a les pàgines de resultats del motor de cerca, per tant, cal tenir present.

En especial, voldreu considerar Shopify per a un lloc web més centrat en el mòbil que estigui orientat a un públic més jove.

Guanyador: Shopify

5) Going International

Gràcies al fort enfocament de Shopify en el comerç electrònic, la plataforma tendeix a tenir un suport molt millor per als venedors internacionals. Si voleu vendre productes a clients a Europa, per exemple, la capacitat del lloc per calcular i fer front ràpidament als requisits d’IVA de la UE és un gran avantatge.

Guanyador: Shopify

Recomanació general: Shopify

Quan es tracta de triar un creador de llocs web de comerç electrònic, no només general, El Shopify guanya.

Crec que aquí estem guanyant especialitzacions. Squarespace és ideal per al lloc web general, però Shopify inverteix en la seva plataforma de comerç electrònic mes rere mes.

Shopify ha crescut de forma exponencial al llarg dels anys, i s’han de produir grans guanys borsaris. Creiem que Shopify guanyarà una bona estona.

Idea alternativa (boja): per què no ambdues?

No us recomano si esteu començant, només n’heu de començar.

Però si ets un boig, amb un aspecte salvatge als ulls, és possible que puguis eliminar-ho.

Squarespace ofereix suport per a la integració dels botons del carretó Shopify. Si no esteu satisfets amb un lloc de Squarespace existent, això pot resultar especialment beneficiós. En lloc d’intentar transitar un lloc complet cap a Shopify, potser simplement voldreu crear un subdomini de botiga o carretó que utilitzi la plataforma mantenint tota la resta a Squarespace.

De nou: preferiria triar-ne un. Però és possible combinar un sistema com un vell pirata i fer funcionar tots dos.

Conclusió

Els grans problemes que han de considerar els clients potencials a l’hora de triar entre Shopify i Squarespace són el cost i la funcionalitat.

Si us preocupa el preu que costa Squarespace, veureu que és el guanyador clar, especialment per a aquells que vulguin poder augmentar la seva massa.

D’altra banda, els professionals de Shopify solen estimar l’alt nivell d’extensibilitat i suport de la plataforma. Cada sistema proporciona el guanyador clar en certs aspectes, però les diferències en avantatges específics us obligaran a pensar en què és ara la vostra botiga en línia i què voleu ser en el futur..

Compara Squarespace amb altres plataformes? Consulteu-ho Desglossament de Squarespace vs WordPress per una altra comparació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector